FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Carlos Alberto Fernandez

«1353637383946»
Lavy_*_15.10.2006 12:42

Asa e! 8)

io zic ca atunci cand se accidenteaza,de obicei o face in timpul meciului, face un meci foarte bun.

Exe: Meciul cu Standard(cand a dat cu piciorul de bara) si meciu cu Dinamo Kiev(cand s-a lovit la cap)

poa' e doar o superstitie...... :roll: :roll: :roll:

steag1

stripped_angel15.10.2006 14:08

@ Lavy In meciul cu Standard nu a dat cu piciorul in bara,a dat cu altceva da' ma rog :lol: .

Si faza e ca si eu am obs ca at cand se accidenteaza in timpul meciului parca se trezeste :? ,ma rog asta e ce am vazut eu,unii pot sa nu fie de accord cu mine,pur si simplu imi spun punctul de vedere :wink:

cristian01415.10.2006 15:08

Nici vorba de Lobont ! NO WAY MAN ! N-o sa vina niciodata la Steaua din mai multe motive. In primul rand trecutul sau rapidisto-dinamovist si in mod categoric nu va fi primit cu flori si bezele de catre fani. Ar fi fluierat meci de meci. In al doilea rand nu are valoarea de Steaua, si chiar daca ar avea, nu se potriveste cu standardele echipei noastre. Toti stim ca are o viata extra-sportiva tumultoasa cu iesiri nocturne in baruri, discoteci etc.

_yang15.10.2006 15:41
Lobont??? Nici vorba!

Daca portughezul ar face, ipotetic vorbind, un meci mare cu Real, sunt curios care ar fi atitudinea pe forum...

Buna pana la luni dupa meciul cu Otelul...

Reptile1915.10.2006 16:29

@Bogdan:

El n-are cum sa faca un meci mare pentru ca n-are valoare, poate doar echipa sa faca un meci mare si asta cred ca se va intampla 8)

focus15.10.2006 17:14

@Reptile19, dupa ceea ce ai scris mai sus , s-ar putea sa scriem doar ca Dica sau 2-3 jucatori au facut un meci mare si restul nu au valoare, ceea ce nu e intotdeauna corect.La Kiev , echipa a facut un meci mare, nu doar Dica si Badea , aici incluzandu-l si pe Carlos.Cu Standard, echipa a facut un meci meci si aici trebuie sa-l includem din nou pe Carlos.Cu Lyon, echipa a jucat prost, nu doar Carlos.Cu Boro in repriza secunda, nu a jucat doar Carlos prost, a jucat toata echipa la fel.

simona9015.10.2006 18:20

imi sustin parerea Carlos e bun [mai gafeaza] dar totusi e bun.se vede pe fetisioara lui cat poate suferi atunci cand greseste :roll: cred ca acestui om ii trebuie concentrare maxima.o avea emotii eu stiu,da nu trebuie sa paraseasca Steaua.Asta daca nu mai greseste mult,orcum si cu greseliile astea[toti gresim] am observat ca atunci cand apara mult si bine wow toti il ridica in slavi dar cand greseste[intentionat orcum nu o face] wow e de tot c******.

il sustin in continuare dar cu conditia sa apere bine la meciul cu real si care vor mai fi,adik sa nu mai greseasca.orcum il iert. :P si probabil ii mai trebuie date niste sanse,ca merita. pfff! :roll: :oops:

ps. focus is de acord cu tine :wink:

Lavy_*_15.10.2006 18:31

Si eu am dat-o in bara,dar rau de tot, din cauza emotiilor dar am putut demonstra ca imi pot stapani emotiile.Asa ca si Carlos trebuie sa arate asta, defapt a mai facut-o si va trebui sa o mai faca daca vrea sa mai ramana la Steaua...

Aici el trebuie sa munceasca cel mai mult.

Suntem oameni, gresim si suntem criticati , facem lucruri marete si suntem apreciati pentru asta...

Go Steaua, Go Carlos!

fular-campionii

I.N.Money15.10.2006 21:18

Din pacate pentru el nimeni nu il considera un portar adevarat.

Daca legendarul nostru fost portar Ion Voinescu sesizeaza acest lucru la Recursul Etapei,ar trebui sa plecam capul si sa il ascultam.

alice4steauaBUC15.10.2006 21:29
Bingo!

Sa speram cu totii ca vom vedea astfel de mesaje dupa meciul cu Real.

Vom vedea cu totii astfel de mesaje...o sa vezi...dupa meciul acesta contestatarii vor tacea!

strezahuzum15.10.2006 21:38

Tocmai l-am auzit pe Ion Voinescu, fostul portar al Stelei (1949-1965), pe care absolut toata lumea il recomanda drept unul dintre cei mai mari portari ai Stelei din toate timpurile, criticandu-l pe Carlitos si spunand, IN DIRECT LA TELEVIZOR, ca portughezul NU ARE VALOARE de Steaua. Cred ca e inutil sa mai discutam subiectul ... atat timp cat Voinescu stie cu siguranta mai mult despre meseria de portar decat noi toti la un loc ... si este unul dintre cei mai fosti jucatori stelisti. S-a tot discutat pe aici despre nenea Carlos, s-a adus mereu argumentul "sa nu-l criticam ca-i distrugem moralul" .... dar cred ca l-am tinut in brate destul.

Echipa a intrat in "silenzio stampa" cand au aparut articole negative despre el, toti am zis mereu ca toata lumea greseste, am inchis ochii, l-am aplaudat mereu cand a facut un meci mai reusit. S-a ajuns pana acolo incat s-a declarat ca el ne-ar fi dus in CL, cand totusi sa fim seriosi ... acolo ne-a dus toata echipa, si daca vorbim de meciurile cu Standard, Badea de exemplu are merite mai mari. Parerea mea.

Lavy_*_16.10.2006 15:48

Chiar i-a lipsit lui Carlos norocul pana acum?

:roll: interesant....oricum io merg tot pe mana lui...

Stelista tm16.10.2006 21:05

Carlos cumpara-ti din timp UHU :lol:

Bafta multa maine si multa concentrare!echipa degeaba e buna daca portarul....mai gafeaza!

Hai Carlos, arata-ne ca poti!!!!

OBA17.10.2006 19:52

Carlos nu te vede nimeni ? Ma uit si eu la TV aici pe un post numit TLN si ma uit cum un jucator ruineaza ceea ce fac ceilalti.

bony_luv_carlos17.10.2006 20:32

asa e:((>..Carlos nu are fata de Steaua...nu e de Steaua..nu se poate sa luam atatea goluri....si nu greseste un roman greseste un strain.....toti s-au straduit iar el..adik la golu 4 s-a uitat ca prstu dupa minge...i s-o fi parut ca aintrat in poarta..off doamne ce pacat :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

focus17.10.2006 21:05
Carlos nu te vede nimeni ? Ambele goluri din greseala acestui jucator.

Ma uit si eu la TV aici pe un post numit TLN si ma uit cum un jucator ruineaza ceea ce fac ceilalti.Sper ca D-nul Olaroiu sa vada ca are nevoie de un portar ca sa poata avea rezultate bune in aceasta competitie.O sa revin pe aceasta tema mai tarziu dupa meci.

In afara de golul 4, unde a mai gresit Carlos? Vrei sa spui ca primele 2 goluri au fost din vina lui? La ce meci te-ai uitat? Ce faceau fundasii la golul 2 ?

Toata echipa nu are valoare de CL ... E normal sa fii dezamagit cand visezi cai verzi pe pereti, dar ce sa faci , asta e romanul, nu reuseste sa fie realist.

OBA17.10.2006 21:51

BRAVO Carlos ! MECI NEMAIPOMENIT !

S-o tii tot asa !

^^^carlos^^^17.10.2006 21:54

greseala lui Carlos a fost numai la golul 4...pana acum il laudati si acum ce s-a intamplat???nu cred ca a fost un gest frumos,ca, dupa golul 4,cand deja starea psihica a lui Carlos era la pamant,suporterii echipei Steaua sa-l huiduie...crede-ti ca va juca mai bine daca l-ati huiduit??credeti ca el nu isi da seama ca a gresit?? de ce in loc sa-l ajutati ,il impinge-ti spre mai rau...cand un prieten de-al vostru e la pamant voi ce face-ti?? ii reprosati tot mai mult ca a gresit??aiurea...oricum echipa,dupa parerea mea,nu are experienta pt CL...Forza Carlos!!

Stelista tm17.10.2006 22:03

Carlos e cam degeaba....din pacate :( Asta nu inseamna ca el poarta toata vina! Si intr-adevar nu este frumos din partea suporterilor ca l-au huiduit,a fost un moment in care....imi era rusine.De ce nu putem fi fair play????

P.S. @Carlos

impingeti, faceti...se scriu impreuna!!!! :wink:

focus17.10.2006 22:05

OBA , pot si eu sa recunosc greselile lui Carlos, dar cand cineva isi face un cont pe forum doar ca sa-l critice pe Carlos, ce pot sa spun??

Sa recapitulam :

Varianta ta: Golul 1 : Saban face cadou un corner, Guti oferă un serviciu de 5 stele, iar Sergio Ramos loveşte cu capul ,mingea fluierandu-i pe la ureche lui Carlos ( marele portar )

Ai observat ca la acest gol, Badea a fost depasit? Mingea a fost lovita puternic si chiar daca ar fi fost atinsa (greu de crezut ca putea fi prinza), probabil tot ar fi intrat in poarta.

Varinata ta: Golul 2 : Greseala de aparare ,dar greseala si de portar, respingand in fata o minge care cu usurinta putea fi retinuta (nefiind un sut foarte puternic)sau in cel mai rau caz respinsa in lateral.

Mingea a fost sutata de aproape si nu prea cred ca majoritatea portarilor ar fi putut prinde mingea.Mingea a ricosat din Carlos, care a iesit bine, pt ca pe linia porti avea mai putine sanse, la un atacant care nu era pazit de nimeni...

Golul 4 : Lobul lui Van Nistelrooy , la care Carlos a iesit ca un natarau ce este.

Aici ai dreptate.Carlos a iesit prost..

Si daca eu ca suporter infocat, nu am visat asa ca tine, nu am nici o vina.Chiar si fara greseli, avem jucatori limitati.

Vladinho17.10.2006 22:15

Carlos a gresit la ultimul gol in rest nu a fost vina lui.Nu are valoare de Steaua poate da rmeciu asta nu a gresit el decat la un gol.Ce vroiai sa faca cand Ramos a sarit peste toata apararea si a dat cu capu' un gol superb.Ce vroiai sa faca cu 3 jucatori liberi in careu.Unu a sutat a respins cat a putu.Ceilalti de ce erau liberi.Cum se poate Raul sa fie liber in careu.Inadmisibil!

lotto107617.10.2006 22:33

mah, concluzia mea este una singura: mi-e MILA de Carlos...

OBA17.10.2006 23:26

Focus ,eu urez bafta in continuare echipei Steaua in Liga si sper ca eu sa gresesc si Carlos sa ne arate ca este un portar nemaipomenit.

BAFTA Steaua !

Frumos si golul lui CRF Cluj marcat de Cristian Dan in minutul 65.Tine-o tot asa ,o gafa in fiecare meci c-or sa te iubeasca toti suporterii Stelei !

OBA17.10.2006 23:54
Alessandro18.10.2006 10:19

Acum,nu doar Carlos a fost de vina pentru esec!De vina este toata echipa!Sigur,Carlos trebuie sa plece...dar trebuie sa-l urmeze si altii!

P.S. Ciobanu' il da pe Radoi!? :? Presimt ca e o noua gogoasa de lana a lui Jiji... :x

«1353637383946»