Mergem sa sarbatorim la Universitate?
daaa ... sunt vreo 50000 d stelisti la universitate acum .....vine si Becali .. pe mayback ![]()
Mergem sa sarbatorim la Universitate?
daaa ... sunt vreo 50000 d stelisti la universitate acum .....vine si Becali .. pe mayback ![]()
Pe criza asta, si banii aia sunt buni pentru oier!
Da,dar daca in grupe nu facem puncte...
daaa ... sunt vreo 50000 d stelisti la universitate acum .....vine si Becali .. pe mayback
![]()
Esteee,nea Jiji e cel mai tare!!!Cu totii pe Maybach!!!
Da,dar daca in grupe nu facem puncte...
Asta in conditiile in care ne vom "comporta" la fel si anul asta in grupele UEL.
Nu se mai compara Steaua de acum cu cea de pe vremea lu Olaroiu!
Eu vad o asemanare!
Si Ilie face bilute in direct la TV,cum facea si Oli!... ![]()
JOACA Steaua ZICI CA-I Barcelona ![]()
Voi ziceti de comenatori ca au fost penibili (ceea ce e adevarat, au avut niste momente de ratacire dezolante gen "esteee maaaa" la un penalty aparat , sau faza cu triburile-de parca toti de pe continentul negru au trait in trib), dar ii uitati pe jucatori cum s-au bucurat. Pe Tatarusanu il inteleg pe undeva, a aparat 2, a fost eroul, dar cum sarea in sus, Eme statea in genunchi si se ruga, Surdu era una cu cerul, au facut gramada la sfarsit de zici ca au luat Cupa Mondiala. Penibil e putin spus, insa ce mai conteaza, rupem norii in grupe.
@geedorah
Cine stie ce prima de calificare au avut...
Frumos meci, Ilie mare antrenor. Ce sa mai, duminica cu timis0ara stadionul sa fie plin sa strigam "Forta Steaua hei hei", "Haideti pe ei pe mama lor", si bineinteles sa-i strigam numele si lu' nea oaie, ca doar el a bagat atatia bani in echipa asta minunata.
Da, deci cu banii astia mai tine ciobanu' echipa inca un sezon. Ce conteaza macar sunt fericiti "marii suporteri". ![]()
Ce rai sunteti. Nu s-au facut destule analize cum ca Steaua de acum sa apropie ca stil si joc cu Steaua 86'? Vad ca inca nu au aparut suporterii de rezultat care cer incurajarea echipei. Am uitat, ei apar pe aici dupa ce batem echipe mediocre si se imbata cu apa rece, visand la finala EL sau castigarea campionatului.
Ilie Fantezie, se stieee!
Sa vina DVD-ul cu "minunea de la Zurich" ! ![]()
Sper sa vina pe langa dvd si un cd, Mafia sau Bitza, sau alde d-astia, cumpar fara sa ma uit.
slab in seara asta! mai ales primele 90 minute = cu 0 , oricum felicitari Emegara , Latovlevici si Tatarusanu restul , zero! daca jucam primele 90 minute cum am jucat in minutele 90-120 castigam lejer.
Cristi Tanase nu prea merita banderola aia de la mana , ii era lene sa intinda piciorul dupa minge nu mai spun sa alerge...
Una peste alta , sper sa-si revina ! bafta multa
Mai penibil de-atata nu stiu daca se putea. Dupa urmatorul meci pana si gigistii o sa strige Ilie lasa-ne. ![]()
tanase e ! varza! , cum sa fie el capitan ?! ca sa ce ? ce sa faca ? capitan la lene ! asta da. sa vina Nicolita inapoi !!! Ilie nu-ti bate joc de echipa, tu l-ai pus capitan pe !trompeta aia lesinata!
Simplu : bulan. Jocul a fost ... orice de la mediocru in jos. Daca vor juca asa si-n grupe sansele de calificare sunt fix zero. Mai interesant e ca nici sanse la castigarea campionatului nu prea exista cu un joc din asta, asa ca nu-l vad bine pe Ilie. In rest ... totu-i perfect.
Am vazut pe niste site-uri de sport comentarii despre cum s-a calificat Steaua ETC...Aia erau dinamovisti care sufereau ca echipa lor nu s-a calificat desi avea,in fata lui Hajduk 3-1 la Bucuresti adik 2 goluri avantaj...Forza Steaua!
Am urmarit meciul nostru pana la sfarsit,si ma bucur ca ne-am calificat,cu chiu cu VAI dar ne-am calificat!
Romania inseamna Steaua in EUROPA LEAGUE!
Forza Steaua!Bravo Tatarusanu ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Voi ziceti de comenatori ca au fost penibili (ceea ce e adevarat, au avut niste momente de ratacire dezolante gen "esteee maaaa" la un penalty aparat , sau faza cu triburile-de parca toti de pe continentul negru au trait in trib), dar ii uitati pe jucatori cum s-au bucurat. Pe Tatarusanu il inteleg pe undeva, a aparat 2, a fost eroul, dar cum sarea in sus, Eme statea in genunchi si se ruga, Surdu era una cu cerul, au facut gramada la sfarsit de zici ca au luat Cupa Mondiala. Penibil e putin spus, insa ce mai conteaza, rupem norii in grupe.
Imaginea perfecta a Stelei de astazi, creatie becaliana
!!!!
@geedorahCine stie ce prima de calificare au avut...
Si anul trecut au avut prime si si-au luat-o la ****.
Asteptam grupele si cele 3 pct pe care le facem
Am zis:aseara a fost cel mai slab meci al Stelei la care am asistat.Sau poate,tinand cont ca in sezonul trecut nu prea am asistat,e posibil sa fi ratat cateva...in fine,Ilie nu e antrenor.Felul in care a pregatit jocul si formatia e inimaginabil.Joci cu doua putori la mijloc(Bicfalvi si Stoica),il pui capitan pe Dodel,care nu e in stare sa se lege la sireturi si te aperi cu lacustele din Zurich.Tocmai tu,care ziceai ca Steaua trebuie sa castige tot, sa ''subordoneze'' orice adversar.Sa moara Franta!In grupe o sa fim carne de tun.Poate daca ar juca cu Radut(Ionescu) si Anghelov la mijloc,cu Galamaz si Gardos in locul bufonilor din curul apararii(fratii Bolek si Lolek) si cu Matei,care bramburit cum e acum,e mai bun ca Banel.Ah,si i-ai banderola bombei de pe stanga,ca a facut poc de mult.Stancu e singurul care o merita.Punct.
Decat sa castigi rusinos, mai bine pierzi cu onoare. Ilie trebuia sa joace asa cum a facut-o la Bucuresti. Din pacate a fost o oaie fricoasa. Elvetienii au dominat meciul, au avut ocazii si ar fi trebuit sa castige. Balonul e insa rotund.
Pana acum Steaua a castigat din acumularile tactice marca Piturca. Ilie schimba din mers sistemul si nu m-ar mira sa-l greseasca. Pe deasupra e foarte ingamfat. Nu-i dau mai mult de 9 etape la Steaua.
Asta in conditiile in care ne vom "comporta" la fel si anul asta in grupele UEL.
Da,e ceva si suma asta,dar totusi,fata de Liga...
slab in seara asta! mai ales primele 90 minute = cu 0 , oricum felicitari Emegara , Latovlevici si Tatarusanu restul , zero!
Care Emeghara?De la ei? ![]()
Stiu ca nu se compara cu banii de acolo, dar ti-am zis, pe criza asta, orice banut e bine-venit pentru ciobanul falit.
tanase e ! varza! , cum sa fie el capitan ?! ca sa ce ? ce sa faca ? capitan la lene ! asta da. sa vina Nicolita inapoi !!! Ilie nu-ti bate joc de echipa, tu l-ai pus capitan pe !trompeta aia lesinata!
Si ba1anel ce mai e? contrabas?
Un comment caterincos dar foarte adevarat al unui caine. GEEESEEEPEE
"Cred ca Agoniseala a dormit iar cu IAnuli in pat ca sa aiba bafta si la tragerea la sorti.
LA ce bulan au avut aseara cred ca au facut un 69 grupati 2 cate 2 pe posturi."
Despre tatarusanu no comment. He earned his income with the club.
Ideea eh ca aseara a vazut o p--- desenata pe minge si a sarit sa o prinda. Important e ca a fost in forma aseara. He put his ass on the line!!!