E ca faza aia din filme cand joaca 2 insi sah, si unul...
la ce filme te uiti? Nu am vazut niciodata o astfel de faza in filme. De altfel, filmele care trateaza partidele de sah au devenit destul de rare in ultimul timp
Nu m-am referit la filme care trateaza exclusiv subiecte de sah ci la filme in care mai apar si astfel de faze cu diferite persoane care joaca sah si se intampla o faza cum am spus in postarea respectiva. Si ca sa-ti raspund la intrebare ma uit la filme de aproape toate genurile, dar imi plac comediile in special, aici am glumit ca stiu ca nu te interesa genul de filme la care ma uit eu
. Si acum chiar mi-am amintit de serialul Roma de pe HBO, in penultimul episod chiar il arata pe Caesar jucand sah cu Brutus, dar normal nimeni nu-si permitea sa-i faca semn lui Caesar cu privire la mutarile lui pentru ca apoi facea Caesar un semn si stim foarte bine ce se intampla cu respectivul.
pai faze din astea vezi in desene animate, bugs bunny se numeste personajul si nu e neaparat nevoie sa joaca sah, de obicei joaca poker cu cow-boy-ul ala mic, rosu si-al dracu'.
si semnele tot el le face.