N-am sa intru in polemica cu nimeni,nu merita!Este greu sa explici ceva unei majoritati care NU A JUCAT FOTBAL,decat in curtea blocului sau a scolii.Nu are rost sa reamintesc toate meritele lui Banel din toate sezoanele petrecute la Steaua.Ma rezum doar la sezonul actual:-prima etapa-centrare de gol la Alba-Iulia la golul lui Dorel Stoica.A fost cel mai activ om de pe teren cu U.Cluj-Napoca(mingii recuperate,centrari).Joc bun,a recuperat multe baloane cu juvetii.Gol la Brasov,cel mai activ de pe teren,macar in prima repriza(pe statistica,nu pe vorbe),pasa de gol pentru B.Stancu cu V.Branesti-joc bun facut de Banel.A urmat nemernicia lui IL'Muce JR. care l-a schimbat pe Banel dupa 11min pe nedrept.
Joc modest cu elvetienii la Bucuresti,dar nu cel mai slab din echipa,huiduit la schimbare, pe nedrept ,de catre cativa probabili retardati,si s-a rupt filmul....
Ce facea Steaua,de foarte multe ori cand nu-i iesea jocul?Simplu,arunca mingi pe Banel,doar,doar sa respiram si sa ne scoata din rahat.....L-am plimbat cand pe dreapta,cand pe stanga,fundas,ba si ca varf,ca alearga fraierul pentru toti........
Daca ,unii dintre noi am sta cu ochii la iarba verde a gazonului,si nu la iarba din tigara,probabil am intelege cat de important a fost Banel in angrenajul Stelei! 
ps:complicam lucrurile,si chiar nu merita.....