deocamdata Carlos ramane in Ghencea insa nu stiu cat este pacat ce pleaca asa repede sper sa se revanseze si Jiji sa iti schimbe parere despre el
deocamdata Carlos ramane in Ghencea insa nu stiu cat este pacat ce pleaca asa repede sper sa se revanseze si Jiji sa iti schimbe parere despre el
habar n-am ce sa mai cred despre Carlos. in afara de faptul ca e un nebun frumos al unei mari echipe.
ma frapeaza faptul ca la multe suturi de la distanta pare impietrit in poarta, nu schiteaza niciun gest. si cand mingea iese afara(cum ar trebui s-o faca intotdeauna) zambeste atotstiutor: "STIAM CA O SA IASA AFARA!"
la centrari in careu are curajul care-i lipsea lui Hamu sa se arunce in fata mingii dar parca ii lipseste siguranta de a prinde mingea aia, lua-ar dracu de minge, prinde-o odata!
si faptul ca iese noptile prin cluburi ma ingrijoreaza, asta ar putea duce la disensiuni in lot, intre club-ari si si ceilalti jucatori mai modesti, se pot creea bisericute si asta e cel mai periculos lucru pentru un club de fotbal.
in rest, numai de bine!
Unui sportiv de inalta performanta ii este interzis sa bea,sa fumeze si sa piarda noptile.Ori Carlos,alaturi de Bostina si nepotul lui Gigi,Mache,asta face.
sa fumeze....hai hai :lol: dar.....de ce nu ii dau amenda ca se duce in baruri?....nu pot sa ii dea amnda ca fumeaza ![]()
hmm...yo inca am incredere in Carlos... mi-a facut o impresie buna inca de cand a venit, si consider ca nu el a fost vinovat in meciul cu Middlesbrough...
oricum, sper ca diseara sa faca un meci de "zile mari" ![]()
virgil sa stiii ca Laca a inceput sa fumeze cu mult inainte sa se lase de fotbal. Problema la Carlos este atitudinea. este egoist, joaca numai pentru el si il intereseaza mai mult propria prestatie decat evolutia echipei. Par chiar deranjat cand nu are ce apara si incearca cu orice pret sa iasa in fat. Lucru interzis cu desavarsire unui portar.
Asa este.
"Mă gîndesc doar cum să prind echipa lui Scolari şi să fiu printre cei convocaţi la Mondialul din Germania. Am speranţe în acest sens deşi campionatul României nu este transmis în Portugalia.
Ştiu ce am făcut şi am fost foarte lăudat şi am ajuns aici pe merit"
S-a vazut ca atunci cand nu are o aparare solida in fata, este depasit usor.
la meciul cu Otelul sau la cel cu Betis s-a vazut ca un un potar din ala gen Dudek sau Bosnich,,,ori prinde tot ori scapa tot.
Carlos ne-a furat cupa din maini...degeaba joaca echipa dc portarul o face lata!
nu mi se pare bun... se lovea mingea d el la middlesbrough
pm e mai bun Curca d la Farul sau popa d la Poli dk fitzosu asta
fitzos? mai tii minte ce a zis cand a luat golu ala in meciul cu rapid ? ba tu de ce esti ? sa critici toata echipa ? pe Dica il critici pe Olaroiu il critici pe Carlos il critici .. de ce nu intrii u in locu lui sa joci !?
fitzos? mai tii minte ce a zis cand a luat golu ala in meciul cu Rapid ? ba tu de ce esti ? sa critici toata echipa ? pe Dica il critici pe Olaroiu il critici pe Carlos il critici .. de ce nu intrii u in locu lui sa joci !?
as intra sa joc da` nu ma promoveaza astia d la Steaua B! dk cunosti echipa poate ma stii!
nu mi dau numele pt ca as raci d tot relatia mea cu Olaroiu!
fitzos? mai tii minte ce a zis cand a luat golu ala in meciul cu Rapid ? ba tu de ce esti ? sa critici toata echipa ? pe Dica il critici pe Olaroiu il critici pe Carlos il critici .. de ce nu intrii u in locu lui sa joci !?
Bravo!!!! Uite cineva in sfarsit care nu tot comenteaza dealtii! Ce-ar fi sa va puneti voi in locul lui Carlos??? Daca nu ar fi asa de bun at nu ar avea ce sa caute la Steaua....sa-l dea Olaroiu la alta echipa na! sau sa-l dea afara dak nu va convine...
[Posted by 86.125.149.246 via http://webwarper.net This is added while posting a message to avoid misuse.
Try: http://webwarper.net/webwarper.exe Example of viewing: http://webwarper.net/ww/~av/google.com ]
Bravo!!!! Uite cineva in sfarsit care nu tot comenteaza dealtii! Ce-ar fi sa va puneti voi in locul lui Carlos??? Daca nu ar fi asa de bun at nu ar avea ce sa caute la Steaua....sa-l dea Olaroiu la alta echipa na! sau sa-l dea afara daca nu va convine...
[Posted by 86.125.149.246 via http://webwarper.net This is added while posting a message to avoid misuse.
Try: http://webwarper.net/webwarper.exe Example of viewing: http://webwarper.net/ww/~av/google.com ]
taci ba dinamovistule!
taci ba dinamovistule!
Cine, tu? Hai mars!
e complet aiurea omu', e clar
io cred ca practica ceva ritualuri voodoo, da' se cam intorc impotriva lui :-(
Un nesimtit !!!
bey nene.......inca un meci pierdut.Asta e.Mai Carlos,ai fost de vina la un gol!!Ce sa-i faci a naibii minge ca poate o cauta ceva prin plasa..a naibii minge!!!!!Nu-i nic..eu te sustin in continuare!!!!!!!
Daca o tine tot asa cred ca la sfarsitul campionatului, Gigi ii deschide usa.
Later edit: Ce cauta dinozaurul de Tomescu la Recurs? L-a facut cu ou si otet pe Carlos, daca juca Steaua nemaipomenit si in Anglia si azi cu Rapid si din cauza greselilor lui nu castigam meciurile mai ziceam dar asa toata echipa a jucat slab! Tataieeeee du-te acasa ca mai ai putin si mori!
Mah Dinozaurul ala mananca fotbalul pe paine dinainte sa ne nastem probabil toti de pe forumul asta cu mult chiar!Si l-a facut cu ou si otet pentru ca merita,pe propriile greseli pentru ca daca avea o prestatie buna si nu gresea nici la boro nici cu rapid nu avea de ce sa o faca.Ne-a mancat o calificare si era sa o manance inca de la meciul cu rapid.Ah,bun,a scos o minge la sevilla incredibila dar deja greselile incep sa cantareasca mai mult decat reusitele...
Cel putin o etapa merita sa stea pe banca,vreau sa il vad si eu pe Toma sau pe Cernea daca sunt capabili de ceva.
mi se pare mie sau el nu prea stie sa iasa pe centrari..k la restul zic k se descurca bine ... :roll:
Ai vazut bine ,iese gresit pe centrari pentru ca nu se intelege cu fundasii sau pentru ca asa i place lui ,nici eu numai stiu ce sa cred despre Carlos ... :cry:
sa stii k se paote sa nu se inteleaga cu fundasii..dar totusi sa iesi pe langa minge de 2 ori k la boro..nu e neintelegere...e..nush..
La Boro a fost ce a fost...asediu ,prea multi in careu ,cu toate ca ...nici astea nu sunt scuze sa ia 4 goluri in 65 minute,dar vad ca in fiecare meci are interventii proaste ,gafeaza ,etc !!!!!! :evil: