Vladb3:
Tocmai ce-am venit de la stadion, cu un gust extrem de amar. Nu e legat de joc, desi nici acesta n-a reusit sa-mi indulceasca starea de greata. Stare de greata provocata de cei prezenti pe stadion, indiferent c-au fost de la N, S, T2.
Pe scurt, ca sa stie lumea ce s-a-ntamplat:
La golul egalizator, Sudul a inceput sa-i adreseze injurii creditorului.
T2 a inceput sa-i fluiere si sa le arate degetul mijlociu.
In min 85, multi de la T2 au inceput sa paraseasca stadionul (cocalari, tigani, dar si oameni normali, cu copii/neveste/iubite). Sudul reactioneaza cu aplauze ironice, si celebra scandare: "Veniti pentru rezultate/ N-aveti pic de demnitate!". "Suporterii" ce plecau cu 5 min inainte de finalul meciului au reactionat cu injurii si degetul mijlocit ridicat, moment ce-a starnit furia Sudului, si aprox 10-15 sudisti au intrat peste T2, si au impartit pumni in stanga si dreapta (principalii vizati fiind curajosii ce fluturau degetu` mijlociu). A fost hazliu si jenant ce s-a intamplat, tot T2 luand-o la fuga, desi repet, doar maxim 15 sudisti au reusit sa sara gardu`! Meritau, nu pot sa zic nu, insa, erau si multi oameni (cu copii/neveste) ce au devenit victime colaterale. Multi dintre viteji s-au dus la mijlocul T2-ului, sa fie sub protectia celor de la Shelter.
Dupa finalul meciului, brigada lui Mustata (aprox 10-15 oameni, multi de la Clanul Sportivilor) au venit spre iesirea Sud-T2, intreband infuriati: "Cineeeee e baaaa de la Sud, ca va omor!!!" S-a increat o imbulzeala incredibila, multi au cazut iarasi victime colaterale (am vazut fete pe jos, calcate in picioare de cei ce fugeau speriati, copii plangand). Au fost cativa sudisti ce-au primit lovituri in stomac, cap de la brigada lu` Mustata, care tipa: "Gata baaa!! V-am respectat decizia, da v-ati luat-o-n cap! Pe viitor nu mai intrati pe stadion! Gata cu voi, VA INTERZICEM (de specificat ca inainte de meci, Dorin si cu alti baieti de la N se salutau cordial/ca sa nu folosesc un alt termen cu Argaseala) iar!"
Faptele sunt prezentate exact cum s-au intamplat, cum le-am observat din mijlocul actiunii, restul judecati voi! Eu unul sunt prea scarbit s-o fac!
Urat, urat, urat!!!
tot timpul SUD-ul cade la mijloc, dece nu vorbiti si ce se intampla la nord???....numai interlopi care asteapta pachetul de la cioban , AIA trebuie sa dispara ........Peluza Nord jumate interlopi restul lingai.....cine sunt ei sa interzica oameni pe stadion, in ganditi-va??, nu cumva pun o vorba buna la cioban????