cred ca portarului nostru Carlos i-a fost cumparat un bilet spre Portugalia dar numai DUS...
cred ca portarului nostru Carlos i-a fost cumparat un bilet spre Portugalia dar numai DUS...
a gresittttttt enorm.off mai iarta omul din simpatie,hai zici ca o avea vro problema dar nu se poate.off Carlos pare rau dar nush,ce se va intampla cu tine.cred ca va pleca :imi pare sincer rau pentru el,dar asa ceva nu-i posibil.sincer,si ceilalti jucatori au gresit-nu dau nume acum da nu numai Carlos e vinovat,orcum in proportie de 80%Carlos e de vina.pare rau Carlos. :cry: :cry: :cry:
Carlos a incerkt s nu mia greseask dar tot a gresit.e adevarat ca nu prea a fost ajutat de fundasi dar oricum.dak o sa mai fak vreo gafa intr'un meci chiar si din campionatul intern cred ca zilele o sa ii fie numarate la Steaua...asta e
2 goluri sunt ale lui Saban, 1 a lui Carlos si 1 a lui Raul ![]()
Stau si ma intreb...la un moment dat toti eram gata sa ii ridicam chiar si o statuie lui Carlos ca ne-a adus in Cl.Acum ca tot el ne si "scoate"...
cum ar trebui sa reactionam??? Nu stiu dc merita asa huiduit...bine,nici un premiu nu merita...Oare suntem corecti cu el, avand in vedere valorile cu care jucam??? :?
Am ajuns de risul Europei. Toti sunt de acord in west ca mai slab decit apararea Stelei in meciul cu Real nu a fost decit.... Carlos.
Mie imi place de acest portughez, numai si pt faptul ca pune pasiune in ce face! Cand greseste sufera si cand apara se bucura! cu sinceritate..
Ar trebui sa stiti atat:
De ce Saban ajunge in pozitie de 1 la 1 cu un jucator mult mai tehnic si mai rapid?
De ce Carlos este lasat 3 contra 1 la golul 2?
De ce Goian ajunge in pozitie de 1 la 1 cu jucator mult mai tehnic si mai rapid?
De ce Badea este lasat sa se lupte singur cu toata apararea adversa, pana cand este prea tarziu?
De ce ajunge Van Nistelrooy singur cu Goian si Carlos?
Raspunsul e simplu: pentru jocul nu a mers si nu merge si atunci cand jocul nu merge, o piesa din angrenaj " se strica". Ba Carlos, ba Goian, ba Nicolitza, ba Klemi.
Numai ignorantii si rau voitorii pot sa spuna ca am pierdut meciul cu Real pe greseli individuale. Am pierdut in primul rand pe mana lui Oli, care a fost un fricos si starea s-a transmis jucatorilor, care la fel ca la Middlesbrough au fost incapabili sa reactioneze. Eu va spun ca Walter Zenga sau Oleg Protasov ne aduceau cel putin un punct cu Real. Pentru ca ei avut curaj in momentele grele: Valencia, Besiktas sau Lens...
P.S. Daca tot e vb de greseli individuale, cine a numarat de cate ori a pierdut mingea Ghionea in propria jumatate?
Cate mingi a castigat Banel tot meciul?
Cate pase gresite a reusit Para?
Cate dueluri aeriene a castigat Badea cu Cannavaro sau Helguera?
Toate astea duc la un singur lucru: la presiune pe Steaua si dupa cum s-a vazut, am cedat in lant. In incheiere, nu ii urez decat multa forza si putere lui Carlos!
Carlos nu este un portar adevarat,el este un mascarici care vrea sa atraga atentie,se vrea si el un sex simbol gen beckam.
un portar este pus acolo sa aiba interventii meci de meci,nu ca a aparat o situatie 1 la 1 cu standard si ATAT.eu mi-am dat seama ca el nu are valoare si se bazeaza doar pe instinct,nu citeste jocul,de aceea si iesirile sale pe post de stoper.
in meciul de aseara are o parte de vina la primul gol,la golul 3 si la ultimul vina ii apartne in totalitate.nu mai zic de ocazia lu' raul cand Carlos se aruncase pe alt colt,noroc ca a dat raul peste.
Este adevarat ca meciul este cistigat sau pierdut de echipa nu de un om. Este adevarat ca Olaroiu este la fel de putin potrivit pentru Steaua cit si Carlos.Un antrenor mare reuseste prin scheme tactice sa incurce cu o echipa mica o echipa mare sau poate macar distruge jocul adversarului. Cu un antrenor bun un egal erea oricind posibil. Dar nici o echipa nu are multe sanse cu un portar slab (indiferent cit de mult traieste el bucuriile sau mai ales in cazul Carlos supararile) care face cale batatorita mai ales dupa el decit in fata lui! Un portar da siguranta apararii echipei. O aparare buna trebuie condusa de un portar bun. Este greu de jucat cu poarta goala cu constiinta ca daca adversarul scapa pe poarta e sigur gol (doar daca rateaza ei nu)...
Steaua nu-i Real Madrid dar cu un antrenor adevarat si cu un portar adevarat poate bate Realul.
Cu o conditie insa : sa dea totul. Eu n-am vazut la sfirsitul meciului sa se fii plins cineva de crampe musculare. Om fii noi atit de pregatiti fizic sau mai am avut rezerve nepuse in joc?
Pffff.....asta-i Carlos...sunt tare curioasa cine o sa apere pana la iarna, cand ne aducem alt portar?Si la returul cu real..? Ca stiti ca lui Carlos ii i-a mult sa isi revina, adica sa se refaca atunci cand decade psihic...
Un portar ca cine ne-ar trebui? Ca Buffon? Cassilias?
Cred ca daca il alegeau pe celalat portar...cel care este la Chelsea, Hilario...faceam o alegere mai buna, presupun, ma refer la meciul cu Barca.
sa vedem pe cine aducem.... :roll:
eu cred ca tot Carlos va sta in poarta,poate fanii sa-i ridice moralul...deocamdata e la pamant.
daca si-ar reveni psihic probabil ar apara perfect.
Se pare ca va fi rezerva Carlos in meciul cu Otelul, urmand ca Cernea sa fie titular. :?
P.S. Gigi a zis ca singurul jucator care va pleca de la noi in iarna va fi Carlos (macar de-ar fi singurul...)
vai de capul meu,da Jiji acesta e nebun de-a binele.sa aud asta de la Oli sau MM nu Jiji. :evil:
nebun sau nu, el a facut echipa care ne-a bucurat 3 ani la rand, prin performantele realizate. tot respectul pentru Becali. In iarna cu siguranta va aduce jucatori si un portar...
Cat despre Carlos, sa fim sinceri este un portar nonconformist, insa greseste (din ce in ce mai des) nepermis de mult si in Ch League, aceste greseli costa enorm dupa cum ati vazut!! Lupta Steaua!!
am spous si o repet:Jiji e un bun finantator pentru Steaua[a facut multe pentru aceasta echipa]dar el nu e antrenorul echipei si nu ar trebui sa vb. el in numele lui Oli sau MM-ca pana la urma acestia 2 se ocupa cu transferari ...Jiji doar plateste. :lol: :lol: :lol:
@ Mihai Somanescu
frate io iti zic ca ai formulat bine si e corect ce ai zis...dar eu ash vrea s mai adaug ca Steaua din 2005...cand au plecat Hamu si Zenga...a inceput sa piarda incetul cu incetul...sper cel putin s nu ajunga in divizia b(doamne feresteeee!!!!!!!!)
@Danny96
In Divizia B ?! 8O
Cat ai gandit pana ai scris randurile de mai sus ?
De ce Saban ajunge in pozitie de 1 la 1 cu un jucator mult mai tehnic si mai rapid?De ce Carlos este lasat 3 contra 1 la golul 2?
De ce Goian ajunge in pozitie de 1 la 1 cu jucator mult mai tehnic si mai rapid?
Si nu-i asa ca la faza cu Saban in postura de 1 la 1 cu Robinho, Ghionea si Goian, eventual Petre Marin si Carlos trebuiau sa-l ia in brate pe Klemi sa nu se simta singur ? Intr-un meci care dureaza 90 de minute sunt 'n' dueluri 1-1, si nu poti fi prezent peste tot in teren cu 2-3 jucatori cel putin. Daca israelianul a ajuns in postura asta il scuza de vina ? De ce il lasa pe brazilian sa avanseze cu balonul si nu schita nici un gest, parca era domnisoara de onoare si ii cara trena ? In Champions League nu e loc pentru domnisoare..decat in tribune.
eu cred ca tot Carlos va sta in poarta,poate fanii sa-i ridice moralul...deocamdata e la pamant.daca si-ar reveni psihic probabil ar apara perfect.
da..ar fi frumos sa mergem cu pancarte la casa lui Carlos...da' stie careva unde sta? ![]()
Daca ne dorim ca Steaua sa redevina ce a fost, trebuie sa renuntam la Carlos... Sanse a avut... Poate e un portar bun, dar nu suficient de bun pentru Steaua... L-am sustinut, aparat, dar acum nu cred ca mai e cazul... Ii doresc tot binele dar cred ca Steaua si Carlos ar trebui sa mearga mai departe pe drumuri separate...
azi Carlos nu a jucat cu Otelul Galatzi si cred ca a fost destul d bine si cu Cernea in poarta dar park era mai bine cu Carlos.mai gafa el dar nu stiu park era mai bun...oricum cred ca si la meicul urmator Oli o sa'l bage tot pe Cernea
Daca ne dorim ca Steaua sa redevina ce a fost, trebuie sa renuntam la Carlos...
Ce afirmatie e asta? Performanta din sezonul trecut a fost realizata si cu portarul portughez in echipa.Accederea in Liga Campionilor la fel.Fotbalul e un sport de echipa.Poate ca ar trebui sa plece, dar afirmatii atat de naive nu isi au rostul.Chiar si fara Carlos, azi nu s-a rezolvat nimic.Problema e ori atitudinea ori cei mai multi dintre jucatori.Chiar si fara Carlos in meciul cu Real, echipa nu rupea gura targului.Ati vazut vreo schimbare azi la Stancu,Ovidiu Petre, Paraschivsi si alti cativa jucatori? De plecat trebuie sa plece mai multi, dar suporterul roman vede numai 1.
mai oameni buni,ce am auzit eu pur si simplu m-a socat. 8O si nu as vrea sa cred asa ceva.cum ca:Carlos a facut intentionat ce a facut [in sensul ca nu a aparat bine] cu Real Madrid...deoarece realul avand destui portughezi in echipa i-ar fi sustinut pe acestia.si a facut pe asa zisul'prost'.pfff,nu pot crede una ca asta. :lol: :o :twisted:
De unde ai scos prostia asta?
fetele astea....si se mai intreaba de ce le trimite toata lumea la cratita si de ce zice lumea de ele ca's toate blonde...