Mi-e mila de saracul Kapetanos
Mi-e mila de saracul Kapetanos
Ciobane, PLEACA!
Si ia-l si pe Ilie meserie cu tine!
Unde pot si io sa vad meciu (ce a mai ramas din el) ? ca mi s-a stricat teveu'![]()
Baieti eu zic sa nu va mai uitati la meci ca va faceti nervi aiurea. La somnic si ne vedem la hochei maine. ![]()
tu ti-o cauti cu Bogdan?
Periculosule! Vezi sa nu cazi de pe scaun, de la atata periculozitate.
ce stiti voi...fantezie pregateste meciul de joi. vrea sa ii adoarma pe baietii de la Liverpool.
Crede-ma ca n-as avea nimic cu el, dar cand il vad cum se lauda pe aici, ca e mare barosan, alea alea, mare suporter stelist, are brigada mare si tare...si cand ne uitam la meci, din 45 de minute, 40 injura pe dinam0, si .... cam atat. La 1-0 pt Unirea acum, se aude vreo incurajare, ceva ? eu nu mi-as permite sa ma numesc suporter stelist daca as fi in locul lui.
Bogdan a facut pentru Steaua mai mult decat vei face tu in toata viata ta.....si sa sti ca e chiar barosan, chiar are brigada mare (titan boys) are vreo 20 ani de peluza, si a ramas fara voce la mai multe meciuri decat ai fost tu pe stadion ![]()
daca stai sa te gandesti,500.000 de euro pariati pe Unirea i-ar fi adus cui a pariat 5.000.000 euro
Sunt paranoic,nu? ![]()
ma gandesc ca o fi blat...sa bata UU ! ![]()
ce stiti voi...fantezie pregateste meciul de joi. vrea sa ii adoarma pe baietii de la Liverpool.
Joaca la deruta sa nu le ghiceasca tactica! ![]()
daca stai sa te gandesti,500.000 de euro pariati pe Unirea i-ar fi aduc cui a pariat 5.000.000 euroSunt paranoic,nu?
Jijel. ![]()
![]()
![]()
Facem instructie pe Anfield ![]()
nea oaie a plecat...ia-l ba si pe Ilie , staaaaaiiii...opresteeeee !!!! ![]()
Bogdan a facut pentru Steaua mai mult decat vei face tu in toata viata ta.....si sa sti ca e chiar barosan, chiar are brigada mare (titan boys) are vreo 20 ani de peluza, si a ramas fara voce la mai multe meciuri decat ai fost tu pe stadion![]()
Asta s-o crezi tu.
Ne vom subordona adversarul, in timp ce jucam un fotbal total. Nea` Jiji va face dupa meci o demonstratie de forta.
imi vine sa plang sincer .. ce am fost si ce am ajuns .. vai de capul nostru am ajuns sa ne plangem de mila .. atatea schimbari in echipa se vede in jocul echipei .. "era" Piturca apoi era "Ilie Dumitrescu" .. acum se vede valoarea Stelei .. nimic nu merge NIMIC CHIAR NIMIC NU SE POATE !!!
S-a stricat echipa cu venirea astora , nu c-am fi jucat beton cu cealalta , ins arelatiile de joc scartie la greu , omogenitate varza...asta e...o sa tot plangem cateva meciuri pina vor incepe sa crestem in joc...ooof !!
da ce isi sustin baietii echipa la greu...
felicitari mustata&company!
Cum creste cota Unirii pe bet365
)
Galeria Stelei a plecat.
Poate totusi se trezeste si Nordu' la realitate si protesteaza.
S-a terminat.
Gigi se spanzura.
In tot raul un bine ,nu mai vin suporterii de rezultat la stadion si poate se trezeste Nordu' in al 13-lea ceas sa protesteze.
Doamne ajuta.
Doamne ajuta !
O sa protesteze nordu' cand n-o mai avea Gigi bani , asta clar !