FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Carlos Alberto Fernandez

«1394041424346»
radooku_steaua26.10.2006 11:38

le place fotbalul dar cand le intrebi ceva dau din umeri.... macar daca ati recunoaste ca va uitati la fotbal sa vedeti freza lui Carlos, sa vedeti muschii lui Radoi , frumosul Thereau si alte chestii dastea...

tanti26.10.2006 11:42

@radooku_steaua

off topic: ba poate ca unele dintre noi stim mai multe si ca voi, marii masculi ai stadioanelor patriei... daca vrei sa jignesti, sa nu te astepti sa primesti o mangaiere pe crestet... cel putin nu de la mine... m-am saturat de discutiile astea cu fete care se uita numai la cum arata Carlos... sau Radoi sau Cyril sau nesu... fratilor, acceptati odata ideea ca stadionul nu este numai un teritoriu al testosteronului... si chiar si cele care se uita la freze, muschi si alea-alea... e dreptul lor pana la urma, dar nu mai generaliza... ce tu cand te uit la un film cu o super-actrita faci numai analiza felului in care joaca? n-as prea crede... in rest, numai bine.

Bogdan4Steaua26.10.2006 11:50

Tanti, aici nu tinem cont de sexul persoanei care posteaza. Insa exista pe forum 4-5 persoane(nu dau nume) care posteaza doar de dragul de a o face. Majoritatea acestor mesaje sunt de genul: " Bravo Dica! Esti super, esti dragut, etc.".

Lavy_*_26.10.2006 11:53

Si eu am intrebat o singura data unde are Dica tatuaj, si asta pentru cu am o agenda in care am detalii despre fiecare jucator.., despre meciuri, etc

tanti26.10.2006 11:55

inteleg foarte bine si asta, dar nu-mi place cand se generalizeaza aiurea si se jigneste in stanga si in dreapta. si gata cu feminismul asta din partea mea, dar nu m-am putut abtine... eu cu manuta mea am paruit-o pe una care imi spunea o data ca tine cu Steaua, dar spunea ca portar la noi era Lobont, "dragutzul de el"... asa ca stiu foarte bine si cum e sa ai de-a face cu astfel de persoane... dar, repet, nu mi se pare normal sa se generalizeze :P

korynna26.10.2006 12:11

wooow adevaru' e k stau sa ma holbez 90 si ceva de min la televizor poate poate or da un prim plan cu Radoi,Carlos sau Thereau vreo 5 secunde...hai ma ca puteti mai mult de atat!aaa si ma duc pe stadion poate k prin minune ma vede vreunu din jucatori si se indragosteste de mine!!!!! :lol: nu cred k atunci cand aveam eu vreo cativa anisori(cand am inceput sa tin cu Steaua)imi statea capu' la d'astea!

mii de scuze pt off-topic,cine vrea sa continue discutia sa o faca pe pm

***alex***26.10.2006 12:49

Cel mai tare e Carlos asta domne`

Petrece, bea, sta pe net pe hi5 si yahoo messenger, isi traieste viata! :lol:

stripped_angel26.10.2006 13:23

Petrece, bea, sta pe net pe hi5 si yahoo messenger, isi traieste viata!  :lol:

numai poarta Stelei nu o apara cum trebuie :?
dmb26.10.2006 15:17

Acum nu fiti rai! :D

Omul nu poate mai bine nu ca nu vrea sau sta pe internet sau mai stiu eu ce!

Mario Basler fuma si bea de parca erea sfirsitul lumii..dar tot Mario Basler erea la meci. Carlos ramine Carlos si daca sta in minastire !

catalina patty26.10.2006 19:13

care-i faza cu contu dp hi5?? puteti sa-mi dati si mie adresa va rog ?

simona9027.10.2006 16:39

serios vorbind,daca [virgula]Carlos ar face un meci bun cu realul ce s-ar mai spune despre el dupa aceea?cu toata ca m-a cam dezamagit..ar fi trebuit mai bine sa-si ceara scuze fata de fanii Stelei si sa incerce sa intre in simpatie cum a fost odata. :lol: el va pleca asta e clar,dar nu stiu ...nu sunt sigura ca el va sta in poarta la meciul cu real.nu l-a bagat Oli in meciurile din Romania dapoi in afara. 8O

dmb27.10.2006 17:26

Apara cu Realul! Asa daca printr-o minune scoate o minge doua se recomanda pentru un alt club(ori mai fii cluburi asa fraiere sa-l ia?) daca apara ca de obicei (adica topaie prin careu) avem cu ce ne scuza ca am luat iar bataie :D

stelistul2227.10.2006 18:54

mie mie foarte drag da sincer sa fiu e cam prost.imim pare bina ca va pleca deoarece nu va mai dauna Stelei. :cry: :cry: :cry:

horse3727.10.2006 18:57

drum bun omule si nu uita ca unii fara altii nu am fi fost aici si ca ai avut la picioare 50000 de inimi (calificarea cu standar) care ti-au scandat numele. dar ce sa faci Carlos...noi santem patimasi pt echipa noastra. nu acceptam greselile nefortate la care tu ai excelat in ultimul timp.

ai fost si inger ai fost si drac!

catalina patty29.10.2006 17:43

cum ziceti voi :: da hai sa fim seriosi ::: cu Carlos sau fara Carlos tot ne batea realu __

simona9029.10.2006 21:04

hehe asa e dar nu cu 4-1. :wink:

ps. ca tot se spune ca [virgula]Carlos nu vb. romana. am aflat ca vb . dar in vestiar cu baietii din echipa. imposibil sa nu fi invatat el ceva pana acum. pfff...deci nu e fitos. :lol:

Lavy_*_30.10.2006 20:03

Cate fitze....mai are? de unde le mai scoate??!?!?

_yang30.10.2006 21:26
drum bun omule si nu uita ca unii fara altii nu am fi fost aici  

Fara Carlos am fi avut in palmares Cupa UEFA !

Bogdan4Steaua30.10.2006 23:32

Hai sa fim seriosi. Fara Carlos poate nu am fi trecut de Betis. ;)

dmb31.10.2006 04:52
Hai sa fim seriosi. Fara Carlos poate nu am fi trecut de Betis. ;)

Crezi ca alt portar nu putea apara ce a aparat el?

Sau te referi ca daca jucam fara portar pierdeam? :D

_yang31.10.2006 07:44

Eu zic ca am fi trecut...

focus31.10.2006 09:24
Eu zic ca am fi trecut...

Si am fi batut Sevilla in finala?? Pana la castigarea cupei UEFA mai era mult de muncit.O cupa nu se castiga cu jucatori (si antrenor) care se pierd cand vine adversarul peste ei.

catalina patty31.10.2006 10:21

Petrece, bea, sta pe net pe hi5 si yahoo messenger, isi traieste viata!  :lol:

da?are id d mess? ia dami-l si mie intr-un mp pls :)

Bogdan4Steaua31.10.2006 10:24

E foarte usor sa iti dai cu presupusul. Repet: Carlos a avut un rol important in meciul cu Betis. In returul cu Boro, nu Carlos a fost principalul vinovat; toti jucatorii au jucat penibil in repriza secunda. S-a obisnuit toata lumea sa dea vina pe portughez. Credeti ca disparitia acestuia din primul 11 anihileaza toate problemele existente la Steaua? Uitati-va la meciul cu Otelul.

_yang31.10.2006 10:56

Nu il consider ca principal vinovat pe Carlos (ce sa-i faci daca omul nu are valoare) ci pe Oli care l-a folosit prea insistent.

Tii minte cand ii aveam pe Tudor si Hamutovski? La cea mai mica eroare (spun mica pentru ca nici unul nu poate concura la gafe cu portughezul) cel ce o comitea era tinut pe banca urmatoarele meciuri. Acum insistenta cu care a fost folosit Carlos a devenit enervanta.

OK! Sa spunem ca nu am fi castigat Cupa UEFA dar cu siguranta am fi jucat finala cu un Martin Tudor sau Hamutovski (portari la care s-a renuntat prea usor)! fularsteau2

«1394041424346»