FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Carlos Alberto Fernandez

«1242526272846»
razvan198324.05.2006 19:44
Ne intereseaza evolutia jucatorilor indiferent de rezultat.

Carlos trebuie sa ii multumeasca lui Dica dc nu o atingea Dica sa o dea mai spre bara era penibil gol de la 20 de metri pe centrul portii pentru ca a stat prost de tot la faza si nici macar centrul porti nu il apara la cum era pozitionat.

Alextds, cati dintre noi l-ar fi schimbat pe Banel dupa prima repriza de la Sevilla, si apoi in a doua a dat 2 goluri. Cati dintre noi, de asemenea, l-ar fi schimbat pe acelasi Banel dupa prima repriza din Regie, si in a doua a dat un gol si a obtinut penalty-ul din care am obtinut victoria? Asa ca nu conteaza pana la urma cum evolueaza unii jucatori, atata timp cat am obtinut victoria, si asta a fost o victorie importanta contra Sportului. Si hai sa fim sinceri ca eu chiar nu am vazut ca in meciul cu Sportul Carlos sa mai faca vreo gafa. Golul, pur si simplu a fost o intamplare nefericita, la asemenea faze portarul nu prea are ce sa faca, goluri de genul celui luat de Steaua in meciul cu Sportul se intampla destul de des in fotbal, greseala este ca la astfel de faze mingea nu trebuie sa pice in careu, daca pica este 90% gol.

CARLOS te IUBESC27.05.2006 12:52

http://site.neogen.ro/CARLOS_ALBERTO_FERNANDES21/

PENTRU UN PORTAR CE MERITA MULT MAI MULT DECAT UN SITE,Carlos TE IUBIM:*:*:*:*

forever_STEAUA27.05.2006 12:58

@Carlos te IUBESC

reclamele se fac in alta parte.

alex ripper27.05.2006 12:59
http://site.neogen.ro/CARLOS_ALBERTO_FERNANDES21/

PENTRU UN PORTAR CE MERITA MULT MAI MULT DECAT UN SITE,Carlos TE IUBIM:*:*:*:*

mi-ai spart ochii

***alex***27.05.2006 13:54

... Cu rosul ala :lol:

radooku_steaua27.05.2006 14:01

si dasta zic eu ca fetele nu au ce cauta pe un site de microbisti..... marea majoritate desigur....

forever_STEAUA27.05.2006 14:02

@radooku_steaua

OFF TOPIC: ai noroc, ca ai adaugat si ultima parte. :D

Virgil28.05.2006 06:48
si d-asta zic eu ca fetele nu au ce cauta pe un site de microbisti..... marea majoritate desigur....

Cred ca te inseli.Fetele aduc un plus de vigoare forumului.Prezenta lor ne obliga sa ne revizuim modul de exprimare.Unele dintre ele vad lucrurile mai bine decat unii dintre noi.Prezenta lor este indispensabila pe un forum civilizat ca al nostru.Nu le poate interzice nimeni sa-si spuna opiniile legate de Steaua.Sunt Steliste si asta spune totul.

Fara sa fi spus totul. :wink:

bony_luv_carlos28.05.2006 07:00

bine tu virgil...........e adevarat ca Olaroiu le-a dat liber 2 saptamani jucatorilor?adik 2 sapt.fara antrenamente,pana la meciul cu Jiul Petrosani?va rog raspundeti-mi repede.

yo_yoanna28.05.2006 07:02

Bv Virgil...Bv....Ai absoluta dreptate....J te rog raspunde-ne j noua la intrebarea lu bony.

Virgil28.05.2006 08:18

Pentru a raspunde corect la aceasta intrebare ar trebui sa-l sun pe Oli si nu vreau sa-l deranjez. :wink: Are probleme mult mai importante decat sa-mi raspunda mie la o singura intrebare.

Dar nu pot sa cred ca un antrenor,vreodata,poate sa dea liber mai mult de 2 zile elevilor sai in plin campionat.

Concluzia sigura : nu le-a dat.

tanti28.05.2006 11:28

OFF TOPIC: au avut liber pana miercuri, cand au reluat antrenamentele, fara jucatorii plecati la nationala si la selectionata ligii si fara Olaroiu. stati linistiti, baietii is la post.

Virgil28.05.2006 12:58

Vedeti ? Exact 2 zile libere,a 3-a s-au prezentat la antrenament. :wink:

bony_luv_carlos29.05.2006 15:22

ms mult.....da.....nu stiu de unde avem impresia ca am auzit la stiri ca au liber 2 saptamani.........v-am intrebat pt ca am fost ieri pe Ghencea cu niste prieteni,nu aveau antrenamente si bodyguardul ne-a spus:''are si ei liber''...........bun.....si acum revenind la Carlos(ca doar e topicul lui),va juca in meciul cu Jiul?

dimitrie29.05.2006 15:35

Nu vreau sa fiu rautacios, dar noi de unde sa stim? Insa eu presupun ca el va apara

I.N.Money29.05.2006 17:36

In mod normal el o sa apere,are sprijinul tuturore timpul sa arate ca si-a revenit.

yo_yoanna29.05.2006 17:50

Sunt total de acord cu voi.Tre sa apere in meciul asta....App dak aflatzi qmva din intamplare cand sunt antrenamente.....spunetzi-mi j mie ca...vreau autograf dl el...:D

tanti05.06.2006 21:05

cica il vrea Betis... mie chiar mi-ar parea rau sa plece... cu toate palpitatiile pe care mi le-a dat la unele meciuri, cu toate ca aproape m-a bagat in coma la partida de trista amintire (nu scriu care, ca-mi ies bube pe mine), cred ca nu a avut timpul necesar sa demonstreze ce poate... parerea mea... am zis numa, n-am dat cu paru`...

redandblue05.06.2006 21:07

n-am nimic cu Carlos dar sunt de parere ca daca se intoarce Tudor trebuie sa frece banca sau sa plece!

clar Tudor este peste Carlos...!!!

tanti05.06.2006 21:14

@redandblue

daca... dar daca NU, pe cine luam? pe stancioiu? mi se pare bunicel, dar nici el nu e tocmai constant. si aici aduc argumentul urmator: in prima repriza din giulesti a aparat foarte bine, dar in a doua a avut un plasament execrabil la goluri, cel putin la ale lui Moldovan si niculae. la al lui buga au gresit si fundasii, pentru ca mingea nu avea voie sa cada acolo... deci face cam aceleasi greseli care i s-au reprosat lui Carlos... asta macar e ceva mai lung :)

alte variante, cel putin din tara, nu prea vad... albut, Curca, hutan n-ar fi rai, dar tre sa li se si dea drumul...

raman la parerea mea, ca inca nu a aratat tot ce poate. e adevarat, nu mi-as dori nici sa arate cat de jos poate sa ne coboare, dar cred/sper ca si-a invatat lectia...

redandblue05.06.2006 21:16

in afara de Tudor nu prea vad pe cine sa luam din tara...asa ca il pastram pe Carlos care totusi este un portar bun (sa nu fim circotasi)...

ar mai fi o solutie :sa-l aducem pe Hamu inapoi...!!!

Virgil06.06.2006 07:11

Carlos e un portar foarte bun.In niciun caz nu va pleca de la Steaua la sfarsitul campionatului.

***alex***06.06.2006 08:03

Carlos va ramane la insistentele lui Meme, si Carlos trebuie sa ramana!

Virgil06.06.2006 10:20

Are 4 ani contract cu Steaua.Nu are cum sa nu ramana.

Alextds06.06.2006 11:14

Daca cei de la Betis au fost impresionati de Carlos dupa meciurile cu ei probabil s-au interesat atunci si nu acum de el prin impresarul sau.

Asta aduce niste intrebari pt ca singura sansa sa plece ar fi fost sa nu dea randament bun pana la sfarsitul sezonului asfel incat sa se faca dispensabi, nu cumva M'Boro a fost un cec gras pt Carlos si siguranta ca la sfarsitul campionatului va pleca la Betis? pentru ca in fond a declarat in prima sa fraza din Romania "am venit pentru bani".

razvan1983 scuze dar nu am mai intrat de mult pe aici iti raspund de acum Nicolita (ca si Dica si Bostina) poate incepe prost un meci chiar o repriza dar se redeseaza pe parcursul lui. Carlos de la prima gafa si pana la final joaca prost (chiar dc pana la prima gafa a facut-o bine) nu are puterea sa treaca peste gafa si merge tot mai prost (se pierde si se observa si in reactiile sale violente cand se palmuieste and stuff).

«1242526272846»