FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Astra Ploiesti 1-1 (1-0)

«12349»
Ste@ua2317.09.2010 09:28

Ieri cand am fost la casa de bilete(joi fiind prima zi cand s-au pus in vanzare),la tribuna 2 erau vandute deja mai mult de jumate din bilete.Deci ne asteptam iar la un stadion plin,probabil jumatate dintre cei care vor veni la meci fiind multumiti de Steaua de la Liverpool,chiar daca a pierdut la scor.

Steaua1947^17.09.2010 09:56

De la meciu' asta o sa raman la Nimeni la meci....

poate o sa mai calc pe stadion cand o sa dispara becaliotii...

Mihail_8617.09.2010 10:08

Steaua1947^ jos palaria in fata unora ca tine, asa procedez eu de 5 ani, inainte eram nelipsit de pe stadion, si din unele deplasari pe cont propriu, nu fac parte din nici o grupare.

luck8717.09.2010 10:24

Nici eu nu mai calc la meci pana nu se mai imputineaza tiganii si romanii tiganizati

trist e ca in locul meu o sa vina unul cu lant de aur si care o sa asculte Florin salam la pauza pe telefon

Mai trist e ca toata lumea vorbeste pe aici,si la meciurile de handbal sau hochei am fost cateva zeci

TREZITI-VA si sustineti adevarata Steaua!

Kellerman17.09.2010 10:32

Daca nu mergem la meci -> becaliii dupa meci cu 10.000 de zabrauteni strigand "Forzza Steaua" o sa spuna ca "e mai buna atmosfera fara huliganii de la Peluza Sud, oricum a fost o atmosfera exceptionala facuta de adevaratii suporteri ai Stelei, cei 20.000" care au fost de fapt 3000-4000.

Daca mergem la meci si protestam o sa fie mai bine, mult mai bine, pentru ca lui becaliii o sa ii convina sa nu mai fie injurat, ba chiar sa fie aplaudat.

Credeti ca ii umplem buzunarele chiar asa ? mai ales ca am ramas tot mai putini.

pytycrys17.09.2010 10:38

De acord cu Kellerman. Daca nu mergem o sa fie ca la meciul cu Victoria Branesti.

Stadionul oricum o sa fie aproximativ full, deci 1000 in plus sau in minus nu prea o sa se simta la bani, dar o sa ne simta la urechi.

Hai la stadion sa protestam si sa deratizam templul de aceste specimene din tribune.

BAF-kimi17.09.2010 14:39
deci 1000 in plus sau in minus nu prea o sa se simta la bani, dar o sa ne simta la urechi.

Care sunt aia 1000?

Hai la stadion sa protestam si sa deratizam templul de aceste specimene din tribune.

Nu ai unde si cu cine.

AleXyS.fCSB17.09.2010 14:59
Steaua 2-1/3-1 Astra ! :)
...daca ajungem sa ne temem si de Astra e mai grav ca pana acuma .
:steag_cruce_invers:
pytycrys17.09.2010 15:08
Care sunt aia 1000?

Nu ai unde si cu cine.

Aia 1000 sunt cei care fac diferenta, si sunt chiar mai multi. Intr-adevar multi au renuntat, dar tot mai exista oameni de calitate.

Protestam.. la stadion bineinteles, in peluza. Doar nu ne acopera maimutoii aia din tribune.

BAF-kimi17.09.2010 15:38

Pai nu mai suntem ma 1000. Fiecare cu motivele lui. :-j

Steaua1947^17.09.2010 16:39

Degeaba ne agitam noi p-aici atata timp cat mustata conduce Peluza Nord . Cei care au coloana vertebrala au s-au mutat la Sud de mult...

Astristul17.09.2010 17:17
Steaua 2-1/3-1 Astra ! :)

...daca ajungem sa ne temem si de Astra e mai grav ca pana acuma .

Mai grav e sa-i subestimezi pe cei de la Astra! Daca vor intra pe teren cu aceeasi atitudine precum au intrat cu Urziceniul, Astra va scoate cel putin un egal!

mori_caine17.09.2010 17:34

Ii spulberam pe gazari...mai ales ca se intorc baietii destul de nervosi ! :wall:

Mihail_8617.09.2010 18:01

va certati degeaba... un om normal la cap intelege..ca nu se poate in felul asta, si anume....ca acest club sa fie condus intr-un asemenea hal, de asemenea oameni,,daca se pot numii oameni.

si ce ar trebui facut? pai din doua ,una...ori trebuie boicotat tot sezonul,nimeni la meci, dar nimeni, (desii e imposibil asa ceva, cu astfel de oameni care-s lipsiti de demnitate),ori mers pe stadion si protestat in permanenta, incercand chiar alte tertipuri de a suspenda terenul si multe altele care i-ar aduce acestui incult numit Jiji multe amenzi pe cap, sau orice alte idei in sensul asta.

Deci variante sunt,numai ca vb degeaba, nu ai cu cine, vb de o mare majoritate de ovine, au mai ramas putini cu coloana vertebrala.

Asta-i realitatea, Steaua a ajuns din pacate, de rasul curcilor, de la paznic pana la ultimul om in club, si mai ales suporterii care multi refuza sa vada realitatea...si o baga pe aia cu " sa incurajam baietii, ce vina au ei"? :thumbdown: deci incredibil.

n-au nici o vina,,singura vina a lor este soarta care i-a adus aici.

:steag_cruce_invers: Jiji pleaca vinde mori si ia si toate ovinele cu tine si carpele :steag_cruce_invers:

pytycrys17.09.2010 18:10
Degeaba ne agitam noi p-aici atata timp cat mustata conduce Peluza Nord . Cei care au coloana vertebrala au s-au mutat la Sud de mult...Au ramas doar sclavii acolo .

Nici chiar asa. Si la Nord sunt ceva oameni de calitate, mai ales cei din Nucleo.

Mihail86 are dreptate. Si cum nu se poate "Nimeni la meci" varianta a doua ar fi mai buna. Protestat tot meciul.

Cat despre "ovine" , sa nu imi spuna cineva ca ii e frica de un samantar. S-a vazut la meciu' cu Timisoara cum 1000 de oameni a fugit de 15 "huligani".

In concluzie trebuie protestat indiferent de restul. Poate Nordul se va alatura, poate nu. Nu conteaza.

stix17.09.2010 18:20
^^^^^

Asa foarte frumos, domnul hooltras jigneste din nou userii de pe site.....hai ca imi place!!

Ai uitat sa il injuri de mama ca asa faceti voi daca va zice cineva niste adevaruri suparatoare care va dor si pe care ati decis voi sa le ignorati!

Incepeti sa dati cu laturi in membrii site-ului pe motiv ca sunt membrii AISS sau simpatizanti al Sudului ( pe care il urati si dispretuiti ca iau atitudine in lupta cu ciobanul )!!!!

Lasa ca de acum cum iti mai permiti arogante din astea, adica sa ne faci prosti, mizerii, dusi cu capul si alte perle de ale tale, voi sesiza moderatorii sa faca ceva impotriva atitudinii tale sfidatoare si a tonului tau obraznic pe care il folosesti fata de altii CA SA TE POTOLESTI ODATA CA DEPASESTI LIMITELE DECENTEI SI ALE BUNUI SIMT!!!!!!

NU MAI INSULTA SI JIGNI MEMBRII FORUMULUI CA NU ESTI IN PELUZA LA TINE!!!!!

hooltras17.09.2010 18:29

bai ***, ala m-a facut pe mine sclav, ca si membru in Peluza Nord si eu i-am raspuns, ce plm te bagi atata in seama, auzi ca jigesc membrii forumului, membrii AISS...

vezi-ti bai de treaba ta, $#%^$

Mihail_8617.09.2010 18:30

n-ai ce le face la asemenea oameni...ei o stiu pe a lor, si atat.

adevarat ca in nord sunt si grupuri organizate si demne de respect, insa restul sunt numai lingai, care se vand pe o bere, doua, si care nu au nici o treaba cu Steaua adevarata, decat cu Fc Steaua pipera

Daniel-Ionut17.09.2010 18:32

Gata, mai usor baieti, incetati cu jignirile gratuite aduse unei peluze sau alteia. Nu este nimeni sclav, toti suntem stelisti si nu trebuie sa ne certam intre noi. Uite asa se nasc conflicte si trag altii pentru aceste copilarii.

stix17.09.2010 18:37

Ai u vocabular absolut suburban.... vezi ca asta e un forum unde se poarta niste discutii, nu sa ne injuram intre noi!

Eu nu stiu cum iti permit moderatorii sa vorbesti asa pe forum!!!!

Foloseste un limbaj civilizat!

Ca tu numai asta stii.......cuvinte din astea ,, bulangiu" ,,fatalau" ,,plm"

Chiar crezi ca restul nu putem vorbi asa dar ne abtinem......dar nu poti avea pretentii, nu?

Vreau sa intreb un moderator daca s-a schimbat politica site-ului si eu nu stiu.......adica putem vorbi si injura toti ca hooltrans, ca putem face si noi la fel, ca de injurat nu-i greu......de ce lui i se permite un astfel de limbaj si o astfel de atitudine?!!

pytycrys17.09.2010 18:47

Potoliti-va ma.

Ganditi-va ca toti suntem stelisti mai presus de toate.

E ca si cum ti-ai injura fratele.

mihai02417.09.2010 20:54

Batem cu 1-0 si ne bagam cu fundul in poarta,cand ne aparam ,cand atacam cu toata echipa,Ilie cine te-a invatat meserie?

mori_caine18.09.2010 07:41

O tot dati de gard cu Sudul si Nordul de nu-i adevarat , zau !

Ati uitat cu totii cum era pe vremea lui Jean...tot stadionul forma adevarata galerie , nu sudul sau nordul , echipa era inconjurata de cantece si incurajari din toti rarunchii , nu aburelile din ziua de azi...

Ce vremuri frumoase si STELISTE cu adevarat , azi primeaza invidia si ura + prostia, atat.

Virgil18.09.2010 08:36

tibor-selymes.jpg

Antrenorul Tibi Selymes a venit la conferinta de presă de dinaintea meciului din Ghencea impreună cu jucatorii Claudiu Tudor si Alexandru Mățel. Tehnicianul, de acum cu acte-n regulă la Astra, a raspuns prompt numeroaselor intrebari ale jurnalistilor, subliniind: Steaua a jucat foarte bine in prima repriză la Liverpool. Are un lot foarte bun, dar noi nu o să mergem cu miinile sus in Ghencea. Avem sansa noastra de ce nu chiar la o primă victorie ?! Să nu fim prea mici in gandire! Desigur, fiecare antrenor are ideile sale si avem foarte mult de muncă să le aplic pe ale mele - nu pot să schimb totul din prima. Îmi place că jucatorii Astrei vor, au atitudine, incearca au inteles ce le-am cerut. Modelul de fotbalist? Să-mi facă două faze... Obiectivul e să ajungem cat mai sus si in Cupa si in campionat, usor-usor, nu peste noapte.

Titularul nationalei de tineret, Al. Mățel, a fost mai putin emotiv decat se astepta el insusi, mai ales că a fost... interogat la inceput vizavi de sansele reprezentativei antrenate de Sandoi: Avem un an si jumatate de muncă grea la lot si-mi doresc din tot sufletul să ne calificam, desi am avut ghinion să cadem cu Anglia la baraj. Aici, la Ploiesti, am intalnit colegi extraordinari, m-au primit foarte bine si le multumesc. Da, voi da piept cu Cristi Tanase, am mai dat si l-am batut cu 2-0... Tot flancul ofensiv al Stelei e periculos.

Claudiu Tudor a marturisit: N-am pierdut niciodată impotriva finului meu Marinescu si, dacă joacă acum, sper să se respecte regula . I-am spus că noi nu pierdem " nu mergem să ne predam ! Îmi plac meciurile astea, cu Steaua, cu Rapid " cu tribune pline. Fireste, in subconstientul nostru există apasarea lipsei de victorie.

Fan FC Steaua18.09.2010 13:01
Potoliti-va ma.

Ganditi-va ca toti suntem stelisti mai presus de toate.

E ca si cum ti-ai injura fratele.

Unii stelisti, altii becalioti care se cred stelisti... e normal sa apara scantei... becaliotii se cred mai stelisti decat stelisiti si nu inteleg de ce stelistii protesteaza impotriva ciobanului...

«12349»