FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Unirea Urziceni - Steaua 1-0 (0-0)

«167891013»
Alex88pl11.09.2010 19:27

Campionii Campionii :steag_cruce_invers::steag_cruce_invers:

iNsTiGaToR11.09.2010 19:28
Campionii Campionii :steag_cruce_invers::steag_cruce_invers:

Ole ole oleeeeeee :steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers:

Astristul11.09.2010 19:28

Yey. I-am batut si p'astia! :D

RaDoooI11.09.2010 19:29
In tot raul un bine ,nu mai vin suporterii de rezultat la stadion si poate se trezeste Nordu' in al 13-lea ceas sa protesteze.

Poate se trezeste nordu'...si iese la pensie odata, ca si asa 20 de ani prin peluze, e obositor fularultras fularultras fularultras fularultras

eventual sa-si construiasca niste cupe, sa si le inmaneze singuri pentru toata activitatea, si aia e :hai_steaua:

Si, in legatura cu meciu': se vede mana lu' Ilie, se vede ca Piturca stia bine ce trebuie sa faca, si asta face dupa cum bate vantu'.

Steaua1947^11.09.2010 19:30

@ Astristul

Nu se spune "i-am batut " , se spune I-AM SUBORDONAT

poatepoate11.09.2010 19:31

un fleac, i-am subordonat!

bogdinho'11.09.2010 19:32

daaa... "blestemul lui Banel" ... pentru simplul fapt ca l-ati criticat toata saptamana...acum toate s-au intors impotriva echipei...

Banel e terminat,nu stie sa centreze,nu stie sa alerge,sa paseze,sa suteze ???!!!??? pai ce a fost azi pe teren au fost niste "fleacuri"...Banel ar fi jucat cu siguranta altfel...

Steaua1947^11.09.2010 19:33

@bogdinho

Mai lasa-ne in plm cu Banel ca ai umplut toate topic-urile cu Banel al tau .... Ia-l de mana si plecati amandoi

pytycrys11.09.2010 19:33
daaaa...si eu la fel...mai vorbeati de Banel...se vede ca nu a fost cineva care sa lupte pentru victorie....naaa...panaramelor...cei care nu m-au inghitzit toata saptamana pt ca i-am luat apararea lui Banel..."sa ma suga"....avem jucatori...emeghara,onofras,surdu...mai buni ca Banel ??? acum va datzi seama cat de "penibili" sunteti...

Sa ii dea careva ban ca il indes pe unde a iesit.

TOATA ECHIPA E PRAF CU CATEVA EXCEPTII. ANTRENORUL E PENIBIL. CONDUCEREA E PENIBILA. SUPORTERII CA TINE SUNT PENIBILI.

CE CAMPIONAT VISATI? CE UCL?

Keep dreaming.

Kellerman11.09.2010 19:36

si baiatul e in AISS...aoleu...

mori_caine11.09.2010 19:36

Banel-purcel ar fi fost PETARDA acestui meci , clar !! :)):))

scutiti-ne cu petarda asta...sunteti penibili din cale afara !!!

bogdinho'11.09.2010 19:37

TOATA ECHIPA E PRAF CU CATEVA EXCEPTII. ANTRENORUL E PENIBIL. CONDUCEREA E PENIBILA. SUPORTERII CA TINE SUNT PENIBILI.

Keep dreaming.

pe cine sa indesi ma tu ??? pe cine ??? uite...ramaneti voi cu tot "pesimismul" vostru aici...critici peste critici...pai d-aia nu joaca nici echipa nimic...atata timp cat huiduiti tot timpul jucatorii care au facut ceva pentru echipa...apropo esti "penibil" !!!

zloty11.09.2010 19:37

Atat am de zis :w00t::)):))

Serios acum Ciorel mai trebuia la meciul asta :)) sa il ia la tinta cu centrarile pe Semedo

Steaua1947^11.09.2010 19:39

Sa le taie cineva netul jucatorilor , ii afecteaza enorm ce scriem noi pe forum-uri :))

doamne...bogdinho' tu te vezi cat esti de idiot ?

Alex88pl11.09.2010 19:39

in seara asta am fost cam..pionii tarii. :hai_steaua:

Adrian11.09.2010 19:40

Un fleac, ne-au subordonat!

bogdinho'11.09.2010 19:40

oricum...Steaua a jucat slab de tot...sa-l aud acum pe Ilie cu subordonarea lui :chair:

LUPANU11.09.2010 19:40

scuzati-ma de off topic.... maine de la ora 11:00 haideti sa incurajam CSA Steaua IN MECIU CU UJPEST LA HOCHEI PE GHEATA!

mai multe detalii gasiti aici : http://Steaua.ro/hochei/2010/09/11/Steaua-...inica-orele-11/ Baietii au nevoie de noi!

treziti-va si voi si faceti un efort maine dimineata! jucam totusi cu ungurii!

RaDoooI11.09.2010 19:41

Keep dreaming.

Baiatule, echipa e buna. Avem jucatori foarte buni. Radut, Stancu, Latovlevic, Tatarusanu sunt niste jucatori care, cu un antrenor si o conducere buna (care sa nu-i critice dupa o infrangere), ar face o treaba foarte buna (ca dovada ca Steaua e pe primu' loc, si a castigat toate meciurile cu piti antrenorm exceptand Brasov). Nu te mai lua de echipa, ca echipa e foarte buna. Piturca a stiut ce-a adus la echipa.

Acum, a venit un antrenor, care face totu' dupa ureche, dupa fashion, dupa cum comanda oieru'. Cum sa-l bagi pe Brandan titular cand el a venit ieri? Sau Onofras si Bilasco? Si asa echipa n-avea omogenitate prea buna, jucatorii abia se cunosc intre ei, probabil multi dintre ei se striga inca pe numele de familie, pentru ca numele mic nici nu-l stiu sau nu-si permit intre ei sa-l rosteasca.

"E o umilință mai mare decit cea de la meciul cu Buzaul, noi am luat 7 jucatori de la echipa asta si am dat 7 copii. "

LUPANU11.09.2010 19:43

scuzati-ma de off topic.... maine de la ora 11:00 haideti sa incurajam CSA Steaua IN MECIU CU UJPEST LA HOCHEI PE GHEATA!

mai multe detalii gasiti aici : http://Steaua.ro/hochei/2010/09/11/Steaua-...inica-orele-11/ Baietii au nevoie de noi!

Ma scuzati de dublu post! numai asa pot atrage atentia asupra acestui meci! rog un moderator sa posteze stirea ca subiectul cel mai important pe fcsteaua.ro Baietii au nevoie maine de noi!

DOMNULQ11.09.2010 19:43

Ilie Dumitrescu este doar mebru AISS,dar antrenor nu este!!!

Ma rog,daca asta este o calitate.......... fular-campionii AISS

pytycrys11.09.2010 19:44

Din echipa de azi nu a jucat nimeni nimic, decat Brandan, Radut si Stancu.

Edit:

Ma scuzati de dublu post! numai asa pot atrage atentia asupra acestui meci! rog un moderator sa posteze stirea ca subiectul cel mai important pe fcsteaua.ro Baietii au nevoie maine de noi!

+1 +1.

Toti la hochei!

liquid squad11.09.2010 19:45

Un singur cuvant PRAF.Capul sus Jiji face investitie mare aduce jucatori alea alea.MU,IE Jiji

luck8711.09.2010 19:46

Scenariu sf(oare):

Ciobanul pariaza pe Urziceni la cota 10

Urziceni se retrage din campionat inainte de finalul turului si pierde toate meciurile cu 3-0

pytycrys11.09.2010 19:48

Steaua joaca prost ca il criticam noi pe Banel, nu?

Am inteles!

«167891013»