Ce s-a intamplat cu ironiile fine,cu metodele de lupta ortodoxe impotriva lui Becali? Sa inteleg ca ultima arma ramasa este violenta?
Ce s-a intamplat cu ironiile fine,cu metodele de lupta ortodoxe impotriva lui Becali? Sa inteleg ca ultima arma ramasa este violenta?
sa inteleg ca si Becali are voie sa-si trimita oamenii sa-i bata pe cei care-l injura?
Ori fiecare e liber pe stadion sa se exprime vocal asa cum doreste, ori mana aceea de recalcitranti de la T2, respectiv Sud trebuie stapanita de masa de oameni de la T2, respectiv Sud, insa comportamentul de neanderthalieni moderni e de condamnat.
bravo frate
dee, ti se pare tie ca exista vre`o urma de civilizatie pe vre`un stadion romanesc?
asta avem cu asta defilam.eu unu n`o sa mi aduc niciodata femeia pe care o iubesc la vre`un meci.asta e clar.
@ stix
Incearca totusti sa te abtii cu acatistele tale ca nu tot nordul este "clanul sportivilor".
Sudul a fost zeit - o mana de oameni au facut pipi pe toti burtosii si cocalarii (care mi se pare mie, sau erau disperati sa apuce sa-si dea lanturile de aur jos de la gat sa nu ramana fara ele de la bataia ce urma sa sa-o incaseze) =))))))
Hai pa noapte buna
Sa le rupa picioarele acelor pustani de la Sud...
ba, da'i ma drumu de aici
@stix , de ce sa fiu batut fara mila prietene?
adica acum ce faci , daca mi-am spus parerea proprie despre ce am vazut la meci trebuie sa fiu batut fara mila?si o mai spun inca odata , azi sudul mi s-a parut inactiv , pur si simplu au stat si au tacut din gura.. se mai auzea un "vinde , pleaca , mori in ..." din cand in cand dar atat.Nu te mai agita atat si nu imi dai ordine sudistule cu sangele aprins in vene!
Ionele, de ce ataci in halul asta limba romana? Rezuma-te si tu la a scrie pe hi5 sau alte site-uri unde se potrivesc astfel de comentarii inteligente.
PS: astept injuraturile de rigoare ( sunt sigur ca poti sa dai ce ai mai bun din tine) ![]()
Stix ms pt acatiste...
Vai, purilor, neprihanitilor, virginilor, ati patit-o rau? V-au speriat luptele?
Vai, dar nu se poate. Ati luat-o rau in bot? Nu cred. Mi se rupe, evident ca inima, acum ca stiu ca au trebuit ochii vostri virgini sa vada scene de o violenta inimaginabila dar asemanatoare cu cea de la incidentele dintre stelisti si dinamuisti.
Cu acele incidente va dati mari, puneti statusuri la mesager, ca iar i-au rupt stelistii pe cacatei. Dar sa nu cumva sa vi se intample voua. Vai, purilor, nevinovatilor, saracii de voi.
Daca aveati sange in voi si chiar erati stelisti adevarati, i-ati fi aranjat chiar voi pe jegurile care injurau sudul. De ce? Pentru ca in sud s-au aflat printre putinii suporteri care chiar vor binele Stelei.
Da-va-n plm de ratati fricosi. Trebuie tot timpul sa faca altii pentru voi.
Daca aveati voi sange in **** ciobanul era de mult plecat. Daca erati voi asa cum sunt cei din sud(si altii, ca stiu ca sunt si in alte zone stelisti adevarati).
Am auzit ca o fata din sud a fost luata la bataie de niste interlopi. Ii felicit. Au dat dovada de curaj si barbatie cum nu se poate mai bine.
In astfel de momente imi pare rau ca nu pot sa fiu si eu alaturi de cei din sud, sa calc pe cap pe toate jegurile din tara asta.
NU TOT Nordul, normal ca nu, nu am generalizat aia care fac porcarii........se stiu ei, aia enumerati in citat.......
Restul mult respect din partea mea! Multumit?!
Rog adminii sa opreasca orice fel de comentariu ... ce s-a intamplat ramane in stadion si in afara lui ... ce se va intampla in continuare se va de decide la sedinta si cu asta basta. Opritii comentariile pe marginea acestui subiect.
Mustata nu vrea sa ne mai lase la meciul urmator sa intram la Sud. Boooring.![]()
mustata e unul care conduce pn k il tine ciobanul acolo, altfel era inlaturat de mult
Cati din Peluza Sud canta la meci???? Asta v-ati intrebat ??? Cred ca maxim 25% din Peluza Sud in care se afla si multi cetateni. EU cred ca din acest razboi nu are nimeni de castigat, din contra ... Peluza Sud a pierdut mult ... vedeam cum multi "cetateni" ii rugau pe cei de la PN sa ii apere, sa i-a atitudine.
Acum stam la infinit si sa caracterizam tribunele ca fiind populate de manelisti si tigani. Am vazut si prin PS si PN oameni de genul acesta, pe ei cum ii suportati?? Sper ca nimeni de la Sud sa nu o i-a in nume de rau ( acum ce sa fac??...astept injuraturile) dar cati de la voi au lucruri de firma, si cati facaturi ( asta apropo de banner)?
PS: Acele persoane care promoveaza aceste gesturi ( lupte intre suporteri ) sunt exact acei frustrati care nu au pic de demnitate. Oare cand a fost ultimul vostru incident cu acele factiuni rivale???? Dap...e mai simplu sa intri in T2 si sa bati cativa copii
Si care problema dumitale daca a cantat sau nu? Are contract cu careva ca e obligata sa cante tot meciul?
Cand e ultimul tau incident cu factiuni rivale? Cat ai luat la admitere la liceu/treapta/Capacitate si BAC la romana?
RESPECT Peluza Sud !!
Ce nu stiu e ce-a facut Garla(macar dati-mi PM cei care stiti si spuneti-mi ) ...am inteles ca e ceva legat de niste mesaje .
Nordu' vandut , acum a fost mai clar ca niciodata.
mi s-a scarbit ! ... clar ... adik nu am voieee sa ma duc cu gagikmea la meci sau cu maicamea sau cu tata sau cu bunicamiu la meci la t2 ca vin smekerii aia cu curele in mana si ma bat ... nu???
BAAIII OAMENII BUNII !! .... Sudistilooorrr !! .. mereu cand zicea cnv ca domne sudu ala strica Steaua ... mereu va luam apararea ...!! ...ziceam ca cei din ps sunt suporteri adevarati !!.... dar am ajuns ca in jungla ! ...
Mai da-te in pana mea de cocalar agramat, pentru felul in care scrii eu personal iti dadeam o palma peste ceafa. Si tai linistit, nu-si manjeste nimeni sangele cu o nulitate ca tine. Fecali e tinta!
@stix, mai calm si mai usor. Si cu postarile, si cu acuzele, si cu rebeliunile.
@Bogdanos, da - asta a fost decizia pentru meciul asta.
@all, incep sa-i dau dreptate lui bogdan_p - prea multe vitejii pe net pentru care "trag" altii.
Adrian, iti spune unul care a incercat sa faca ceva in tribuna (cu cei din jurul meu) si nu prin bataie ci prin vorba buna.NU AI CE FACE! Gigi e bun si sudul e rau...
eu nu sunt violent, nu stiu si nu vreau sa ma bat sa`mi impun o parere...
ce mentalitate de academician ai.
Sper sa nu dea nimeni inapoi de la Sud la urmatorul meci cand vine cu gorilele peste noi. Fight for our rights!
Sa iasa la interval toti distrusii care-i luau apararea lui Mustata. Acum, in ziua "Z" sper ca v-ati convins de ce m.uist conduce PN.
Vreti sa ma scutiti cu aerele voastre de superioritate falsa?
Foarte bine am facut ca m-am mutat in Peluza Sud din sezonul asta !! la faza din afara stadionului cand a venit mustata cu niste baieti ma lasat masca. am ajuns sa ne batem intre noi . RUSINE Peluza Nord ![]()
Nu am nici cea mai mica problema, poti fi sigur de acest lucru. EU nu imi vars frustrarile pe copii sau femei cum reusesc anumite persoane.
Aici multi sunt viteji dar in viata reala ... .
care peluza intreaga??????? eu am vazut 200 de insi acolo....sau ai luat-o pe urmele celor de la gsp?
ai vazut de la TV nu? :-<
de ce va obositi sa vorbiti despre o mizerie ca mustata? avem altele mai bune de facut, zice k el face drege, nu mai intram la meci k vrea el.. hai ma sa fim serios, el e doar o laba grabita prost la momentul nepotrivit