FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Unirea Urziceni - Steaua 1-0 (0-0)

«13456713»
ssinpadureacualune11.09.2010 07:21

NU batem!

Apoi veti auzi:

Mai este nevoie de timp sa se sudeze echipa.

Unii jucatori nu sunt de Steaua.

Atitudinea unor jucatori lasa de dorit si vor merge la echipa a 2-a.

Dar nu mai avem echipa a 2-a, asa ca vor merge la echipa a 3-a.

Si de fapt, un blat ordinar ca sa nu retrogradeze Unirea, sau pur si simplu lipsa de valoare si mentalitate inapoiata (stil GB)

mori_caine11.09.2010 07:44
Apoi veti auzi:

Asta e adevarat , omogenitatea e cea care ne va da MARI batai de cap !

Ba sunt toti de Steaua , mai putin Banel-purcel :))

Kellerman11.09.2010 08:05

Stati ca mai e oboseala, ca dupa 2 saptamani de pauza, totusi, au fost meciuri la nationale, Bogdan Stancu a jucat asa de mult incat e obosit, si nu va da randament 100%.

Desigur, eram ironic.

DOMNULQ11.09.2010 08:51

Eu,chiar nu inteleg ce au unii pe aici cu Nicolita?Nu este obligatoriu,sa-l placi ca fotbalist,dar de ce trebuie sa-l jignesti?

Pentru ca a calificat Steaua in singura semifinala europeana jucata de o echipa romaneasca?

Pentru ca in ''sfertul'cu Betis a fost fenomenal?

Pentru ca a dat multe goluri decisive pentru Steaua?

Pentru ca nu a furat fotbalul niciodata,alergand tot meciul,uneori si pentru altii?

Pentru ca a ramas mereu un tiganus modest fara fite de mare vedeta?

Pentru ca a suportat jignirile venite din toate partile(presa,jurnalisti,suporteri adversi,PROPRII SUPORTERI)cu stoicism ,fara sa riposteze?

Poate, pentru ca cei care l-au atacat mereu pe Nicolita,sunt niste tampiti?

Nicolita,meritata respectul tuturor stelistilor adevarati! :steag_cruce_invers:

bogdinho'11.09.2010 09:04
Eu,chiar nu inteleg ce au unii pe aici cu Nicolita?Nu este obligatoriu,sa-l placi ca fotbalist,dar de ce trebuie sa-l jignesti?

Pentru ca a calificat Steaua in singura semifinala europeana jucata de o echipa romaneasca?

Pentru ca nu a furat fotbalul niciodata,alergand tot meciul,uneori si pentru altii?

Pentru ca a suportat jignirile venite din toate partile(presa,jurnalisti,suporteri adversi,PROPRII SUPORTERI)cu stoicism ,fara sa riposteze?

bine zis...Nicolita merita respectat...

Vlad Bogdan11.09.2010 09:07

Dute ma si bateti coasa!

bogdinho'11.09.2010 09:10
Dute ma si bateti coasa!

duceti-va sa bati coasa...nu mai jigniti aiurea lumea...

Urziceni - Steaua :

tatarusanu-emeghara,galamaz,geraldo,latovlevici-brandan,angelov-onofras,Stancu(cpt.),radut-bilasco

sincer emeghara,geraldo si onofras nu au ce cauta acolo...Banel in locul lui eme,gardos in locul lui geraldo si onofras doar azi joaca...pana revin tanase si szekely...dupa e pilaf...oricum in iarna si el si ricardo vorzbura din Ghencea...

bogdinho'11.09.2010 09:15
NU batem!

Apoi veti auzi:

Atitudinea unor jucatori lasa de dorit si vor merge la echipa a 2-a.

Dar nu mai avem echipa a 2-a, asa ca vor merge la echipa a 3-a.

Si de fapt, un blat ordinar ca sa nu retrogradeze Unirea, sau pur si simplu lipsa de valoare si mentalitate inapoiata (stil GB)

nu se mai desfiinteaza Steaua 2...!!!

Steaua1947^11.09.2010 09:21

@Kellerman

Oboseala o sa fie invocata dupa meciul cu Liverpool :))

PDorinF11.09.2010 09:27

2-0 pentru Steaua !

bogdinho'11.09.2010 12:01
2-0 pentru Steaua !

eu zic 5-0 pentru Steaua...o sa vedeti show diseara =))

Bogdan11.09.2010 12:14

1) Corect. A dat un gol.

2) Alt meci in care a fost fenomenal?

3) Enumare-le. Cate iti amintesti. Eu imi amintesc 3. Betis, rapid si o foarfeca cu Timisoara

4) Poate atletismul. Fotbalul il fura cand centreaza in afara sau in primul fundas, cand face 90% din preluari in out.

5) Asta sa o crezi tu. Da o fuga in braila si intreaba.

6) Asta inseamna ca e fraier. Doar un fraier primeste o palma si intoarce si celalat obraz

7) Usor cu jignirile.

Nicolita merita respectul celor din rasa lui. Atat. In rest in un simplu alergator.

bogdinho'11.09.2010 12:29
1) Corect. A dat un gol.

2) Alt meci in care a fost fenomenal?

3) Enumare-le. Cate iti amintesti. Eu imi amintesc 3. Betis, rapid si o foarfeca cu Timisoara

4) Poate atletismul. Fotbalul il fura cand centreaza in afara sau in primul fundas, cand face 90% din preluari in out.

5) Asta sa o crezi tu. Da o fuga in braila si intreaba.

6) Asta inseamna ca e fraier. Doar un fraier primeste o palma si intoarce si celalat obraz

7) Usor cu jignirile.

Nicolita merita respectul celor din rasa lui. Atat. In rest in un simplu alergator.

anul trecut cu Medias...ce-a fost "meseria" aia de gol ??? :) ai uitat...???

Bogdan11.09.2010 12:34

Inca unul? Pai la cum il laudati voi este un jucator care meci de meci da cel putin 2 goluri. Daca da doua foarfeci asta nu te face frate fotbalist. Asta nu iarta meciurile in care ne-a ingropat.

iNsTiGaToR11.09.2010 12:35

A mai dat o foarfeca parca, da nu mai stiu cu cine :))

Bogdan11.09.2010 12:35

Timisoara

bogdinho'11.09.2010 12:43

bine mah...Banel sa plece...na...sunteti multumiti ???

iNsTiGaToR11.09.2010 12:49

Eu nu sunt multumit pana nu pleaca

bogdinho'11.09.2010 12:50

pai poate o sa fiti multumiti dupa ce intra intr-un meci si nu mai pierde locul de titular...atunci sa va vad =))

choli11.09.2010 12:58
anul trecut cu Medias...ce-a fost "meseria" aia de gol ??? :) ai uitat...???

un gol pe sezon?? noi suntem Steaua, nu este de ajuns! cel mai praf jucator stelist este Nicolita!

bogdinho'11.09.2010 13:03
un gol pe sezon?? noi suntem Steaua, nu este de ajuns! cel mai praf jucator stelist este Nicolita!

bine ma "atotcunoscatorilor" de fotbal...voi ati inventat fotbalul ( ma refer la "criticii" lui Banel) ... nu mai are nimeni voie sa-si dea cu parerea din cauza simplului fapt ca numai voi aveti voie sa vorbiti..."fotbaliatorilor"

geedorah11.09.2010 14:28

Scor corect 0-24

bogdinho'11.09.2010 15:02

0-5

BAF-kimi11.09.2010 15:16

Bate ma Fc Steaua, doar nu credeti ca o sa se mai repete episodul cu Buzau. Oricum castiga si campionatul, nu vad vreo echipa mai buna, poate Rapid sa puna probleme. Ma rog, mai putin important. Important este ca ciobanu' o sa ramana la Steaua pana moare. :|

DOMNULQ11.09.2010 15:22

N-am sa intru in polemica cu nimeni,nu merita!Este greu sa explici ceva unei majoritati care NU A JUCAT FOTBAL,decat in curtea blocului sau a scolii.Nu are rost sa reamintesc toate meritele lui Banel din toate sezoanele petrecute la Steaua.Ma rezum doar la sezonul actual:-prima etapa-centrare de gol la Alba-Iulia la golul lui Dorel Stoica.A fost cel mai activ om de pe teren cu U.Cluj-Napoca(mingii recuperate,centrari).Joc bun,a recuperat multe baloane cu juvetii.Gol la Brasov,cel mai activ de pe teren,macar in prima repriza(pe statistica,nu pe vorbe),pasa de gol pentru B.Stancu cu V.Branesti-joc bun facut de Banel.A urmat nemernicia lui IL'Muce JR. care l-a schimbat pe Banel dupa 11min pe nedrept.

Joc modest cu elvetienii la Bucuresti,dar nu cel mai slab din echipa,huiduit la schimbare, pe nedrept ,de catre cativa probabili retardati,si s-a rupt filmul....

Ce facea Steaua,de foarte multe ori cand nu-i iesea jocul?Simplu,arunca mingi pe Banel,doar,doar sa respiram si sa ne scoata din rahat.....L-am plimbat cand pe dreapta,cand pe stanga,fundas,ba si ca varf,ca alearga fraierul pentru toti........

Daca ,unii dintre noi am sta cu ochii la iarba verde a gazonului,si nu la iarba din tigara,probabil am intelege cat de important a fost Banel in angrenajul Stelei! :steag_cruce_invers:

ps:complicam lucrurile,si chiar nu merita.....

«13456713»