pai si in seara asta a cam comis`o la primul gol
dar e ok ... nu`s sup pe el ... probabil e afectat de meciul cu boro...
de altfel nu sunt suparat pe echipa ... in alte circumstante as fi fost ... dar dupa ce s-a intampalt joi ...
pai si in seara asta a cam comis`o la primul gol
dar e ok ... nu`s sup pe el ... probabil e afectat de meciul cu boro...
de altfel nu sunt suparat pe echipa ... in alte circumstante as fi fost ... dar dupa ce s-a intampalt joi ...
prea multe fite pe el...pacat...sper sa isi revina
Carlos avea tot ce-i trebuia unui portar:nebunia de a pune osul la toate mingile!Am jucat si eu pe post de portar in copilarie la un club de fotbal,si cand ai in fata o padure de picioare nu face decat sa te incurce!Lui Carlos ii trebuie iar doza de incredere si un lucru esential :o viata extra sportiva exemplara
Ieri, portarul Carlos a primit convocarea la nationala Portugaliei. Carlos se afla in vederile selectionerului lusitan pentru lotul ce va participa la CM din Germania. (stelisti.ro)
Ieri, portarul Carlos a primit convocarea la nationala Portugaliei. Carlos se afla in vederile selectionerului lusitan pentru lotul ce va participa la CM din Germania. (stelisti.ro)
Portughezii sunt masochisti ?!
Portughezii sunt masochisti ?!
Bine ca l-au luat ca numai la asta ii era gandu acuma ca e luat o sa se gandeasca si la Steaua!
Hai Carlos revinoti!
trebuie sa isi revina ! sa fie ca inainte sigur pe el ! moaaa ce mult as vrea !
(
trebuie sa isi revina ! sa fie ca inainte sigur pe el ! moaaa ce mult as vrea !(
Sper sa nu fie prea tarziu...
nu cred ca o sa fie prea tarziu ! niciodata nu o sa fie ! dar sa isi revine ! il vreau pe Carlos dinainte ! nu Carlos asta ! asta nici macar nu e Carlos ! si e asa de la gafa cu rapid in tur UEFA ![]()
Cu Becali patron poate fi prea tarziu.Daca il da afara nu a rezolvat nimica.Sa-si bage mintile in cap sa lae tigarile si discotecile femeile etc si sa joace fotbal!
Nu il inteleg pe Carlos, mai ales dupa greseala care a facut-o cu Boro..dc a trebuit sa greseasca si cu Rapid aseara.oricat as vrea nu pot sa-l inteleg..Carlos TREBUIE SA-TI REVII!!!!!! :cry: :cry: INTODEAUNA ALATURI DE Steaua!!!!!!
A gresit pentru ca pana acum ne-a aratat ca e un portar oscilant in evolutii...
io sper din toata inima sa--si revina ! daka isi revine el si revine si echipa si ne revenim si noi suporteri ! forzza Steaua [-(
E clar ca Steaua si-a luat tzeapa cu Carlos.
Gigi a dat afara de la Steaua intr-un an 2 portari mai buni decat Carlos, pe Tudor si pe Hamutovski. Pai Hamu n-a gresit in 2 ani jumate cat a stat la Steaua cat a gresit Carlos in 2 luni. Gigi spune ca nu suporta jucatorii neseriosi, ca vor contracte mai mari, etc, si daia ia dat afara pe Neaga, Hamu. Acesti jucatori au personalitate si tocmai de dinastia are nevoie Steaua, nu de jucatori care sa se duca la biserica si sa nu iasa din cuvantul lui Gigi.
Asa ia dat afara in trecut si pe Vladoiu, Miu, Reghencampf, Danciulescu.
nu cre ca si a luat tzeapa...doar ca el,Carlos, e cu psihicul la pamant,ca toti jucatorii, dupa meciul cu boro. o sa si revina ,si la urmatorul meci,cu Pandurii, o sa dea tot ce are mai bun,atat el cat si ceilalti...sa speram ca o sa i batem pe panduri...da..nu se stie niciodata.pana atunci Forza Steaua!!!!! suntem si vom fi campioni...
Trebuia sa se dispenseze de Miu si de Reghe,Miu avea probleme cu femeile,Reghecampf se pare ca participa la jocuri de culise.Din punctul meu de vedere nu aveau ce sa mai caute la Steaua.Pe Danciulescu l-a trimis Piturca la Dinamo ca nu mai avea ce sa faca cu el :? ,iar Vladoiu s-a certat cu JJ,dar nici unul nu trebuia sa plece.
Cat despre Carlos sper sa nu o apuce pe urmele lui Miu,nu de alta dar conita Andresan abia asteapta noi victime.
Recunosc...Carlos a gresit..dar e uman sa gresesti mai ales dupa un meci dificil cu boro...eu il sustin pe Carlos in continuare..e un portar exceptional.Gigi ar face cea mai mare greseala daca l-ar da afara...Carlos aduce un strop de culoare in echipa Stelei prin stilul sau..prin toate ciudateniile lui..toti ar trebui sa-l sprijinim daca suntem suporteri adevarati ![]()
E clar ca Steaua si-a luat tzeapa cu Carlos.Gigi a dat afara de la Steaua intr-un an 2 portari mai buni decat Carlos, pe Tudor si pe Hamutovski. Pai Hamu n-a gresit in 2 ani jumate cat a stat la Steaua cat a gresit Carlos in 2 luni. Gigi spune ca nu suporta jucatorii neseriosi, ca vor contracte mai mari, etc, si daia ia dat afara pe Neaga, Hamu. Acesti jucatori au personalitate si tocmai de dinastia are nevoie Steaua, nu de jucatori care sa se duca la biserica si sa nu iasa din cuvantul lui Gigi.
Asa ia dat afara in trecut si pe Vladoiu, Miu, Reghencampf, Danciulescu.
oameni buni, nu contesta nimeni valoarea lui Tudor si a lui Hamu... dar primul a plecat cand s-a intors Hamutovski, in vara, dupa ce il daduse Zenga afara, pentu ca NU A MAI VRUT sa fie rezerva lui Vasili. Pe urma, haideti sa nu uitam ca dupa conflictul cu Walter, Hamu a tot vrut sa plece... se intorsese la Steaua pentru ca nu avea unde sa joace sau nu i s-a dat drumul la momentul ala, cluburile neintelegandu-se la bani... Oleg a plecat pentru ca a vrut, dupa ce imbecilii de prin presa incepusera deja sa-l "demita"; si, na, paza buna trece primejdia rea...
Carlos a fost adus pentru ca la momentul ala era cel mai in forma portar din Portugalia... toata lumea s-a bucurat la primele meciuri, toti v-ati distrat cand l-a facut de boala copiilor pe De Vries, urangutanul ala urias de la Heerenveen... acum omul nu mai e in forma si a gresit, mult, e adevarat... dar parca vad ca isi revine si iar "pupati" la el... pe toti ne doare modul cum am iesit din UEFA si infrangerea cu Rapid, dar haideti sa nu mai privim lucrurile doar pe termen scurt... voi credeti ca degeaba nu-l baga pe Cernea in poarta? credeti ca de nebuni il tine Oli pe Carlos titular? noi nu stim in ce forma e Cernea, pentru ca nu l-am vazut aparand, dar daca ma-sa aprindea candele sa nu apere el in turul cu rapid, hai sa facem un exercitiu de imaginatie... ei? la ce rezultat ati ajuns?
nu vreau sa ma cert cu nimeni, respect parerile fiecaruia, dar vreau ca ele sa fie exprimate nu la nervi, ci dupa ce se analizeaza bine toate aspectele.
salutare si numai bine... forza Steaua
fitzos? mai tii minte ce a zis cand a luat golu ala in meciul cu Rapid ? ba tu de ce esti ? sa critici toata echipa ? pe Dica il critici pe Olaroiu il critici pe Carlos il critici .. de ce nu intrii u in locu lui sa joci !?
Bravo!!!! Uite cineva in sfarsit care nu tot comenteaza dealtii! Ce-ar fi sa va puneti voi in locul lui Carlos??? Daca nu ar fi asa de bun at nu ar avea ce sa caute la Steaua....sa-l dea Olaroiu la alta echipa na! sau sa-l dea afara daca nu va convine...
[Posted by 86.125.149.246 via http://webwarper.net This is added while posting a message to avoid misuse.
Try: http://webwarper.net/webwarper.exe Example of viewing: http://webwarper.net/ww/~av/google.com ]
taci ba dinamovistule!
:lol: yo dinamovista?? mai bine mi-as taia singura venele decat sa fiu un caine imputit!!! Huo Dinamo!!
Si cu privire la meciul Steaua- Rapid...am plans toata noaptea dar asta e..capul sus...desi am obs ceva la Carlos..el in loc sa prinda mingea, o impinge...si asta e rau, ca asa o luat si primu si al doilea gol!
Carlos ar face bine sa-si bage mintile in capul ala acoperit de plete date cu gel si sa apere. Dupa ce a aratat in ultimele meciuri, nu merita nici rezerva sa fie la Steaua !!
Trezirea baiatule ... si repede, ca nu-i vreme de pierdut.
credeti ca de nebuni il tine Oli pe Carlos titular? noi nu stim in ce forma e Cernea, pentru ca nu l-am vazut aparand, dar daca ma-sa aprindea candele sa nu apere el in turul cu Rapid, hai sa facem un exercitiu de imaginatie... ei? la ce rezultat ati ajuns?
Daca ar fi gresit Cernea la golul Rapidului, in UEFA, am fi zis totzi ca e rezerva si ca oricum e slab. Dar a gresit Carlos de 2 ori cu Rapid: in meciul din UEFA si aseara. Plus cele 2 goluri cu Boro. Cam multe greseli! Am mai spus si o repet, Hamu n-a avut atatea greseli in 2 ani. Oare Olaroiu inaite sa ii zica lui Gigi sa-l cumpere cate meciuri ale lui Carlos o fi vazut? La cat a costat Carlos nu ar fi trebuit sa aibe atatea greseli.
In sfarsit Steaua a reusit aducerea unui portar de valoare. Numele lui este Carlos Alberto Fernandez si va fi transferat de la echipa Boavista. Carlos are 26 de ani, este nascut pe 18 decembrie 1979 si se va alatura duminica lotului Stelei in cantonamentul din Cipru. Conform site-ului oficial, Carlos va semna un contract pe 3 ani si jumatate cu echipa campioana.
Daca il cheama Carlos si e portughez automat e de valoare ? WTF ....ar trebuie editat primu post ...din cate am vazut eu ...nu e asa de bun pt cat se credea !
Carlos ai cam inceput sa iti arati valoarea !
Da, Carlos a gresit destul de mult in ultimele meciuri; sunt total deacord. Dar haideti sa nu punem umarul la acest trend mediatic menit sa il desfiinteze pe portughez. Nu stiu daca ati observat, insa Carlos este atacat din toate partile. In acest mod nu isi va reveni. Poate nu am facut cea mai grozava alegere cu acest portar, poate nu si-a demonstrat inca valoarea, insa eu cred ca ar trebui sa mai avem rabdare. Sper sa realizeze ca se mai bucura inca de sprijinul nostru dar trebuie respecte doua reguli simple si totodata extrem de importante:
1.Fara o viata extrasportiva prea tumultoasa
2.Sa dea totul pentru echipa(aici includem si o comunicare cat mai buna cu coechipierii, deci automat eforturi de a invata limba romana).
Este imbucurator faptul ca si coechipierii sunt alaturi de el. Tocmai a primit telegrama de convocare la nationala, deci teoretic acest aspect ar trebui sa ii ridice moralul. Sper ca Oli sa nu faca greseala de a-l lasa pe banca de rezerve etapa viitoare. Ar fi o chestie nimicitoare pentru moralul lui Carlos.
Cum am sintetizat eu prestatia lui Carlos de la venirea la Steaua:
Heerenveen - Steaua - nu a iesit in evidenta
Steaua - Heerenveen - prestatie modesta(nu prea a avut ce face la gol)
Steaua - Betis - prestatie buna
Steaua - FC Arges - nu a iesit in evidenta
Betis - Steaua - prestatie buna(a avut o interventie decisiva la scorul de 1-0 pentru Steaua)
National - Steaua - nu a iesit in evidenta
Steaua - Poli - nu a iesit in evidenta(golul lui Balace era aproape imposibil de aparat)
Rapid - Steaua - prestatie slaba(gafa impardonabila la golul lui Moldovan)
Otelul - Steaua - prestatie excelenta, probabil cel mai bun meci de la venirea lui la Steaua
Steaua - Rapid - prestatie modesta
Steaua - Poli Iasi - nu a iesit in evidenta
Steaua - Middlesbrough - prestatie buna
Steaua - Farul - nu a iesit in evidenta
Middlesbrough - Steaua - prestatie slaba
Steaua - Rapid - prestatie slaba, are primul gol pe constiinta.
Sa speram ca nu ne va dezamagi de acum incolo.
Pai si daca facem un calcul al prestatilor si echivalam cu 600 de mii de euro plus 50% din urmatorul transfer iese o catastrofa. Daca ne mai si gandim ca Martin Tudor nu ar fi costat nimic... ne impuscam. Ce imi pasa ca apara cu otelu si Poli Iasi daca ne termina in meciurile mari. Si vrea la Campionatul Mondial. Ar trebui sa fie beat coachul portughez ca sa-l selectioneze.
Carlos aduce un strop de culoare in echipa Stelei prin stilul sau..prin toate ciudateniile lui..toti ar trebui sa-l sprijinim daca suntem suporteri adevarati![]()
Great de asta are nevoie echipa. De un sex simbol ceva. De unu care merge des la coafor! Bine punctat. nu ar fi o idee un portar care sa apere? Fara ciudatenii? Fara declaratii aberante? fara un stil anume? SA APERE! Si atat! :x