Carlos ramane momentan in lotul Stelei, situatia acestuia fiind incerta!
Carlos ramane momentan in lotul Stelei, situatia acestuia fiind incerta!
Haideti ca asta mi-a pus capac. ![]()
Carlos urat!!!I-am ,mai auzit eu pe multi spunand ca, Carlos parca ar fi o femeie si cam are aptitudini feminine dar pe bune la ce naiba foloseste daca e frumos/urat ...asta conteaza? Trebuia sa apere bine, cum a facut-o la inceputul inceputului,nu sa o dea in bara. Nu stiu daca talentul de fotbalist-portar in cazul lui sta in frumusete sau cat de urat e.Dar ,mai sti,de nu veneau mingiile alea deloc in bratele lui,le pierdea 'frumos',s-or fi speriat de el.
:lol: :lol: :lol:
si mi-e mi se pare Carlos ca este cam urat =)))
Urat (ne)urat cred ca-s singurul fan Steaua care are 2 poze cu el :twisted:
crezi ca esti singurul???multa lume are si mai multe poze cu Carlos...io de exmplu am....cam 100:P
@bony_luv_carlos
OFF-TOPIC: Numai 100 ?!?!?!?!
Ironia asta, bat-o vina...
ON TOPIC: Topicul dedicat lui Carlos trebuia sa ramana in categoria fosti jucatori , oricum nu cred ca mai prinde vreun un minut in poarta Stelei. Poate doar la antrenamente... E totuna daca e fost jucator al Stelei acum sau la vara. :twisted:
A devenit oficial: despartirea de Carlos este iminenta. Saptamana viitoare portarul va deveni liber de contract. Tot atunci topic-ul va fi mutat la sectiunea fosti jucatori/antrenori.
Nici ca puteam primi o veste mai buna azi...! ![]()
Intr-o declaratie acordata O Jogo, portarul Carlos Fernandes afirma ca nu se va mai intoarce la echipa campioana si a precizat ca nu il intereseaza afirmatiile patronului FC Steaua referitoare la el. "Pur si simplu nu doresc sa mai revin la Steaua. Nu doresc sa mai joc acolo. Nu stiu exact ce a declarat patronul Stelei despre mine, dar nici nu ma intereseaza, poate sa spuna ce vrea el", a afirmat fostul portar al Stelei in publicatia citata
sursa: gsp
omu' vad ca e fair play, n-a zis nimic de rau.
@axl23
Dar inca o data dovedeste ca nu are sange in ... barbatie.
@forever-Steaua
nu vad unde vezi tu asta din declaratiile lui.
in fine, nu vreau sa intru in polemici despre Carlos, ar fi penibil.
imi pare totusi ca s-a comportat elegant, putea sa spuna toate prostiile despre Steaua. ba chiar a fost destept, lui Gigi Becali nu-i raspunzi cand te ataca, il ignori.
@axl23
Departe de mine gandul de a crea polemica, mai ales pe tema asta.... ![]()
In legatura cu Jiji iti dau dreptate.
Legat de Steaua si suporterii ei nu avea cum sa zica ceva de rau. A primit atatea sanse ca nici nu cred ca le mai tine minte numarul. Nici el si nici noi.
"Portughezul Carlos a ajuns în România pentru a-şi rezilia pe cale amiabilă contractul. Fostul portar al Stelei a declarat în presa din ţara sa că mai are de primit nişte bani şi crede că nu vor fi probleme cu rezilierea contractului. În schimb, Gigi Becali nu consideră că mai are vreo datorie faţă de Carlos. "Ce bani să-i mai dau? A cîştigat destui bani la Steaua. Dacă nu vrea să reziliem de comun acord contractul, băgăm clauza de salvgardare", a declarat Becali referindu-se la faptul că va întruni consiliul de administraţie şi-i va desface contractul portughezului pentru viaţă nesportivă.
Becali a spus că nu se va întîlni cu jucătorul. "Eu sînt patronul Stelei, nu mă întîlnesc cu fotbaliştii", a mai spus Becali. "
La cat de bine a jucat, merita?
normal ca merita..sa nu uitam ca a ajutat la calificarea in cl si ca meciul de la Kiev a cantarit mult in drumul nostru catre primavara europeana...a gresit mult dar si a primit pedeapsa...asa ca merita acei bani..dar cu Jiji n ai ce discuta..el isi face treaba si dupa iti da un sut in..sa nu uitam ca acum in mare parte din cauza lui Becali nu si gaseste el club....a compromis viitorul acestui jucator prin declaratiile lui tampite...asa ca merita despagubit intr un fel...dar n o sa fie ![]()
Carlos si-a compromis viitorul din cauza atitudinii sale,nu din cauza lui JJ sau mai stiu eu cine.
El e principalul raspunzator si nimeni altcineva.
partial adevarat.fara declaratiile boombastice ale candidatului Becali nu se ajungea in situatia de fata..oricum..e prea tarziu...ar treb sa incercam sa uitam..si poate sa l iertam...totusi noi nu am pierdut asa mult de pe urma lui...si dc va ganditi la boro acolo au fost n elemente ce ne au ingropat..Carlos a fost doar unul.
Aceasta problema ii priveste in primul rand pe cei doi.
Majoritatea stelistilor sunt de acord cu alungarea sa din Ghencea,pentru ca din pacate nu a stiut sa profite de sansa oferita sa joace la un club ca Steaua.
In legatura cu faptul ca el inca cere bani,trebuie sa ii dam dreptate lui Becali,aceasta nu merita.
Dar e greu de crezut ca exista vreun fan al Stelei care sa fie de acord cu declaratile pe care JJ le-a dat in aceasta toamna in legatura cu portarul portughez.
Cea mai rentabila solutie este ca ambele tabere sa isi vada de propriul drum,fara sa mai exista declaratii si conflicte pe seama unei sume de bani.
@I.N.Money
totusi ai folosit un termen cam dur: "alungarea". Carlos trebuie sa plece de la Steaua. Daca nu a stiut sa o faca, cu capul sus e problema lui. Ideea e ca trebuie "invitat" sa paraseasca echipa. Fara amenintari, fara fara balacareala in presa. Pur si simplu, sa observam ca Fernandes nu mai e la Steaua.
Din pacate el este singurul care nu intelege acest lucru,probabil in sinea lui inca spera sa apare poarta Stelei.
ba ce ma amuzati.. cica la multi ani Carlos.. de parca ar citi ala.. si daca ar vrea sa citeasca nu stie... voi scrieti astea doar ca sa faceti posturi? :lol: :lol: :lol:
stie nu-ti face probleme..poate tu nu esti informat sau nu l-ai vazut la stiri cum vorbea in romana(logic ca nu cu presa :lol: :lol: :lol:) stie foarte bine romana dar nu trebuie sa fie toata lumea la curent cu asta ![]()
![]()
Carlos si-a compromis viitorul din cauza atitudinii sale,nu din cauza lui JJ sau mai stiu eu cine.El e principalul raspunzator si nimeni altcineva.
Carlos si-a compromis viitorul si din cauza presei. Sa nu uitam ca la inceput, dupa ce aparase in cateva meciuri destul de bine, era facut maimuta, clovn etc. de cativa ziaristi din tara.
Ce a pus capac, a fost greseala din meciul cu Lyon. De atunci toate au fost impotriva lui. Apoi a urmat caseta din bar pusa la Fanatik ( cred ca la dorinta lui Boanchis ) cand l-au desfiintat definitiv.
Carlos Fernandes, prezentat la Boavista
Carlos a fost prezentat oficial miercuri seara de catre noul sau club, Boavista Porto.
"Iubesc mult Boavista, am suferit mult pentru aceasta echipa si de aceea am ales sa ma întorc aici", a spus Carlos la prezentare. Totodata, acesta nu a ascuns faptul ca spera sa mai evolueze la nivel înalt, asa cum a facut-o cu Steaua.
"Sper sa revin cât mai repede în poarta Boavistei iar evolutiile de aici sa ma propulseze spre o alta echipa de top din Europa."
Cred ca acolo n-o sa mai faca gafele de la Steaua... poate nici n-o sa mai fie la fel de presat. Succes Carlosica !
Bafta, Carlos!
Nu stiu de ce, dar presimt ca potughezul va ajunge titular!
Bafta, Carlos!
Nu stiu de ce, dar presimt ca potughezul va ajunge titular!
Pai e deja titular pentru ca William nu mai joaca! ![]()
Chiar daca ma enerva asa tare atunci cand lua goluri prostesti la Steaua... Da acum chiar il simpatizez! ![]()
Ii urez mult succes, si sa devina din ce in ce mai bun! ![]()