scuze Lari, poate nu m-am facut inteles, am citit despre AISS , m-am informat pt ca am vrut si vreau si eu sa ma alatur AISS-ului ,.. nu am mai pus vreun comment de vreo 2 ani, doar intru si citesc de cateva ori pe saptamana articolele si comentariile, am vrut sa ma "rup" de Steaua, pana la plecarea ciobanului, dar nu prea am reusit... ce vroiam sa zic, ca in ultima vreme mi s-a parut ca s-au cam identificat sudul si AISS-ul, poate datorita luptei lor comune contra ciobanului, poate e doar perceptia mea , si de aceea as fi vrut un comunicat din partea AISS-ului sa se delimiteze de aceste incidente si mai ales sa atraga atentia ca nu aceasta e calea
Nu ne putem erija noi, AISS-ul, in Maxima Moralia a tribunele/peluzelor din Ghencea. Nu se face asa ceva, fix din acel echilibru si din acea decenta pe care o cerem si conducerii clubului.
Suntem oameni, suntem diferiti intre noi. Multi din AISS au aceleasi idealuri cu multi din Sud, multi nu. Tocmai de aceea de numim o asociatie, nu o brigada ultra. Nu ne putem judeca unii pe altii potrivit exclusiv matritei proprii, pentru ca am fi la fel ca Gigi.
Cei care au navalit peste T2 sunt oameni maturi, care au stiut ce fac si ei vor raspunde, probabil. Insa nu in fata AISS-ului, repet. Ar fi aberant.
AISS a facut mai mult decat sa lupte contra lui Becali, iar acea sarbatoare de 63 de ani este un exemplu cum nu se poate mai potrivit.
Prin urmare, Diego: daca vrei sa ceri cuiva socoteala pentru ce s-a intamplat, adreseaza-te celor in cauza. Iar ei, daca vor avea rabdarea, iti vor spune enorm de multe lucruri: de la faptul ca acei indivizi i-au injurat de 3 ani aproape in continuu, ca acei indivizi provoaca aproape la fiecare meci si tot asa. Sunt multe de zis...
Personal, eu nu imi permit sa-i judec in niciun fel. Si pe spinarea lor a prins contur acest protest. Deci ii voi respecta toata viata. Ca nu sunt de acord cu anumite chestiuni, poate. Insa prefer sa le tin pentru mine. Cine sunt eu sa judec "plecatu' de-acasa" al unora care au facut sacrificii incredibile, uneori, pentru a incerca sa scapam de Becali?