FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Incidente T2

«1789101115»
y-jam30.08.2010 06:26
Nu pot sa nu comentez acest articol de toata jena .... de fapt nu mai comentez... comenteaza "vitezistii" de la PS, care ar trebui inchis impreuna!!! sa dai cu nonsalanta in copii si femei... culmea nesimtirii

Ma haiducule, dar cand se aratau acele semne obscene de catre cocalari, atunci nu mai erau ma femei si copii? Adica aia aratau degetul mijlociu in lipsa tuturor femeilor si a copiilor, iar cum au sarati baietii de la Sud gardul, brusc, au aparut femeile si copii (care, intre noi fie vorba, nu au patit absolut nimic, chiar erau ocoliti parintii cu copii, sau femeile). Cum vine asta?

greenyes30.08.2010 06:32
un stelist, gio_stgloria

va bateti gura degeaba...aia cativa pustani de la sud (ca nu-i pot baga pe toti in aceeasi oala) sunt smardoi cand vad femei si copii in tribuna....cu mascatii fug ca potarnichiile, cu dinamuistii se ascund in sedii de politie (asta cand nu bat iar copii cu fulare alb-rosii la metrou)...

Ba voi sunteti ....... Exista cel putin o poza pe sit unde sunt batuti doi burtosi iar o familie cu copii nici nu este bagata in seama.....

Da, copiii aia poate s-au speriat, dar cu "siguranta" injuraturile auzite pana in acel moment le-au ridicat cunostintele si omenia la un nivel superior.

red&blue_boy30.08.2010 07:57
Concluzia este foarte simpla: din 15.000 de apludaci de pe stadion, numai o mana de oameni( sudistii ) au avut curajul de a protesta......

Si vor fi tot mai putini,iar ciobanul va prinde aripi.Si aseara a declarat ca atmosfera a fost extraordinara...Pai atunci cum sa mai plece?...Asa ca,hai cu totii la Maybach! :dry:

pytycrys30.08.2010 08:12
Cel mai mare gest de smecherie mi se pare sa intrii la tribuna a doua si sa bati la gramada pe cine prinzi si sa te consideri dupa asta mai stelist decat toti

Mie mi se pare mai tare ca o mana de interlopi sa ameninte o peluza, care ,de bine de rau, mentine adevaratul Spirit Stelist in viata.

LUPANU30.08.2010 08:15

cetateni... la meciul de aseara... v-am lasat sa sustineti echipa... nu am mai contestat pe nea Jiji...

ati zis ca nu puteti venii la stadion cu familiile ( copii, neveste, etc ) pentru ca nu puteti sta cu ei la meci si sa ne auziti pe noi cum il injuram pe cioban. dar voi ce-ati facut aseara?

la 1-0 pt Steaua ati dat m**e la tigani si la caini pana cand ne-au egalat timisorenii

ASA INCURAJATI VOI ECHIPA?

....dupa ce ati facut ?

ati inceput sa aratati semne obscene catre PS si sa plecati... ati instigat la violenta.

ati cautat-o cu lumanarea.

stati in P*M acasa ! NIMENI NU ARE NEVOIE DE VOI PE Ghencea.

choli30.08.2010 08:38
ba da azzido m-a sunat un baiat care lucreaza la Steaua sa ma intrebe ce s-a intamplat ca au sunat la salvare pentru o fata injunghiata

nu mai baga fitile....

Getodacu30.08.2010 08:42

Cata ipocrizie... Femei batute, copii plini de sange, gari devast... stai, partea cu garile e din alt film. Au fost loviti copii si femei de catre cocalarii de la t2 care nestiind pe unde sa fuga imparteau coate in stanga si in dreapta. Suna foarte lacrimogen "oameni care fugeau cu copii in brate". Dar nu se scandalizeaza nimeni de parintii care isi indeamna copiii sa injure. In fata mea un nene repeta obsesiv in fata fiului lui indemne de genul mwie Dinamo, rapid, etc sau domnu' "albitru" sa o tufem pe nevasta-ta. La un moment dat pustiul a bagat si el un "mwie Dinamo" mai timid in timp ce tac-su il privea mandru. Ii invatati sa borasca seminte pe locurile pe care stau de parca ar fi vite in staul. Nu aveti nici o problema cu dezaxatii care vin sa-si verse frustrarile sociale intr-un mod animalic prin injuraturi adresate adversarilor, propriilor jucatori, arbitrilor si asta chiar in fata copiilor vostri. Insa vai! Soc si oroare! Huliganii de la Sud il injura pe nea Gigi! (desi eu ieri n-am auzit decat "Becali, pleaca din Ghencea!") Si mai apoi sunteti scandalizati fiindca au curajul sa-i puna la respect pe cocalarii care i-au jignit fara motiv. M-am convins ca nu va veti alatura niciodata protestului. Fiindca negandu-l pe Becali va negati pe voi insiva. Negati lasitatea, ipocrizia si prostul gust de care dati dovada, calitati pe care le impartasiti cu oierul sef.

SS Lazio30.08.2010 09:19

BRAVO, Peluza Sud!

De 10 ori bravo!

S-a vazut din nou ca bijnitarii, tiganii si cocalarii fac o necesitate obligatorie maniheismul de "cine nu-i cu noi, e impotriva noastra"!

Ipocritii dracu, dupa ce injura si spurca se victimizeaza, fir-ar a dracu de aplaudaci fara 8 clase, cu tricouri din piata!

Acum folositi copiii si femeile ca scut? Dupa ce ati crezut ca le puneti paratrasnet in calea baietilor care FAC CEVA SPRE BINELE Stelei(a se intelege extirparea tumorii maligne becaliene) ?

Hahaha, sunt cel mai fericit ca v-ati luat-o. Nici de erau batute deodata toate peluzele din tara adversare noua , nici atunci nu as fi fost asa fericit :))

SOC SI GROAZA in inima bietilor mailati-becalieni!

Sa dea bunul Dumnezeu sa continuea miscarea la sud, si-n deplasari , dar si-acasa!

Niciun regret pentru niciun copil, nevasta, mama de tigan sau bijnitar!

IN LATURI, VENETICI!

AG30.08.2010 09:19

sunteti multi offtopic,nu mai postati aiurea, pentru incidente postati aici

zyder30.08.2010 09:35

Acum toata lumea ii va da dreptate lui Jiji cand va spune, "sudisti sunt drogati", "lovesc femeile si copii" etc, actiunea de ieri a fost una copilareasca si tembela.

LanDSharK30.08.2010 09:36

MEDIC !! Avem nevoie de Ambulanta la T2 ! Nu, n-au intrat iar "drogatii" si "golanii" de la PS peste ei. Vinovatu` e Getodacu, care i-a facut praf intr-un comentariu !!

y-jam30.08.2010 09:37
La golul egalizator, Sudul a inceput sa-i adreseze injurii creditorului.

S-a spus doar "pleaca din Ghencea, Becali pleaca din Ghencea". Atat. Nu cred ca asta era motiv de aratat semne obscene catre cei ce strigau asta.

stix30.08.2010 09:44

Dupa umila mea parere, becaliotul nu ar fi trebuit injurat doar la golul egalizator, CI IN TOT MECIUL FARA PAUZA ( hai asa de o tigare cat sa-ti tragi sufletul ) SI DE TOT STADIONUL ( nu numai de sudisti )..........daca nu puteai face asta TREBUIA SA STAI ACASA!!!!!!

Si nicidecum cu pleaca din Ghencea, NUUUUUUUU!!!!! Cu d-ale de suflet cum ii palc lui........cu plm, sbz si zdreanta.....asa cum ii face si el pe altiii!

AG30.08.2010 10:56

mai ales pe partea economica

mihai02430.08.2010 11:08

sa fie cineva un bun samaritean si sa il rezolve pe mustata,in 24 de ore se uita tot?

pytycrys30.08.2010 11:27

Trebuie prima data cautata calea dreapta, adica cum era si pana acum. Il ignoram, ne ignora.

Getodacu30.08.2010 12:01
MEDIC !! Avem nevoie de Ambulanta la T2 ! Nu, n-au intrat iar "drogatii" si "golanii" de la PS peste ei. Vinovatu` e Getodacu, care i-a facut praf intr-un comentariu !!

intoarce-te mai bine la fifa si football manager si scuteste-ma de comentarii inutile

Mihai30.08.2010 12:04
BRAVO, Peluza Sud!

De 10 ori bravo!

S-a vazut din nou ca bijnitarii, tiganii si cocalarii fac o necesitate obligatorie maniheismul de "cine nu-i cu noi, e impotriva noastra"!

Ipocritii dracu, dupa ce injura si spurca se victimizeaza, fir-ar a dracu de aplaudaci fara 8 clase, cu tricouri din piata!

Acum folositi copiii si femeile ca scut? Dupa ce ati crezut ca le puneti paratrasnet in calea baietilor care FAC CEVA SPRE BINELE Stelei(a se intelege extirparea tumorii maligne becaliene) ?

Hahaha, sunt cel mai fericit ca v-ati luat-o. Nici de erau batute deodata toate peluzele din tara adversare noua , nici atunci nu as fi fost asa fericit :))

SOC SI GROAZA in inima bietilor mailati-becalieni!

Sa dea bunul Dumnezeu sa continuea miscarea la sud, si-n deplasari , dar si-acasa!

Niciun regret pentru niciun copil, nevasta, mama de tigan sau bijnitar!

IN LATURI, VENETICI!

Bine-ai revenit

SS Lazio30.08.2010 12:20
Bine-ai revenit

Bine te-am gasit.

Si ceva foarte on-topic: http://stelisti.gsp.ro/stiri/18336/drogati...si-injurii-.htm

Dupa 2 ore de contre pe forum, deja au aparut elucubratiile, demonizarile si falsificarile in presa. Oare de ce ma mir?

pytycrys30.08.2010 12:32

Mi se face scarba cand citesc comentariile de acolo. Unii zic ca e Sudul mana-n mana cu ciobanul. Cat de scarbos!

hooltras30.08.2010 12:52
Mie mi se pare mai tare ca o mana de interlopi sa ameninte o peluza, care ,de bine de rau, mentine adevaratul Spirit Stelist in viata.

adevaratul spirit stelist inseamna sa bati cetatenii in tribuna?

zici ca le-a bagat cutitul in inima cand le-a aratat la ****...

cand procedeaza garda cu noi asa ne plangem pe toate forumurile ca abuzuri, ca nu stiu ce dar noi cand facem suntem cei mai tari

barras bravas30.08.2010 12:58

Salut.

Hai sa comentam si urmatoarea situatie :

http://stelisti.gsp.ro/stiri/18336/drogati...si-injurii-.htm

Intrati, cititi, comentati.

cred ca e3 sferturi din cei care au comentat nici nau fost la meci

intradevar trebuia facuta niste curatenie ca numai tigani erau la tribuna a 2 a

STARforce30.08.2010 13:00

Sudul a fost vandut lui Piturca,asta a fost acordul cu el asa ca el le da banii, sa se stie!

:bananadance:

BAF-kimi30.08.2010 13:09
adevaratul spirit stelist inseamna sa bati cetatenii in tribuna?

Nu, adevaratul spirit stelist inseamna sa fii interlop, tigan, cocalar, sa iei bani de la patron.

Kellerman30.08.2010 13:29
Salut.

Hai sa comentam si urmatoarea situatie :

http://stelisti.gsp.ro/stiri/18336/drogati...si-injurii-.htm

Intrati, cititi, comentati.

cred ca e3 sferturi din cei care au comentat nici nau fost la meci

intradevar trebuia facuta niste curatenie ca numai tigani erau la tribuna a 2 a

Cica vor ei sa adune 20-30 de baieti sa intre in SUD. =)) multa bafta, dar apoi presimt ca or sa vina din nou sa se planga de "drogatii" de la sud care stiu numai sa se bata. :) Iara ies cu buza umflata, daca 15-20 de baieti de la SUD au golit o tribuna, nu vreau sa ma gandesc ce s-ar intampla cand s-ar intampla opusul (atunci cand 15-20 de la tribuna ar incerca sa goleasca sud-ul). :))

«1789101115»