FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Carlos Alberto Fernandez

«1192021222346»
tanti09.05.2006 21:03

sper ca i-a venit mintea la cap si nu mai are ganduri de plecare, daca a avut vreodata cu adevarat... mie mi s-au parut usor fortate speculatiile din presa... ce sa spun, au scris ca e nemultumit ca e rezerva... pai si Cernea era inainte sa-l lase pe Carlos pe banca... cine nu e? s-au folosit de o chestie normala ca sa faca din tantar armasar... eu am fost convinsa in permanenta ca omul s-a dus in portugalia pentru a profita de cele doua zile libere, s-o vada si el pe fi-sa... inteleg, parcurgand traseul sau fotbalistic, ca e prima oara cand e departe de portugalia, mai ales de cand are copil... credeti ca-i e usor? mai ales la presiunea care a fost pe umerii lui in ultimele 2 saptamani? forza Carlos... unii inca mai au incredere in tine... n-avem timp de plans in pumni, avem un titlu de castigat. TREZIREAAAAA!!!!

Virgil10.05.2006 05:51

Tanti,aproape ca mi-ai dat mie incredere in Carlos.Pe el cred ca l-ai facut zmeu cu aceste cuvinte de imbarbatare...

Pe stadion sunt sigur ca-l vom incuraja cu totii.

E portarul nostru titular si avem nevoie de el in finalul de foc care va urma. :wink:

tanti10.05.2006 07:29

@Virgil

l-as fi facut zmeu cu astfel de cuvinte... numai ca nu ajung la el, ci doar la cei care ar trebui sa-l sustina pentru ca joaca la Steaua... problema e ca inainte sa fie fotbalisti, sunt oameni obisnuiti, cu suflet, probleme si frustrari proprii... iar acest aspect nu trebuie sa ne scape nici un moment... cati dintre noi nu ne ducem la munca avand in cap problemele personale? cati dintre noi reusim cu adevarat sa ne lasam problemele la usa? foarte putini (si sunt optimista cand spun asta). de ce la fotbalisti ar fi altfel?

KroNos^10.05.2006 08:47
problema e ca inainte sa fie fotbalisti, sunt oameni obisnuiti, cu suflet, probleme si frustrari proprii... iar acest aspect nu trebuie sa ne scape nici un moment... cati dintre noi nu ne ducem la munca avand in cap problemele personale? cati dintre noi reusim cu adevarat sa ne lasam problemele la usa? foarte putini (si sunt optimista cand spun asta). de ce la fotbalisti ar fi altfel?

- Catzi dintre cei de pe forum au prime de cateva mii de euro saptamanal daca isi fac bine treaba?

Gandestete ca fotbalistii sunt oameni realizatzi si acasa NU au probleme cum au ceilaltzi oameni care:

- nu au salarii mari.

- nu au bani sa mearga in Bamboo.

- nu au BMW sau Audi Q7.

- au ramas fara case din cauza inundatzilor.

- muncesc in topitorii si dupa 10 ani se pensioneaza pe caz de boala.

- etc

Hai sa nu-i mai dadacim pe fotbalistii ca multzi dintre ei habar n-au sa citeasca dar in schimb au banii sa ne ingroape. Au o meserie usoara in sensul ca nu lucreaza pe 5 milioane pe luna ca strungar sau ca si caraus de marfa. Ei trebuie doar sa joace fotbal bine. Si daca joaca bine castiga zeci de mii de euro intr-un an, bani pe care foarte multzi oameni nu-i strang intr-o viatza.

Cand vorbesc de problemele fotbalistilor NU ma refer la cele de sanatate sau la cele de familie, pentru ca aceste probleme le au totzi.

Deci fotbalistii au mult mai putzine probleme decat marea majoritate a romanilor si nu numai.

Deoarece au salarii mari in timp uita ce inseamna sa nu ai bani si incep sa aibe fitze si sa NU mai joace nici fotbal bine. Acest lucru se intampla la cei care nu au respect pentru talentul care-i aduce asa multzi bani. De ce Hagi, Popescu, Dan Petrescu, Munteanu n-au fost nicodata criticatzi? Pentru ca au avut o viatza sportiva si extrasportiva organizata si acest lucru ia facut sa joace constant bine.

Carlos din start a venit cu fitze de vedeta. Se crede Beckam in Romania, se supara daca e rezerva(de parca Cernea ar fi fericit cand NU apara).

Daca o sa-si revina NU o sa-l mai critice nimeni, dar daca iar o sa faca greselile din meciurile cu Boro si Rapid(UEFA si campionat) NU o sa-l mai sustzina nimeni.

tanti10.05.2006 09:37

@KroNos^

1. nu te obliga nimeni sa te faci strungar sau caraus de marfa, dar nici fotbalist. dar du-te si tu si legitimeaza-te la Steaua si joaca sub presiunea creata asupra ta de conducere, presa si o parte a suporterilor, si o sa vezi ca nu ti se mai pare atat de usoara meseria... in plus, meseriile sunt retribuite diferit de cand lumea si pamantul... salariile pe care le castiga fotbalistii ii ajuta sa aiba un nivel de trai superior, dar nu uita ca ei joaca cel mult pana la 35 de ani, iar dupa aia nu toti continua sa lucreze in fotbal si sa castige aceleasi mii de euro... uite-te la un Ducadam, la un Balan. ca sa nu mai vorbesc de un zoli crisan, care a murit in mizerie, sau de altii care ajung sa traiasca intr-o saracie crunta, desi in perioada in care jucau erau priviti ca "aia care iau o gramada de bani doar pentru ca dau cu piciorul intr-o minge".

E adevarat ca oamenii astia nu au castigat zecile de mii de euro pe care le castiga fotbalistii in ziua de azi, dar si ei stateau, financiar, mai bine decat oamenii obisnuiti din perioada respectiva.

eu nu spun ca fotbalistii au probleme mai mari decat restul oamenilor, ci ca au si ei problemele lor... nu "dadacesc" pe nimeni, pentru ca si eu muncesc de-mi sar ochii din cap, pentru cateva milioane de lei vechi pe luna, la fel ca majoritatea dintre noi.

2. nu pot sa te contrazic atunci cand spui ca unii uita, datorita banilor castigati, sa joace fotbal. Dar si Hagi a mai fost terfelit prin presa; nu uita ce a patit si Munteanu dupa meciul cu danemarca, cu toate ca nu au pacalit niciodata fotbalul.

3. Carlos a fost facut vedeta de presa si chiar de noi, suporterii, pe undeva... iar chestia cu "suparat ca e rezerva" am spus-o si eu (sau cel putin am vrut sa o spun, dar poate nu m-am facut inteleasa): nici unui fotbalist nu-i convine sa lustruiasca banca, dar nu mi se pare corect ca acest lucru NORMAL sa fie folosit ca argument pentru zvonurile potrivit carora ar pleca de la Steaua, intr-un moment in care omul avea liber si s-a dus acasa. daca ar fi fost adevarat, era o dovada de lipsa de profesionalism, dar eu cred ca a fost o exagerare si inca o incercare de a se crea tensiune la "momentul potrivit".

forever_STEAUA10.05.2006 11:10
[...]Deci fotbalistii au mult mai putzine probleme decat marea majoritate a romanilor si nu numai. [...]

Se crede Beckam in Romania, se supara daca e rezerva(de parca Cernea ar fi fericit cand NU apara).  

Ce te face sa crezi ca fotbalistii au mai putine probleme?

Nu v-ati saturat sa repetati faza cu Beckam? A fost o interpretare nefericita a presei... A dat Carlos dezmintire...

Cernea e nefericit daca sta pe banca... Dar mama lui e multumita daca acesta nu apara...

Rebella10.05.2006 12:41

...am mai citit ultimele postari si am ramas uimita!In primul rand:Mandra..rushinik!!!,in al doila rand:Tanti...imi place cum gandesti,adevarat fan care isi sustine echipa si jucatorul favorit cu argumente reale!Parerea mea...se face prea mult tam-tam pe toata chestia asta cu Carlos,crek nici Olaroiu nu se gandeste asa mult ca noi!ce o sa fie o sa fie...dar Carlos sper ca ramane!..10x 4 all

OTAKU10.05.2006 13:08

Carlos a aparat bine

e adevarat ca a facut cateva gafe...

da asa au facut si Ghionea Goian Dica Iacob si chiar Radoi

daca pleaca Carlos ar trebui sa plece juma de echipa

si nu cred ca e cazu

axl2310.05.2006 14:24

daca joaca duminica si face un meci bun o sa-i creasca increderea si moralul si o sa-si revina. Steaua are nevoie de el pe finalul campionatului.

sper ca Oli sa "riste" si sa-l titularizeze cu CFR.

daca nu joaca, nasol, cred ca o sa o ia pe o curba descendenta si nu prea ar avea sanse sa-si revina.

KroNos^10.05.2006 14:53

[...]Deci fotbalistii au mult mai putzine probleme decat marea majoritate a romanilor si nu numai. [...]

Se crede Beckam in Romania, se supara daca e rezerva(de parca Cernea ar fi fericit cand NU apara).  

Ce te face sa crezi ca fotbalistii au mai putine probleme?

Nu v-ati saturat sa repetati faza cu Beckam? A fost o interpretare nefericita a presei... A dat Carlos dezmintire...

Cernea e nefericit daca sta pe banca... Dar mama lui e multumita daca acesta nu apara...

Au probleme dar nu asa importante ca ale noastre. Noi ne facem griji cat o sa fie intretzinerea luna urmatoare, cu cat o sa se mai scumpeasca pretzul la benzina, nu mergem in fiecare zi in Bamboo ca in 3 zile am ramane fara banii pe o luna, etc. Pentru ei aceste probleme NU exista, traiesc mai relaxatzi(ma refer la fotbalistii bine platitzi, nu ma refer la cei din Divizia C).

Nu mai zic Beckam, de acum o sa zic Raul. E mai bine?

:evil: Esentzialul e ca pe el s-au dat bani multzi fatza de cat s-a platit pe Hamu(care a venit gratis) si Tudor si normal ca se asteapta sa apere mai bine ca cei 2. Ce e greu de intzeles?

Pe voi va intereseaza ca arata bine sau sa apare bine?

Are 4 greseli imense in 3 meciuri importante. Daca le avea cu FC Scornicesti ma durea undeva. :evil:

1) nu te obliga nimeni sa te faci strungar sau caraus de marfa, dar nici fotbalist. dar du-te si tu si legitimeaza-te la Steaua si joaca sub presiunea creata asupra ta de conducere, presa si o parte a suporterilor, si o sa vezi ca nu ti se mai pare atat de usoara meseria.

2) meseriile sunt retribuite diferit de cand lumea si pamantul... salariile pe care le castiga fotbalistii ii ajuta sa aiba un nivel de trai superior, dar nu uita ca ei joaca cel mult pana la 35 de ani,  

3) nu "dadacesc" pe nimeni, pentru ca si eu muncesc de-mi sar ochii din cap, pentru cateva milioane de lei vechi pe luna, la fel ca majoritatea dintre noi.

4) nu uita ce a patit si Munteanu dupa meciul cu danemarca, cu toate ca nu au pacalit niciodata fotbalul.

5) Carlos

1) La cat de multzi bani castiga fotbalistii de la Steaua ar trebuie sa nu-i intereseze asa mult de presiunea venita din partea presei si ar trebui sa fie concentratzi cum sa joace bine. Vezi de ce e important un psiholog la echipa. La Real sau Juventus de ce nu spun jucatorii ca sunt stresatzi din cauza presiunii? Aaa la ei e intotdeauna presiune si s-au obisnuit. Daca esti la un club mare trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca lumea o sa-zti ceara sa joci perfect toate meciurile, implict ca echipa sa castige mereu.

2) Fotbalistii joaca pana la 35 si cu banii stransi isi pot face afaceri de succes.

Cei care lucreaza in topitorie se pensioneaza dupa 10 ani de munca si multzi au probleme mari cu plamanii. Oare acei oameni nu ar trebui sa aibe salarii mari? (intrebare retorica)

3) Avand in vedere ca tu stii cat tre sa tragi ca sa castigi cateva milioane, iti place sa auzi ca nu stiu ce fotbalist roman ia 10.000 Euro pe luna si cand intra pe teren face balet? Nu cred. Fotbalistii au probleme dar NU asa mari ca ale noastre, astia care Nu am avem vile si BMW-uri.

4) Eu nu-l consider vinovat pe Munteanu in meciul cu Danemarca deloc. LA scorul de 2-1 pentru noi am mai avut 5 ocazii clare din care 2 singur cu portarul. Daca ar mai fi inscris un gol Romania, Danemarca Nu ar fi ajuns sa egaleze in minutul 93. Eu tzin minte ca si arbitul a fost acuzat desi nu el ia facut pe Cernat sau Danciulescu sa nu inscrie.

5) De Carlos ce sa zic:

- El NU simte asa mult presiunea pentru ca nu stie romaneste, nu citeste ziarele, nu se uita la posturile romanesti si nu intzelege ce zic spectatorii. Radoi, Iacob putem spune ca au fost coplesitzi de presiune si daia au avut reactzile nervoase. Raman la parerea ca trebuie un psiholog la echipa.

P.S.: Repet, daca o sa joace bine de acum inate o sa-l sustzina totzi, dar daca iar o sa faca greseli nu cred ca o sa-l mai sustzina nimeni

forever_STEAUA10.05.2006 15:08

@KroNos^

In primul rand: mie putin imi pasa cum arata Carlos...

In al doilea rand: cine ii opreste pe cei care nu au BMW sau Mercedes sa isi cumpere unul?

Tu stii cum e sa dai socoteala in fata a 50.000 de oameni ca ai fost la Bamboo?

Tu stii ce inseamna sa porti pe umeri presiunea a milioane de stelisti?

Tu stii ce inseamna sa gresesti tocmai pentru ca te gandeai ca nu ai voie sa o faci?

Carlos si-a ales meseria de fotbalist. Pe ala din topitorie cine l-a oprit?

Virgil10.05.2006 15:18

@ KroNos^,tanti si partial partenerii.

Va rog sa va referiti strict la topic si daca se poate cat mai concis.

KroNos^10.05.2006 15:34

Scuze!! Dar cand vad ca unii de pe acest topic incep sa spuna ca, Carlos e stresat si ca daia ia dat pasa lui Pancu la gol sau ca merita sa apere pentru ca arata bine, n-am cum sa NU scriu juma de pagina.

N-o sa mai scriu despre Carlos ca Nu are rost, las fan-cluburile sa-si faca publicitate.

Oricum sper sa-si revina Carlos ca sa nu fi irosit Gigi banii degeaba.

cristinaa10.05.2006 15:34

eu cred ca ei trebuie sa fie constienti de ce li se intampla...nu krd eu ca ei sunt atat de nepasatori incat sa nu-si dea seama de ce au facut atunci cand s-au lasat coplesiti de nervi...ei trebuie sa si revina nu trebuie sa vina un psiholog sa le spuna ce au gresit si ce au de facut....si cu Carlos ...parerea mea e ca el, cu toate ca nu citeste ziarele si nu intelege f bine romana, e informat de cineva sau macar i se spune ce se zice de el si altele...sper sa si revina pana duminica

yo_yoanna10.05.2006 16:40

@ cristinaa

Sunt de acord cu u.In mod SIGUR cneva ii spune lu Carlos care este parerea suporterilor.Si ar face f bne sa isi revina,sa puna mana sa joace ca lumea si sa lase discotecile dupa victorii.Dak nu isi revine...crd ca nu o sa il opreasca nimeni pe Gigi sa-l dea afara.Dak il baga inapoi in teren...o sa avem mare nevoie sa se concentreze.macar atat kt sa ne recuperam renumele.Nu ne mai permitem sa piarda asa ca....FoRzZa Steaua&Carlos. :wink:

estephany10.05.2006 19:20

offtopic: vad ca in ultima vreeme topicul asta a devenit loc de contrazicere pe tema aspectului fizic al lui Carlos,noptile pierdute prin nu stiu ce club si alte chestii care nu au nici o legatura cu esenta acestui topic.deschideti-va topic prt chestiile de genul asta la discutii libere si vb pana il intoarceti pe toate fetele.

on topic : cred ca este cazul ca portughezul sa reapara intre buturi si sa faca un meci bun.ii va ridica moralul si lui si noua

Motanu D10.05.2006 19:29

Tot offtopic:

Cred ca Marian Rada arata mai bine decat Carlos. Nu deschide nimeni un fan-club ?! :twisted: :twisted: :twisted:

forever_STEAUA10.05.2006 19:34

@Motanu D

off topic: nu le provoca... probabil multe dintre ele nici nu stiu cine ii individul ala. Google rulz!!!

on topic: daca intra duminica , probabil ca si-a revenit cat de cat. Nu cred ca ar risca Oli sa il introduca, daca acesta continua sa fie cu moralul la pamant.

just_an_angel10.05.2006 20:34

sal la toata lumea de pe aici. avand in vedere cat de controversat a fost sb Carlos in ultima vreme, as vrea sa zik si eu cate ceva..Carlos are fata de Steaua!ca altfel nu ajungea aici.acum, datoria noastra, a ros-albastrilor, ese sa-l incurajam pentru a-si reveni intr-un timp cat mai scurt.

forever_STEAUA10.05.2006 20:44

@just_an_angel

La ce te referi cand spui "fata"? Momentan Carlos mai are de demonstrat ca merita locul de titular. Trebuie incurajat dar nu trebuie mers pana in panzele albe cu el. Carlos trebuie sa isi stapaneasca emotiile, sa uite meciurile in care a gafat. Cel putin cat timp e pe teren. Si cel mai important: sa dea siguranta aia despre care se vorbea atata la venirea lui.

(invitat)10.05.2006 21:00

va rog sa imi scuzati comportamentul de dambovitza .. dar se pare ca nu sunt in stare sa imi aduc aminte cand schimb parola.

Consider ca si soricarul meu apara mai bine decat Carlos (cartabosh).

tanti10.05.2006 21:29

sorry, chiar nu stiam ca trebuie sa fim cat mai concisi :roll: asa mi-s eu... nu ma pot exprima niciodata pe scurt :oops: o sa incerc sa imi limitez avantul

@KroNos^

nu stiu de ce ai tras tu concluzia ca fetele care posteaza pe acest forum despre Carlos is interesate NUMAI de cum arata... ma rog... incheiem discutia, pentru ca oricum nu ajungem nicaieri. friends? :wink:

spre_2410.05.2006 23:00

daka ajunge Carlos cum era inainte.. si in general echipa.. da o sa fie greu !

Kobiy11.05.2006 07:40

eu zic ca Fernandez e un portar bunicel dar mai bun ar fi Curca din vara si Carlos doar rezerva

cristinaa11.05.2006 12:35

pana la urma fiecare are parerea lui... eu una stiu sa fac diferenta dintre aspectul fizic si jocul lui Carlos... si eu krd ca duminica va juca...cine stie, poate Oli crede ca dupa minivacanta din portugalia si-a revenit si bine ar fi.. :D

Forza Steaua

«1192021222346»