FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Carlos Alberto Fernandez

«1171819202146»
Alextds08.05.2006 10:26

Ca echipa pierde fara Carlos, echipa e normal sa piarda dc nu da gol, nu cand are 3-0 asa ca nu e la fel chiar dc ar fi gresit Cernea mai are 2 meciuri sa greseasca la fel ca sa egaleze meciu cu M'Boro al lui Carlos.( oricum nu e vina lui Carlos a gresit la un gol a ramas pe teren, a gresit la al 2-lea a ramas pe teren de aici deja e vina la ala care nu te schimba, da-l dracu de portar ii distrugi moralul da te calificai in finala dc il schimbai)

Pt cine a intrebat dc poate Gigi sa il dea afara pe Carlos fara acordul lui Olaroiu acum ceva timp a vrut sa il dea pe Pacruaru fara acordul lui Piturca, Piturca n-a vrut, iar concluzia a facut-o Gigi cu un: pleaca in p.... mati cu Pacuraru cu tot. (ce bine ar fi sa fie aceasi concluzie si in cazul asta ca tot se lauda Olaroiu ca el l-a descoperit pe Carlos)

Tedu08.05.2006 10:52

Uitati ca la Mboro tot Carlos a scos 2-3 mingii pe care scria gol clar. Carlos a scos din faze grele si a gresit in faze usoare - asta dovedeste lipsa de tarie psihica si concentrare, nu lipsa de valoare. Problemele lui Carlos se rezolva doar cand se va rezolva si atmosfera foarte proasta din lotul Stelei.

Carlos merita la Steaua. Eu imi doresc sa ramana.

FORZA Steaua!

tanti08.05.2006 11:29

acum, daca o fi adevarat ca a plecat, cum scriu ziarele, poate vor fi multumiti toti cei care i-au dat in cap pentru a-l baga in pamant mai mult decat s-a bagat singur... sa vad acum pe cine o sa mai dati vina?

evolutiile lui ezitante nu au fost decat o consecinta a tuturor acuzelor care i s-au adus, a faptului ca vina sa la ratarea calificarii si a infrangerii cu rapid a fost mult exagerata de unii care nu voiau/nu puteau sa vada ineficienta si impotenta din atac... gesturile lui Radoi si Iacob de la Bistrita nu au facut decat sa confirme faptul ca in sanul echipei domina o frustrare fara margini, ca inimile si mintile lor au ramas calcate in picioare pe terenul de la boro si ca nu-s in stare sa-si mai revina... eu sper totusi sa o faca pana la finalul campionatului... nici nu vreau sa ma gandesc ca vom rata 23, desi poate ar trebui sa ma obisnuiesc cu ideea... vreau ca zvonurile referitoare la plecarea definitiva a lui Carlos sa nu fie adevarate... pentru ca totusi au fost mai multe meciurile in care a aparat bine, pentru ca ma incapatanez sa cred ca are valoare... pana la urma portarii sunt jucatori de moral, iar al lui e acum la pamant...

speranta moare ultima, nu-i asa?

Dj08.05.2006 14:36

e venit de 2 luni si deja are de 2 ori mai multe posturi decat orice alt jucator al Stelei.convingeti`va :lol:

mândra08.05.2006 15:27

daca e sexy rau ce vreti?a?place baiatu la lumea copiilor ..hai mah..ca e bun si ca portar, nu numa`de model de croitorie :D ar trebui sa-l incurajam mai mult..ca eu sper sa se intoarca..ce ati zice daca in lok sa-i disstruga x y sau z masina i-am face niste bannere dragutze in care i-am spune MAIMUTZA CURENTATA? cu mesaje menite sa-i ridice moralul dintre picioare si sa se simta din ou iubit si dorit la Steaua?eventula in fata casei:) stie careva unde sta? :D oricum..Carlos e cel mai tare!sli aare multi faci( FANE) oe aici :) EU SINCER L-AS LASA SA IMI PUNA MANA PE BOMBEU SAU CHIAR SA MA TAVALEASCA PRIN SALCAM!

P.S mai castigam si noi ceva??? macar sa vorbeasca oaia sa intram in Intertoto.

alex_Ra208.05.2006 15:43
daca e sexy rau ce vreti?a?place baiatu la lume..hai mah..ca e bun si ca portar, nu numa`de model:D

when will end?

dc nui face cineva un fan-club??!??!

mândra08.05.2006 16:01

eu as propune un fan club pt Carlos, unul pt Radoi si...unu`pt Iacob :D:) ehh... cine se baga sa le facem fan club? :)

Tedu08.05.2006 16:04

Rog un moderator sa adauge un chestionar cu o intrebare simpla adresata tuturor fanilor stelisti:

Va doriti sa ramana Carlos la Steaua? Da / Nu.

Daca va iesi ca Da, sa-i trimitem cumva acest mesaj, pentru ca acum Carlos este cu moralul la pamant, crede ca l-am scos tap ispasitor pentru pierderea calificarii in finala UEFA. Sa aflam si noi si sa afle si el care este opinia adevarata a stelistilor.

antonika08.05.2006 16:07

....se aud greierii cum canta........ 8) 8) 8)

Melku08.05.2006 16:18

offtopic

Comunicat catre fetele minore :

Intelegeti odata pentru totdeauna ca aspectul fizic nu conteaza in evolutia jucatorilor pe teren.Daca voi aveti o simpatie pentru Carlos asta nu inseamna ca este bun si daca tot doriti sa ii luati apararea puteti sa o faceti aducand argumente legate de prestatia lui pe teren si numai acolo.

Eu am trait cu impresia ca pe forumul acestui site,mai exact sectiunea "Lotul Stelei",se discuta despre evolutiile sau parerile despre valoarea jucatorilor din lot si nu despre aspectul lor fizic si nu cred ca ma insel.

In concluzie,va rog faceti voi fan-clubul ala de care vorbiti si nu mai poluati forumul cu parerile voastre de copile minore.

Va multumesc.

Stryker08.05.2006 16:31

offtopic

@Melku ai dreptate, exact asta vroiam sa zic si eu, v-ati uitat la Mazilu? ati vazut ce fata are? dar nu fata l-a propulsat golgheter cu 22 goluri ci valoarea pe care o are.

axl2308.05.2006 16:39
offtopic

Comunicat catre fetele minore :

Intelegeti odata pentru totdeauna ca aspectul fizic nu conteaza in evolutia jucatorilor pe teren.Daca voi aveti o simpatie pentru Carlos asta nu inseamna ca este bun si daca tot doriti sa ii luati apararea puteti sa o faceti aducand argumente legate de prestatia lui pe teren si numai acolo.

Eu am trait cu impresia ca pe forumul acestui site,mai exact sectiunea "Lotul Stelei",se discuta despre evolutiile sau parerile despre valoarea jucatorilor din lot si nu despre aspectul lor fizic si nu cred ca ma insel.

In concluzie,va rog faceti voi fan-clubul ala de care vorbiti si nu mai poluati forumul cu parerile voastre de copile minore.

Va multumesc.

ba eu cred ca daca ar juca impotriva unei echipe de homosexuali, aspectul fizic ar fi definitoriu.

mândra08.05.2006 16:41

ehh.ce sa spun..fete minore..puii mey..mda..poate ar trebui sa va aduceti aminte de golurile care puteau sa fie daca nu era Carlos in poarta. si in meciul cu M`Boro a aparat destule lovituri asa ca.. ssst! si apropo..daca pleaca Carlos..ce facem? ramanem cu Cernea? nu zau..vreti sa mor daca il mai vad o data pe ala in poarta? :D oricum..in ultimul meci, nu Carlos a fost titular, nu Carlos a luat gol si totusi, Steaua a pierdut! deci..nu Carlos e de vina.oricum, parerea mea este ca, in loc sa gasim vinovati, ar trebui sa cautam solutii pentru a-i incuraja pe jucatori, inclusiv pe Carlos.

P.S. : e adevarat ca domnu`Carlos este o "atractie" pentru fete, dar sa nu uitam, ca pana nu de mult, mai toti il pupau in fund si il ridicau in slavi ca e cel mai mare si mai tare. aa vut si omul o pasa proasta si acum gata, nu mai e bun? nu cred ca asa se pune problema..si mai ales..nu asa se procedeaza. inteleg ca unii il considera pe el vinovat de infrangerile Stelei (desi ultimul meci cred ca a dovedit contrariul), dar de aici pana la a-i distrge masina eu zik ca e cale lunga..cam asa credeti ca arata o tara care vrea sa intre in UE? cu astfel de oameni? nu uitati ca portarul Stelei (Carlos) este strain si astfel, este afectata iar si iar imaginea Romaniei, si asa destul de sifonata..

mândra08.05.2006 16:45
offtopic

ba eu cred ca daca ar juca impotriva unei echipe de homosexuali' date=' aspectul fizic ar fi definitoriu.[/quote']

mda..cred ca exact asta mai trebuia..ultima replica la moda..la adresa lui Carlos..hah..voi credeti ca numai de asta e portar la Steaua? pentru ca arata bine? nu prea cred..oricum, fiecare cu parerea lui, dar nu sunt de acord cu vandalizarea proprietatilor private ale jucatorilor, indiferent de greselile pe care acestia le comit sau de cat de fanatici sunt unii supoerteri

KroNos^08.05.2006 17:45

- Hamutovski imediat dupa ce a venit la Steaua a inceput sa invetze romaneste.

- Nu a spus niciodata ca e vedeta si ca nu poate sa merga pe strada ca il sufoca fanii cu dragostea lor.

- In 2 ani jumate nu a facut atatea gafe precum Carlos in 2 luni.

- Si cel mai importante e ca a venit gratis la Steaua.

- Carlos nu stie deloc romaneste nici dupa 3 luni.

- S-a laudat presei portugheze ca se simte precum Beckam in Romania.

- Au fost datzi multzi bani pe el si se astepta sa nu greseasca asa mult.

- Foarte multzi fotbalisti romani arata mult mai bine decat Carlos. Oricum nu aspectul fizic conteaza la fotbal.

Intrebare pentru fetele care-l sustzin pe Carlos:

- De ce nu vorbitzi despre meciuri, tactica sau despre altzi fotbalisti de la Steaua? Oricum Carlos nu se uita pe acest forum si cel mai important lucru este ca ARE PRIETENA.

mândra08.05.2006 17:50

de cand e Carlos casatorit?ultima oara..auzisem zvonuri ca ar fi logodit si ca are o fetita,dar atat! in fine..faptul ca umbla prin cluburi cu pustoaicele..cum zic unii..nu cred ca e atitudine de om casatorit asa ca..:) maybe next time :D

KroNos^08.05.2006 18:01
de cand e Carlos casatorit?ultima oara..auzisem zvonuri ca ar fi logodit si ca are o fetita,dar atat! in fine..faptul ca umbla prin cluburi cu pustoaicele..cum zic unii..nu cred ca e atitudine de om casatorit asa ca..:) maybe next time :D

Am modificat faza cu casatoria inaite sa postezi tu mesajul pentru ca nici eu nu eram sigur, dar oricum NU ma intereseaza daca e casatorit, logodit.

Pe noi baietzii ne intereseaza sa apere bine, pe cand voi vretzi sa fie pe teren, pentru ca arata bine, chiar daca Steaua primeste goluri din cauza lui, cum a fost in meciurile cu Rapid si cu Boro. Daca o sa apere bine atunci cand revine fitzi sigure ca nu o sa-l mai critice nimeni. Dar daca iar o sa ia goluri din vina lui, NU stiu daca Gigi o sa-i prelungeasca contractul.

N-ai raspuns la intrebarea mea. De ce nu postatzi mesaje si pe alte topicuri unde se vorbeste de meciurile Stelei? Sau voi vretzi sa-i aflatzi numarul de telefon al lui Carlos? :lol:

mândra08.05.2006 18:11

lol

postez cand am ceva de zis..si nu asta conteaza..numai cum arata.e un portar bun..si e parerea multora, inclusiv a lui Meme..ca tot e acum la TV Sport in direct cu Florin calinescu si se cearta pe tema Carlos :D

forever_STEAUA08.05.2006 18:13

@mândra

Da' ce s-au terminat portarii in lumea asta? Cum adica ce ne facem daca pleaca, Carlos? Cred ca problema e ce ne facem daca vine altul mai urat...

Cum a zis si Kronos^: in afara de topicul asta nu va prea vede lumea commentand altceva. Pt discutii de genu' : e casatorit sau nu, cum arata prietena lui etc. exista mirc. Sau macar citeste tot ce s-a scris inainte ca sa nu trebuiasca sa mai repetam de atatea ori.

Si apropo, sunt una din sustinatoarele lui Carlos, dar la fel il sustin si pe Cernea si pe Iacob si pe Dica ... Dar deocamdata Carlos nu e constant si asta dauneaza echipei. In momentul in care isi va reveni voi fi prima care il va aplauda. Momentan nu de manechini avem nevoie in poarta... Poate or veni si vremurile alea...

yo_yoanna08.05.2006 18:25

Nu ar fi rau sa ii aflam nr d tel.Probl e ca nu stie romana :lol: :lol: :lol: :lol: .Dar ideea e ca e bun pe post de portar si arata si bne.Fetele...io ma alatur fan clubului. :D .Si in leg cu Becali...dak vrea sa il dea pe Carlos afara...sa`si puna pofta`n cui!!!

bony_luv_carlos08.05.2006 18:26

Draga moderatori,sustin ideea lui Tedu de a face un chestionar pe care sa io trimitem.Netinand cont de fiziul lui,pt prestatia lui chiar imi doresc sa revina.sincer....macar o ULTIMA sansa mai dati-i si apoi pe bune nu o sa va mai agasez cu ''fizicul si viata lui personala''.

Captain RedBlue08.05.2006 18:27

Carlos ramane deocamdata la Steaua. Gigi Becali a confirmat intr-o declaratie data presei, ca acesta se va intoarce la echipa, dupa scurta sa plecare in Portugalia. Zvonul ca acesta ar pleca, a fost inca o ``vrajeala`` ieftina a GSP-ului pentru a-si vinde mai bine gunoiul.

yo_yoanna08.05.2006 18:30

Pai da.Ce nu are voie omu sa se odihneasca dupa atatea dezamagiri... :wink: Astia arunca cu noroi in el....dar at cand joci cont f mult si psihicul.Poate cand se va intoarce se va calma si va juca bn din nou... :wink:

bony_luv_carlos08.05.2006 18:30

in legatura cu mesajul lui RED-Blue?chiar asa?adik aia de la gsp sunt in stare sa inventeze minciunioe astea?adik stiam ca ziarele mai mint dar nici in haaaaalul asta.merci de informatie.AAAAA..pai in cazutl asta de poate amana faza cu chestionarul pt ca nu-si mai are rostul. :lol: :P

yo_yoanna08.05.2006 18:32

Ioana...nu ar fi rau sa facem un fan club... :P .Oricum Carlos e bun ca portar. :wink:

«1171819202146»