OBA , pot si eu sa recunosc greselile lui Carlos, dar cand cineva isi face un cont pe forum doar ca sa-l critice pe Carlos, ce pot sa spun??
Sa recapitulam :
Varianta ta: Golul 1 : Saban face cadou un corner, Guti oferă un serviciu de 5 stele, iar Sergio Ramos loveşte cu capul ,mingea fluierandu-i pe la ureche lui Carlos ( marele portar )
Ai observat ca la acest gol, Badea a fost depasit? Mingea a fost lovita puternic si chiar daca ar fi fost atinsa (greu de crezut ca putea fi prinza), probabil tot ar fi intrat in poarta.
Varinata ta: Golul 2 : Greseala de aparare ,dar greseala si de portar, respingand in fata o minge care cu usurinta putea fi retinuta (nefiind un sut foarte puternic)sau in cel mai rau caz respinsa in lateral.
Mingea a fost sutata de aproape si nu prea cred ca majoritatea portarilor ar fi putut prinde mingea.Mingea a ricosat din Carlos, care a iesit bine, pt ca pe linia porti avea mai putine sanse, la un atacant care nu era pazit de nimeni...
Golul 4 : Lobul lui Van Nistelrooy , la care Carlos a iesit ca un natarau ce este.
Aici ai dreptate.Carlos a iesit prost..
Si daca eu ca suporter infocat, nu am visat asa ca tine, nu am nici o vina.Chiar si fara greseli, avem jucatori limitati.