FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Carlos Alberto Fernandez

«1333435363746»
radoi8617.09.2006 21:22

A fost si in seara asta ca la Kiev, adica la inaltime! FELICITARI Carlos! Tine-o tot asa si miercuri!

I.N.Money17.09.2006 23:35

Se pare ca Vasile Iordache avea mare dreptate,Carlos incepe sa fie din ce in ce mai sigur.

Domnilor...avem portar si unul bun !!

Lavy_*_18.09.2006 09:12

No coment!A avut un gol ca o torpila...nu mai avea ce sa faca.Poate golul luat din offside putea fi impiedicat,mi-a placut cum a cazut dupa primul :lol: da..a fost ok.A obtinut cea mai mare nota din toti jucatorii.Bravo Carlos!!!!

dmb19.09.2006 18:37

Imi pare bine ca prietenul Carlos a avut o zi buna cu Kievul! Sa fie numai din astea cit o sta la Steaua. Si sa dea Dumnezeu ca si Realul sau francezii sa traga pe poarta,sa uite sa centreze complet, cum au facut cei de la Kiev si atunci avem ceva sanse. Daca vor juca cu centrari, ramin la parerea mea ca.... am cacarisit-o!

Mi-asi dorii mult sa ma insel!

Lavy_*_20.09.2006 10:39

Succes in seara asta echipei Steaua si...mai ales lui Carlos...ca depinde si de el..Lupta se da intre Dinamo si Steaua ca..am ineteles ca Rapidu nu mai spera la titlu'.

Pentru cei care se duc la meci sa faca mult poze si sa le puna pe site steagcruce2

ForzzzzzA Steaua forzateaua

lasernet_us200020.09.2006 15:44

Eu cred ca ne putem mandri cu un portar cum este Carlos cu toate ca in cateva din meciurile Stelei a facut cateva greseli importante care ne'au costat scump .......,dar cred ca isi va revenii si se va adapta cu jocul echipei noastre si in cel mai scurt timp toti ne vor invidia !!!!! :twisted: FORZA Steaua!!!!!!!!!!

danutzameila21.09.2006 19:15

imi spune si mie careva cum pot sa iau legatura cu Carlos sau cu oricare jucator al Stelei(ceva de genul:numar de telefon,adresa de e-mail,etc.)!Sant CEA MAI MARE fana a lui si nu reusesc sa dau de el...l-am inatlnit la meciul cu Poli,am facut ceva poze,o mica discutie dar nimic serios ca era pe fuga...si de atunci incerc sa-l contactez!Daca cineva stie o modalitate de a o face pls message me pe mail,messenger(d***@***) sau la nr de tel.:0728430093 sau 0723191143!

Va multumesc mult si astept raspuns....FORZA Steaua!

bony_luv_carlos24.09.2006 13:22

pai mai chestiile astea sunt informatii personale si iti dai seama ca nu se publica prin ziare...poate uite daca te mai duci pe la antrenamente si vei lega o oarecare legatura poate vei reusi(ma cam indoiesc)sa faci rost de vreun numar de telefon.Ca informatiile astea sunt secrete fiindca daca ar afla lumea nr lui toate fanele l-ar asalta cu telefoane;)

Lavy_*_24.09.2006 18:33

:roll: Imi zice si mie cineva(dak stie din sursa sigura)cu cine sta Carlos in camera de cantonament? :?:

plss....ca de cand a plekt geroge Ogararu nu mai stiu :oops:

Alex1424.09.2006 19:10

Carlos sta cu Cernea, a scris acum vreo saptamana in gsp, ca stau in aceeasi camera si sunt cei mai buni prieteni.

Lavy_*_25.09.2006 15:19
Carlos sta cu Cernea, a scris acum vreo saptamana in gsp, ca stau in aceeasi camera si sunt cei mai buni prieteni.

Mersi mult de tot!

dmb27.09.2006 06:49
Eu cred ca ne putem mandri cu un portar cum este Carlos cu toate ca in cateva din meciurile Stelei a facut cateva greseli importante care ne'au costat scump .

Sa continuam dupa Lyon cu Realul samd pina sintem scosi?

Orice gresala intareste adeversarul.Greselile portarilor ii dau aripi adeversarului.Iar cind portarul are probleme tot timpul sa iasa si sa retina mingea adversarii devin f. buni si daca nu-i cheama Lyon sau Real....

Toata lumea e de acord ca Lyon este puternica. O fii dar cind joci cu o echipa in 10 si tu ai una de 12 nici nu-i greu!

razvan198327.09.2006 07:48

Iar se incepe cu datul vina pe Carlos? A mai gresit el si am revenit, aseara pur si simplu nu se putea. Asta e diferenta, asta e nivelul echipei noastre nu numai al lui Carlos. Au gresit si alti portari mai mari. Portarul lui Dynamo Kiev ar trebui sa se retraga dupa cum a evoluat contra noastra si contra Realului si din cate stiu e titularul nationalei Ucrainei. Din pacate asa e la noi in Romania dupa un meci bun esti cel mai bun, dupa unul slab afara cu el, nu e jucator de Steaua s.a.m.d. Oricum ma bucur ca pana la ora asta cand scriu acest reply, nu exista decat o opinie contra Carlos. Sa speram ca nu vor mai fi sau macar vor fi mai putine ca de obicei.

bodanelu27.09.2006 08:01

Vina la primul gol e impartita intre Carlos si Ghionea. Si daca nu era sa greseasca tot intra in poarta...

mountytoma27.09.2006 11:36

distanta de la rai la iad e uneori atat de mica! cativa cm i-au lipsit lui Balan la midlesborough ca sa preia mingea corect, cativa cm au fost hotaratori ieri la golul 1 si chiar la golul 3... v-ati gandit vreodata, fara sa il punem la zid pe Balan, ca daca ii iesea preluarea care a dus la golul 4 la boro, Steaua ar fi putut juca in decurs de cateva luni si cu Barca si cu Realul?

asa ca, eu nu sunt suparat pe Carlos. numai cine nu munceste nu greseste, si sper ca toata lumea vede ca portughezul pune osul serios. nu de putine ori da cu capul de barele portii si prefer sa greseasca unul ca el decat sa ma dispere unul ca Lobont care nici macar nu se murdareste!

hai Carlos!

hai Steaua!

se7en27.09.2006 17:54

Carlos a jucat foarte bine in ultima perioada si s-a antrenat serios. Insa mai are de muncit la constanta in joc si asta ii va aduce si o mai mare incredere de sine.

Nu stiu daca sa ii imput lui primul gol, nu putem sti ce s-ar fi intamplat daca ar fi stat in poarta. Fotbalul e un joc rapid iar jucatorii trebuie sa faca alegeri bazate pe ce se intampla in fata lor la acel moment, totul poate depinde de o decizie. Daca nu luam gol atunci poate luam mai multe in a 2a repriza.

simona9030.09.2006 19:57

Bravo Carlos,esti un portar bun .Sper sa ii treaca supararea -din cate am inteles a fost suparat si cred ca mai e inca ,cum ca nimeni din echipa nu l-a sustinut cand a primit goluriile,in meciul cu Lyon?

Lavy_*_01.10.2006 09:25

am inteles bine, sau Carlos va juca azi?

Baietzi omul asta tb incurajat, pentru ca e cu moralul la pamant. Urlatzi pentru el....si eu o sa fac asta...numa k de acasa...:(

steag2 forzateauaforzateauaforzateaua

dmb02.10.2006 10:03
nimeni din echipa nu l-a sustinut cand a primit goluriile,in meciul cu Lyon?

Si-o fii dat seama de unde li se trage mereu?

simona9002.10.2006 15:12

saracutul Carlos. :lol:

Carlos Fernandez07.10.2006 13:44

HAI Carlos HAI Carlos.ARATA-LE CE SHTII.SI PE REALUL O SA-I BATEM CUM I-AM BATUT PE Kiev.

Sal. Sunt nou pe aici. Vreau sa ii urez succes lui Carlos in toate meciurile si dupa mine este cel mai bun portar din Liga 1 de fotbal din Romania.

Hai Carlos.HAI Steaua!

simona9007.10.2006 21:32

mai zic si eu tipand o data haiiiiiii Steaua,inclusiv Carlos. 8)

Lavy_*_08.10.2006 07:19

ce credetzi, va pleca in iarna asta de la Steaua?

spre24

Carlos Fernandez08.10.2006 08:41

NU. DAK PLEACA IL CHEM EU INAPOI

Lavy_*_08.10.2006 11:55

si cum faci asta?:P:D

Nici io nu vrea sa plece, dar....c'est la vie!

«1333435363746»