Am auzit pe multi juniori exaltati pe aici spunand:''Asta nu este Steaua noastra"!!!Asa sa fie oare!?
Toti astia(revolutionarii AISS) care aveti pana in 23-25 ani,ca sa nu spun de cei pe la 18 ani,asta este Steaua voastra,ba!Voi sunteti generatia lui ''Vinde,Pleaca,Mori'' si alta Steaua n-ati cunoscu.Sa fiu mai explicit.Sa luam un specimen de vreo 20 de ani,unul rau de tot.Sa luam o echipa valoroasa a Stelei cea din anii 94-98.Suntem in 2010 daca scadem 12 ani specimenul respectiv avea 8 ani.Ce intelegea asta despre fotbalul din acea perioada,depre culisele ,intriga si performanta fotbalului de atunci?Cu siguranta nu intelegea NIMIC sau ca sa fiu indulgent aproape nimic.Cu ce unitati de masura faceti voi comparatie,daca voi ati respirat si mirosit fotbalul,doar sub fundul lui Becali?Doar cu search GOAGAL ,vorbiti de T.Stoica,Iovan,Belo,Majaru si alte legende ros-albastre,si culmea tupeului va considerati cei mai rafinati stelisti!?Voi ca suporteri Stelisti aveti doar prezent si posibil viitor,dar istorie si trecut zero sau aproape zero.Probabil peste 20-25 de ani o sa povestiti si arati nepotilor ,dintele pe care l-ati pierdut in contact direct cu pumnul lui Zmarandescu sau Mustata.Asta este acum realitatea voastra,pentru asta traiti,pentru ''Vinde,Pleaca,Mori"si fotbal zero.
Multi dintre voi,dupa ce ciobanul o sa plece din Ghencea o sa suferiti de "Sindromul Postcioban",adica ceva asemanator cu soldatul american dupa razboiul din golf care nu-si gasea locul in socitate,devenid practic un dement gata sa traga cu arma in orice loc si in oricine.Asa si voi,tot nu o sa va gasiti locul in tribune alaturi de echipa,si o sa incepti alt razboi,cu magazionerul,femeia de servici din club sau chiar cu noua conducere probabil sustinuta tot de voi la inceput.
Si uite asa Steaua s-a pricopsit cu o gasca de defecti,o ceata a lu''VINDE,PLECA,MORI''
'
UserQ
Aberezi asa cum ai aberat acum o luna, cand ti-ai facut cont pe site .
Nu stiu ce sti tu despre AISS si activitatea sa, ca sa iti permiti sa-ti dai cu parerea .
Nu stiu ce sti tu despre protest si "revolutionarii" care-l sustin, ca sa iti permiti sa-ti dai cu parerea .
Nu stiu ce sti tu despre celelalte sectii ale clubului "Steaua" ... pardon, tu ai prieteni fotbalisti, deci te sar la faza asta .
Tu, "seniorule", ce propui ?
Sa-i cerem bilantul maimutei ?
Sa-i cerem oligofrenului sa nu mai scoata bani de la FC Steaua timp de 5 ani ?
Sa mori tu !
Poate vrei sa-i cerem si un teren garantie ?
Atotdesteptule, lumineaza-ne !
Vreau FC Steaua libera, fara cancer .
Vreau sa cant, sa raman fara voce, sa sar in sus de bucurie cand invinge Steaua si sa urlu de nervi cand nu o face .
Ce plm sti tu despre ce o sa se intample cand(?) va pleca ciobi ?
Esti mama omida ?
PS :
"23-25 ani"(ceva mai tanar, dar ca idee) aveam in perioada "echipei valoroase a Stelei, cea din anii 94-98" (93-98, daca te referi la titluri castigate); cred ca stiu despre ce vorbesc, asta daca nu-mi dezvalui tu cruda realitatea .
PPS :
Poate ai "n"-spe mii de ani, poate ai "n" prieteni fotbalisti, poate esti prieten cu Tutankhamon, dar poate ai uitat primii 7 ani (daca ai invatat ceva util din ei) ...
"Vreau doar respect"
.