FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Incidente T2

«18910111215»
STARforce30.08.2010 13:30
adevaratul spirit stelist inseamna sa bati cetatenii in tribuna?

Te intreb si eu:

Adevaratul spirit stelist este cumva sa strigi tot meciul "mooie dinamu"sau "mooie (echipa oaspete)" sa spargi seminte la greu si sa stai jos pe scaun tot meciul cu exceptia cand mingea este in cadrul indepartat si sa iti mai si apostrofezi vecinii "STAI MA JOS CA NU VAD"....??????????????????

y-jam30.08.2010 13:39
Cica vor ei sa adune 20-30 de baieti sa intre in SUD. =)) multa bafta, dar apoi presimt ca or sa vina din nou sa se planga de "drogatii" de la sud care stiu numai sa se bata. :) Iara ies cu buza umflata, daca 15-20 de baieti de la SUD au golit o tribuna, nu vreau sa ma gandesc ce s-ar intampla cand s-ar intampla opusul (atunci cand 15-20 de la tribuna ar incerca sa goleasca sud-ul). :))

Bai, nu prea este de glumit cu astfel de chestii. In toamna lui 2005, cand antrenor era Oleg Protasov, Steaua a jucat acasa un meci cu Otelul (si apropo, ce meci!!!). Stii ce s-a intamplat atunci in Peluza Sud? Nu prea s-a discutat despre acest subiect mai deloc. Atunci firma de paza (am impresia ca firma de paza era chiar jandarmeria) a parasit peluza, lasand loc oamenilor lui Mustata. Erau vreo 7-8 baieti cu ceafa lata, care au coborat inspre teren, au scanat zona, si cum vedeau un lider al vreunei grupari de la Sud, il saltau imediat prin pumi si picioare. Nimeni nu a intervenit atunci, deoarece tututor le era frica de clanul lui Mustata. Si acum, sunt convins ca este la fel. Nu ca Mustata ar fi cine stie ce scula de bataus, dar oamenilor le este frica de el, din cauza anturajului in care este bagat. Imediat dupa acest incident, jandarmii si-au facut aparitia pe stadion, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Si apropo, stiti cine era presedintele Stelei, care nu a miscat nici un deget legat de acel eveniment?

kaycee30.08.2010 14:02

Toate creierele subdezvoltate, care si-au permis aroganta de a flutura degetul mijlociu si de a injura sudistii sub aparenta protectiei a gardului despartitor, sunt responsabile pt actiunile lor.

Cand esti prost si te dai in stamba, asa ca esti tu mai cu ceafa lata si-ti pocnesti nevasta des cat sa te mentii in forma, iti meriti pe deplin soarta. Cand raspunzi unor aplauze ironice cu semne obscene si manifestari de cotet primesti o palma asa cat sa-si revina din starea vegetativa materia cenusie din cutia craniana.

Imi pare rau totusi pt femeile si copiii prezenti la t2 pt sperietura trasa. Ei n-au nicio vina. Oricum lectia predata aseara cocalarilor sper sa aiba ca urmare imediata absenta lor de la viitoarele meciuri de pe Ghencea.

Maye30.08.2010 14:03
Si apropo, stiti cine era presedintele Stelei, care nu a miscat nici un deget legat de acel eveniment?

Asta, poate, doare cel mai tare.

Andrei^30.08.2010 14:08
Bai, nu prea este de glumit cu astfel de chestii. In toamna lui 2005, cand antrenor era Oleg Protasov, Steaua a jucat acasa un meci cu Otelul (si apropo, ce meci!!!). Stii ce s-a intamplat atunci in Peluza Sud? Nu prea s-a discutat despre acest subiect mai deloc. Atunci firma de paza (am impresia ca firma de paza era chiar jandarmeria) a parasit peluza, lasand loc oamenilor lui Mustata. Erau vreo 7-8 baieti cu ceafa lata, care au coborat inspre teren, au scanat zona, si cum vedeau un lider al vreunei grupari de la Sud, il saltau imediat prin pumi si picioare. Nimeni nu a intervenit atunci, deoarece tututor le era frica de clanul lui Mustata. Si acum, sunt convins ca este la fel. Nu ca Mustata ar fi cine stie ce scula de bataus, dar oamenilor le este frica de el, din cauza anturajului in care este bagat. Imediat dupa acest incident, jandarmii si-au facut aparitia pe stadion, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Si apropo, stiti cine era presedintele Stelei, care nu a miscat nici un deget legat de acel eveniment?

Cine era presedinte? Lacatus?

Kellerman30.08.2010 14:19

Da, imi amintesc de acel incident.

L.E: Ops, greseala, am crezut ca te referi la manager.

RobYnho30.08.2010 14:54
twetwet30.08.2010 14:57

a preluat psp-ul postarea lui vladb3

valentin2day30.08.2010 15:28
Cel mai mare gest de smecherie mi se pare sa intrii la tribuna a doua si sa bati la gramada pe cine prinzi si sa te consideri dupa asta mai stelist decat toti

:thumbsup:

1 pas inainte, 2 pasi inapoi

stix30.08.2010 15:30

Mizeria de becaliot asmute Nordul impotriva Sudului, cica sa rezolve ei situatia......cum poate un patron sa spuna asa ceva.....se vede ca e ramolit si cretin!!!!!

Eu am alta idee, muuuuuuuullt mai buna, mai bine se unesc cele 2 peluze impotriva ta si te ajuta sa te muti cu tot cu verii tai jegosi, intr-un loc mult mai frumos, linistit, cu multa verdeata, unde nu mai stresezi pe nimeni si SURPRIZA ii zice tot Ghencea, DA CIMITIRUL Ghencea!!!!!!!

Nu poti sa-l ignori pe asta ( cum vor unii dintre voi), ca la asta se aplica vorba aia: pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti!!!!

Elvis30.08.2010 15:34
Mizeria de becaliot asmute Nordul impotriva sudului, cica sa rezolve ei situatia......

Nu este prima oara; a mai zis-o acum cativa ani .

anti gigi30.08.2010 15:45

vreau sa va spun un secret:sunt foarte multi care spun ca vor sa plece Becali,dar in secret il iubesc chiar foarte mult si nu si imagineaza viata fara el,sunt din galeria Stelei,pe unii poate ca i cunoasteti,aseara pt a nu stiu cata oara m a frapat un lucru:felul cum se incurajeaza echipa de catre suporterii adevarati,adica:mwie Dinamo,mwie rapid,mwie Poli,am avut si vom avea mereu boala pe tigani........astia suntem,putinii care au alta mentalite vor veni din ce in ce mai rar pe stadion,prevad ca foarte curand ca nu vom mai avea galerie......spre bucuria nebunilor........sunt unul din cei care s a lasat,unul care s a saturat de tigani,manelisti,becalisti,samantari si suporteri adevarati

Dj30.08.2010 16:02

peisajul din tribuna 2 s-a schimbat radical de cand a inceput conflictul cu oierul...parca sutn mai multi ca niciodata....

Bogdan30.08.2010 16:06

Pentru toti cei ce acuza ca s-au lovit FEMEI si COPII am rugamintea sa prezinte si probe!

Vladb330.08.2010 16:08

Nu numai la tribuna 2, ci si la 1, si la N. La N e cel mai grav, cu Mustata & bodyguarzii de la Hanu' Drumetului!

Dj30.08.2010 16:25

eu spun din ce vad la t2, loc unde merg de 4 ani...

au fost si momente bune anul trecut cand nimeni nu huidaia sau injura sudul sau nordul la scandarile ompotriva lui..doar vre o 3 mosi prapaditi care erau pusi la respect imediat de restu.

dar ce am vauzt aseara...n am vazut niciodata pana acum.

zoint30.08.2010 17:10

Bravo baieti bine le-ati facut slugilor alora,aghiotantilor,carcalaci prosti.Dar de acum va fi mult mai greu pentru ca celelante slugi adica presa o sa inceapa campanii impotriva "huliganismului".Bravo inca o data ma simt mandru sincer vorbesc.Numai bine si tot asa pana se curata stadionul

y-jam30.08.2010 18:18

Asta, poate, doare cel mai tare.

Cine era presedinte? Lacatus?

Eu ma refeream la aparatorul suprem al suporterilor, MM Stoica. Lacatus inca nu venisera ca prese... pardon, ca paravan la Steaua. Tosusi, cred ca in acte era Argaseala presedinte, dar MM era cu 3 capete peste Argaseala.

red&blue_boy30.08.2010 18:40
Mizeria de becaliot asmute Nordul impotriva Sudului, cica sa rezolve ei situatia......cum poate un patron sa spuna asa ceva.....se vede ca e ramolit si cretin!!!!!

Incredibil!Unde ai mai auzit asa ceva,sa spuna un patron asa ceva,sa se bage in treburile galeriei...Ce mod josnic de a incerca sa inchida gura contestatarilor...

Alexbrasov30.08.2010 18:41

toate aceste incidente le da satisfactie conducatorilor Stelei , meciul l-am vazut de la nord (si nu nu sunt pro mustata sau becalizat) atata timp cat suporterii Stelei vor fii in conflict (ma refer la sud si nord) Steaua nu va scapa de cioban , de trinune ma doare in **** ce patesc , dar daca sudu si nordu intra in confilct mare , va fii grav de tot (nordul ar trebui sa faca intr-un fel sa scape de mustata , asta daca sunt stelisti adevarati) si cam atat am de zis

Ro.OBert30.08.2010 19:29

Mustata e jalnic frate ia bani cu roaba de la cioban nu baga si el un amplificator,dar de fapt nu stiu de ce ne-ar trebui oricum singurele cantece sunt Steaua ce-o vom urma si bataile alea din palme

PrymarU30.08.2010 20:04

Da taceti ma din gura, care nu ati fost la meci, nu mai vorbiti , sau nu aveti treaba pe acasa. A?

stix30.08.2010 20:06

Bai eu nu inteleg o faza.......multi va plangeti de Mustata, ca nu face, ca nu drege, ca ia bani, ca nu protesteaza ( TOATE ADEVARATE DEALTFEL), ca nu va ma place atmosfera din Nord, pai de ce sunteti masochisti si va duceti acolo???????!!!!! NU VA INTELEG PENTRU NIMIC IN LUME!!!!!

bobo_PH30.08.2010 20:41
<embed type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" src="http://gsptv.gsp.ro/flvplayer/waPlayer.swf" id="flvplayer" name="flvplayer" quality="high" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" flashvars="Adress=http://gsptv.gsp.ro&vcode=40291&autoPlay=false" height="408" width="480">

Cat de obiectiv creditorul ... chiar asta s-a intamplat ... suporterii isi fac curatenie in propriul stadion ! Nu inteleg ce probleme mai aveti ... Daca si Gigi spune ca e de acord ...

Mi+za30.08.2010 20:52

Ciudat e ca Gigi nu a mai atacat Peluza Sud cu declaratii , cum facea de obicei.

«18910111215»