@estephany
De fapt i-a disperat pe rapizi cand i-a spus lui Coman ca nu poate juca cu pantaloni lungi. :wink:
@estephany
De fapt i-a disperat pe rapizi cand i-a spus lui Coman ca nu poate juca cu pantaloni lungi. :wink:
Carlos este omul care face si tace.Exact ceea ce ne trebuia noua in echipa.Eu sunt absolut sigura ca nu ne va dezamagi.Intr-o echipa de stele Carlos isi gaseste foarte usor locul.
trebui sa recunoastem ca si ieri la meciul cu boro Carlos ne-a dat cateva emotii.. insa si-a facut cum trebui treaba si merita felicitarile noaste..bravo Carlos tine-o tot asa
:wink:
A jucat foarte bine Carlos in meciul asta. Nu inteleg despre ce emotii vorbesti
@estephany
asta asa e dar am inteles ca prin superioritatea pe care o arata i-a enervat atat pe jucatori(ai ambelor echipe) dar si pe organizatorii partidei,in speta oficialii Stelei.hai ca ne-am departata de la subiect si nu-i de bine ![]()
on-topic: continui sa afirm ca portughezul este cel mai bun portar pe care il are Steaua de ceva vreme.sper sa aiba aceleasi evolutii de pana acum si in continuare.
Carlos la cat e de sarit dp fix da emotii la fiecare atingere de balon ca cine stie ce face cu ea
El dribleaza el jongleaza
Nu e sanatos dar e bun portar ![]()
Carlos apara bine domne'...
E bun portar,apara la nevoie si mai si dribleaza.
Eu zic ca daca-l punem sa-i fenteze pe toti si sa si dea gol ar executa fara probleme. :lol:
Sincer,Carlos este un FOTBALIST,nu un simplu portar,pentru ca stie sa simta jocul,nu e plictisitor ca mai toti portarii.Ii urez succes in meciurile cu Steaua,dar si sa fie selectionat la nationala Portugaliei.Ca si el toti jucatorii Stelei sunt FOTBALISTI adevarati.Uitati-va la cei de la Boro:par ei invincibili?
Nu,sigur pot sa piarda si de ce nu in fata Stelei?doar e echipa de pe locul 3 in Europa! ![]()
As vrea sa-l vad la un meci de acasa cand deja avem 2-0 sa bata el 11M daca vom obtine.
cred ca daka bate il degajeaza pe cel din poarta la 2 blocuri distanta=))
Carlos la cat e de sarit dp fix da emotii la fiecare atingere de balon ca cine stie ce face cu ea
El dribleaza el jongleaza
Nu e sanatos dar e bun portar
ca e un pic ticnit e adevarat. totusi in meciul cu Boro a aratat siguranta. cel putin asa am vazut eu.
Carlos e portar de valoare ! asa valoare nici un portar nu are ! va asigur ! prinde mingiile mai bn ca oricfine ! cand nu iti vine sa crezi atunci le ia !
auziti...am si eu 2 intrebari:1.Carlos e casatorit sau are iubita?2.Are o fetita????
auziti...am si eu 2 intrebari:1.Carlos e casatorit sau are iubita?2.Are o fetita????
are o fetita si este logodit.nu as putea sa iti spun daca mama fetitei este actuala logodnica sau fata este rezultatul unei relatii anterioare.
ms de raspuns!Pacat......am crezut ca e singur!!!![]()
pe mine Carlos nu m-a convins inca .eu tot pe Khamutovsky il regret.sper insa sa-si demonstreze valoarea in urmatoarele meciuri.dar oricum , are un salar mult mai mare decat merita
In afara de gafa din meciul cu Rapid mi se pare ca a evoluat foarte bine. Este mult mai sigur la centrari decat Hamu.
pe mine Carlos nu m-a convins inca .eu tot pe Khamutovsky il regret.sper insa sa-si demonstreze valoarea in urmatoarele meciuri.dar oricum , are un salar mult mai mare decat merita
ii regreti gafele din ultimul timp cand a aparat la noi?de fiecare data cand era vreo centrare in careu imi sarea inima in gat la gandul ca ar putea sa o scape.incepusem sa avem deja-vu-uri.
in schimb Carlos in afrara de meciul cu rapid,cand era accidentat,nu a comis nici o eroare majora.si nu cred ca are un salariu prea mare.il are in concordantza cu valoare si numele.
pe mine Carlos nu m-a convins inca .eu tot pe Khamutovsky il regret.sper insa sa-si demonstreze valoarea in urmatoarele meciuri.dar oricum , are un salar mult mai mare decat meritaii regreti gafele din ultimul timp cand a aparat la noi?de fiecare data cand era vreo centrare in careu imi sarea inima in gat la gandul ca ar putea sa o scape.incepusem sa avem deja-vu-uri.
in schimb Carlos in afrara de meciul cu Rapid,cand era accidentat,nu a comis nici o eroare majora.si nu cred ca are un salariu prea mare.il are in concordantza cu valoare si numele.
ASTA E PAREREA TA.eu sunt de parere ca ,Carlos gafeaza mai mult ,nu o data era sa-i sufle adversarii mingea de sub nas ,ca se joaca in fata portii.
pe mine Carlos nu m-a convins inca...
Eu cred ca nici macar nu a incercat.E cu prietena din Portugalia aici.
Nici sa nu-ti faci iluzii ca o sa vrea sa te convinga. :wink:
Salut tuturor!
Numele meu este Deea si sunt SUPORTER INFOCAT Steaua! Ma uit de cativa ani pe site-ul acesta, dar acum m-am hotarat sa ma alatur voua.
Dupa cum se vede din nick-ul meu, imi place Carlos! ![]()
Am niste emotii de nu va pot spune cand ma gandesc la meciul din seara asta... Dar sunt convinsa ca vom castiga! Trebuie sa castigam!
Le tin pumnii tuturor!!! Of........ cat mai este pana la ora 22:00!
pe mine Carlos nu m-a convins inca...
Eu cred ca nici macar nu a incercat.E cu prietena din Portugalia aici.
Nici sa nu-ti faci iluzii ca o sa vrea sa te convinga. :wink:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
super tare
pe mine m-a convins...ca e portar bun :wink:
sper ca in seara asta sa ne arate din nou,poate se va convinge toata lumea :!: :!:
desi,mai bine nu,ca vreau sa avem parte de o calificare fara emotii si inimi in gat. ![]()
@red19 nu sunt de aord cu tine.in afara de al doilea gol nu poti sa ii inpui lui Carlos nimik.in momentul in care joci cu 3/4 din echipa in aparare.si in conditiile in care esti bombardat non-stop de adversari.nu poti sa faci minuni.
La toate 4 are vina lui. Golul lui Viduka e de portar.
Dar hai sa nu-i dam in cap !