Azzido si daca nu imi tolerati amenintarile ce o sa faceti?Ma banati?Foarte bine si eu va banez pe stadion,imi e foarte usor,la indemana.Inca ceva,atitudinea si tonul obraznic pe care imi vorbesti,o sa probleme si altora si nu e cazul,abtine-te.Imi e foarte usor la primul meci sa intreb care esti si sa te bat.Din moment ce nu am facut asta niciodata inseamna ca nu im doresc.Nu iti forta norocul.Si daca a fost arestat ce ma?Scrie undeva ca nu primim cvuri de la persoane cu antecedente penale?
)).Poate voi nu,doctorilor,inginerilor,profesorilor:D,sunt foarte multe persoane cu antecdente penale printre noi si nu ne intereseaza sa iti placa tie sau nu, asta e.Adevarul doare?Ce doare?Ca sunt altfel de baieti la nord,decat cei cuc are sunteti invatati in viata voastra plictisitoare de zi cu zi?Ca va tremura putyij picioarele cand treceti pe langa ei si bagati capul in pamant?Ca de cate ori aveti un conflict cu ei iesiti sifonati si tipati ca sunt interlopi si bodyguarzi?Poate sunt angajati bodyguarzi,la diferite firme.Si ce?Poate sunt interlopi unii din ei.Vreti doctori ,juristi si econo0misti suta la suta in peluze?De ce ne-ar interesa pe noi ce vreti voi?Daca nu vreti sa aveti deaface cu ei,vedeti-va de lungul nasului si de treaba voastra si o sa fie bine.
Kellerman tu esti un caz pierdut,ai gresit site-ul,e al suprterilor stelisti,tarane,nu ai lui Liverpool.