Prietene, in primul rand, pe tine te roade treaba cu varsta. Ca vad ca iti dai cu parerea despre cine era in scutece acum nu stiu cati ani si alte treburi.
In al doilea rand, "sunt prieten cu fotbalistii" sa le-o spui copiilor tai(ma gandesc ca ai copii daca esti de-o varsta cu Galca), nu noua.
S-ar putea, din pacate pentru tine, sa dai pe aici peste niste oameni care chiar sunt prieteni cu fotbalisti, care fac interviuri cu respectivii fotbalisti pentru acest site, care, desi nu au varsta ta inaintata, s-ar putea sa stie mai multe.
Tu stii ce inseamna coproprietate?
Inseamna ca, daca cineva vine so ofera 100 de lei pe un mar, eu primesc 50 de lei si tu primesti tot 50. Asta daca eu detin jumatate din mar si tu tot jumatate. Daca eu detin doua treimi din el, primesc 66,6 lei si tu doar 33,4(eu sunt om bun si iti las tie 1 banut acolo).
Ce ne-ai spus tu se incadreaza la "dosarul transferurilor", de care vad ca nu prea stii nimic.
Cluburile la care erau jucatorii lui giovanii vindeau un jucator cu 1000000 de euro in acte, in timp ce clubul care il cumpara pe respectivul platea mai mult, diferenta de bani ducandu-se la giovanii.
Statu', saracu', s-a trezit la un moment dat ca asta nu e corect si si-a cerut drepturile. Si asa a aparut dosarul transferurilor, dosar in care Steaua nu se regaseste. De ce? Nu stim. Stim ca acolo se regasesc crapid, dinam0, national, chiar si Otelul, MM Stoica fiind si el anchetat in acest dosar.
Steaua?
Stelei i-o fi fost lene sa participe la aceasta actiune. Sau poate pentru ca becalienii nu aveau nimic la Steaua.
Da, au plecat jucatorii cu clauza. Dar asta s-a intamplat la sfarsitul anilor 90, in era paunestilor, chiar inainte de era becalii.
Printre jucatorii aia il putem aminti pe Lutu, care a plecat in Korea si care a ajuns sa regrete acea mutare.
Te-am rugat sa imi spui care sunt acei jucatori care au plecat din cauza "coproprietatii" becaliene. Te rog spune-ne numele si suma de transfer. Nu cred ca e prea greu. Mai ales daca prietenii tai ti-au zis.
Eu stiu ca Jiji ,a castigat de la Steaua peste 50 mil de euro in ultimii 6 ani,am vreo dovada?Nu am,dar asa este...
Nu ai nici o dovada pentru ca, probabil, ti-e greu sa dai search pe google sau pe site-ul UEFA, sa vezi cat a castigat Steaua in ultimii ani.
Este ceva rau,ca eu, consider ca Banel este un jucator valoros?
Rau nu e dar arata ca nu stii fotbal deloc.