@ Alextds
Nu fii copil, orice jucator isi doreste sa ajung in finala UEFA, o finala UEFA pentru Carlos ar fi insemnat foarte mult pe cariera lui. Lasa teoriile conspiratiei deoparte.
@ Alextds
Nu fii copil, orice jucator isi doreste sa ajung in finala UEFA, o finala UEFA pentru Carlos ar fi insemnat foarte mult pe cariera lui. Lasa teoriile conspiratiei deoparte.
@bony_luv_carlos
Normal ca are si jucatorul un cuvant, doar el trebuie sa semneze contractul... Dar exista modalitati prin care poate fi "convins" sa semneze...
aha.......merci.....acum sa speram ca cei de la Betis nu vor da atatia bani... ![]()
El Betis buscaba portero pero la renovación de Contreras frenó la mayoría de las intenciones del club. Sin embargo, hay un nombre que ya les adelantó Betisweb hace tiempo que aún sigue contando con opciones.
Se trata de Carlos Fernandes, el ágil portero del Steaua de Bucarest. Según informa el diario Marca en su edición digital, Lopera ha contactado por iniciativa propia con el Steaua para conocer las condiciones del traspaso del portugués. Se trata de un portero muy ágil y rápido de reflejos que causó una impresión inmejorable en sus dos enfrentamientos al Betis y que parece habérsele "antojado" a Lopera. (sursa: betisweb)
în traducere: "Betis cauta (la trecut!) portar, dar prelungirea contractului lui Contreras a pus capat in mare parte demersurilor clubului. Totusi, este un nume despre care Betisweb a scris in urma cu ceva timp si care inca poate fi o optiune. Este vorba de Carlos Fernandes, agilul portar al Stelei Bucuresti.
Dupa cum a anuntat editia digitala a cotidianului Marca, Lopera (presedintele clubului) a luat din proprie initiativa legatura cu Steaua pentru a cunoaste conditiile in care portughezul ar putea fi transferat. Este vorba despre un portar foarte agil și rapid, cu reflexe care au facut o impresie memorabila dupa intalnirile cu Betis, cand se pare ca i-a atras atentia lui Lopera (care va parasi functia de presedinte la 30 iunie, potrivit site-ului oficial al clubului)".
Dupa parerea mea chiar daca tin cu Steaua imi pare rau dar Carlos nu are ce cauta la Steaua.el e un jucator de divizia b. 8)
aLBERTO @@
de ce nu aperi tu ma ? , eu spun ca este un portar de valoare , si este de Steaua . O sa te lamuresti despre Carlos este super portar , dar are un singur defect este jucator de moral . Si daca antrenorul nu stie cum sa il aduca pe drumul cel bun greseste cum a facut-o cu Boro ...
Sa vedem ce face azi...Parerea mea e ca meciul asta e decisiv pt el.
pana acuma e binisor...
Hai ca a aparat astazi...
De data asta Carlos si-a aratat clasa...
Da. Azi a aratat ca are valoare ! Bravo !
:evil: >>>Are valoare si si-o va mai arata de acum incolo daca nu va pleca!!BRAVO !!>>> :twisted:
CARLOSSSS! Intr-adevar azi si-a spalat o parte din pacate..cu toate ca era s-o comita cand a scapat mingea prima data da per total a aratat ca merita sa ramana la Steaua. Insa tot n-ar fi rau dac-ar mai veni un portar :wink:
A avut 3 interventi SUPERBE,mai ales la sutul deviat de Para(cred) ..nu credeam ca o mai scoate...sa vazut la reluare cat de frumos a plonjat .
BV Carlos !
Am anticipat ca va avea o evolutie buna azi si a confirmat-o.
Bravo Carlos! Sper sa ramana la Steaua!
Da. Azi a aratat ca are valoare ! Bravo !
Nu poate omul ca intr-o zi sa aiba valoare si in alta nu. E clar ca are valoare de Steaua si merita sa fie titular, a demonstrat-o inclusiv in meciurile in care a gresit. Dar omul si-a vazut de treaba si iata ca munca l-a rasplatit. Bravo lui si felicitari pentru primul titlu castigat de Carlos in viata lui. La mai multe in tricourile Stelei.
te-am iertat Carlos!!!!!!!!!!
tine-o tot asa...!!!
Carlos e foarte foarte bun . problema e ca uneori face gafe mai mari . un portar cam de rangul lui dudek. capabil sa salveze mingi grele dar la unele usoare mai scapa mingea . oricum Carlos e cel mai bun din divizia A
Carlos trebuie sa ramana la Steaua!!! Carlos a dovedit aseara ca a devenit un STELIST ADEVARAT!!! Saruta esarfa cu emblema Stelei ca un copil mare, a ingenuncheat pe steagul Stelei si L-A SARUTAT, a fluturat STEAGUL Stelei si pe cel al Romaniei!!! La Vaslui a aparat foarte bine, cu exceptia a doua mici ezitari, care palesc insa in fata performantei realizate si a bucuriei ce i-a urmat.
FORCA Carlos!!!!! Stiam ca ma pot baza pe tine, stiam ca nu am incredere in tine degeaba, chiar daca la un moment dat incepusem sa-mi pierd rabdarea...
dala apara Carlos asa ajungem departe in Champions League ! este esential sa avem un portar ca, Carlos !
acum m-am lamurit in legatura cu el !
e mare portar dar nu prea are cine sa vb cu el inainte de meci ![]()
sper sa nu-i dea prin cap sa plece, ca-l mananc... cica ar urma ca in vacanta asta sa studieze ofertele de transfer primite :evil: (zice presa portugheza)
Din ce am vazut la TV, Carlos a fost one man show la petrecerea de aseara... l-a stropit pe Becali cu sampanie, dar nu a fost prea incantat Gigi, poate era un costum scump :lol:
Nu pleaca acuma sigur! Parca vad ca cere Jiji min 5 mil pe el.
Nu cred ca vrea nici Carlos, ca doar nu-i prost! Bani primeste, suporterii l-au iertat, a vazut atmosfera adevarata acasa, in Ghencea. Plus ca e f aproape sa intre cu echipa in CL! Se poate compara Steaua cu Betis sau cu ce alta echipa s-o interesa de el?!