FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Carlos Alberto Fernandez

«1212223242546»
bony_luv_carlos14.05.2006 12:25

In seara asta chiar ca va trebui sa nu incaseze goluri......

just_an_angel15.05.2006 05:14

si cam pe unde a incasat goluri? :D ca eu am vazut ca alujul a luat bataie :D ce bine :D si au jucat si Carlos, si domnu`capitan Radoi :wink: ehh..cu atat mai bine pt noi..numa`ca tre`sa batem sportu` :) acum si sa fim campioni

bony_luv_carlos15.05.2006 05:57

aloo fata..eu am postat msgul asta dinainte de meci.Asa ca n-aveam cu sa stiu scorul.In caz ca tie ti-a soptit un ingeras la ureche asta e alta problema.

spre_2415.05.2006 06:40

a aparat binisor...nu prea a avut ce sa apere asa mult..dar in fine,...sper ca si-a mai revenit

IONUTZ-CIPRIAN15.05.2006 08:40

:evil: Nu prea a aparat ca nu a avut ce!Dar mi s-a parut cam nesigur ,mai ales la faza aia la care a iesit din poarta si se poate sa fi facut si hent in afara careului!Eu la chestiile astea nu-l inteleg de ce iese asa hazardat din poarta?>>> :twisted:

spre_2415.05.2006 09:26

acolo nu avea cum sa dea gol decat un lob dala perfect pt ca ii inchisese de tot unghiu si nici lob nu prea ca era Goian in spatele lui parka :)

tanti15.05.2006 09:32

probabil Carlos considera ca in situatii de acest gen poate bloca mai bine un adversar iesind in intampinare decat daca ar ramane pe linia portii... eu zic ca nu a facut tocmai rau ca a iesit in fata lui coroian (parca), pentru ca asa nu i-a lasat prea multe variante. cat despre hentul de care se vorbeste, eu una nu am reusit sa-mi dau seama daca a fost sau nu. oricum, nu e prima oara cand face o faza din asta. daca nu ma insel la meciul tur cu Betis a prins o minge chiar la limita de "16" si a facut o pirueta in jurul ei. daca a fost hent si nu s-a prins nimeni, bravo lui :twisted:

Bogdan4Steaua15.05.2006 13:21

La faza respectiva nu a fost hent. Nu va mai luati dupa comentatorii de la TVR. S-a discutat si la Recurs. Carlos a prins mingea abia dupa ce aceasta a intrat in careu.

Vasian15.05.2006 15:00

cam nesigur pe el

nykall15.05.2006 15:04

Ma bucur ca si-a revenit Carlos! Era timpu' :P S-o tina tot asa!

radooku_steaua15.05.2006 16:45

nushu de ce zici ca si-a revenit ca eu nu am vazut nici o parada, nici o minge respinsa, nici o ocazie a clujului. atata timp cat nu a avut ce apara nu zic ca poti sa iti dai seama daca si-a revenit sau nu. mie personal tot nesigur mi se pare. oricum mi s-a parut cam ,,penal,, ca la fiecare minge cat de usoara peluza ii striga numele. inteleg sa incurajezi pe Carlos dar nici chiar asa.

Melku15.05.2006 17:48

Se pare ca se va termina circul cu Carlos si Cupa Mondiala el aparent neaflandu-se in lotul pentru Cupa, acesta fiind format din Ricardo, Quim si Bruno Vale (in ceea ce priveste portarii).

alex ripper15.05.2006 17:54

la asa zisul "hent" a fost ca in meciul cu Betis,daca nu ma insel eu...atunci el stia sigur ca nu a fost hent,iar jucatorii Stelei se uitau uimiti cand el le facea semn sa se duca.aseara aceiasi poveste a iesit bine si a stiut cand as prinda.

waste15.05.2006 18:41

Mda. A spus ca vine la Steaua pentru a prinde lotul de Mondial. Acum ca a ratat asta si incepand sa-l cunoastem, mi-e teama sa nu intre in vreo "depresie" si sa ne dea iar emotii.

alex_Ra215.05.2006 19:08

Imi pare rau pt el ca nu a prins lotul pt mondiale, poate ca merita (intr-un fel), stiu ca si-a dorit f mult, insa mie de la inceput mi s-a parut ca nu prea are sanse, poate doar dak Steaua castiga Cupa UEFA, din tot lotul Portugaliei pt cupa mondiala singurul jucator de are nu am auzit e al treilea portar, dar poate e bun dak a prins lotul.

spre_2415.05.2006 19:34

daka acu o sa castigam campionatu o sa fie ok ! si o sa il ia sigur la anul sau cn stie..:) depinde cum evolueaza

razvan198315.05.2006 19:58

Eis então a lista completa:

Guarda-redes:

Ricardo (Sporting) – 47 internacionalizações, 30 anos

Quim (Benfica) – 24 internacionalizações, 30 anos

Bruno Vale (Estrela da Amadora) – 1 internacionalização, 23 anos

Defesas:

Miguel (Valência, Esp) – 26 internacionalizações, 26 anos

Paulo Ferreira (Chelsea, Ing) – 29 internacionalizações, 27 anos

Ricardo Carvalho (Chelsea, Ing) – 22 internacionalizações, 28 anos

Fernando Meira (Estugarda, Ale) – 28 internacionalizações, 27 anos

Ricardo Costa (FC Porto) – 2 internacionalizações, 24 anos

Caneira (Sporting) – 12 internacionalizações, 27 anos

Nuno Valente (Everton, Ing) – 22 internacionalizações, 31 anos

Médios:

Costinha (sem clube) – 42 internacionalizações, 31 anos

Petit (Benfica) – 34 internacionalizações, 29 anos

Maniche (Chelsea, Ing) – 29 internacionalizações, 28 anos

Tiago (Lyon, Fra) – 20 internacionalizações, 25 anos

Deco (FC Barcelona, Esp) – 33 internacionalizações, 28 anos

Hugo Viana (Valência, Esp) – 19 internacionalizações, 23 anos

Figo (Inter de Milão, Ita) – 118 internacionalizações, 33 anos

Cristiano Ronaldo (Manchester United, Ing) – 30 internacionalizações, 21 anos

Boa Morte (Fulham, Ing) – 24 internacionalizações, 28 anos

Simão (Benfica) – 41 internacionalizações, 26 anos

Avançados:

Nuno Gomes (Benfica) – 53 internacionalizações, 29 anos

Pauleta (Paris Saint-Germain, Fra) - 80 internacionalizações, 33 anos

Hélder Postiga (Saint-Etienne, Fra) – 21 internacionalizações, 23 anos

15-05-2006 20:11

Este oficial, din pacate Carlos nu se afla intre cei 3 portari convocati la mondiale. Asta e, imi pare rau pentru el dar sper sa treaca si peste acest insucces personal. Trebuie sa aiba incredere in el in continuare pentru ca are timp sa prinda urmatoarea competitie inter-tari, are doar 26 de ani. Bafta Carlos si capu' sus.

http://www.abola.pt/nnh/index.asp?op=ver&a...;d=1&tema=7

IONUTZ-CIPRIAN15.05.2006 20:02

:evil: >>>Poate are noroc peste 2 anii ,dar daca continua tiot asa nu prea cred,ii urez multa bafta ca are nevoie de asta!!>>>> :twisted:

bony_luv_carlos16.05.2006 16:28

imi pare rau pt el....asta e!Poate data viitoare!Macar daca s-antamplat asa sa-si dea si el silinta mai mut la Steaua!BAFTA!!!!

Rebella17.05.2006 10:41

Azi meciul cu bacau...o victorie deja stiuta de toata lumea!abia astept sa-l vad,poate am noroc si fac si poza cu el:D..visez visez

radooku_steaua17.05.2006 17:34

nu vreau sa jignesc pe nimeni si nici nu vreau sa par misogin insa femeile strica forumurile de fotbal.....

cristian01417.05.2006 18:07

FCM Bacau - Steaua 0-2 si iar ne-a dat Carlos emotii cu acele mingi balbaite.Ne trebuie neaparat un portar de valoare..si aici nu ma refer la Stancioiu. :wink:

yo_yoanna17.05.2006 18:08

Off topic:Ceeeeee???Nu vrei sa pari misogin dar esti!!!Qm poti sa zici asa ceva???Dak va criticam ca va place fotbalul nu e bine...j dak ne place j noua iar nu e bine!!!Propui sa nu mai vb fetele pe forum de fotbal ca asta e parerea ta?Dak asta e tine-o pt tine!

On topic:Cred ca dupa meciul asta si-a revenit Carlos.Sa speram!

Rossoblu17.05.2006 18:22

fetelor io nu inteleg un lucru, ce vedeti voi la Carlos? mie mi se pare ca e urat cu spume si mai e si varza ca portar...tre sa plece

Rossoblu17.05.2006 18:26
Off topic:Ceeeeee???Nu vrei sa pari misogin dar esti!!!Qm poti sa zici asa ceva???daca va criticam ca va place fotbalul nu e bine...j daca ne place j noua iar nu e bine!!!Propui sa nu mai vb fetele pe forum de fotbal ca asta e parerea ta?daca asta e tine-o pt tine!

On topic:Cred ca dupa meciul asta si-a revenit Carlos.Sa speram!

si-a revenit? dar cand a jucat bine sa zici ca si-a revenit ca de cand a venit la Steaua numai in gafe o tine

«1212223242546»