daca doriti sa discutati despre infiintarea unui eventual fan club Carlos,va rog sa o faceti pe privat, pe mIRC sau pe mess.Cand v-ati hotarat si l-ati infiintat anuntati-ne si pe noi,printr-un post. :wink:
daca doriti sa discutati despre infiintarea unui eventual fan club Carlos,va rog sa o faceti pe privat, pe mIRC sau pe mess.Cand v-ati hotarat si l-ati infiintat anuntati-ne si pe noi,printr-un post. :wink:
ce rahat sa mancat pe pagina asta..... va certeti pe Carlos.... dake e casatori, daka are o fetita.... e jucator la Steaua si tre sa apere bine daka e mare clubar si arata bine aste e <<EXTRA>>
"aoleuuuu... e asa de dragut... deastea merg eu la meciuri..... sal vad cum apare......" GROW THE **** UP!!!
aoleu GATAAAAA.nu mai vb despre fan-cluburi si alte dastea ci despre Carlos ca portar al Stelei.Deci.....va juca in meciul de duminica?
Sper ca da.
:wink:
Cartabosh e cel mai tare dintre toti incasatori de goluri , e un gen de portar la box.
VARZA Carlos....
@mândra
OFF Topic: Foarte bine... Probabil asa ai ajuns sa ti si cu Steaua.. Te-ai trezit intr-o zi (cel mai probabil dupa o victorie ros-albastra) ca vrei sa te faci stelista. Treaba nu merge asa si se pare ca te-ai prins si tu.
ON TOPIC: Daca, Carlos joaca in meciul cu CFR Cluj sunt mari sanse sa isi revina... Daca mai sta mult pe banca s-au aruncat 600.000 (800.000) euroi pe apa sambetei...
"Carlos a revenit in Romania
Portarul Stelei, Carlos Fernandes, a sosit marti in Romania, dupa vacanta din Portugalia. "
Sursa: Onlinesport
daca e sexy rau ce vreti?a?place baiatu la lume..hai mah..ca e bun si ca portar, nu numa`de model:D ar trebui sa-l incurajam mai mult..ca eu sper sa se intoarca..ce ati zice daca in lok sa-i disstruga x y sau z masina i-am face niste bannere dragutze cu mesaje menite sa-i ridice moralul si sa se simta din ou iubit si dorit la Steaua?eventula in fata casei:) stie careva unde sta?oricum..Carlos e cel mai tare!sli aare multi faci( FANE) oe aici
! Carlos rullz..ca si Steaua de altfel
+
Deci despre carlosh sau cartabosh am numai lucruri bune de spus : am auzit ca a venit din divizia congo sa se dea pe'acilea mare portar (la oi) , daca ne aducem bine aminte cand se lauda mhemhe ca aduce un portar de top ... dar a uitat sa spuna care top ??? rusinica cumva??? sau topul marilor castraveti???
Oricum valoarea noastra sa aratat in meciul cu boro , ce sa mai, suntem desculti...........
De azi incolo voi tine cu steagu rosu scornicesti.
esti, te rog buna sa te hotarasti pe ce pozitii esti?? nu de alta, dar esti absolut inconsecventa... ori cand ai scris primul post pe care l-am citat nu stiai exact despre ce este vorba? cat despre chestia cu topul marilor castraveti... poate reusesti sa verifici, ca vad ca numai asta ai in cap... nu cred ca ti-ar displace prea tare... bafta! si eu is fata, dar ma uit la fotbal, nu dupa castraveti...
sper sa nu te lezeze prea tare post-ul asta, dar intelege-ma ca e greu sa vezi cum oamenii cad dintr-o extrema in alta fara sa-si argumenteze schimbarea de optiune... numai bine...
@ forever_steaua...
ca bine le mai zici
@mandra erai dupa o bere cand ai scris postul ala? ce are Carlos? nu cred ca esti in stare sa apreciezi valoarea unui portar si mai ales cred ca nu te pricepi deloc la fotbal. ca sa iti demonstrez te intreb cine a castigat prima cupa mondiala si cu cine a jucat Romania ultima oara intr-un campionat mondial/european?
@radooku_steaua
la intrebarile astea se pot gasi foarte usor raspunsurile pe net... la cat e de consecventa si la faptul ca il judeca pe Carlos in functie de provenienta lui din "divizia congo" sau il include in "topul marilor castravetilor", cred ca nici nu prea merita osteneala sa mai astepti raspunsurile...
daca ar fi vorbit despre faptul ca este un portar de linia portii, de reflex, dar care iese uneori (poate de prea multe ori) aiurea pe centrari, daca ar fi vorbit despre cat de bine degajeaza si de cat de bine isi gaseste, de cele mai multe ori, coechipierii, despre faptul ca nu prea prinde mingea aia (desi aici recomand revederea meciurilor cu heerenveen) as mai fi inteles, dar asa...
poate ca nu e el extraordinar (desi eu cred ca inca ne mai poate demonstra ca are valoare), dar, cu tot respectul, NU MERITA sa fie judecat de oameni care habar nu au despre ideea de sport in general, ci se limiteaza la a evalua cat de sexi este un jucator sau altul... :roll:
Si pt a le linisti pe d-soarele care doresc infiintarea unui fan club:
Carlos s-a intors astazi in tara, dar a refuzat sa dea declaratii presei. Va reamintim ca portarul stelist nu a aparat in ultimele doua etape de campionat.
sursa:gsp
care draq mi-a spart mailul?a?ca vad c a am ramas fara 2 adrese de e-m ail si as vrea sa stiu si eu exact de la cine mi se trage?
P.S Sunt proastra rau ca am uitat ca am schimbat parola... scuze tuturor...
Si nici nu sunt blonda (inca)
eu tin cu Steaua de cand aveam vreo 6 ani..asa ca..m matii ala care scrii in locul meu...si tt cred ca Carlos este cel mai tare
@mândra
Auzi, dar tu cu cine crezi ca vorbesti? Ce legatura are intrebarea ta cu topicul dedicat lui Carlos?
@forver_steaua poate i-a spart Carlos mailul...
mai bine ramineai in portugalia Carlos...
pt mandra.
Poate nu ti-a spart cnva de aici adresele d mail asa ca nu te rasti la noi.
@mândra Esti paralela ||
recunosc ca uneori sunt paralela... sper sa ma suportati..
mda..paralel e ala care n-are ce face decat sa imi sparga mailull.da sa si aflu cine e ..mama mama..depun plangere la politie ,dar imi e sa nu imi primesc amenda pentru detinere ilegala de prostie.
De ce sunt vaca? :lol: :lol: :lol:
Acum nu incerca sa te scuzi pentru cele scrise! Daca iti spargea cineva adresa de mail ce motiv avea sa intre pe fcsteaua si sa posteze aici? De unde stia el/ea ca tu postezi aici?
Mai bine recunosti ca ai gresit si gata!
@mândra
OFF TOPIC Si cum ai ajuns la concluzia asta?
Ti-am ami spus sa te calmezi...
@red19
De ce era mai bine sa ramana in Portugalia? Daca se accidenteaza Cernea? :lol:
mai bine taceai.
E chiar aiurea!Cine i-a schimbat parola nu tre sa fie neaparat de aici.Si lasati glumele nesarate cu Carlos!!!
mai bine taceai.
parerea mea...Carlos nu e de Steaua...nu are valoare...e un portar modest ...poate la Otelul ar avea mai mult succes...
okei.deci imi cer scuze pt tot ce am spus pe aici.si sper sa nu se mai intample nimik deosebit.cine mi-a spart adresele de mail..spaga lui..
regret ca nu pot injura de toate rudele mele in viata , ca imi e sa nu citeasca mama postul si sa imi iau o mama de bataieeeeeeeeeeee.
io zic ca, Carlos daka isi revine are sanse mari sa fie de Steaua ! parerea mea.. inainte cu toti il iubeam..si acu..asta e..greselile lui..
sper sa isi revina