Ridicati-mi statuie)
Pe suportersteaua.net am zis ca Stancu si Latovlevici inscriu
Pe tine te-as da cu capul de o statuie.
Ridicati-mi statuie)
Pe suportersteaua.net am zis ca Stancu si Latovlevici inscriu
Jiji ne mai aduce 5-6 jucatori...Uraaa! ![]()
Ce rau esti!In loc sa fiti bucurosi dupa o seara magica pentru Steaua! ![]()
Jiji ne mai aduce 5-6 jucatori...Uraaa!![]()
Via Unirea? ![]()
N-am si eu voie sa ma bucur ca sunt mai tare decat caracatita aia ?
(la ghicit)
Din nou am ajuns la acel bulan care ne-a adus pe locul 3 sezonul trecut....in rest..felicitari Tatarusanu si multa mu.ie comentatorilor care se bucurau de zici ca am castigat Europa League cand de fapt ne calificasem in grupele Europa League,lucru care il facem de ani buni atunci cand jucam in aceasta competitie...
Pe langa faptul ca echipa a jucat penibil si era sa o luam lejer cu 3,4-0 , am ras cu tata de comentatorii astia de m-am pisat pe mine de ras.
Mergem sa sarbatorim la Universitate?
vreau sa spun urmatoarele:1.ii cer scuze DOMNULUI Mihai Stoichita pt ca l am facut sclav si cel mai slab antrenor care a fost la Steaua 2.este cel mai slab meci al Stelei in cupele europene,eu am vazut toate meciurile din ultimii 25 de ani 3. suntem cea mai bulanoasa echipa din istorie
Jiji ne mai aduce 5-6 jucatori...Uraaa!![]()
Da acm am auzit ca vine Ibra , Van der Vaart , cr7 cr8 si cr9
Behehe... El ciobandante la gesepe delirand.
Daca asa a vrut doomnezeu, ne-am calificat, m-ai inteles? hehehe!
Europa venim!!!!
Ok, hai sa vorbim serios. Daca adunati astea doua manse o sa constatati ca echipa p**lii din Elvetia, de pe locul nspe, a avut cam de doua ori mai multe faze CLARE de poarta decat noi. Nu sunt fan tatarusanu dar el este artizanul acestei calificari ca echipa a fost lemn, praf in aparare, neconvingator la mijloc si bazandu-ne doar pe Stancu practic in atac.
Nu stiu cu cine cadem dar sa zicem mersi daca scoatem puncte. In Europa sunt echipe MULT MULT MULT mai tari ca pricajitii astia de la Zurich si astia si-au cam batut joc de noi pe alocuri.
Vai de curul nostru.
Apropo, sublim capitanul Stelei, nici nu stiam ca era pe teren pana in a doua repriza cand i-a spus comentatorul numele si apoi iar am uitat de el pana in minutul 100. A existat vreodata un capitan mai slab la Steaua(nu-l includ pe Nicolita)?
Am jucat prost , insa ne-am calificat pe drept. Suntem singura echipa romaneasca in Europa League.
Via Unirea?![]()
Cred ca da.Cel putin jumatate!!!
De mult n-am vazut-o pe Steaua jucand atat de slab intr-un meci care ar fi putut fi atat de simplu: trebuia doar sa joace in pressing agresiv la mijloc si sa forteze atacul. Cu un singur gol inscris, la cat de impotenti s-au dovedit a fi atacantii elvetienilor, califacarea era transata. Parca am avut un deja-vu cu repriza a II-a a meciului retur cu Middlesbrough. Ilie ramane dator cu acest meci la capitolul... antrenorat.
In fine, echipa e noua, hai sa le mai dam credit, totusi, in definitiv e singura echipa dintre cele romanesti calificata in Europa League.
Multumim, Tatarusanu!
Nu mi-a fost dat sa vad joc mai slab ca cel de astazi decat in repriza a doua la Middlesbrough. Am vazut atatea pase lungi incat zici ca il aveam pe Victoras Iacob in fata, nu pe Surdu sau Stancu. Ilie, ti-a trecut glontul pe la ureche! Am fost subordonati astazi.
vreau sa spun urmatoarele:1.ii cer scuze DOMNULUI Mihai Stoichita pt ca l am facut sclav si cel mai slab antrenor care a fost la Steaua 2.este cel mai slab meci al Stelei in cupele europene,eu am vazut toate meciurile din ultimii 25 de ani 3. suntem cea mai bulanoasa echipa din istorie
Stai linistit ca amandoi sunt foarte slabi ca antrenori(vezi la cate echipe au fost pana acum si nu au realizat nimic) iar la ce lot are Steaua acum nici Mourinho nu scoate nimic din ei. Cu iefteneala nu faci nimic.
Behehe... El ciobandante la gesepe delirand.
La fel de imbecil este si pe sport.ro
Ce se bucura ciobanu la sport.ro . Realmente urla ca pe camp .
Nu se mai compara Steaua de acum cu cea de pe vremea lu Olaroiu! nu cred ca va mai fi performante ca atunci daca Becali nu incepe sa bage bani multi la Steaua:)
La fel de imbecil este si pe sport.ro
La fel este tot timpul...
Se extaziaza de zici ca cine stie ce echipa am eliminat...Mie mi-ar fi mai mult rusine dupa calificarea asta chinuita rau...
La fel este tot timpul...
Se extaziaza de zici ca cine stie ce echipa am eliminat...Mie mi-ar fi mai mult rusine dupa calificarea asta chinuita rau...
se bucura asa pentru ca vin banii baiatule ![]()
Nu inteleg de ce unora le place sa se uite la mizeriia umana numita JB ,nu inteleg va distreaza sau care este motivul pentru care il urmariti??
Nu inteleg de ce unora le place sa se uite la mizeriia umana numita JB ,nu inteleg va distreaza sau care este motivul pentru care il urmariti??
eu unul il mai urmaresc atunci cand sunt constipat. cum il vad, cum ma pocneste diareea. ca si de la manele. deci e buna si maimuta de ceva :-)
se bucura asa pentru ca vin banii baiatule![]()
Da,dar nu sunt multi precum in Sampion Lig!Teapa Jiji! ![]()
Pe criza asta, si banii aia sunt buni pentru oier!