FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Astra Ploiesti 1-1 (1-0)

«123459»
stix18.09.2010 15:02

@ Fan FC Steaua

Foarte bine punctat, exact asa gandesc si eu!

Numai gandul de a fi ,,frate" cu becaliotii de oriunde ( tara, strainatate, stadion sau site ), imi provoca un sentiment de gol in stomac ( a se citi greata profunda )!

NU TOTI STELISTII SUNTEM FRATI, ca daca eram uniti, mizeria becaliota era demult plecata din Ghencea si aveam un club liber si curat cum dorim unii dintre noi ( putini, ce-i drept ).

pytycrys18.09.2010 16:02

De acord, becaliotii nu sunt fratii nostri.

Becaliotii nu sunt stelisti.

BlaZoNs18.09.2010 17:06

Meci interesant.Sa vedem ce tactica abordeaza nea` meserie.Meci la fel de greu ca pe Anfield.Oricum sunt destul de optimist,daca ar juca la fel ca in meciul cu Liverpool vor castiga,dar altfel intri motivat cu Liverpool.

sile-jardel18.09.2010 18:22

va sta oare denis serban pe banca ploiestenilor??abia il astept pe nesimtitul asta care s-a afirmat la noi si pe urma se dadea mare ciine!la fel ca si Munteanu -cap-de p**a!!

Ste@ua2318.09.2010 18:57
Unii stelisti, altii becalioti care se cred stelisti... e normal sa apara scantei... becaliotii se cred mai stelisti decat stelisiti si nu inteleg de ce stelistii protesteaza impotriva ciobanului...

Da,exact.Da problema mare e ca nu poti scapa de cei care te deranjeaza...

bogdinho'18.09.2010 19:38
De acord cu Kellerman. Daca nu mergem o sa fie ca la meciul cu Victoria Branesti.

Stadionul oricum o sa fie aproximativ full, deci 1000 in plus sau in minus nu prea o sa se simta la bani, dar o sa ne simta la urechi.

Hai la stadion sa protestam si sa deratizam templul de aceste specimene din tribune.

nu va fi full...n-are cum sa fie...!!! sper sa se sature si "cetatenii" de la tribuna 1 sa-l mai aduleze pe GIGIOT

DOMNULQ19.09.2010 06:33

Daca ne subordoneaza si Astra(prin absurd,asa),Banel nu joaca niciun minut,Ciobanul nu vine la meci,ce trebuie sa faca Iliuta?

Sa editeze o demisie sau sa mai incerce o subordonare?

Dan Petrescu,''taranoiul'' asta care antreneaza la rusi o costa mult?Eu daca aveam turma si branza in pipera,investeam un mil de euroi anual in salariu unui antrenor de valoare preferabil strain ca sa nu pierd cele 6-7 mil de euroi investite anul acesta in jucatori valorosi pentru campionatul intern si intalniri internationale cu echipe de pana la top class.

ps:De ce o echipa de nivelul nostru sau al Urziceniului(Glasgow) ca valoare nu ca buget ,a reusit sa faca egal in deplasare cu Manchester,iar noi am pierdut cu 4-1?Sa fie oare vorba de organizarea jocului si lipsa unui plan tehnicotactic?Iliuta stie!

mori_caine19.09.2010 06:54

nea oaie si-a pus un nr la acest Rolls de mai mare rasul : B-90-JJO , sau in traducere : b-90 - JiJi Oierul :)):))

Bogdan19.09.2010 06:55

Dan Petrescu nu vine la Steaua. De ce? Prima conditie care o pune este ca patronul sa taca.

Ronnie19.09.2010 07:30
Dan Petrescu,''taranoiul'' asta care antreneaza la rusi o costa mult?Eu daca aveam turma si branza in pipera,investeam un mil de euroi anual in salariu unui antrenor de valoare preferabil strain ca sa nu pierd cele 6-7 mil de euroi investite anul acesta in jucatori valorosi pentru campionatul intern si intalniri internationale cu echipe de pana la top class.

Lasa ca a venit la Vaslui marele galactic care sta pe 1.2m de euro pe an si nu are decat 2 victorii in 7-8 etape. E adevarat ca nu poti face o echipa intr-un an de zile, dar valoarea lui s-a vazut la Real Madrid cand a reusit cu o echipa plina de baloane de aur sa obtina doar locul 2 in Primera Division. Pe atunci Barcelona nu avea nici jumatate din valoarea care o are acum.

red&blue_boy19.09.2010 07:38
Dan Petrescu nu vine la Steaua. De ce? Prima conditie care o pune este ca patronul sa taca.

Eventual si sa plece! :)

DOMNULQ19.09.2010 08:03

Tu vorbesti de un antrenor interimar de la Real care de atunci nu si-a mai gasit niciun angajament la nicio echipa de club din Spania,eu vorbesc de un antrenor cu nume dispus pe 1-1,5 mil de euroi sa lucreze in Europa de Est gen Spalleti,Hiddink si mai sunt.Jucatorii au incredere intr-un antrenor de genul asta,conteaza si la imagine,iar investitia o scoti intr-un an daca mergi CL.

Oare se poate compara sa spunem un Spalleti cu Iliuta?

Ai rabdare cu Vaslui s-ar putea sa-si revina,nu se stie niciodata.....Tu cu Iliuta n-ai decat un drum batatorit: in jos,si numa in jos!

Parerea mea,Bibicule.....

Astristul19.09.2010 08:51
va sta oare denis serban pe banca ploiestenilor??abia il astept pe nesimtitul asta care s-a afirmat la noi si pe urma se dadea mare ciine!la fel ca si Munteanu -cap-de p**a!!

Se zvoneste ca ar pleca de la echipa. Etapa trecuta cu Bragadiru n-a fost pe banca.

Daca promoveaza in RFPL, ar fi chiar PROST daca s-ar intoarce in Liga I sau la nationala!

bogdinho'19.09.2010 09:17

una peste alta ne bata si ASTRA...Ilie fantezie isi da seama ca are zilele numarate la Steaua si acum nu isi mai asuma responsabilitati...dupa infrangerea cu Unirea s-a autocriticat...dupa infrangerea cu Liverpool s-a autoaparat...sa speram ca nu va mai da din cioc atat de mult pe la TV si ca se va ocupa mai mult de echipa...ceea ce e putin probabil...el sta pe facebook zilnic...facea oare Piti asta ??? :))

Daniel-Ionut19.09.2010 09:31

Tu ai o problema... esti blocat pe anti Dumitrescu, un fel de Jiji virtual din cate vad.

Avem pretentii ca Becali sa lase antrenorul sa isi faca treaba, sa avem foste glorii in staff, sa nu le jigneasca, dar vad ca unii dintre noi chiar asta fac, se comporta la fel ca cel din loja.

bogdinho'19.09.2010 09:35
Tu ai o problema... esti blocat pe anti Dumitrescu, un fel de Jiji virtual din cate vad.

Avem pretentii ca Becali sa lase antrenorul sa isi faca treaba, sa avem foste glorii in staff, sa nu le jigneasca, dar vad ca unii dintre noi chiar asta fac, se comporta la fel ca cel din loja.

Spune-mi parerea ta sincera...are el fata de antrenor ??? adica sa reformulez...are fata de Steaua ca antrenor??? ...tu ce crezi ?

Adrian19.09.2010 09:36

Are Gigi fata de patron la Steaua?

Dumitrescu nu a venit singur, a fost adus. Daca nu era becalii, Dumitrescu probabil ca nu ar fi fost numit in acest moment al carierei sale antrenor la Steaua.

Nu va mai luati de alte persoane. Unul singur e vinovat: becalii.

bogdinho'19.09.2010 09:41
Are Gigi fata de patron la Steaua?

Dumitrescu nu a venit singur, a fost adus. Daca nu era becalii, Dumitrescu probabil ca nu ar fi fost numit in acest moment al carierei sale antrenor la Steaua.

Nu va mai luati de alte persoane. Unul singur e vinovat: becalii.

si Ilie de ce a acceptat ??? trebuia sa-l lase pe Cioban sa moara...nu trebuia sa vina...in plus de cand a venit nu face decat sa faca conferinte de presa si sa apara pe la nu stiu ce emisiune la TV...in plus el a "emanat" din gura aia a lui ca mai bine nu am mai veni la meciuri daca mai injuram jucatorii??? care jucatori au fost injurati ??? tot lingaii de la tribuna 1 injura si mai apoi tot ei aduleaza...e normal?

Adrian19.09.2010 09:45

Tu nu intelegi cum gandesc fotbalistii. Ei analizeaza fotbalul foarte pragmatic. Rar vezi cativa care sa "gandeasca" cu sufletul.

Chiar si Cruyff, o legenda pentru Ajax, a jucat la Feyenoord. Deci nimic nu ar trebui sa mai impresioneze cand vine vorba de creierul unui fotbalist.

Ei traiesc din fotbal. Aia e sursa lor de venit.

Ilie, chiar daca nu ia bani de la Steaua, tocmai a trecut un super nume in CV-ul lui. Asta il va ajuta pe viitor, mai ales ca e antrenor tanar.Au acceptat si Hagi si Piti si Laca sa lucreze cu Gigi, nu trebuie sa va faceti ca nu intelegeti de ce a ales si Ilie acelasi lucru.

bogdinho'19.09.2010 09:49
Tu nu intelegi cum gandesc fotbalistii. Ei analizeaza fotbalul foarte pragmatic. Rar vezi cativa care sa "gandeasca" cu sufletul.

Chiar si Cruyff, o legenda pentru Ajax, a jucat la Feyenoord. Deci nimic nu ar trebui sa mai impresioneze cand vine vorba de creierul unui fotbalist.

Ei traiesc din fotbal. Aia e sursa lor de venit.

Ilie, chiar daca nu ia bani de la Steaua, tocmai a trecut un super nume in CV-ul lui. Asta il va ajuta pe viitor, mai ales ca e antrenor tanar.Au acceptat si Hagi si Piti si Laca sa lucreze cu Gigi, nu trebuie sa va faceti ca nu intelegeti de ce a ales si Ilie acelasi lucru.

da ma Adriane...dar el nu si-a dat seama ca este o noua victima a Ciobanului...chiar nu isi da seama nimeni de acest lucru? :(

Daniel-Ionut19.09.2010 09:58
Spune-mi parerea ta sincera...are el fata de antrenor ??? adica sa reformulez...are fata de Steaua ca antrenor??? ...tu ce crezi ?

Antrenor, neantrenor, pana una alta Ilie Dumitrescu este un produs al Stelei 100%, un simbol, o fosta glorie a acestui club pe care tu spui ca il sustii, nu merita sa fie jignit in fiecare postare.

Si nu stiu daca stiai, dar este si membru onorific al asociatiei din care faci tu parte.

Adrian19.09.2010 10:01

Bogdinho

Bai, omule, ti-am mai zis ca tu nu stii cum gandesc fotbalistii. Tu vezi viata prin ochii tai. Prin ochii lui e altfel.

Lacatus s-a umilit? Daca il intrebi pe el o sa nege. De ce? Pentru ca Lacatus a castigat bani buni in Ghencea, plus un CV care acum il propune ca selectioner al Bulgariei.

In CV nu trece nimeni "Am fost facut prost de catre becalii in 2005". Acolo sunt puse date clare: "Antrenor la Steaua Bucuresti - cel mai mare nume din fotbalul est european".

bogdinho'19.09.2010 10:04
Antrenor, neantrenor, pana una alta Ilie Dumitrescu este un produs al Stelei 100%, un simbol, o fosta glorie a acestui club pe care tu spui ca il sustii, nu merita sa fie jignit in fiecare postare.

Si nu stiu daca stiai, dar este si membru onorific al asociatiei din care faci tu parte.

Stiam ca este membru AISS...insa eu nu il sustin...si nu numai eu...sunt si altii chiar din AISS care nu il sustin si il considera terminat ca antrenor...dar hai sa terminam aici cu fantezia...!!!

Bai, omule, ti-am mai zis ca tu nu stii cum gandesc fotbalistii. Tu vezi viata prin ochii tai. Prin ochii lui e altfel.

Lacatus s-a umilit? Daca il intrebi pe el o sa nege. De ce? Pentru ca Lacatus a castigat bani buni in Ghencea, plus un CV care acum il propune ca selectioner al Bulgariei.

In CV nu trece nimeni "Am fost facut prost de catre becalii in 2005". Acolo sunt puse date clare: "Antrenor la Steaua Bucuresti - cel mai mare nume din fotbalul est european".

la Dan Ionut te referi tu acum ??? sau la mine ?

red&blue_boy19.09.2010 12:54
Daca promoveaza in RFPL, ar fi chiar PROST daca s-ar intoarce in Liga I sau la nationala!

La fel cred si eu.Si cum Petrescu e ca si promovat...

alexinho1719.09.2010 14:37
Forza Steaua hai ca batem astra :steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers:
«123459»