FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Carlos Alberto Fernandez

«1373839404146»
Rossoblu23.10.2006 06:47
mai oameni buni,ce am auzit eu pur si simplu m-a socat. 8O si nu as vrea sa cred asa ceva.cum ca:Carlos  a facut  intentionat ce a facut [in sensul ca nu a aparat bine] cu Real Madrid...deoarece  realul avand destui portughezi in echipa i-ar fi sustinut pe acestia.si a facut pe asa zisul'prost'.pfff,nu pot crede una ca asta. :lol:  :o  :twisted:

lol de lol....si chiar de-ar fi asa cine dreaq e portughez de la real? :lol: :lol: :lol:

Teoctist23.10.2006 08:33

Otelul - Steaua.

In sfarsit un meci in care nu avem ce-i reprosa lui Carlos.

Bravo Alberto,tine-o tot asa !

MadFroG23.10.2006 08:35

Cel mai bun meci facut de Carlos de cand e la Steaua.Sa o tina tot asa :lol:

alinutza1623.10.2006 11:24
fetele astea....si se mai intreaba de ce le trimite toata lumea la cratita si de ce zice lumea de ele ca's toate blonde...

nu toate fetele... :P

Lavy_*_23.10.2006 11:42
Cel mai bun meci facut de Carlos de cand e la Steaua.Sa  o tina tot asa  :lol:

e ca?? :D:D:D:P

ce groaznic arata..!

wow...nu imi venea sa cred...

***alex***23.10.2006 12:05

Ce repede pot uita unii cine ne-a calificat in grupe..

Lavy_*_23.10.2006 12:26

pfff....eu nu am uitat!(dak faceai aluzie la mine....) ii sunt foarte recunoscatoare... si..ce crezi ca dak intra in teren facea un meciu boooon? ma indoiesc, si chiar arata rau (se vedea pe fatza lui ca are "constiinta incarcata")

Chiar imi pare rau ca pleaca

focus23.10.2006 12:35

In multe situatii, depindem si de degajarile lui.Ati vazut in meciul cu Real, cat de precis e in degajari?Si numai frica unora dintre mijlocasii nostri nu a dus la constructia unor faze importante.

***alex***23.10.2006 15:33

@ Lavy

Nu stiu daca facea un meci boooon, cert este ca si Cernea a gresit!

Lavy_*_23.10.2006 16:19
@ Lavy

Nu stiu daca facea un meci boooon, cert este ca si Cernea a gresit!

Siiigur! Oricine are si zile bune si rele, nu?

Eu nu am intrat pe acest site sa caut cearta si toate cele....am intrat pentru a-mi spune parerea, asa ca hai sa facem pace!

korynna23.10.2006 19:23

da,se pare k ati uitat cine ne-a calificat.mie sincer imi pare rau de Carlos,dar nici asa nu mai putem continua.nu vreau sa plece pt k nu este singurul care greseste toata echipa e la pamant,daca ar fi s-o luam asa e grav,nush cati ar mai ramane la Steaua!Carlos ar fi trebuit sa fie ultimul care greseste pt k d'aia exista si aparare intr-o echipa,dar sigur e mult mai usor sa dam vina pe unu singur.sigur a gresit si el,dar doar pentru faptul k iese mai mult in evidenta trebuie mai mult criticat?bine a zis:"Bine k esti tu mai bun"

PS:Tare as vrea sa nu mai joace Carlos si atunci sa vedem ce facem cu umflatu' ala de Cernea care dak face nitzel efort scoate limba d'un cot!sa vedem cum ne afisam cu el pe la Lyon si real...

Prodigy_andrey23.10.2006 19:35

Sa vina Tudor si chech am avut prea multa rabdare zic eu !! hai poate mai merita o sansa dar cam se subtziasa atza !!

simona9023.10.2006 20:57

ma rog,brazilieni-portughezi ce mama lor or fi,in fine una ca asta nu am pomenit.

azi la TV l-am vazut pe Carlos nervos[destul de nervos] s-a luat de un fan al Stelei.saracu,sufera si hai sa nu il mai judecam atata.va pleca asta e,mie imi pare rau.arata ofticat pe banca de rezerva-orcum si celalalt portar a luat gol..asa ca ... :lol: Steaua are nevoie de un nou portar.

tanti23.10.2006 21:56

da, chiar asa... schimbam toti portarii care primesc gol... daca luam trei goluri pe repriza, noi schimbam trei portari...

sorry daca sunt putin rautacioasa, dar mi se pare ca problema portarului la Steaua este una care a capatat prea mare amploare. a nu se intelege ca avem supervalori de portari si lumea are ceva cu ei si le da la cap... dar chiar nu vede nimeni ca apararea nu mai merge? Goe roseste ca o fata mare cand se trezeste fata in fata cu adversarul, Ghionea nu mai intelege nimic, fundasii laterali strang prea mult in centru si jucatorii de banda ai adversarilor au la dispozitie adevarate bulevarde. in plus, Lovin, pe care eu la un moment dat chiar il apreciam, parca se incurca in picioare, Ov. Petre este prea lent, Paraschiv nu iese in evidenta cu nimic (din fericire nici cu rele), Badea se lupta de unul singur cu aparatorii adversi.. la galati, chiar daca a ratat in disperare, Dica macar a aparut mai des in fata portii, datorita faptului ca Cyril a fost titular si avea cine sa fugareasca fundasii. cred ca asta e singura chestie buna in meciul de la galati.

stiu ca am deviat, dar... in fine, daca tot nu-i mai vrea nimeni pe Carlos si pe Cernea,macar sa jucam cu toma, sa-l crestem... puii mei, cu orice risc... dar macar sa ne asiguram viitorul. chiar sa-l luam pe vatca.. mi-a placut de el, si in sezonul trecut zbura din bara-n bara...

DTP-Ludacris23.10.2006 23:05

Nu trebuia sa se intample asa ...chiar imi este mila de el ... :cry:

dmb24.10.2006 03:58

Corect! Tineri din propia curte crescuti mari. Astia sunt portari adevarati.Si pina atunci?

Pina atunci o sa cumpere Gigi unul.

Virgil24.10.2006 06:30

Portarul Stelei îi rãspunde în termeni duri lui Gigi Becali, dupã ce acesta a spus cã nu mai are nevoie de el. "Dau 100.000 dolari clubului care face o ofertã pentru Carlos", a fost declaratia-soc a locuitorului din Pipera, dupã ce goalkeeperul portughez a gafat în partidele cu Lyon, Real Madrid si CFR Cluj. Carlos nu a rãmas dator si ieri a reactionat vehement în presa portughezã: "Este o declaratie incredibilã, dar foarte adevãratã. Este o lipsã totalã de respect sã spui astfel de lucruri despre un jucãtor de la echipa pe care o finantezi! Becali nu avea nici un motiv sã spunã așa ceva despre mine și nu vreau sã mã amãgesc. Asta e România, tara tuturor posibilitãților!

"Abia astept sã plec"

Carlos continuã tirul acuzatiilor în editia online a Maisfutebol: "Nu am pentru ce sã mai stau la Steaua. Abia astept sã plec din România în decembrie si sã merg în altã parte. Îmi voi face treaba la Steaua, pînã la sfîrsitul anului. Orice jucãtor cade psihic dupã astfel de declarații, însã eu încã mai fac fatã, chiar dacã mã doare. Cu atît mai mult cu cît i-am ajutat decisiv sã cîstige campionatul si sã intre în Liga Campionilor! Iar greselile mele au fost omenesti. Se pot întîmpla oricãrui portar din lume".

gsp.ro

al_led24.10.2006 09:05

El nu mai vrea la Steaua

Deci e liber

marius6ra24.10.2006 09:23

oricum ar fi Carlos,nu se poate sa faci asa o declaratie.ce finantator spune asa lucruri despre un jucator al echipei sale?cine,in afara de Gigi,bineinteles?normal ca isi baga si Carlos picioarele la un moment dat..care dintre voi ar suporta sa-l injure suporterii,sa vorbeasca in halul ala finantatorul de el?mie mi-a placut mult Carlos de la inceput.e drept ca a gresit dar a avut si meciuri in care a fost bun.prea bun.cand nu e sustinut de nimeni..in afara de Meme..cum dracu sa joace?cand apara bine toata lumea era cu el..acuma e singur si toata lumea contra lui..

redandblue24.10.2006 09:47

cind il plingeam pe Hamu ca a plecat rideati de mine...!

o fi el Carlos bun portar dar ne-a ?ngropat de prea multe ori...avem nevoie de portar nu de unul care gafeaza meci de meci!

CebaLaur24.10.2006 11:00

nu-i mai luati apararea lui Carlos.NU este portar de valoare,se bazeaza doar pe instinct,NU are plasament.

se vede ,dupa cum s-a spus si prin declaratii date prin presa de MARI portari ai Romaniei ca nu are "abecedaraul" portarului.A devenit profesionist in urma cu 3 ANI 8O .nu poti sa fi multuimit de un portar care face o interventie buna la 3-4 meciuri.

daca ar rata Dica in fiecare meci ca la galati si ar da un gol la fiecare 3-4 meciuri cum ar fi ? :idea:

forever_STEAUA24.10.2006 11:09
Daca ne dorim ca Steaua sa redevina ce a fost, trebuie sa renuntam la Carlos...  

Ce afirmatie e asta? Performanta din sezonul trecut a fost realizata si cu portarul portughez in echipa.Accederea in Liga Campionilor la fel.Fotbalul e un sport de echipa.Poate ca ar trebui sa plece, dar afirmatii atat de naive nu isi au rostul.Chiar si fara Carlos, azi nu s-a rezolvat nimic.Problema e ori atitudinea ori cei mai multi dintre jucatori.Chiar si fara Carlos in meciul cu Real, echipa nu rupea gura targului.Ati vazut vreo schimbare azi la Stancu,Ovidiu Petre, Paraschivsi si alti cativa jucatori? De plecat trebuie sa plece mai multi, dar suporterul roman vede numai 1.

Cand au in spate un portar ca si Carlos, e normal ca apararea sa nu mai mearga cum a mers pana acum... Goian si Ghionea joaca cu gandul ca daca ei gresesc o singura minge poate fi gol... Pt ca nu au in spate un portar care sa le dea siguranta... Ghionea nu comunica de nici o culoare cu portughezul... Repet , poate o fi el portar mare dar la o alta echipa... Rezultatele slabe ale Stelei din ultima perioada nu i se pot imputa doar lui Carlos, dar a gresit deja pra mult...

Apropos de accederea in UCL: parca toata lumea a fost de acord ca a gresit la ambele goluri din deplsarea de la Liege...

Mihai Somanescu24.10.2006 12:35
@Danny96

In Divizia B ?!  8O  

Cat ai gandit pana ai scris randurile de mai sus ?

De ce Saban ajunge in pozitie de 1 la 1 cu un jucator mult mai tehnic si mai rapid?  

De ce Carlos este lasat 3 contra 1 la golul 2?  

De ce Goian ajunge in pozitie de 1 la 1 cu jucator mult mai tehnic si mai rapid?

Si nu-i asa ca la faza cu Saban in postura de 1 la 1 cu Robinho, Ghionea si Goian, eventual Petre Marin si Carlos trebuiau sa-l ia in brate pe Klemi sa nu se simta singur ? Intr-un meci care dureaza 90 de minute sunt 'n' dueluri 1-1, si nu poti fi prezent peste tot in teren cu 2-3 jucatori cel putin. Daca israelianul a ajuns in postura asta il scuza de vina ? De ce il lasa pe brazilian sa avanseze cu balonul si nu schita nici un gest, parca era domnisoara de onoare si ii cara trena ? In Champions League nu e loc pentru domnisoare..decat in tribune.

bai frate, ideea e ca atunci cand stii ca ai jucatori care sunt individual mai slabi decat ai adversarului in dueluri 1 la 1 nu-i lasi sa ajunga in astfel de dueluri. Uita-te tu mai atent sa vezi cate dueluri 1 la 1 erau in meciurile mari ale Stelei. Foarte putine si de obicei erau numai in favoarea noastra si asta tocmai pt ca nu avem individualitati la fel de mari ca ai adversarului.

Despre Saban: a gresit si el intr-un meci si ala cu Real Madrid si toata lumea il injura ca si cum ar fi gresit in 33 din 34 de meciuri. Am innebunit cu totii?!

Carlos: orice ar fi facut un jucator, declaratiile pe care le-a facut gg sunt inacceptabile! Ne facem de ras! Cu Carlos in poarta te-ai calificat in semifinalele UEFA si in Ch. League.

Becali ne-a facut de ras, am ajuns pe prima pagina de pe calciomercato.com nu prin performante sau jucatori ci prin declaratia asta burleasca a oierului.

Eu ii multumesc lui Carlos ca a acceptat sa vina in Romania, singur, lasandu-si familia departe, pentru a fi injurat de un miliardar analfabet si de cateva mii de oameni care in general judeca dupa principii arbitrare si subiective. Multumesc Carlos!!

CebaLaur24.10.2006 13:45

alinutza mie mi se pare ca a avut destule sanse Carlos.nu cred ca sa existe un meci cu o echipa din europa sa nu greseasca,dar ce a facut el in meciul cu boro intrece orice limita.toti portarii mai gafeaza dar nu in acelasi meci de mai multe ori si nu poti sa spui ca a fost o intamplare pt ca s-a repetat si la meciu cu Lyon si cu real,Cluj ... etc

singurul atu al lui e ca are joc de picior bun,dar el e portar,asa ca nu prea il scoate.

sincer,mie mi-a placut cand a venit la Steaua,dar simpatia mea fata de el s-a terminat cand a dat o declaratie in presa portugheza ca se simte bine in Romania pt ca este privit ca o vedeta

Alessandro24.10.2006 14:33

Carlos nu mai vrea in Ghencea...ei bine,sa plece! :) Desi,Jijisi-a dat iar aiurea drumul la melita... :?

«1373839404146»