FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Carlos Alberto Fernandez

«1222324252646»
radooku_steaua17.05.2006 18:36

mey fata eu nu am nimic cu tine atata timp cat te pricepi la fotbal.... dar cand vad pe unele dintre voi ca ce frumos e Carlos... ca ce muschi apara... ca si-a revenit cu toate ca nu a avut ce apara si a m-ai si balbait mingile... ce pot sa zic?

redandblue17.05.2006 18:41

noroc cu Carlos ca mai vorbesc fetele despre el ca in rest nu are nici o treaba cu meseria de portar...

yo_yoanna17.05.2006 18:50

Hmm...nu chiar....a avut j el o pasa proasta.....

redandblue17.05.2006 18:53

da dar din cauza perioadei nefaste a lui Carlos am pierdut finala si nu se stie sigur daca luam campionatul...

Bogdan4Steaua18.05.2006 00:21
da dar din cauza perioadei nefaste a lui Carlos am pierdut finala si nu se stie sigur daca luam campionatul...

Nu putem pune esecul din Anglia doar pe seama lui Carlos.

bony_luv_carlos18.05.2006 05:53

asta asa e.........Dar in fine la meciul de ieri m-a enervat ca tot iesea din poarta..prea se hazardeaza si lasa mingea pe mana norocului(sau ghinionului).....da' faptul e consumat,bine ca am trecut cu bine peste meciul asta.acum sa vedem ce facem cu sportu studentesc :!:

axl2318.05.2006 07:31

raman la parerea ca are mari probleme cu suturile de la distanta, vede mingea tarziu si pleaca si mai tarziu, nu stiu ce mama dracu are. in schimb are instincte bune la fazele apropiate, iese si se plaseaza bine, chiar si la centrari iese bine, mai bine ca Hamu.

razvan198318.05.2006 10:07

Offtopic: Ca sa nu mai existe polemici intre fete si baieti pe forum, de ce nu fac fetele un topic despre fotbalistii Stelei, unde pot sa laude si calitatile fotbalistice dar si cele fizice ale fotbalistilor. Si asa nu se mai supara nimeni. E doar o propunere daca vreti bine, daca nu iarasi bine.

Ontopic: Eu am in continuare incredere in Carlos ca este un portar valoros dar am si o parere ca prea i se exagereaza toate micile scapari, scapa un pic mingea comentatorii vai ce gafa, incredibil, apoi ca nu vede minge si ca-i trebuie ochelari, dar ei comentatorii cand vad aiurea o faza, isi dau cu parerea, vad reluarea si tot prost comenteaza, ei cum draqu mai sunt, idioti (si aici dau ca exemplu asa-zisul "hent" al lui Carlos vazut de comentatorii TVR 1, pe transmisia live a meciului cu CFR Cluj). Daca era roman sigur nu i se exagerau toate greselile astea. Iar in campionatul nostru, dupa parerea mea singurul portar mai valoros decat Carlos este Coman de la Rapid, si avantajul lui este constanta, sincer nu-mi amintesc vreo gafa de-a lui care sa fi costat echipa vreun gol. Cand va fi si Carlos constant atunci va putea deveni cel mai bun portar din Liga 1 sau Divizia A, cum naiba se va numi.

vectra18.05.2006 11:44

ar fi cazul sa teminam cu misoginismul...egalitate intre sexe!!!..e adevarat si fetele gresesc,ar trebui sa infiinteze un fan club si sa discute acolo despre aspectul fizic al jucatorilor... :)

Dar cum acest fan club nu exista inca ..va sugerez sa fiti si voi,baietii un pic mai toleranti...asa ca ,oricum fara fete nu puteti sa traiti :D

si nu mai fiti gelosi dragii mei...nu pierdeti nicio fata in stilul asta..sunt doar idealuri...pana la urma tot la realitate vor reveni...

eu inteleg ca microbistii vor sa vorbeasca in majoritatea timpului despre fotbal..dar ce ar ma fi forumul asta fara sarea si piperul pe care aceste delicate fiinte le presara? :?: :!: :D

forever_STEAUA18.05.2006 11:46
nu vreau sa jignesc pe nimeni si nici nu vreau sa par misogin insa femeile strica forumurile de fotbal.....

OFF TOPIC: Fratele meu, poate ca nu vrei sa pari misogin, dar esti. Si pe deasupra si incuiat.

@vectra

Forumul asta se descurca foarte bine si fara tot felul de aberatii aiurea. Si asta ti-o spune o fata. Apropo ai fost complet off topic.

ON TOPIC: Carlos a fost din nou ezitant. pentru a cata oara? Nu stiu daca e pregatit sa apere in meciul cu Sportul.

tanti18.05.2006 12:32

Eu cam incep sa-mi pierd rabdarea, nu de alta, dar nu mai pot sa ma uit la un meci fara flaconul de extraveral langa mine. Dupa ce a balbait mingea aia prin minutul 5, cred ca am avut puls 200 pana s-a terminat meciul... Oricum, Steaua s-a descoperit mult la Bacau, dar Carlos a fost destul de ezitant. M-a enervat si la faza aia cand a cazut mingea pe bara, ca ramasese pironit la coltul scurt... Din pacate, spre multumirea unora pe care probabil i-am exasperat cu elementul psihic, acum Carlos nu prea mai are scuza asta... Ma rog, bine ca a iesit bine... Inca mai am incredere in el, dar putin mai multa concentrare nu iar strica.

@razvan1983

Si eu cred ca se exagereaza peste limita cu gafele lui Carlos. Unii parca abia asteapta sa greseasca si sa aiba si ei ce spune, sa se poata da inteligenti.

axl2318.05.2006 12:34

bravo, fetele, tot asa!

tare 'mi-e sa nu gafeze in meciul cu sportul, astia trag destul de mult de la distanta.

Rebella18.05.2006 12:50

Ieri a fost o zi memorabila...cum mai zicea cineva,am stat cu inima in san de fiecare data cand se apropia mingea de poarta lu Carlos...asta se intampla cam rar ce-i drept,saracul fara activitate se cam plictisea!In plus pt prima oara l-am vazut si yo in carne si oase cum se zice,dar cam la distanta...si faza tare,ca dupa ce in prima repriza am urlat in gura mare "Hai Carlos!!",in tribuna bacaului,fiind huiduita de toti antistelisti,am plecat cu gasca in tribuna Stelei unde tipam "M...e Bacau!"...halal compatriotism pt orasul meu natal...nah..asta e!

Forza Steaua.....Forza Carlos!..you rule!!

nykall18.05.2006 13:07
nu vreau sa jignesc pe nimeni si nici nu vreau sa par misogin insa femeile strica forumurile de fotbal.....

mda... sunt si femei care au habar de fotbal (nu doar de jucatorii de fotbal) asa cum sunt barbati care sunt paraleli... nu mai generalizati asa usor..

Melku18.05.2006 13:11

Hai totusi sa ii mai dam pace lui Carlos ca a tot sughitat, in ultimele doua jocuri nu a luat gol si asta e tot ce conteaza, poate sa se duca si dupa tigari sau sa fumeze in timpul meciului, atat timp cat nu ia gol eu unul sunt multumit.Toti sunt geana pe el dupa gafele monumentale pe care le-a avut, gafe care dupa opinia mea ne-au privat de o finala in Cupa UEFA dar totusi trebuie lasat in pace sa isi faca treaba.

axl2318.05.2006 13:15

uite, eu am intalnit fete carora nu le placea deloc de Carlos, il numeau maimuta si altele, in schimb erau moarte dupa buga si Constantin. mai nasol a fost ca am vazut rapid - Steaua cu ele, ceea ce n-a fost foarte placut.

nykall18.05.2006 13:17
Hai totusi sa ii mai dam pace lui Carlos ca a tot sughitat, in ultimele doua jocuri nu a luat gol si asta e tot ce conteaza, poate sa se duca si dupa tigari sau sa fumeze in timpul meciului, atat timp cat nu ia gol eu unul sunt multumit.Toti sunt geana pe el dupa gafele monumentale pe care le-a avut, gafe care dupa opinia mea ne-au privat de o finala in Cupa UEFA dar totusi trebuie lasat in pace sa isi faca treaba.

orice jucator are pasele lui negre, gafele lui la un moment dat... dar isi revine cu ajutorul celor din jur si al suporterilor. eu zic ca a inceput sa-si revina, poate nu e la fel de sigur pe el, insa e pe drumul cel bun :)

razvan198318.05.2006 14:05
orice jucator are pasele lui negre, gafele lui la un moment dat... dar isi revine cu ajutorul celor din jur si al suporterilor. eu zic ca a inceput sa-si revina, poate nu e la fel de sigur pe el, insa e pe drumul cel bun  :)

Pai si eu sper sa-si revina cu ajutorul suporterilor, dar daca suporterii la fiecare minge care se apropie de Carlos scot sunete d-astea nastrusnice, gen ooohhh, uuuhhh, aaahhh (nu va ganditi la prostii), cateodata se sperie si el. E ca faza aia din filme cand joaca 2 insi sah, si unul vrea sa faca o mutare si se uita prin tribuna si vede pe unul care face semn ca nu e buna miscarea, si respectivul ins n-o mai face.

Melku18.05.2006 14:10

Nimic mai neadevarat, suporterii l-au sustinut scandandu-i numele, cel putin la ultimele doua meciuri :wink:

razvan198318.05.2006 14:21
Nimic mai neadevarat, suporterii l-au sustinut scandandu-i numele, cel putin la ultimele doua meciuri  :wink:

In primul rand am gresit eu ca am zis suporterii si nu unii suporteri. Dar tu bagi mana in foc ca toti suporterii stelisti i-au scandat numele si nu au existat si destui care sa scoata sunetele respective?

Melku18.05.2006 14:26

Acuma sa nu te astepti ca cei de la tribune sa cante si sa sustina Steaua.Cat despre mana in foc...o bag in aceeasi masura in care o bagi si tu pentru cei care au scos sunetele espective :wink:

Mai mult, merg mai departe si zic ca a fost cam prea sustinut, nu uita momentele de la aeroport de exemplu....am spus, Carlos trebuie lasat in pace sa isi faca treaba pentru ca mult prea mult s-a discutat pe urma lui.

spre_2418.05.2006 14:52

da intradevar..sa discutat mult si o sa se mai discute..mai ales daka isi va reveni..succes Carlos :)

George Stan18.05.2006 14:57
E ca faza aia din filme cand joaca 2 insi sah, si unul...

:) la ce filme te uiti? Nu am vazut niciodata o astfel de faza in filme. De altfel, filmele care trateaza partidele de sah au devenit destul de rare in ultimul timp :D

razvan198318.05.2006 15:09
Acuma sa nu te astepti ca cei de la tribune sa cante si sa sustina Steaua.Cat despre mana in foc...o bag in aceeasi masura in care o bagi si tu pentru cei care au scos sunetele espective  :wink:

Mai mult, merg mai departe si zic ca a fost cam prea sustinut, nu uita momentele de la aeroport de exemplu....am spus, Carlos trebuie lasat in pace sa isi faca treaba pentru ca mult prea mult s-a discutat pe urma lui.

La prima parte n-am inteles, adica tu te referi la suporterii Stelei sa nu ma astept sa cante si sa sustina Steaua sau la cei ai adversarilor? Pai si atunci ce ar trebui sa faca, daca tu vorbesti despre suporterii Stelei, sa injure echipa sau ce? Eu bag mana in foc ca am auzit la TV, unde vad eu meciurile, astfel de sunete. La aeroport dupa parerea mea a fost primit cum trebuie dar sunt de acord cu tine ca ar trebui lasat in pace sa isi faca treaba si sa fie aclamat pentru ceea ce face pe teren.

razvan198318.05.2006 15:17
E ca faza aia din filme cand joaca 2 insi sah, si unul...

:) la ce filme te uiti? Nu am vazut niciodata o astfel de faza in filme. De altfel, filmele care trateaza partidele de sah au devenit destul de rare in ultimul timp :D

Nu m-am referit la filme care trateaza exclusiv subiecte de sah ci la filme in care mai apar si astfel de faze cu diferite persoane care joaca sah si se intampla o faza cum am spus in postarea respectiva. Si ca sa-ti raspund la intrebare ma uit la filme de aproape toate genurile, dar imi plac comediile in special, aici am glumit ca stiu ca nu te interesa genul de filme la care ma uit eu :) . Si acum chiar mi-am amintit de serialul Roma de pe HBO, in penultimul episod chiar il arata pe Caesar jucand sah cu Brutus, dar normal nimeni nu-si permitea sa-i faca semn lui Caesar cu privire la mutarile lui pentru ca apoi facea Caesar un semn si stim foarte bine ce se intampla cu respectivul.

«1222324252646»