gata..a plecat..si nu o sa va mai faca placerea sa se duca la circ sau in ************************** acolo unde multi ar fi vrut sa se duca!TZEAPA MAI !!!vedeti sa nu plangeti prea tare ca nu o sa-l vedeti baiat de mingi:P:P:PP:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:Poff doamne...pai daca asa pateste fiecare jucator nu mai e de mirare de ce se duce echipa la fund...
si poate multi or sa se supere pe mn pt ce am zis dar asta e parerea mea...
app..uitati ce a scris cineva..nu eu...un dinamovist...si incep sa cred ca are dreptate..din pacate
:
In doliu pentru ceea ce a ajuns astazi Steaua
Asadar aplaudati in continuare, strigati isterizati numele lui Nicolita, Coman, Oprita, Lovin, Bostina, Olaroiu, Meme, ca viitorul suna maro! Acum suntem ZERO...
De ce nu merge treaba la Steaua ? De ce avem o echipa de impotenti si un antrenor penibil de prudent si defensiv ? Poate pentru ca avem impresia ca astea sunt principalele noastre probleme ! NU, nu astea sunt principalele noastre probleme !
- am acceptat sa fim umiliti si supusi, sa ne fie inchisa gura cu pumnul
- am acceptat scandalul, maneaua, tambalaul in schimbul punctelor
- am acceptat sa ne fie schimbata emblema, am acceptat sa ne renegam istoria pentru a fenta Fiscul
Dragi stelisti, TOATE, in viata, se platesc cu varf si indesat ! Daca credeti ca principala noastra problema este ca nu am castigat la Craiova, va inselati. Principala noastra problema este ca, acceptand orice mizerie cu pretul rezultatelor, ne-am captusit cu o mana de jucatori pe chipul si asemanarea noastra: o adunatura de mercenari, care au uitat ce inseamna Steaua !
Vom fi iarasi ce-am fost atunci cand vom constientiza ca raul trebuie starpit de la radacina ! Atunci cand nu vom mai tolera SPOIALA ! Ne asteapta vremuri grele...