FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Carlos Alberto Fernandez

«1232425262746»
axl2318.05.2006 16:36
E ca faza aia din filme cand joaca 2 insi sah, si unul...

:) la ce filme te uiti? Nu am vazut niciodata o astfel de faza in filme. De altfel, filmele care trateaza partidele de sah au devenit destul de rare in ultimul timp :D

Nu m-am referit la filme care trateaza exclusiv subiecte de sah ci la filme in care mai apar si astfel de faze cu diferite persoane care joaca sah si se intampla o faza cum am spus in postarea respectiva. Si ca sa-ti raspund la intrebare ma uit la filme de aproape toate genurile, dar imi plac comediile in special, aici am glumit ca stiu ca nu te interesa genul de filme la care ma uit eu :) . Si acum chiar mi-am amintit de serialul Roma de pe HBO, in penultimul episod chiar il arata pe Caesar jucand sah cu Brutus, dar normal nimeni nu-si permitea sa-i faca semn lui Caesar cu privire la mutarile lui pentru ca apoi facea Caesar un semn si stim foarte bine ce se intampla cu respectivul.

pai faze din astea vezi in desene animate, bugs bunny se numeste personajul si nu e neaparat nevoie sa joaca sah, de obicei joaca poker cu cow-boy-ul ala mic, rosu si-al dracu'.

si semnele tot el le face.

razvan198318.05.2006 16:48

Adevarul e ca ma uitam la desene animate cu bugs bunny acum vreo 12-13 ani, cand aveam 10-11 ani dar atunci mai mult imi placeau tom si jerry si alea cu coiotul, cel putin p-astea mi le mai aduc aminte.

forever_STEAUA18.05.2006 16:56

@razvan1983 si axl22

Si ce legatura au toate astea cu jucatorul Carlos?

axl2318.05.2006 17:01

pai are ca ma gandesc sa ma pun pe treaba si sa-i fac si lui Carlos un desen animat cum are dintosul, numai ca ceva cu specific romanesc, gen mihaela sau Banel si miaunel, astia mai batrani stiu despre ce vorbesc. :D:D:D

razvan198318.05.2006 17:02
@razvan1983 si axl22

Si ce legatura au toate astea cu jucatorul Carlos?

Citeste postarile mele de pe pagina 24 din topicul asta si o sa vezi si legatura, sunt ultimele 2 din pagina. :)

cristinaa19.05.2006 17:43

deja sunt caricaturile lui Carlos p net si in nici una nu este asociat cu un "erou" din desenele animate...si-a mai revenit mey Carlos ca doar e iubita cu el..:) :wink:

shagrat20.05.2006 08:33

totusi...dak ne gandim bine ...Hamu a luat in 15 meciuri 10 goluri iar mult hulitul Carlos a luat in 10 meciuri din retur doar 4( ca in 2 a aparat Cernea)...asa ca pare o medie buna!!!il tot astept sa dea mai mult...cred sincer ca poate mai mult!

bony_luv_carlos21.05.2006 17:06

o daaaaaaa........a aparat bine in meciul asta!Se vede ca si-a revenit.Pacat ca a primit golul ala :evil:

I.N.Money21.05.2006 17:08

A aparat bine? a avut un singur sut pe poarta si acela a fost gol.. :?

forever_STEAUA21.05.2006 17:10

Golul ala l-a primt pentru ca din cate am auzit asculta muzica si a uitat (din nou) de minge. Daca studentii nu erau naivi si jucau ofensiv cred ca, Carlos ar fi avut mult de furca.

spre_2421.05.2006 17:30

a aparat bne ma pt ca au fost cateva cornnere si foulturi la care a iesit excelent si a prins cu siguranta...golu ala a fost din cauza lu Dica care sa facut ca respinge cu capu si Carlos a krezut ca respinge..si in ultimu moment na mai respins si karlos a fost surprins..navea ce sa facaa:| oricum bine ca am castigat numai conteaza acum !

***alex***21.05.2006 17:32

Zici ca era de la Dinamo cu tricoul ala rosu cu putin alb :D

Motanu D21.05.2006 17:34

Si a aparat de parca era angajatul lui Borcea & Netoiu ! Sincer nu sunt deloc multumit de el, iar azi a gafat oarecum la gol. :roll: :o

I.N.Money21.05.2006 17:37

A fost slab,cand o sa merita o sa-l laudam,pana atunci insa mai e... :?

Virgil21.05.2006 17:47

Nu-l mai criticati atat pe Carlos.Chiar si dupa un meci castigat ? Cred ca ar fi cazul sa-l laudati pentru degajarile aproape fara greseala pe care le face in fiecare meci.Obisnuiti-va sa vedeti si lucrurile bune.Cârcotasilor ! :wink:

I.N.Money21.05.2006 17:51

Ca mi-ai adus aminte de degajarile lui,intr-adevar in meciul cu Bacau a trimis cam singura minge afara de cand a venit la Steaua.

La acest capitol cred ca este printre cei mai buni din Europa,daca imi amintesc doar marele Zoff mai era asa de precis.Dar la gol este atat de vinovat cat si Dica,din reluare parca reiese ca a dat cu mana pe langa minge.

Virgil21.05.2006 17:58

Mai fratilor,nu mai conteaza greselile intr-un meci pe care l-am castigat.Invatati-va sa va bucurati.

I.N.Money21.05.2006 18:03

Pai tocmai de aceea nici nu sunt critici vehemente,dar Carlos acum este contestat,sa zic asa la fiecare greseala,daca se termina egal primii vizati erau Dica si "Sacalul".

Este si normal momentan ca lumea sa nu prea creada prea mult in el,dar este sustinut.

Dar cum ai spus si tu,victoria conteaza.

radooku_steaua21.05.2006 18:41

@virgil nu cred ca ai dreptate... e normal sa il contestam pe Carlos... nu mi se pare corect sa imi stea inima in fiecare meci ca ia el gol ca sta pe coltul scurt si se arunca pe loc.... inteleg greseste omul intr-un meci, in doua, in trei... dar meci de meci sa fie ezitant si la singurul sut pe poarta sa de-a emotii e deja nesimtire

razvan198321.05.2006 19:27
Golul ala l-a primt pentru ca din cate am auzit asculta muzica si a uitat (din nou) de minge. Daca studentii nu erau naivi si jucau ofensiv cred ca, Carlos ar fi avut mult de furca.

Imi pare rau ca pe forumul asta se incep iar mistouri de-astea ieftine despre jucatorii Stelei. Sportul n-a fost naiva, a jucat Steaua prea bine. Asa facem noi romanii, cand avem de jucat un meci cu o echipa buna si ii batem, dupa meci incepem sa spunem ca aia a fost echipa, au fost prea slabi. Au fost slabi ca am jucat noi bine astazi si nu le-am dat ocazia sa rateze. Acum am castigat, iar cautam vinovati aiurea? La gol a fost o greseala colectiva, Dica aici chiar nu are nicio vina, omul a deviat mingea, ce vroiati sa se dea la o parte? Aici a fost noroc chior pentru Sportul. Bine ca pana la urma valoarea si-a spus cuvantul si Steaua a castigat pe merit.

Bogdan4Steaua21.05.2006 23:55
ca ia el gol ca sta pe coltul scurt si se arunca pe loc....

La astfel de centrari nu ai cum sa stai pe coltul lung pentru ca nu e logic. Centrarea a fost deviata de Ogararu si i-a pacalit pe toti. Nu este vina lui Carlos la acel gol. Daca George nu o devia si Carlos ar fi stat la coltul lung, Tibi Balan ar fi putut marca lejer la coltul scurt fara ca mingea sa mai fi fost atinsa de cineva. Nici la cornere portarul nu sta la coltul lung.

i.h.u.g.22.05.2006 07:24

nu a fost vina lui Carlos la meciul asta...asta nu schimba cu nimic faptul ca pe mana lui am pierdut meciul cu rapid si calificarea in finala UEFA...e un portar mediocru...e depasit de miza mai tot timpul...n-are ce cauta la noi...sa se duca in portugalia lui si sa ne lase in pace!

Bogdan4Steaua22.05.2006 12:43

Calificarea in finala nu am pierdut-o doar pe mana lui. Englezii au avut un portar foarte slab dar ne-am multumit cu doar doua goluri. Daca la 2-0 sau 2-1 mentineam mingea departe de poarta ne-am fi calificat, Carlos ar fi fost cu moralul bun si nu ar fi gafat la primul gol din meciul cu Rapid.

Sa nu ii punem numai lui in carca acele meciuri slabe.

cristinaa24.05.2006 10:39

sunt de acord cu tine bogdan4steaua...vad ca pe forum-ul asta doar se critica..si se critica cam mult...dupa un meci castigat ce va intereseaza?victoria sau cine a fost de vina ca s-a dat un gol?

P.S omul din greseli invatza,si Carlos a invatzat ceva!!

Alextds24.05.2006 12:25

Ne intereseaza evolutia jucatorilor indiferent de rezultat.

Carlos trebuie sa ii multumeasca lui Dica dc nu o atingea Dica sa o dea mai spre bara era penibil gol de la 20 de metri pe centrul portii pentru ca a stat prost de tot la faza si nici macar centrul porti nu il apara la cum era pozitionat.

«1232425262746»