Ioana imi esti d f mare ajutor!!!Bv!!!Dupa c ca ii iau apararea lu` Carlos...mai ejti si impotriva mea....Mai citeste o dt dl inceput...
...X-( X-(
Ioana imi esti d f mare ajutor!!!Bv!!!Dupa c ca ii iau apararea lu` Carlos...mai ejti si impotriva mea....Mai citeste o dt dl inceput...
...X-( X-(
pentrualex ripper
Si dak s-ar alatura fan-clubului pt ca`s fete...ce???T deranjeaza???
hai ma nu mai dati cu noroi in om...dak e cineva vinovat de pierderi atunci hai sa dam vina pe toata echipa ca d'aia e echipa si la bine si la rau,nu????
mai bine am fi si noi alaturi de ei...observ ca dak ei castiga noi ne dam suporteri adevarati dar dak pierd nu stim cum sa ne mai ascundem..''park eram suporteri pana la moarte!!!''
HAI Carlos SI Forza Steaua.... ![]()
Chiar are serioase probleme cu vederea :?:
fani Carlos:in ''Fanatik'',Gigi a dclarat:''vreau la vara sa am o echipa numai din romani.Munteni,moldoveni,olteni,ce-or fi ei dar romani sa fie.Asa am de gand sa cuceresc bataliile cu strainii,ca sa le arat tuturor ce forta are poporul asta.''Asta inseamna ca intentioneaza sa-l dea afara pe Carlos? ![]()
...fan club Carlos 8) ...ar fi prea fain!Am auzit o faza cik Carlos are logodnik:(...Adevaru e ca am facut o pasiune pt el..dar i-am gasit sosia in oras pe la mine:P
Moama,cat e iubit Carlos
,nu vreau sa ma gandesc daca venea Beckham la Steaua ce era aici...
pt rebella:chiar ai vazut-o pe logodnica lui?Cum arata?
Si alooo...imi raspunde cineva la intrebare????
A......si inca ceva:am auzit ca Jiji vrea sa aduca 2 argentieni la Steaua.Daca e adevarat,dc a mai zis in ziarul fanatik ca vrea o echipa doar din romani???? :?: :?: :?:
yoanna si bony: hai sa nu transformam thread-ul intr-o discutie gen mirc. Nu suntem aici ca sa il aparam pe Carlos. Din mai multe motive, dar in primul rand pentru ca nimeni nu il acuza. Sunt doar niste pareri, majoritatea bine argumentate, despre jucatorul Carlos. Si nu vad ce legatura are aspectul fizic al logodnicei lui Carlos, cu performantele sportive ale portarului nostru. pentru comentarii care nu au legatura cu thread-ul astept pm.
da asa e ai dreptate ![]()
Si totusi Carlos are probleme cu vederea :?:
E adev ca nu suntem aici sa-l aparam pe Carlos...dar totusi...Din kte am auzit...Numai Olaroiu poate sa-l dea afara pe Carlos...nu??? :? Io nu vreau sa plece....altfel ce???Ramane Cernea???Azi am pierdut cu 1-0.Nuj dak a fost vina lui sau nu pt ca nu am putut sa vad meciul...Oricum io vreau sa ramana Carlos... ![]()
acum spargeti-i capul si lui Cernea ca a luat un gol stupid.asta e.e un moment in care la Steaua postul de portar e o invertitudine din toate punctele de vedere.personal sper ca portughezul sa-si revina si sa faca o impresie mai buna acum pe final de campionat.cred ca potential exista.
Macar de la Cernea nu aveam cine stie ce pretentii !!!
Exact.Dar oricum nuj in ce conditii a primit golul.Poate nu a putut face nik.Dar as vrea sa revina Carlos.Si sper ca Gigi nu vrea sa il dea afara.Poate sa faca asta?Sau depinde de Olaroiu?
Cernea nu a gresit cu nimic in cele doua meciuri jucate, nu stiu daca ar fi aparat Carlos golul de azi, nu cred.
carlitos, revino-ti, ba, baiatule... lasa plaja pe banca de rezerve, baga-ti mintile in cap si treci inapoi in poarta, ca-ti mananc urechile... da-le dracului de cluburi si de popice, ca o sa ai destul timp liber la vara... poate mai mult decat ti-ai dori, daca nu o faci...
oricum, Cernea a luat la Bistrita un gol dintr-o situatie in care Carlos a salvat la sevilla... poate nu ar fi facut-o si azi, dar... in plus, la d. matei a fost si o greseala de marcaj... vazuta de mai multi... vreau sa vad daca au vazut-o si aia care la boro l-au scos tap ispasitor numai pe Carlos...
e clar, nu mai avem aparare, iar atacul este zob... poate ar trebui sã li se dea o sansa si pustilor care chiar au ceva de demonstrat... nu ca suficientii astia care intra pe teren meci de meci si ne mananca zilele cu fiecare sut anemic trimis spre poarta adversa... nu dau in cap nimanui, nu imi doresc decat ca baietii sa-si revina o data... dar trebuie concurenta pe posturi, trebuie sa le tremure putin chilotii de frica la gandul ca nu mai prind echipa... poate asa n-ar mai avea timp sa stea sa planga in pumni dupa meciurile cu boro si rapid si Pandurii si gloria...
TREZIREA, BA, BAIETI, ca e groasa!!!!! lasati, ca plangem noi destul... iar datoria voastra e sa ne faceti sa zambim din nou
Nu depinde de el daca va intra sau nu in poarta in meciul urmator. Teoretic Oli il va titulariza din nou atunci cand portughezul va fi refacut din punct de vedere psihic.
Sa vedem daca se mai intampla acest lucru pana la finalul campionatului..
io crd ca, Carlos are nevoie de ceva..de niste cuvinte de intarire..sa plece la meci ca la razboi [-( dar pakat ca Oli nu e Zenga si nu stie ce sa ii zica ![]()
poate cuvintele alea de intarire i le va spune Duckadam, cine stie?
sper sa-l titularizeze meciul urmator.
Ia te uita..Steaua pierde si fara Carlos in poarta!Adevarul e ca intreaga echipa este demoralizata,nu numai portarul!REVENITIva BAIETI...fanii conteaza pe voi!Probabil pe Carlos nu l-a mai pus in poarta de frik unui nou esec..esec pe care Steaua nu si-l permite,dar dak portarul nostru ramane prea mult pe banca o sa-si piarda toata increderea in sine!...va asteptam la Bacau sa ne dati bataie:P
L-au gasit pe Carlos vinovat ca am pierdut noi...dar dupa meciul cu boro...nu ne mai revenim...Si nu e drept ca Becali vrea sa il dea afara...pt ca el nu are nici o vina.parerea mea.Sa`l scoata pe Cernea si sa il bage pe Carlos. :wink: Poate asa isi mai revine... :wink:
Sunteti de acord cu mine??? :wink:
tare curios sunt cine o sa apere in meciul cu CFR, am o banuiala ca o sa fie Carlos, e un meci mult mai important decat ultimele doua, Carlos e mai experimentat decat Cernea, miza e prea mare ca sa riste cineva cu Cernea in poarta. Curca continua sa ma impresioneze, imi pastrez parerea ca e bun de Steaua.
in rest, respect Dorinel Munteanu! dar duminica trebuie sa pierzi!