FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Carlos Alberto Fernandez

«1404142434446»
Bogdan4Steaua31.10.2006 11:28

Nu ai de unde sa stii cum ar fi decurs lucrurile cu Tudor sau Hamu in poarta. Poate ar fi gresit capital in alt meci si am fi parasit competitia mult mai repede.

_yang31.10.2006 12:11

Putem continua discutia asta la nesfarsit... Oricum Carlos n-are ce cauta la Steaua!

Asta e cel mai important !

focus31.10.2006 12:30
Putem continua discutia asta la nesfarsit... Oricum Carlos n-are ce cauta la Steaua!  

Asta e cel mai important !

Nu te mai agita ca oricum pleaca ... :)

_yang31.10.2006 12:42

@focus

Din punctul meu de vedere nu trebuia sa vina...

CebaLaur01.11.2006 01:18
nu cred ca sa existe un meci cu o echipa din europa sa nu greseasca,dar ce a facut el in meciul cu boro intrece orice limita

Da, pleaca, ok! Dar explicati-mi si mie de ce il considerati pe el vinovat la returul cu Boro? In a doua repriza toata echipa a jucat execrabil. In conditiile in care la noi in careu ploua constant cu centrari, ma mir ca nu a luat mai multe Carlos! Da, a gafat de multe ori dar hai sa nu ii punem lui in carca toate belelele din ultimul an!

Sa-ti explic de ce ii pun in carca meciul de la boro si implicit ratarea finalei.

prin "interventiile" pe care le-a avut a dat speranta spectatorilor englezi care au vazut ca se poate si au inceput sa cante (cum stiu numai ei) ceea ce a dus la starea de nesiguranta a echipei nostre,care nu au mai intalnit asemenea atmosfera (poate doar meciul cu Liverpool,dar oricm din echipa aia nu au mai ramas decat cativa) si implicit i-a impins de la spate pe britanicii din teren.

oricum faptul ca a gresit la toate golurile (POATE mai putin la 1) nu ar trebui sa mai existe discutii privind valoarea lui !!!

Bogdan4Steaua01.11.2006 02:41

Toti au gresit in acel meci. Si nesiguranta fundasilor a contribuit la acel esec. Unde erau fundasii laterali? Unde era Radoi? Dar Bostina? Lista poate continua. Ploua cu centrari in careu, jucatorii nostri se calcau in picioare. Vina ii apartine la un singur gol, acela de 2-2. A numarat cineva cate centrari au ajuns in careul nostru in cea de-a doua repriza?

Tocmai am revazut meciul Steaua - Real(de pe stadion nu vazusem prea bine toate fazele). La primele 3 goluri nu i se poate imputa nimic lui Carlos.

Golul 1: Ramos nemarcat, lovitura imparabila.

Golul 2: A respins in prima faza un sut puternic, dar acolo se aflau Emerson si Raul(nemarcati) si inevitabil s-a marcat.

Golul 3: Dribiling de clasa marca Robinho(Saban inexistent) urmat de un sut deviat de Goian

Golul 4: Olandezul a scapat spre poarta, Carlos a vrut sa iasa pentru a-l bloca, apoi s-a retras, dar atacantul a lobat mingea de langa Goian

La al patrulea a avut partea lui de vina(60% el 40% Goian). Culmea, acest meci a fost cel care, teoretic, a pus capac.

Apropo, ati vazut ce goluri a luat ieri portarul lui Levski?

In opinia mea, singura gafa care ne-a costat cu adevarat a fost cea din meciul cu Lyon. Nu vreau sa spun ca portughezul este un super-portar, dar vreau sa intaresc faptul ca se exagereaza.

Oricum, indiferent cine va fi in poarta in aceasta seara, sper sa faca un meci mare.

Reptile1901.11.2006 06:56

Carlos a gresit mult si des pentru ca n-are valoare iar Cernea merita o sansa. Chiar daca a stat mult pe banca eu cred ca el poate sa faca un meci mare azi, dar trebuie sa-l ajute si coechipierii eu sper sa jucam fotbal pentru ca acum chiar n-avem nimic de pierdut locu 2 e deja pierdut trebuie sa demonstram ca avem potential chiar daca nu vom castiga as vrea sa le punem mai multe probleme n-as mai putea suporta inca o umilinta :cry:

LUPTA Steaua! :x

focus01.11.2006 08:20
Sa-ti explic de ce ii pun in carca meciul de la boro si implicit ratarea finalei.

prin "interventiile" pe care le-a avut a dat speranta spectatorilor englezi care au vazut ca se poate si au inceput sa cante (cum stiu numai ei) ceea ce a dus la starea de nesiguranta a echipei nostre,care nu au mai intalnit asemenea atmosfera (poate doar meciul cu Liverpool,dar oricm din echipa aia nu au mai ramas decat cativa) si implicit i-a impins de la spate pe britanicii din teren.

:lol: :lol: :lol:

De unde scoateti teoriile astea?

Am aflat ca la meciul cu Lyon, lui Carlos i-au facut cu ochiul cateva fete din tribuna, ceea ce a dus la neatentie si a scapat mingea din mana ... :lol: :lol: :lol:

Hai sa fim seriosi...

CebaLaur01.11.2006 23:07

@ Bogdan4Steaua

deci te inseli,parerea mea.

primul gol este si greseala lui Carlos,corner pe 6 m e minge de portar.la golul lui robinho zic ca putea fi parat pt ca sutul btazlilianului a fost deviat f.putin de Goian,dar el nici macar nu a atins mingea.

ca sa-ti faci o impresie despre Carlos,uita-te la reluaea fazei in care raul trage din 14-16 m peste poarta si vei vedea ca portughezul se arunca pe coltul celalalt,am avut noroc ca nu mai e acelasi raul de acum 3 ani.

@ focus

imi demosntrezi ca nu ai jucat fotbal cu public si nici macar nu ai asistat la un derby in care un rol f important il au suporterii.

ps. meciul cu standart l-am castigat pe mana specatorilor.poate ai observat meniera in care au jucat belgienii in tur si cum au juca la Bucuresti.

o demonstreaza si declaratiile lor in care au zis ca nu au mai intalnit atmosfera ca aceea

_yang04.11.2006 14:32

In acest moment (dupa prestatia lui Cernea de la Madrid) chiar nu mai are cum sa viseze portughezul la

un loc in poarta Stelei.

ratonitza08.11.2006 17:40

oameni buni..vreau sa stiu cand este nascut Carlos...pe 8 decembrie sau pe 18 decembrie???sunt in ceata...ma ajutati??pls :cry: :D

Bogdan4Steaua09.11.2006 03:52

Citat din primul post al acestui topic:

"Data nasterii : 08.12.1979 "

@ratonitza: nu era nevoie sa postezi pentru a afla. Gasesti astfel de informatii la fiecare jucator.

simona9010.11.2006 17:31

Mah,ce nebun e. :P L-au filmat cameramanii la meci ,si el era cu o lingurita in gura.Pfff... cred ca s-a plictisit,numai sa stea sa urmareasca meciul si atat.

Lavy_*_11.11.2006 09:40

Probabil ca e antistres ;))pentru ca nu stie ce sa faca dupa ce o sa plece de la Steaua...

Esti sigura ca era o linguritza? /:)

Bogdan4Steaua11.11.2006 11:00

E ultimul avertisment pe care il primiti(valabil pentru simona90 si Lavy_*_). NU mai postati numai de dragul de a posta. Chiar nu ne intereseaza daca avea o lingurita sau o furculita in gura la meci.

_yang20.11.2006 13:20

Da' de unde stiti voi ca avea o lingurita...??? Poate era altceva...

danutzameila21.11.2006 14:18
Da' de unde stiti voi ca avea o lingurita...??? Poate era altceva...

In primul rand,sal all,nu am mai intrat de f mult timp.

Sa fim seriosi,ce putea fi?e el stresat,dar nici chiar asa.La modul in care trateaza el problema,nu pare foarte afectat, si tind sa cred ca era totusi o lingurita.Oricum,acu' nu mai avem de ce sa ne lamentam,pleaca,s-a terminat cu toata nebunia care a creat-o el.Sper totusi sa vina cineva mai apt dpdvd profesional.

E tare dragutz,dar asta este,nu e si un bun portar.NO ofence

cristian01424.11.2006 20:27

Vor să-i ridice cota?

Decizia lui Becali de a sprijini titularizarea lui Carlos în ultima partidă din grupa Ligii Campionilor are, de fapt, un alt substrat decît o despărţire amiabilă. Cum conducerea Stelei e decisă să-l vîndă la iarnă, o eventuală prestaţie foarte bună a portughezului în întîlnirea cu campioana Franţei i-ar ridica automat cota şi astfel Steaua ar reuşi nu numai să-l transfere mult mai uşor, dar şi să ia în schimbul său o sumă de bani importantă. Un argument în acest sens este că imediat după meciul din primăvară, cu Betis Sevilla, din deplasare, cînd a jucat foarte bine, Carlos a fost ofertat chiar de gruparea spaniolă.

Personal nu sunt de acord cu ideea titularizarii mascariciului la Lyon, asta daca nu dorim sa ne facem de ras. In momentul de fata baiatul se gandeste cum sa plece mai repede din Ghencea si are moralul la pamant.

Si daca va fi introdus in primul 11 si va avea o evolutie buna, cota sa nu va creste semnificativ, nimeni neputand sterge cu buretele gafele monumentale.

Cu siguranta ca cine va dori sa-l cumpere va analiza meciurile din Cupa UEFA din sezonul trecut si cele de anul acesta din UCL, si raportul mingi salvate/gafe este net in defavoarea lui.

Observ cu stupoare ca meciul din Franta este tratat ca pe o viitoare excursie, eventual un loc select pentru shopping. Stop ! In UCL dupa cum spune si Gigi o victorie este rasplatita cu 600.000 de euro, adica o suma frumusica de bani. Pe langa aspectul financiar, Steaua trebuie sa iasa cu fruntea sus din confruntarea fotbalistica suprema la nivel de club. Un rezultat pozitiv pe taram frantuzesc, acolo unde Realul a esuat lamentabil in ultimii 2 ani ar fi cu siguranta un motiv de mandrie, indiferent ca gazdele ar aborda meciul cu titularii sau rezervele.

Sper ca serialul "Carlos la Steaua" sa-si joace ultimul episod pe banca de rezerve la Lyon.

***alex***25.11.2006 07:22

Titularizarea lui Carlos la Lyon va fi o multumire a conducerii ca ne-a calificat in grupe si totodata ultimul sau meci la Steaua, un fel de retragere..

Multa bafta Carlos!

Lavy_*_25.11.2006 09:58

Eu zic ca i-au multumit destul ca ne-a calificat, iertandu-i toate "chestiile" extrasportive pe care le-a facut..da in fine.Ii multumim inca odata pentru tot ce a facut pentru Steaua.

See ya, brother! :roll:

mircea_zion25.11.2006 11:29

si cred ca era mai bine sa joace mijlocas in meciul cu Dinamo Kiev =)):))

ratonitza29.11.2006 11:17

Carlos trebuie lasat in pace sa se intoarca la el in Portugalia si sa uite toate mizerile din Romania :twisted: :evil: ...EL ne-a calificat in grupele Champions League...ii multumim pt asta :D ...probabil ca daca nu faceam atata tam-tam pt ca a scapat o minge,atunci am fi ajuns mai departe de atat.dar el a cazut psihic si de aceea nu a mai putut apara.Steaua i-a cam distrus viitorul(nu echipa,ci suporterii gruparii din Ghencea) :x ..dar el este un om puternic si va trece si peste asta.imi pare rau ca pleaca dar imi pare si mai bine pt ca stiu ca o sa ajunga la o echipa cu niste suporteri [mai ingaduitori] unde o sa isi arate adevarata valoare.Forza Carlos

:D

catalina patty30.11.2006 04:52
si cred ca era mai bine sa joace mijlocas in meciul cu Dinamo Kiev =)):))

stii, cre ca ai dreptate, poate i-ar sta mai bine pe alt post decat acela de portar...la urama urmei a demonstrat ca stie bine cu mingea...cre ca un post de mijlocas i-ar sta f bn :lol: :lol: :D

forever_STEAUA30.11.2006 06:42

@catalina patty

Si la ce post de mijlocas te gandesti tu ca i-ar sta bine? La inchidere, sau poate ofensiv? :roll: :roll:

ratonitza03.12.2006 13:07
stii, cre ca ai dreptate, poate i-ar sta mai bine pe alt post decat acela de portar...la urama urmei a demonstrat ca stie bine cu mingea...cre ca un post de mijlocas i-ar sta f bn :lol:  :lol:  :D

pai ....a jucat ca mijlocas parca la boavista pana sa ajunga portar...deci de aceea are joc de picior bun :D:P:)

«1404142434446»