Un singur lucru am sa va spun in legatura cu Carlos.....haideti sa incercam sa nu il mai acuzam,sa nu-l mai huiduim pe stadion in timpul meciului,pentru ca este si el un om...puneti-va macar 1minut in locul lui,cum v-ati simtii daca dupa ce ati comite cateva greseli (((ati primii cateva goluri pe care,poate, alti portarii le-ar apara))) ,toata lumea v-ar intoarca spatele si v-ar vorbii numai de rau,la meciuri ar venii cu gandul ca sigur echipa va lua gol caci poarta este aparata de voi si in primul rand ziarele ar scrie atatea lucruri care poate,multe dintre ele nu sunt adevarate?...va zic eu ca nu v-ati simtii bine,v-ati pierde din cuarjul pe care il aveti in voi si ati crede chiar si voi ca nu mai sunteti buni de nimic....
Carlos a rabdat pana acum...dar din ce scriu ziarele tindem a crede ca a ajuns la capatul puterilor...Nu cred ca in istoria clubului nu au mai existat portari care sa faca gafe....
Portughezul ne-a aratat de nenumarate ori ca-si cunoaste bine meseria,si in multe meciuri a aparat formidabil...numai ca lui ii lipseste increderea in sine,pe care si-a pierdut-o atat din cauza suporterilor cat si din cauza presei care ii accentueaza greselile....Este un portar de valoare si a demonstrat lucrul acesta atat in Romania cat si in Portugalia.....
Haideti la meciuri sa-i strigam numele si sa-l aplaudam la fiecare iesire a lui,fie ea buna sau nu,ca poate asa va prinde incredere si curaj,si va devenii cel care a fost odata...
Este un portar care pune mult suflet in ceea ce face,si il doare sa vada ca multi i-au intors spatele...eu sper ca macar noi,fanii Stelei sa il ajutam,pentru ca el merita lucrul acesta...sper ca acest mesaj sa nu aduca altele pline de injuraturi,ca am observat ca asa se procedeaza pe aici...
Carlos ESTE UN PORTAR DEMN DE Steaua SI AR FII MARE PACAT DACA AR PLECA!EU CRED CA AR FI BINE DACA L-AM AJUTA!DACA NU O FACE-TI PENTRU EL,MACAR FACA-TI-O PENTRU ECHIPA VOASTRA DE SUFLET,DEOARECE EL APARA POARTA Stelei,SI NOI VREM CU TOT DINADINSUL SA AJUNGEM IN CHAMPIONS LIGUE!
Forza Steaua!HAIDE Carlos!!NU MAI VREM SA PIERDEM O ALTA STEA!