da, chiar asa... schimbam toti portarii care primesc gol... daca luam trei goluri pe repriza, noi schimbam trei portari...
sorry daca sunt putin rautacioasa, dar mi se pare ca problema portarului la Steaua este una care a capatat prea mare amploare. a nu se intelege ca avem supervalori de portari si lumea are ceva cu ei si le da la cap... dar chiar nu vede nimeni ca apararea nu mai merge? Goe roseste ca o fata mare cand se trezeste fata in fata cu adversarul, Ghionea nu mai intelege nimic, fundasii laterali strang prea mult in centru si jucatorii de banda ai adversarilor au la dispozitie adevarate bulevarde. in plus, Lovin, pe care eu la un moment dat chiar il apreciam, parca se incurca in picioare, Ov. Petre este prea lent, Paraschiv nu iese in evidenta cu nimic (din fericire nici cu rele), Badea se lupta de unul singur cu aparatorii adversi.. la galati, chiar daca a ratat in disperare, Dica macar a aparut mai des in fata portii, datorita faptului ca Cyril a fost titular si avea cine sa fugareasca fundasii. cred ca asta e singura chestie buna in meciul de la galati.
stiu ca am deviat, dar... in fine, daca tot nu-i mai vrea nimeni pe Carlos si pe Cernea,macar sa jucam cu toma, sa-l crestem... puii mei, cu orice risc... dar macar sa ne asiguram viitorul. chiar sa-l luam pe vatca.. mi-a placut de el, si in sezonul trecut zbura din bara-n bara...