FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Unirea Urziceni - Steaua 1-0 (0-0)

«1234513»
Muraru02.09.2010 21:29

nu mai vorbiti aiurea. pot sa joace cat de bine ar juca. Comparati si voi loturile daca s-ar juca pe bune si Steaua pierde sunteti constienti ca Becali face iar curatenie...

MALDINI02.09.2010 21:51

@gio_stgloria

De unde atata barbatie ? Tu crezi ca ala a vrut sa dea gol atunci ?

poatepoate02.09.2010 21:59

intrebarea e daca la 0-1 meserie o sa bage al cincilea fundas dupa obisnuita regula a subordonarii :D

ady.fcsb02.09.2010 22:05
intrebarea e daca la 0-1 meserie o sa bage al cincilea fundas dupa obisnuita regula a subordonarii :D

Ce stii tu..nea Ilie subordoneaza adversaru 60-65 de min ,daca ai observat la fiecare partida ,apoi aplica regula capra cu 5 fundasi. Cateodata cu noroc reuseste sa joace un fotbal TOTAL si castiga,alteori ne rupe gura,alde Grasshoppers :)) cu jucatori de 17 ani. Dar tot ce conteaza e ca Steaua subordoneaza adversarii mereu :))) . Care mai stiti expresii de genul asta ,spuse de antrenori?:))

geedorah03.09.2010 15:29

Daca nu o sa fie fotbal total, fotbal la maxx sigur o sa fie.

gio_stgloria03.09.2010 16:04
@gio_stgloria

De unde atata barbatie ? Tu crezi ca ala a vrut sa dea gol atunci ?

A vrut sa dea cat mai bine si PUNCT ! Daca era vreun las nu era dat afara de la echipa .

Ste@ua2303.09.2010 16:05
Daca nu o sa fie fotbal total, fotbal la maxx sigur o sa fie.

Poate se mai gaseste vreun jucator sa-l imite pe bunica :)) .Daca Rusescu nu pleaca de la Urziceni pana la meciul cu Steaua,el poate sa puna probleme,e un jucator talentat.

Ro.OBert03.09.2010 16:36

Roagate sa nu dam gol in minutul 1 :)) sau 2 goluri in primele 10 minute ca ramanem fara atacanti jur

Muraru03.09.2010 17:14
Roagate sa nu dam gol in minutul 1 :)) sau 2 goluri in primele 10 minute ca ramanem fara atacanti jur

baga doar fundasi si mijlocasi nea Ilie ?:))

iNsTiGaToR03.09.2010 17:41

pai da.. 9 fundasi si un mijlocas defensiv(daca mai e si ala)

Allyylla03.09.2010 18:23

Facand un mic Off-topic... tot ce imi vine in minte gandindu-ma la adevarata Steaua este melodia Madonnei.. Don't cry for me Argentina :)

Ro.OBert03.09.2010 18:24

ii betoneaza in poarta poate poate ricoseaza o minge in poarta adversa,ciudat e ca a zis ceva de genu "Steaua a fost intotdeauna o echipa ofensiva" lasand sa se inteleaga ca si el vrea o Steluta ofensiva,dar daca asta e echipa ofensiva la nea Ilie ma jur ca nu vreau sa vad o echipa defensiva :D

mori_caine03.09.2010 19:33

Steaua va castiga cu un minuscul 1-0 , sa nu bata la ochi ca e blat :king:

in rest , uitati de acest meci , ganditi-va la meciurile GRELE care ne pasc ! :naughty:

ssinpadureacualune04.09.2010 08:04

D. Tudor - Dukici, E. Nicu, Maftei, Bordeanu - Todoran, Paduretu, Brandan, Fl. Sandu - Semedo, Rusescu

Punem pariu ca nu batem?

Muraru04.09.2010 08:06
D. Tudor - Dukici, E. Nicu, Maftei, Bordeanu - Todoran, Paduretu, Brandan, Fl. Sandu - Semedo, Rusescu

Punem pariu ca nu batem?

fara rusescu

Fane04.09.2010 08:07

Punem pariu ca nu batem?

Bere sau vin ? :D

Daniel-Ionut04.09.2010 09:48
fara rusescu

Plus ca Paduretu si Maftei s-ar cam duce la Rapid, Bordeanu pe la Craiova, Rusescu si Brandan pe la noi...

bogdinho_AISS04.09.2010 10:20

a innebunit MM ??? =))

bere si vin...sunt bune ambele fane...oricum ciobanul a anuntat ca jucatorii imprumutati nu vor juca...oricum ne vom impune lejer...nu am nicio emotie...0-1(chinuit) se va termina...pentru Steaua ca joaca in deplasare...=))...apropo sunt Bogdan...bafta multa...te salut cu respect...

parerea mea sincer e ca Steaua se va impune mai chinuit decat se asteapta multi...o sa vedeti...oricum avem cea mai buna si organizata echipa pe posturi din Liga 1...daca nu luam titlul acum...atunci cand??? cand frati stelisti ??? cand...la anul se fac 5 ani de cand nu am mai luat niciun trofeu !!!??? e posibil asa ceva la Steaua ??? mie unul nu imi vine sa cred....acum sa vedem...eu am incredere in Ilie si ar trebui sa avem toti...macar sa-l sustinem pentru ceea ce a fost si ceea ce a realizat el al Steaua...FORZAAAAAAAA!!!

Daniel-Ionut04.09.2010 10:21
a innebunit MM ??? =))

Ce a facut MM? :blink:

David04.09.2010 10:33

Chiar asta e.Ca nu a facut nimic. :D Ce mai conteaza ca e somer?

bogdinho_AISS04.09.2010 12:22

n-o sa fie ma niciun blat...ar fi culmea si chiar posibil sa se impuna Unirea...!!! acum sa vedem ...

AFARA CU CIOBANUL

Allyylla04.09.2010 16:57
a innebunit MM ??? =))

bere si vin...sunt bune ambele fane...oricum ciobanul a anuntat ca jucatorii imprumutati nu vor juca...oricum ne vom impune lejer...nu am nicio emotie...0-1(chinuit) se va termina...pentru Steaua ca joaca in deplasare...=))...apropo sunt Bogdan...bafta multa...te salut cu respect...

parerea mea sincer e ca Steaua se va impune mai chinuit decat se asteapta multi...o sa vedeti...oricum avem cea mai buna si organizata echipa pe posturi din Liga 1...daca nu luam titlul acum...atunci cand??? cand frati stelisti ???

sper ca ai fost ironic aici :)

mori_caine05.09.2010 18:57
parerea mea sincer e ca Steaua se va impune mai chinuit decat se asteapta multi...o sa vedeti...oricum avem cea mai buna si organizata echipa pe posturi din Liga 1...daca nu luam titlul acum...atunci cand??? cand frati stelisti ???

Cand ?aproape ca nici nu ne mai gandim la asa ceva !sa jucam bine si foarte bine , apoi va veni titlul si succese de rasunet in Europa unde doar Steaua conteaza in tara asta !!

Ilie sa se gandeasca la titlu prin retur , nu acum , sau are impresia ca nu vor mai exista tensiuni si probleme la club ? :naughty: Vor urma si infrangeri neasteptate , tensiuni si cu Nea Oaie urland si criticand atunci cand il vor apuca dracii , ca e om fara pic de educatie...si ma uitam din masina cand ma intorceam de la mare azi dupa-amiaza si vedeam oile pe camp...imaginandu-mi ca in locul respectivului cioban , era Jiji Fecali !pfff...mi s-a facut rau stiind cine ne conduce frumusete de club , chiar daca are niscai gologani !

Trist...foarte trist.

PrymarU06.09.2010 06:13

Nu stiu de ce dar am impresia ca sar putea sa o luam original cu un 1-0 :)), pana mea acum sa vadem meciu degeaba vorbim noi .

Ste@ua2306.09.2010 11:16
Nu stiu de ce dar am impresia ca sar putea sa o luam original cu un 1-0 :)) , pana mea acum sa vadem meciu degeaba vorbim noi .

Orice e posibil,Urziceni inca mai are echipa.Ce nu poate mister Ilie sa dea cu mucii in fasole? :))

«1234513»