FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Incidente T2

«15678915»
ANC29.08.2010 21:39

Nu a dat nimeni in nici un parinte sau copil, am fost acolo au fost cativa care au injurat si au aratat degetele mijlocii dar cand am ajuns in T2 baietii se aruncau pe burta prin boscheti, au mai fost un viteaz cu ceafa de porc in rest parea alba tribuna.

Cat despre jocul echipei nu sunt multe de spus "MISTER" mai avea unpic si intra si el in teren ca fundas, ma rog jocul lui tactic dam un gol si ne aparam tot restul meciului zice cat de limitat e, chiar nu cred ca a fost decizia lui, pare cam primitiva de oaie, ma gandesc acum daca conduceam din primul minut ce faceam? NU VREAU SA STIU!

2fingers29.08.2010 21:40

bai nene, v-ati mutat aici cu comentariile?

crossman29.08.2010 21:40
Marii stelisti de la Peluza Sud. Cand echipa merge bine, nu incurajeaza deloc echipa. Niste perversi care asteapta orice pas gresit ca sa inceapa sa injure echipa si sa ii destabilizeze. RUSINE celor de la sud!

Perversa e altcineva! Sa muriti toti tiganii ! Si pe voi si pe distrusul de mustata!

Editat : Usurel

katharos29.08.2010 21:41

CITAT
abcdefghij:
CITAT
katharos:
CITAT
abcdefghij: Tiganii de la tribuna a IIa au primit ce au meritat. asta se intampla daca injuri ca prostul , o peluza intrega. e bine macar ca la meciul viitor tribunele vor fi albe!
care peluza intreaga??????? eu am vazut 200 de insi acolo....sau ai luat-o pe urmele celor de la gsp?
ai vazut de la TV nu? :-<

:))) eu nu...tu? cam cate persoane s-au aflat in PS ( inclusiv cetateni ) , asta pentru cultura mea generala (de manelist incult .... cum vreti voi sa ii numiti pe cei care uneori mai si critica unele actiuni ale PS)

Bogdan29.08.2010 21:43
<!--quoteo--><div class='quotetop'>CITAT</div><div class='quotemain'><!--quotec-->abcdefghij: <!--quoteo--><div class='quotetop'>CITAT</div><div class='quotemain'><!--quotec-->katharos: <!--quoteo--><div class='quotetop'>CITAT</div><div class='quotemain'><!--quotec-->abcdefghij: Tiganii de la tribuna a IIa au primit ce au meritat. asta se intampla daca injuri ca prostul , o peluza intrega. e bine macar ca la meciul viitor tribunele vor fi albe!<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> care peluza intreaga??????? eu am vazut 200 de insi acolo....sau ai luat-o pe urmele celor de la gsp?<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> ai vazut de la TV nu? :-<<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

:))) eu nu...tu? cam cate persoane s-au aflat in PS ( inclusiv cetateni ) , asta pentru cultura mea generala (de manelist incult .... cum vreti voi sa ii numiti pe cei care uneori mai si critica unele actiuni ale PS)

cu cetatenii din peluze nu are nimeni nimic. Ei vin, va meciul si tac. Incurajeazza sau nu echipa. Cei de la tribune sunt viteji, ascunzandu-se dupa acel gard. acum n-a mai fost gardul sau a fost cu o mica gaurica.

saptemai29.08.2010 21:43

cam 1500-2000.

dee29.08.2010 21:44

@ azzido, inchide mai bine si topicul asta.

p.s app, "pudibonzii" ( ca sa folosesc termenul lui Adrian, ca-mi place) de la sud care au sarit rapid la bataie, accepta sa-si vada reprezentatia pe net? Mi-a trimis acuma un prieten niste poze cu "coregrafia" lor. Probabil vor fi incantati caci multi vor sari cu RESPECT!

@Adrian

fiecare ar trebui sa fie responsabil de ceea ce face.

Adrian29.08.2010 21:45

Dee, tu ce vrei de fapt?

Dj29.08.2010 21:45

de ce sa`l inchida, e democratie..avem dreptul la opinii, nu?

haiduk429.08.2010 21:46

Nu pot sa nu comentez acest articol de toata jena .... de fapt nu mai comentez... comenteaza "vitezistii" de la PS, care ar trebui inchis impreuna!!! sa dai cu nonsalanta in copii si femei... culmea nesimtirii

Adrian29.08.2010 21:48

CITAT
haiduk4:

Nu pot sa nu comentez acest articol de toata jena .... de fapt nu mai comentez... comenteaza "vitezistii" de la PS, care ar trebui inchis impreuna!!! sa dai cu nonsalanta in copii si femei... culmea nesimtirii

Bai nenorocitule, cine a dat in femei si copii?

Joga Bonito29.08.2010 21:48

@Dj, pai lui Azzido ii este teama ca vom starni o revolutie si il vom detrona pe cioban, scazand traficul la site - ca alt motiv mai bun nu gasesc. Putem sa lasam liber la jigniri si la opinii verticale, ca mai bine prefer o injuratura decat ironii de 2 bani sau sa ne prefacem ca totul e ok.

Dj29.08.2010 21:50

mi se pare normal sa discutam orice problema, putem face un topic special pt incidente cu acces pentru userii mai vechi, asa cum mai sunt topicuri pe acest forum.

ce nu mi se pare normal e sa`ti dai cu parerea fara sa fi vazut ce s-a intamplat acolo.

stix29.08.2010 21:51

In ce copii si femei a dat Sudul?????!!!!!

Bai fiti cu bun simt SI NU MAI MINTITI AIUREA!!!!!

Daniel-Ionut29.08.2010 21:52

Eu zic sa va calmati pentru ca mi se pare ceva normal ca la un meci cu Timisoara pe Ghencea sa se intample ceva... este al 3-lea consecutiv :)

bobo_PH29.08.2010 21:54

Pizde barfitoare ... Vladb3 ce treaba ai tu de detalizi ce s-a intamplat.... ce treaba avti voi de aduceti acuze in stanga sau in dreapta ... e un razboi ce nu va priveste sunt niste chestiid e va depasesc !

Pizde barfitoare ... OTV siteului .. radio sant ce sunteti ... VOI TOTI de comentati pe acest subiect ...

y-jam29.08.2010 21:56

Haideti sa deschidem un nou topic, in care sa discutam despre incidentele de la acest meci... Ce ziceti?

jon00729.08.2010 21:57

CITAT
Vladb3:

Tocmai ce-am venit de la stadion, cu un gust extrem de amar. Nu e legat de joc, desi nici acesta n-a reusit sa-mi indulceasca starea de greata. Stare de greata provocata de cei prezenti pe stadion, indiferent c-au fost de la N, S, T2.

Pe scurt, ca sa stie lumea ce s-a-ntamplat:

La golul egalizator, Sudul a inceput sa-i adreseze injurii creditorului.

T2 a inceput sa-i fluiere si sa le arate degetul mijlociu.

In min 85, multi de la T2 au inceput sa paraseasca stadionul (cocalari, tigani, dar si oameni normali, cu copii/neveste/iubite). Sudul reactioneaza cu aplauze ironice, si celebra scandare: "Veniti pentru rezultate/ N-aveti pic de demnitate!". "Suporterii" ce plecau cu 5 min inainte de finalul meciului au reactionat cu injurii si degetul mijlocit ridicat, moment ce-a starnit furia Sudului, si aprox 10-15 sudisti au intrat peste T2, si au impartit pumni in stanga si dreapta (principalii vizati fiind curajosii ce fluturau degetu` mijlociu). A fost hazliu si jenant ce s-a intamplat, tot T2 luand-o la fuga, desi repet, doar maxim 15 sudisti au reusit sa sara gardu`! Meritau, nu pot sa zic nu, insa, erau si multi oameni (cu copii/neveste) ce au devenit victime colaterale. Multi dintre viteji s-au dus la mijlocul T2-ului, sa fie sub protectia celor de la Shelter.

Dupa finalul meciului, brigada lui Mustata (aprox 10-15 oameni, multi de la Clanul Sportivilor) au venit spre iesirea Sud-T2, intreband infuriati: "Cineeeee e baaaa de la Sud, ca va omor!!!" S-a increat o imbulzeala incredibila, multi au cazut iarasi victime colaterale (am vazut fete pe jos, calcate in picioare de cei ce fugeau speriati, copii plangand). Au fost cativa sudisti ce-au primit lovituri in stomac, cap de la brigada lu` Mustata, care tipa: "Gata baaa!! V-am respectat decizia, da v-ati luat-o-n cap! Pe viitor nu mai intrati pe stadion! Gata cu voi, VA INTERZICEM (de specificat ca inainte de meci, Dorin si cu alti baieti de la N se salutau cordial/ca sa nu folosesc un alt termen cu Argaseala) iar!"

Faptele sunt prezentate exact cum s-au intamplat, cum le-am observat din mijlocul actiunii, restul judecati voi! Eu unul sunt prea scarbit s-o fac!

Urat, urat, urat!!!

tot timpul SUD-ul cade la mijloc, dece nu vorbiti si ce se intampla la nord???....numai interlopi care asteapta pachetul de la cioban , AIA trebuie sa dispara ........Peluza Nord jumate interlopi restul lingai.....cine sunt ei sa interzica oameni pe stadion, in ganditi-va??, nu cumva pun o vorba buna la cioban????

paneu29.08.2010 21:58

Am fost acolo nu s-au lovit femei si nici copii Doar ca s-a creat un haos fara rost iar oamenii in loc sa vada finalul meciului si sa incurajeze echipa au trebuit sa fuga din fata acestor oameni care au considerat ca merita sa bage panica intr-o tribuna intreaga pt un conflict personal cu 6 tzarani Aia si-au cautat-o tot meciul dar nu eram obligati sa laum si noi parte la demonstratia voastra Sunteti ZERO

Andrei Dobre29.08.2010 22:00

Cei ca mine, care nu au fost la meci, sa stea dracu cuminti in banca lor si sa nu mai comenteze! Scuza mea este ca in drum spre sedinta AISS mi s-a rupt cureaua de distributie la Sincai si am stat 3-4 ore langa masina pana a venit cineva sa ma tracteze. Din cauza asta nu am ajuns nici la meci si nu imi permit sa critic si nici macar sa comentez asupra celor intamplate. Cine a stat acasa sa nu mai manance prostii!

katharos29.08.2010 22:00

CITAT
saptemai: cam 1500-2000.

1500 de ce??? scaune?? :))

Pacat ca la ora aceasta creditorul este multumit de realizarea sa, ce a azmutii stadionul impotriva PS. Chiar a reusit...

Si eu am aceiasi parere ca si @Bogdan despre T2 dar nu trebuia sa iasa asa...

Va doresc o noapte placuta!

aditud29.08.2010 22:00

Sa calci in picioare femei si copii...sa umpli de sange oameni nevinovati, bah, sunt ultra-scandalizat, vreau ca astia de la Sud sa fie jupuiti de vii! Vedeti, mah, c-aveau dreptate Jiji si discipolii sai?! Huligani, bagabontzi si drogatzi, numa' otrepe p'acolo, ahhhhhhh...

Poftim? Aha, nu-i adevarat? Cum, mah, ca scrie peste tot c-a fost baie de sange?! Ma rog, daca nu-i adevarat, atunci scuze! Sunt convins ca toti cei care au acuzat aiurea isi vor cere scuze si data viitoarea vor fi mai circumspecti cu zvonurile.

axl29.08.2010 22:02

Tot off-topicul din alte parti a fost mutat aici.

De asemenea va invit cordial sa comentati incidentele respective doar aici.

MoWeed29.08.2010 22:03
mi se pare normal sa discutam orice problema, putem face un topic special pt incidente cu acces pentru userii mai vechi, asa cum mai sunt topicuri pe acest forum.

ce nu mi se pare normal e sa`ti dai cu parerea fara sa fi vazut ce s-a intamplat acolo.

Uite, vezi, asta e problema. Vorbind din experienta, foarte multi care nu au fost de fata o sa inceapa sa comenteze din auzite si din ce au citit pe diverse forumuri. De aceea nu are sens sa discutam aici despre astfel de lucruri

Garrincha29.08.2010 22:05

Eu nu pot sa-i condamn pe aia de la sud daca au ars cativa burtosi de pe la t2. Am fost o singura data la t2 si un "parinte" din spatele meu isi invata copilul sa-i injure pe "saracii aia de la sud". Dar cred ca ciobanul se va folosi de asta pentru a da in sud, presa va prelua, iar "tot poporul" va aplauda cand la urmatorul meci, gorilele lui Becali vor intra in PS sa "faca ordine". Cat despre PN, nu stiu cati sunt chiar din PN si cati adusi de nea Gigi.

«15678915»