Vad si eu ca esti ''De la : Baton Rouge, USA" ...da nu mai combina limbile intre ele.
Si care e faza cu plua de pe minge?
Vad si eu ca esti ''De la : Baton Rouge, USA" ...da nu mai combina limbile intre ele.
Si care e faza cu plua de pe minge?
Da dar dc pierdeam cu onoare faceau javrele si ciorile caterinca de noi. Asa facem noi de ei.
Decat sa castigi rusinos, mai bine pierzi cu onoare. Ilie trebuia sa joace asa cum a facut-o la Bucuresti. Din pacate a fost o oaie fricoasa. Elvetienii au dominat meciul, au avut ocazii si ar fi trebuit sa castige. Balonul e insa rotund.Pana acum Steaua a castigat din acumularile tactice marca Piturca. Ilie schimba din mers sistemul si nu m-ar mira sa-l greseasca. Pe deasupra e foarte ingamfat. Nu-i dau mai mult de 9 etape la Steaua.
Faza e ca se pare ca ii plac baietzii. si sunt mai mult de pe Dorobantzi dekt din BR. La 2 min de groapa si nu se lua nimeni de mine ca sunt stelist asa ca shhhh...
Vad si eu ca esti ''De la : Baton Rouge, USA" ...da nu mai combina limbile intre ele.Si care e faza cu plua de pe minge?
S-a dat la tine? ![]()
Nu prefer femeile mate dar suntem offtopic o sa zica Za moderators ![]()
Vad ca nu vrei sa imi raspunzi pe privat! ![]()
S-a dat la tine?![]()
Mai, nu conteaza orientarile lui sexuale atata timp cat in teren isi face treaba bine (fotbalistic vorbind)
Revenind la GraSShoopster - Steaua, bine ca ne-am calificat cu hei rupu. In rest, restul eh istorie. Problema e cum scapam de ciban?
stingem televizoarele ![]()
Da,e ceva si suma asta,dar totusi,fata de Liga...
Care Emeghara?De la ei?
de la noi. ( Steaua ) mie mi s-a parut ca a muncit foarte mult , eu asta am vazut pe teren!
de la noi. ( Steaua ) mie mi s-a parut ca a muncit foarte mult , eu asta am vazut pe teren!
Stiu ca la el te-ai referit,glumeam si eu. ![]()
Da,fata de altii de la noi,Emeghara a muncit mai mult.