@Virgil
Doar crezi?! Eu sunt sigura... :twisted:
Carlos a jucat foarte bine aseara. Echipa s-a calificat si datorita lui. Ciudat a fost ca de prin minutul 60 chiar nu mi-a fost frica, ca acesta va gresi. Sper sa o tina tot asa...
@Virgil
Doar crezi?! Eu sunt sigura... :twisted:
Carlos a jucat foarte bine aseara. Echipa s-a calificat si datorita lui. Ciudat a fost ca de prin minutul 60 chiar nu mi-a fost frica, ca acesta va gresi. Sper sa o tina tot asa...
Dom'le, jos palaria! A aparat extraordinar si-a dat dovada de caracter.
Cand vezi ca esti condus intr-un meci cu asa o miza, cand ai fost atacat de presa si nu numai, iti pastrezi calmul singur in fata cu 2 adversari si aperi, atunci se cheama ca esti intr-adevar portar.
Orice s-ar spune, ne-am calificat in mare parte datorita lui.
Carlos, nebunule!! De ce nu poti sa aperi asa meci de meci??
Motane unde esti, ai promis ceva dupa meciul tu cu Standard... :lol:
http://www.fcsteaua.ro/forum/viewtopic.php...r=asc&start=400
Dupa prestatia de aseara a lui Carlos si cea a lui Curca as zice : "Sa vina Curca!" dupa cum spunea un mare expert in ale fotbalului de pe acest forum!
Carlos si-a recapatat increderea in el, eram sigur de asta inaintea returului cu standard, bravo lui ..si sper sa continue evolutia buna in grupe pt ca avem mare mare nevoie!!!!!!!
Carlos ne-a demonstrat ca trebuie sa avem mai multa incredere si sa-l sustinem (pe el si pe echipa) chiar si in momentele grele!
BV Carlos! FORZA Steaua CAMPIOANA FOREVER!!!!
La meciul cu Farul iar a avut cateva interventii f bune , se pare ca si-a revenit !
Forza Steaua !
voi..ce credetzi ca l-a facut pe Carlos sa-si revina?
care a fost motivul ca in meciul cu standard sa fie atat de tare?La meciurile din inainte mie mi-a cam dat emotii..pe bune...
Carlos, iti datorez niste SCUZE mari de tot. Pentru evolutia din seara asta cu Dinamo Kiev, iti iert absolut toate gafele de pana acum si sper sa imi demonstrezi din nou ca am gresit cand am zis ca esti un portar slab.
Excelent meciul facut de Carlos! Eu unul nu mi-am pierdut niciodata increderea in el si aseara nu m-a dezamagit.
Bravo Carlos! Bafta in continuare!
Carlos a dovedit ca are stofa de mare portar.singurul lucru de care are nevoie este constanta.
Vorba comentatorului : "Carlos unde ai fost pana acum?"
Avem portar! Si inca unul de clasa!
dap...in meciul cu Kiev am avut portar
sper sa fie la fel de atent in toate meciurile Stelei de acum inainte :lol:
Special pt Carlos:Imi cer SCUZE ca nu am avut incredere in tine,dar ultimele meciuri ale tale m-au lasat fara cuvinte...si cu un singur regret,acela fiind:ca te-am criticat in momentele in care trebuia sa te sustzin...IARTA-MA Carlos!!!!!Imediat dupa meci... am inceput sa plang...odata de fericire,iar a doua oara ca nu am stiut sa acord incredere unui OM adevarat!Sper ca nu sunt intzeleasa gresit...port in suflet O singura stea...si anume Steaua Bucuresti...dar trebuia sa imi cer scuze fata de un om...cu reale calitatzi!!FELICITARI Steaua
Daca mai face Carlos niste meciuri cum a facut cu Kiev, o sa ceara Borcea sa-i facem control antidoping :lol: :lol:
cred ca ati observat ca portarul nostru Carlos imediat dupa o accidentare face jocuri bune. sau poate e doar o simpla coincidenta...nu vreau sa par rea sau .... doar am specificat.
Abia acum Carlos este pregãtit"
Rãzvan Rotaru
Vasile Iordache, cel care l-a revitalizat pe Carlos, dezvãluie secretul transformãrii acestuia
- Domnule Vasile Iordache, care este secretul revenirii lui Carlos?
- A muncit foarte mult dupã ce a fost criticat de toatã lumea. ªi-a dat seama cã forma pe care o avea nu este pentru Steaua și pentru grupele Ligii. I-am spus sã nu se lase doborît de aparențe, ci sã se pregãteascã exemplar pentru ca doar așa poate fi util echipei.
- A venit nepregãtit în România?
- Carlos a fost prezentat ca un mare portar, dar nu era adevãrat. Cînd l-am vãzut cum se pregãtea, nu îmi venea sã cred și am constatat cã în Portugalia nu fãcuse prea multã pregãtire specificã. El avea 50% din mobilitatea pe care trebuie sã o aibã un portar de clasã.
- În ce stadiu se aflã în acest moment cu pregãtirea?
- Acum starea sa este mult îmbunãtãțitã și, dacã va fi serios în continuare, poate ajunge departe. Meciul de la Kiev reflectã modul în care se antreneazã în timpul ședințelor de pregãtire din ultima perioadã. Asta nu înseamnã cã el nu mai poate greși de acum înainte.
- Ce îi spuneți înainte de meciuri?
- Îi spun de fiecare datã cînd intrã pe teren sã aibã încredere în el. Oricum, cînd ești pregãtit nu-ți mai este teamã de nimeni și de nimic, iar cînd intri pe teren mãnînci din gazon.
- Cum se înțelege cu coechipierii?
- A învãțat sã vorbeascã mult mai bine românește și este un lucru care îl ajutã foarte mult, pentru cã poate comunica bine cu apãrãtorii.
- De ce vã spune cã pentru el sînteți Hitler?
- Pentru cã îl puneam sã facã multe plonjoane, un capitol la care el era deficitar. Acum, el îmi cere sã facem antrenamente suplimentare și a ajuns la 90% din ceea ce trebuie sã facã un portar cu pretenții.
Evoluția lui Carlos din meciul de la Kiev a fãcut uitate toate greșelile acestuia din trecut
sursa: gsp sa credem si noi odata in ce spune gsp :?:
am o intrebare, Carlos va juca in meciul cu Lyon? nu are 2 cartonase galbene?
:?:
In grupe un jucator este suspendat la 3 cartonase galbene.
Si am impresia ca odata cu intrarea in grupe se anuleaza cartonasele incasate in rundele preliminarii. Nu sunt sigur insa. :?
Carlos felicitari pt meciul cu rrapidul!
Ce bine apara Carlos de la un timP , Bv Carlos ,si pt piciorul pe care i l-ai dat lu Buga
! 8)
Din ce in ce mai bine! BV Carlos!!!
Pacat de golul luat.Daca-l aparai erai coautor la victorie cu Oprita.
(Steaua-Rapid 1-1)