FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Carlos Alberto Fernandez

«1151617181946»
tanti03.05.2006 08:15

"Varga a consfințit victoria atacului oaspeților asupra propriei apãrãri" este un mare adevar subliniat de Ion Cupen, dupa Dinamo-Sportul 4-5, intr-un editorial dintr-un ziar al carui nume refuz sa-l rostesc aici, dupa modul in care i-a jignit pe baieti. mi-au mers la suflet vorbele astea si nu m-am putut gandi decat ca de asta e nevoie si la noi, la Steaua. Cat timp apararea (fundasi+portar) a mers bine, parca nu ardea atat de tare la suflet ineficienta din atac, golurile marcate de mai mereu bezmeticul Dica fiind picatura de lipici care ne inchidea gura... acum dam numai in Carlos, ale carui erori sunt evidente, dar din cauza carora nu trebuie totusi decapitat. se intampla si la case mai mari... dida a avut o perioada tare proasta sezonul asta si nu l-a omorat nimeni... nu mai vorbesc de valdes care nu trebuie sa respinga o minge vazuta tarziu din cauza padurii de picioare din careu, ca sa dea pasa la adversar - amintiti-va de faza cu david villa... na, poftim, dau exemplul lui minca de la Rapid (iesim din sfera "caselor mai mari") in semifinala cu petrolul de la ploiesti, care a luat 3 goluri de cascadorii rasului si nu i-a mancat nimeni urechile (contraargumentul ca lebedele n-au ratat calificarea este perfect pertinent, dar eu vreau sa ma refer strict la prestatia dintre buturi)...

revenind "acasa", avem si noi nevoie de un atac cum este cel de la Sportul, cu jucatori capabili sa inscrie mai multe goluri decat primeste apararea in meciuri slabe... avem si noi nevoie de luciditate in fata portii, nu de ratari nonsalante... stiu ca nu suntem la handbal sau baschet, nici macar acolo nu orice atac se incheie cu gol/cos...

eu cred ca nea` Carlos are nevoie de sustinere, pentru ca probabil este daramat psihic... referitor la viata extrasportiva, nu este nici primul, nici ultimul fotbalist care va merge in cluburi, doar ca joaca la Steaua si "se vede" altfel... domnii din presa au facut un subiect si din faptul ca a fost la mall (poate voia omul sa-si cumpere chiloti... il urmareau sa-i ia masurile??? :))... apoi, in ultimele doua zile ne bombardeaza cu faptul ca in portugalia nu a jucat la nici o echipa mare in afara de boavista, ca a aparat prima oara ca profesionist abia acum trei ani, adica la 23 DE ANI... ce este asa senzational in asta???? se stie ca portarii ajung mai greu la maturitate sportiva... suntem intoxicati cu faptul ca timp de 6 luni s-a lasat de fotbal... care e noutatea???? se presupune ca au citit articolul cu el din Suporter Steaua... a ajuns portar din intamplare??? dati-mi voie sa fac trimitere la acelasi numar al Suporter Steaua... numai ca acum, cu riscul de a cadea in patima lui GB si de a fi paranoica, este o adevarata campanie de desfiintare a Stelei, profitandu-se de atmosfera si asa tensionata de la club... cand i-am scos pe rapizi din UEFA, toata lumea i-a pupat pe unde a apucat, toti si-au urlat mandria, toti le-au spus "capul sus"... acum, dupa eliminarea noastra (produsa asa cum stie toata lumea), baietii sunt loviti din toate partile, se trage in ei cu arme de orice calibru... sper numai sa reziste si sa se inraiasca si mai tare si sa castige campionatul si sa le dea peste bot/cioc (dupa "rasa") tuturor celor care acum dau in ei cu atata sete...

spre_2403.05.2006 14:23

ati vazut ce sa scris in ziare? Jiji il va pastra ! CLAR?:|

axl2303.05.2006 18:01

ma bucur ca e rezerva cu Pandurii, trebuia scuturat cumva, poate asa realizeaza ca joaca la Steaua, echipa la care a ales sa vina pentru ca "e o familie", el a spus-o. sper sa-si revina.

Melku03.05.2006 19:02

sa vedem la meciul viitor cine apara...daca a fost scuturat sau e mai mult decat atat,inceputul sfarsitului pentru el...

alex ripper03.05.2006 20:32

la sfarsitul meciului cu Pandurii,Carolos si-a aruncat tricoul in tribuna.sa fie un gest ca pleaca sau un gest de multumire ca a fost aplaudat si sustinut,adica un gest e multumire?!?

axl2304.05.2006 06:34

de ce sa plece? probabil a fost un gest de imagine, nu se gasesc la vanzare tricouri cu Carlos, e cerere, asa ca omul poate a vrut sa faca o declaratie, luati tricoul asta si iertati-ma. nu stiu care dintre ele era, daca era ala portocaliu probabil a vrut sa scape de un ghinion, sau poate a vrut sa declare, prin gestul asta ca "uite, asta e perioada mea nebuna, portocalie, cu cluburi, bautura, escapade, scap de ea dandu-v-o voua, de acum sunt un om serios, joc numai in negru"

alex ripper04.05.2006 16:14

era ala negru. :wink:

Stryker04.05.2006 17:12

Carlos este sub Hamu, statistica o arata...Singurele capitole la care-l portughezul il depaseste pe bielorus sunt: Grimasele/gesturile sale, salariul sau mai mare pe care il are fata de cat avea Hamu la Steaua si "abilitatea" de a sari pe sub mingi [...]

Gigi tare imi este mie ca ai/am luat teapa cu Carlos asta...ca deh MM si Oli se pricep la fotbal si tu te iei dupa ei...

Editat. Nu jigni. Moderatorii

yo_yoanna04.05.2006 17:25
eu ii mai da o sansa lui Carlos dar daca pierdem j maine cu Pandurii...so sorry dar adios si bye-bye!ca totusi n-am ajuns in halul sa ne bata Pandurii...nu???hai sustineti-ma:P!!!
Bony io nuj c sa zic....imi pare rau pt u ca n`a jucat Carlos...dar dekt sa pierdem iar....sa se mai odihneasca putzin... :D :wink: nu te supara p me :wink:
redandblue04.05.2006 17:39

ii sta mai bine pe banca...poate sa faca cite glume vrea...

I.N.Money04.05.2006 17:49

Acum pe OTV,e Oli si vorbeste de meciul din Anglia si despre Carlos...

axl2304.05.2006 18:17
era ala negru. :wink:

de ce sa plece? probabil a fost un gest de imagine, nu se gasesc la vanzare tricouri cu Carlos, e cerere, asa ca omul poate a vrut sa faca o declaratie, luati tricoul asta si iertati-ma. nu stiu care dintre ele era, daca era ala negru probabil a vrut sa scape de un ghinion, sau poate a vrut sa declare, prin gestul asta ca "uite, asta e perioada mea nebuna, neagra, cu cluburi, bautura, escapade, scap de ea dandu-v-o voua, de acum sunt un om serios, joc numai in portocaliu"

crusherkidd04.05.2006 21:36

Carlos nu o sa plece , cel putin asa sper. e un portar bun , dar din pacate din cate se observa e un jucator de moral. Se poate ca faptul ca a fost rezerva in meciul cu Pandurii sa fie cu 2 taisuri...poate l-a scuturat un pic, sau poate l-a daramat de tot...poate avea nevoie de un meci fara gol , in care sa aiba interventii usoare si sigure pt a recapata incredere...acum daca intra cu gloria si iar prinde vrunu un supersut in vinclu...il darama de tot....asta e...sa vedem ce va fi mai departe...oricum sper ca sunteti de acord cu mine cand spun ca nu trebuie lasat sa plece , sau mai rau sa-l dea afara ca pe rachita sau keca.

spre_2404.05.2006 22:44

Asta e clar ! nu trebuie lasat sa go..ca o sa ne para rau.. ! sigur o sa isi revine..si daka il vedem facando la alta echipa.. :(

bony_luv_carlos05.05.2006 05:29

pai normal ca nu vreau sa plece dar nu cred ca sta in puterea noastra sa hotaram...... :(

Rebella05.05.2006 14:48

...Come on!!Toata lumea ii sare in cap ca ..vai!..din cauza lui nu ne-am calificat!Adevaru este ca lumea cauta vinovat si e mai usor sa dai vina pe portar,ca..nah..e doar unul!Sincer la meciul cu Boro era atata agitatie in careul nostru ca nici eu care eram la TV nu mai vedeam mingea..d'apoi el!!A gresit...dar nu numai el...ci intreaga echipa in frunte cu Olaroiu!Iar la meciul cu Rapidu'...alta poveste!Deja toata lumea il acuza si-si pierduse increderea in el...si apoi mai era si Rapidul care vroia sa demonstreze ca e mai de valoare ca Steaua!..E un portar de valoare...punct.

Motanu D05.05.2006 14:52

Daca asta e portar de valoare atunci Duckadam e zeul portarilor !

O fi bun, dar a demonstrat cateva puncte slabe care nu tin neaparat de calitatile de fotbalist:

1. Joaca pentru el. incearca sa iasa in evidenta.

2. Comunica defectuos cu fundasii.

3. Se crede mare vedeta. Vezi articolele aparute la scurt timp dupa venirea sa aici.

4. Are o viata sportiva indoelnica.

yo_yoanna05.05.2006 15:27
Daca asta e portar de valoare atunci Duckadam e zeul portarilor !

O fi bun, dar a demonstrat cateva puncte slabe care nu tin neaparat de calitatile de fotbalist:

1. Joaca pentru el. incearca sa iasa in evidenta.

2. Comunica defectuos cu fundasii.

3. Se crede mare vedeta. Vezi articolele aparute la scurt timp dupa venirea sa aici.

4. Are o viata sportiva indoelnica.

Da` nu`i mai gasi atatea defecte...gaseste-i si calitati...si o sa vzi ca are mai multe :wink: Nu`i aja,Bony???.Si joaca u in locu` lui dak ejti mai bun :wink: .
Motanu D05.05.2006 16:09

Nu am zis ca nu are calitati. Am zis insa ca forma slaba si aspectele mentionate mai sus ii eclipseaza momentan calitatile.

Apropo, daca tot il simpatizati pe Carlos de ce nu faceti un fan-club ?! :P :wink:

yo_yoanna05.05.2006 16:16
Nu am zis ca nu are calitati. Am zis insa ca forma slaba si aspectele mentionate mai sus ii eclipseaza momentan calitatile.

Apropo, daca tot il simpatizati pe Carlos de ce nu faceti un fan-club ?!  :P  :wink:

Sa stii ca ar fi o idee f buna....dar io nu`s chiar asa innebunita dupa el ci bony_luv_carlos. :wink: Si dak ne facem un fan club ni te alaturi???? :wink:
Motanu D05.05.2006 16:19

Nu. 8)

Si nu mai da, te rog, quote la postul imediat anterior. E contrar regulamentului ! :!:

yo_yoanna05.05.2006 16:22

OK! :!: :evil:

spre_2405.05.2006 17:37

io mas alatura la un fan-club..:D

yo_yoanna05.05.2006 17:41

BV!!!Se pare ca p`aci nu`s numa` pers care ne acuza portarul ca fiind superficial!!! :D :wink:

bony_luv_carlos05.05.2006 17:58

mai voi incepeti sa va luati la cearta?=))Ioana nu te mai ciondani pe aici ca nu stii despre ce e vb.

«1151617181946»