[...]Deci fotbalistii au mult mai putzine probleme decat marea majoritate a romanilor si nu numai. [...]
Se crede Beckam in Romania, se supara daca e rezerva(de parca Cernea ar fi fericit cand NU apara).
Ce te face sa crezi ca fotbalistii au mai putine probleme?
Nu v-ati saturat sa repetati faza cu Beckam? A fost o interpretare nefericita a presei... A dat Carlos dezmintire...
Cernea e nefericit daca sta pe banca... Dar mama lui e multumita daca acesta nu apara...
Au probleme dar nu asa importante ca ale noastre. Noi ne facem griji cat o sa fie intretzinerea luna urmatoare, cu cat o sa se mai scumpeasca pretzul la benzina, nu mergem in fiecare zi in Bamboo ca in 3 zile am ramane fara banii pe o luna, etc. Pentru ei aceste probleme NU exista, traiesc mai relaxatzi(ma refer la fotbalistii bine platitzi, nu ma refer la cei din Divizia C).
Nu mai zic Beckam, de acum o sa zic Raul. E mai bine?
:evil: Esentzialul e ca pe el s-au dat bani multzi fatza de cat s-a platit pe Hamu(care a venit gratis) si Tudor si normal ca se asteapta sa apere mai bine ca cei 2. Ce e greu de intzeles?
Pe voi va intereseaza ca arata bine sau sa apare bine?
Are 4 greseli imense in 3 meciuri importante. Daca le avea cu FC Scornicesti ma durea undeva. :evil:
1) nu te obliga nimeni sa te faci strungar sau caraus de marfa, dar nici fotbalist. dar du-te si tu si legitimeaza-te la Steaua si joaca sub presiunea creata asupra ta de conducere, presa si o parte a suporterilor, si o sa vezi ca nu ti se mai pare atat de usoara meseria.
2) meseriile sunt retribuite diferit de cand lumea si pamantul... salariile pe care le castiga fotbalistii ii ajuta sa aiba un nivel de trai superior, dar nu uita ca ei joaca cel mult pana la 35 de ani,
3) nu "dadacesc" pe nimeni, pentru ca si eu muncesc de-mi sar ochii din cap, pentru cateva milioane de lei vechi pe luna, la fel ca majoritatea dintre noi.
4) nu uita ce a patit si Munteanu dupa meciul cu danemarca, cu toate ca nu au pacalit niciodata fotbalul.
5) Carlos
1) La cat de multzi bani castiga fotbalistii de la Steaua ar trebuie sa nu-i intereseze asa mult de presiunea venita din partea presei si ar trebui sa fie concentratzi cum sa joace bine. Vezi de ce e important un psiholog la echipa. La Real sau Juventus de ce nu spun jucatorii ca sunt stresatzi din cauza presiunii? Aaa la ei e intotdeauna presiune si s-au obisnuit. Daca esti la un club mare trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca lumea o sa-zti ceara sa joci perfect toate meciurile, implict ca echipa sa castige mereu.
2) Fotbalistii joaca pana la 35 si cu banii stransi isi pot face afaceri de succes.
Cei care lucreaza in topitorie se pensioneaza dupa 10 ani de munca si multzi au probleme mari cu plamanii. Oare acei oameni nu ar trebui sa aibe salarii mari? (intrebare retorica)
3) Avand in vedere ca tu stii cat tre sa tragi ca sa castigi cateva milioane, iti place sa auzi ca nu stiu ce fotbalist roman ia 10.000 Euro pe luna si cand intra pe teren face balet? Nu cred. Fotbalistii au probleme dar NU asa mari ca ale noastre, astia care Nu am avem vile si BMW-uri.
4) Eu nu-l consider vinovat pe Munteanu in meciul cu Danemarca deloc. LA scorul de 2-1 pentru noi am mai avut 5 ocazii clare din care 2 singur cu portarul. Daca ar mai fi inscris un gol Romania, Danemarca Nu ar fi ajuns sa egaleze in minutul 93. Eu tzin minte ca si arbitul a fost acuzat desi nu el ia facut pe Cernat sau Danciulescu sa nu inscrie.
5) De Carlos ce sa zic:
- El NU simte asa mult presiunea pentru ca nu stie romaneste, nu citeste ziarele, nu se uita la posturile romanesti si nu intzelege ce zic spectatorii. Radoi, Iacob putem spune ca au fost coplesitzi de presiune si daia au avut reactzile nervoase. Raman la parerea ca trebuie un psiholog la echipa.
P.S.: Repet, daca o sa joace bine de acum inate o sa-l sustzina totzi, dar daca iar o sa faca greseli nu cred ca o sa-l mai sustzina nimeni