Ne intereseaza evolutia jucatorilor indiferent de rezultat.Carlos trebuie sa ii multumeasca lui Dica dc nu o atingea Dica sa o dea mai spre bara era penibil gol de la 20 de metri pe centrul portii pentru ca a stat prost de tot la faza si nici macar centrul porti nu il apara la cum era pozitionat.
Alextds, cati dintre noi l-ar fi schimbat pe Banel dupa prima repriza de la Sevilla, si apoi in a doua a dat 2 goluri. Cati dintre noi, de asemenea, l-ar fi schimbat pe acelasi Banel dupa prima repriza din Regie, si in a doua a dat un gol si a obtinut penalty-ul din care am obtinut victoria? Asa ca nu conteaza pana la urma cum evolueaza unii jucatori, atata timp cat am obtinut victoria, si asta a fost o victorie importanta contra Sportului. Si hai sa fim sinceri ca eu chiar nu am vazut ca in meciul cu Sportul Carlos sa mai faca vreo gafa. Golul, pur si simplu a fost o intamplare nefericita, la asemenea faze portarul nu prea are ce sa faca, goluri de genul celui luat de Steaua in meciul cu Sportul se intampla destul de des in fotbal, greseala este ca la astfel de faze mingea nu trebuie sa pice in careu, daca pica este 90% gol.