FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Carlos Alberto Fernandez

«1262728293046»
skorpio1508.06.2006 09:18

:lol: Chiar ca LEU :lol: Imi aduce aminte de mascota de la Mondiale. Mi-a placut cum s-a manifestat azi-noapte, s-a vazut ca s-a simtit bine. Acu, dupa baie de sampanie, bauta si probabil sex va lua o mini vacanta dupa care va pleca cu echipa in cantonament si va da j3t la orice oferta. Cu Carlos spre cl si 24!

spre_2408.06.2006 19:37

da ! spre cl ! SPRE 24 , cu Steaua inainte superiori vom fii mereu ! noi tot ce vom face vom face cu stiinta noi nu suntem rapidu sa fim proasta fiinta !

axl2310.06.2006 01:09

imi pare stupida reactia lui Gigi, cand s-a suparat ca l-a stropit Carlos, intuiesc ca nu-l avea la suflet pe portughez si portarul a incercat prin gestul asta sa-l imbuneze dar a iesit pe dos. e clar ca Gigi nu s-a suparat ca i-a fost stricat costumul, oricat de mult ar fi costat, a fost doar o reactie prin care si-a aratat antipatia fata de Carlos. nu-l vad cu ochi buni, daca primeste o oferta de mai mult de 1 milion jumate sigur pleaca. poate cu inima stransa.

a dovedit ca e un portar bun, n-a gafat in ultimul meci, daca nu pleaca sper sa continue asa.

daca pleaca totusi, m-as bucura daca ar veni Hamu inapoi.

cred ca Gigi il antipatizeaza pe Carlos din cauza comportamentului lui excentric, Gigi are mintea ingusta, nu vede dincolo de ideile lui fixe.

Bogdan4Steaua10.06.2006 01:14

Ii trece si lui Gigi. Daca face meciuri bune de acum inainte, s-ar putea sa devina unul dintre preferatii lui. In plus, a luat-o si Gigi ca pe o gluma, mentionand apoi, tot in gluma, ca il va amenda.

yo_yoanna14.06.2006 08:09

da ...normal ca a fost o gluma....acum ei au o scurta vacanta?

skorpio1514.06.2006 11:52

Vacanta au pana pe 23 iunie. Dupa care pleaca in cantonament.

bony_luv_carlos14.07.2006 14:39

bun..aveti noutati despre ce mai face portarul nostru?;)

IONUTZ-CIPRIAN14.07.2006 15:12

:evil: >>>O cam comite dupa cum scriu unele ziare!!>>> :twisted:

Dawson14.07.2006 15:22

Si-a luat sapca.

DTP-Ludacris14.07.2006 17:51

In rest nimic..aceleashi gafe :wink: .

LoveNesta14.07.2006 18:18

Oooooooo da ba chiar mai inventeaza si alte gafe. :(

tanti14.07.2006 20:37

ce gafe? eu nu am vazut niciuna... noua... :wink: doar ca la Pro TV a spus, miercuri, ca "suporterii trebuie sa inteleaga ca noi, jucatorii, suntem primii care vrem sa castigam un meci", dar ca se mai intampla si invers, iar a doua zi antena a mai bagat un montaj cu gafele lui Carlos... antena si stolul de lebadute de pe acoperisul lor abia asteapta noi conflicte si presiuni la Steaua... patruleasa&co viseaza numai in "alb-visiniu"... in seara asta a zis "gasca nebuna din giulesti" si, bineinteles, era vorba de Sportul... ma si miram... ce dracului gasca nebuna in giulesti?!? acolo e balamuc in toata regula, terminati cu alinturile...

revenind la Carlos, poate ar fi mai bine sa asteptam sa inceapa sezonul, sa-l vedem din nou in meciurile oficiale si pe urma sa ii dam in cap (desi sper sa nu avem de ce... Cernea a luat 3 cu tavria, Carlos 2 :P)...

LoveNesta15.07.2006 09:07

Si eu am auzit cand a zis "gasca nebuna din giulesti" credeam ca nu mai aud eu bine.hai Carlos ca nu degeaba ai venit in Ghencea :spre 24 si CL. :wink:

IONUTZ-CIPRIAN15.07.2006 09:13

:evil:>>>La antenisti,pe a caror antene stau cocotate c-iorile,astfel de greseli sunt facute in fiecare zii de aia nici nu ma uit la stiri sau la sport la acest post......ma gandesc ca intra in direct dupa o partida de sex si pe tot timpul ei se gandesc la ce bine a fost sau la ce poziti sa mai faca :lol: ,oricum sunt degeaba,am o singura emisiune care cat de cat o urmaresc,cat despre Carlos pentru binele lui la Steaua sper sa-si rezolve treaba aia cu iesirile asa aiurea,ca va fi vai de el!!>>> :twisted:

weeezer_2015.07.2006 11:02

bai fratilor, Carlos asta e un fenomen... pai de 6 luni de cand a fost deschis topiul, s-au strans 28 de pagini, iar la Mirel sau Dica, in 10 luni, doar 16?? vad ca gafele si greselile "prind" mai bine la public decat meciurile mari reusite de altii 8O

Dawson15.07.2006 12:23

Mai iegzista o iecsplicatie. :lol:

Daca faci abstractie de gafele lui, individul este extrem de simpatic. Are o charisma aparte, insufla viata, bucurie, descatusare. In plus, omul se pare ca are un succes halucinant la gagici! :wink:

Eu am mai spus-o si-o repet: Carlos trebuie pastrat cu orice pret la echipa, la club. Chit ca nu va mai juca la un moment dat, ar trebui pastrat in staff. Este o mina de aur pentru imagine, promotion, marketing/publicitate. E aproape la fel de potrivit pentru asa ceva ca Zenga - Walter avand totusi o anumita prestanta.

horse3722.07.2006 20:47

de ce, Carlos nu a fost prezent la premiere si a plecat direct la vestiare? stie cineva motivul!?

Captain RedBlue22.07.2006 21:00

Si-a luat sapca.

E bine ca si-a luat! Pentru ca daca-l prindea lupu` iar fara sapca...

Prodigy_andrey22.07.2006 21:22
de ce, Carlos nu a fost prezent la premiere si a plecat direct la vestiare? stie cineva motivul!?
probabil nu mai a ramas nici o sticla de sampanie si nu mai avea cu ce sa-l stropeasca pe Gigi ;)
uZy | @nDr3i22.07.2006 23:02
Si-a luat sapca.
lol ce informat esti...chiloti nu stii daca sia luat ? :roll:
Dan_BKL23.07.2006 00:27

Carlos a facut un meci foarte bun astazi cred ca si-a revenit.

daca apara asa in toate meciurile nu primim mai mult de 10goluri in tot campionatul.

Captain RedBlue23.07.2006 06:54

@ uZy | @nDr3i

:? Raspunsul a fost pentru mine?...Sau pentru Dawson? Daca a fost pentru mine, cred ca ai gresit adresa! Daca ai avut rabdare sa citesti pana la capat, ai observat desigur ca nu eu am facut afirmatia...Si vezi c-ai uitat sa pui o cratima! Student :?: :oops:

Bogdan4Steaua23.07.2006 07:26

Carlos este afectat de tampeniile care apar la adresa lui in presa. Acesta a fost modul lui de a protesta fata de mizeriile din presa romana.

Ma bucur ca prin prestatia buna de aseara, a dat o palma multora. Sper sa o tina tot asa. Important este sa il sprijinim.

Captain RedBlue23.07.2006 07:35

Sunt de acord cu tine...Un portar care arata ca poate apara bine, dar care face uneori si gafe, te duce cu gandul mai degraba la lipsa de incredere, decat la lipsa de valoare...Ar putea fi afectat intradevar de stupiditatile din presa noastra, care se scriu pe seama lui...

***alex***23.07.2006 08:55

Aseara a fost adevaratul Carloooss Sacaluul! :D

«1262728293046»