FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Carlos Alberto Fernandez

«1293031323346»
dmb13.08.2006 16:43

Focus, contextul erea ca lui Gigi nu-i place de el la majoritatea suporterilor nici atit....aşa că gînd la gînd cu bucurie, afară cu el!

În privinţa a ce face Gigi cu clubul nu-i nu-i topicul bun dar în principiu poate face ce vrea!

daca presa il va lasa in pace este posibil sa inceapa sa fie iar sigur pe el.
Acum nu ştiu exact ce scrie presa din România despre Carlos. Despre Kahn scrie zilnic, cu fotografii, nu are viaţă personală, nu are o clipă de linişte indiferent unde fuge.Orice greşală îi este judecată prin prisma lui Lehmann samd. Mie însă nu mi se pare că asta influenţează de loc clasa lui Kahn. Dar pentru asta trebuie să ai aşa ceva. Cînd eşti limitat ca portar desigur că fiecare critică te pune în genunchi şi mai tare. Dar oameni buni. Carlos nu-i singurul portar pe care-l poate avea Steaua!
I.N.Money13.08.2006 16:53

Momentan este,iar rau sau bun trebuie sa il acceptam pentru ca altul mai valoros nu avem.

Cat despre Kahn si Lehmann au trecut prin multe in viata lor ca sa fie influentati de ce scrie presa,din pacate pentru noi pe Carlos il afecteaza.

dmb13.08.2006 17:32

Cînd un portar "iasă" atunci o face ca să prindă mingea! Dacă nu-i convins că-i capabil să o facă, trebuie să rămînă în poartă. Mă întreb dacă la Carlos nu-i "intenţie" toată gama asta de gafe... Nu se poate să ieşi decis... şi să laşi mingea să ţi se scurgă printre picioare! Iar stilul dezarticulat, de a mai drege busuiocul după aceea, este chiar mai penibil decît gafa anterioară. Desigur un portar are nevoie de mult noroc, dar doar noroc ca singură calitate e prea putin pentru un portar in CC. Rămîn la părerea că Steaua este una dintre echipele cele mai mari ale Europei fiind singura care joacă fără portar!

Cred că-i timpul ca să schimbăm mentalitatea din "aştia sînt cu ăştia defilăm" în ceea a zilelor de astăzi care arată că nu-ţi faci treaba sînt mulţi care aşteaptă să-ţi ia locul. Nimeni dintre noi nu are şansa în viaţa de zi cu zi să facă greşeli incontinuu la servici şi toată lumea să spună : nu-i bai plătim toţi pentru greşelile lui poate îşi mai revine într-un an doi!Şi unde mai pui că salariul nostru e incomparabil mai mic decît a lui Carlos şi greşelile supără doar o mînă de oameni nu sute de mii.

estephany13.08.2006 18:54

Nu sunt aparatoarea lui Carlos dar totusi...aceste reactii mi se par exagerate.Dupa meciul de la Sevilla era cel mai tare,toata lume il lauda si il ridica in slavi.Dupa episodul Middlesbrough a devenit "omul negru" al echpei,singurul vinovat de ratarea finalei.De atunci unii au tendinta sa-i vada doar defectele si sa il considere cea mai proasta alegere pentru postul de portar.Eu nu cred asta.Este un portar de reflexe si ca orice portar face si greseli.Intr-un fel se aseamana cu predecesorul lui.Pentru ca nici despre Hamu nu puteti sa spuneti ca n-a comis greseli grave in perioadele in care a aparat poarta Stelei.Si nu imi amintesc sa fi fost la fel de criticat precum e Carlos.Poate ca Martin Tudor ii este superior printr-o anumita constanta.

Comparartia cu Kahn e total aiurea.Pentru ca daca va aduceti aminte dupa ce neamtul a fost declarat cel mai bun portar al lumii a inceput sa gafeze intr-o veselie atat la echipa nationala cat si la cea de club.Poate si el a fost "apasat" de mediatizarea de care a avut parte.

@dmb:

"la majoritatea suporterilor nici atit"

n-as fi atat de sigura in privintza acestei afirmatii...din mai multe puncte de vedere :wink:

mira3se13.08.2006 19:04

mai tre sal intelem....exista momente bune si momente rele..da totusi face parte din echipa Steaua si tre sal reespectam....sa zicem ca nu prea apara bene (mai face uneori greseli)da ma sa nul descurajam......ca totusi il iubim sil vom iubi... :wink:

dmb13.08.2006 20:24

Nu stiu cît şi unde a gafat Kahn dar mi-ar place să o facă şi Carlos tot în aceeaşi măsură... Şi de ce ar fii comparaţia aiurea. Eu compar Steaua cu echipele mari, jucătorii ei cu jucătorii renumiţi.Desigur comparaţia cu Unirea Tomnatic ar fii favorabilă lui Carlos dar decomandată trebuie să ne comparăm cu adversarii din CC nu din Cupa României!

ktalyn14.08.2006 12:37

Carlos tre lasat in pace, asa cum a spus si agentu' ala freire el e un portar valoros,eu zic ca va apara bn returu cu st. la fel cum a facut si cu Betis...

S-a vazut si in prestatia lui de la Vaslui ca e f afectat de cele scrise despre el, vinovati fiind "ziaristii" de la gsp !

Rossoblu14.08.2006 12:49

lasa ca in Cupa UEFA nu l-a mai contestat nimeni si tot a gresit cu rapid si cu boro

forever_STEAUA14.08.2006 15:29
Cred cã-i timpul ca sã schimbãm mentalitatea din "aștia sînt cu ãștia defilãm" în ceea a zilelor de astãzi care aratã cã nu-ți faci treaba sînt mulți care așteaptã sã-ți ia locul.

Bun... si daca , ipotetic vorbim, toti de aici am spune ca nu mai vrem sa "defilam " cu, Carlos, tu chiar crezi ca am schimba ceva? Numara pe degete de cate ori conducerea a facut ceva doar ca asa au vrut suporterii...

Desi e logic si foarte normal ce spui tu, asta are relevanta doar in momentul in care poti schimba ceva... Alfel... e foc de paie. Si nu am face decat sa punem si mai multa presiune pe Carlos.

dmb14.08.2006 16:21

Pai este un forum de discuţii sau?

Hai să o luăm invers : dacă nu spunem nimic şi o să batem din palme la fiecare gafă a lui Carlos ca şi pînă acum ...crezi că se schimbă ceva?

Dacă nimeni nu-i spune nimic lui Carlos, dacă fanii nu-i întorc spatele după gafe repetate, de ce să se schimbe sau să-şi dea siliţa bietul om? Or fii portarii nebuni dar nimeni nu munceşte mai mult de florile mărului!

forever_STEAUA14.08.2006 16:37

Normal ca este un forum de discutii. Ce intrebare e asta? :twisted:

Nu am zis sa il aplaudam pe Carlos la fiecare gafa, dar ce crezi ca rezolvam daca ii intoarcem spatele sau il injura un stadion? Crezi ca o sa vina alt portar? Sau crezi ca o sa apere mai bine Carlos? Crezi ca el vrea sa greseasca? Tine cont si de psihicul destul de labil al acestuia...

Si eu un pui de Buffon la Steaua, sau macar un pui de Dida, dar nu e destul sa vad eu ca nu avem in poarta asa ceva. Si ce sa faci daca cei care , vrei-nu vrei, iau hotararrile la Steaua, poate chiar vad un "mic" Lehmann in Carlos... :twisted:

Inainte de a ma acuza ca ii tin partea lui Carlos, ar trebui sa sti ca am fost la un momendat si "avocata" lui Dica... Si nu imi pare rau...

dmb14.08.2006 17:23

Eu traiesc dupa cum ai vazut in strainatate. M_am saturat sa fiu tinta bataii de joc a colegilor .Daca pentru un roman inghit, ca n-am ce face (sunt ai noştrii cu aştia defilăm) cînd este vorba de un "mercenar" nu mai o fac. L-au adus la Steaua sa apere si il platesc ca si cum este cel mai bun portar din tara. Să fie cel mai bun portar din tara atunci; sau sa treaca pe locul cu care este invatat si cu care nu supara pe nimeni :portarul 3!

De un lucru sînt convins ca ai dreptate. Cineva vede în el un mare portar. Pacat ca nu a ajuns doar o Cupa UEFA pierduta ca sa-si deie seama ca are iluzii!

gary14.08.2006 17:24

Asa mult ne-am bucurat cand am auzit ca vine un portar bun, renumit...acum parca s-a intors situatia la 180 de grade.Carlos e un portar bun si se straduie si el sa fie...doar nu a venit in Romania doar ca sa moara fetele dupa el...astea-s nebune...Cand le vad... am o prietena care e moarta dupa el pentru fazele pe care le face cand primeste gol...fetele lui cand se enerveaza sau cand se arunca pe gazon...cica e scump :lol:

ktalyn14.08.2006 17:59

Carlos a ajuns pana la urma vedeta la Steaua sa nu uitam ca el n-a mai trait asa ceva in trecut, si e normal sa fie derutat.....sper si cred ca'si va reveni si sper ca el va fi portaru care ne va duce departe in Liga(Campionilor)!

DTP-Ludacris14.08.2006 20:13

BV Carlos PT MECIUL FACUT LA Arad :wink:

c.ronaldo1715.08.2006 05:07

Carlos ar fi un jucator bun daca presa siar vedea d treaba...

gary15.08.2006 09:38

daca presa si-ar vedea de treaba chiar Steaua ar fi perfecta... :wink:

c.ronaldo1715.08.2006 10:01

daka presa siar vedea d treaba Steaua era acum castigatoarea UCL

bony_luv_carlos15.08.2006 11:34

''Ma uit pe forum si vad ca topicul despre Carlos are 30 de pagini, cel despre Radoi 17, iar cel al lui Dica 13!

Carlos = Dica + Radoi ca mediatizare. Total disproportionat.''......pai bine mai...are atatea pagini pt ca e portar..cand incaseaza echipa gol nu se ia nimeni de jucatori ci de portar pt ca la o echipa portar e doar unul pe cand ceilalti sunt 11.

alex4steaua15.08.2006 11:40

Carlos va trebui criticat ca de nu-i criticat se va crede star si va apara tot asa deci cat timp greseste trebuie ambitionat , incurajat chiar si criticat , poate sa nu joace un meci , fiind rezerva ca sa se invete minte ...

mihaisupersteaua15.08.2006 14:36

Carlos Alberto Fernandes este praf,nu apara nimic.Mai bine si-ar face bagajele si s-ar duce de la echipa. :evil:

gary15.08.2006 14:43

Carlos a oprit multe goluri si echipa are nevoie de el in continuare. Nu cred ca solutia e sa isi faca bagajele, ci sa se antreneze. A fost adus pentru ca este bun si a dovedit-o de multe ori, iar pe viitor ar trebui sa fie si mai bun. Nu neg ca uneori ne-a dezamagit cu ratarile lui de tot rahatul... dar Steaua are nevoie de Carlos.

forever_STEAUA15.08.2006 14:51
''Ma uit pe forum si vad ca topicul despre Carlos are 30 de pagini, cel despre Radoi 17, iar cel al lui Dica 13!  

Carlos = Dica + Radoi ca mediatizare. Total disproportionat.''......pai bine mai...are atatea pagini pt ca e portar..cand incaseaza echipa gol nu se ia nimeni de jucatori ci de portar pt ca la o echipa portar e doar unul pe cand ceilalti sunt 11.

Ai vrut sa zici 10, ca nu vorbim de dinamu ca sa il socotim si pe arbitru :twisted:

dmb15.08.2006 14:57

Eu cred ca nu antrenamentul îi lipseste. Nu are stropul acela de materie cenuşie necesar calcului ce trebuie făcut f. rapid "ies sau nu?" Si poate are probleme grave cu ochii!? De antrenat poti antrena doar ce ai...ce n-ai nu se poate!

Pe mine nici nu mă deranjază că un portar ia goluri.Un portar nu-i niciodată singur de vină în mod normal. Mai sînt 10 coechipieri care ar trebui sa-l ajute să nu ia goluri.Dar Carlos trebuie la rindul lui cînd se decide că v-a prinde mingea să o facă în cel puţin 90% dintre cazuri.Ce să mai facă un apărător dacă Carlos iasă şi ratează intercepţia? Cam cine poate prevedea cum îi scapă mingea lui Carlos printre mîini, printre picioare? O deviază de pe direcţie sau nici nu o să o atingă?

Iar un portar bun este cel care-i sigur la intercepţie în cazul centrărilor, care închide unghiul cînd trebuie, care nu lasă fiecare lovitură liberă bine executată să intre şi care pe lîngă toate astea mai repară şi din greşelile colegilor prin reflexe incredibile pri intuiţie deosebită la 11 m samd.

Mie de multe ori îmi pare că apărarea tremură mai ales că nu se ştie cum şi dacă Carlos percutează şi prin felul lui agitat nu dă liniştea necesară apărării.Ori un portar trebuie să conducă apararea.Spre norocul nostru încă nu s-a ajuns acolo că ar fii o catastrofă!

mihaisupersteaua15.08.2006 15:51

degeaba se antreneaza .Poate sa se antreneze si 100ani .unui jucator de la Steaua trebuie sa se vada sclipirea acea ros-albastra.Comparativ cu Hamutovski e departe

«1293031323346»