drvladyk, scuzele de mai sus de pe acest thread iti sunt adresate si tie.
Imi cer scuze pentru absenta mea de pe site pentru o perioada atat de lunga (am mai facut-o deja, public, de cel putin 5 ori).
Imi cer scuze daca nu am aratat suficient respect fata de munca celor care s-au implicat aici, asa cum a fost ea, cu bune si cu rele.
Imi cer scuze ca modul in care s-au efectuat aceste schimbari la site [...] atat de brusc si pe nepusa masa. Mai bine nu m-am priceput, si-mi pare rau ca am dat cu barda.
Imi cer scuze ca am folosit exprimari jignitoare ("Antena 3", "Fratia Musulmana").
Dar nu-mi cer scuze pentru ca am descris situatia de la FCS asa cum era ea inainte de August 2013, ca pe un site ce se vroia al tuturor stelistilor, condus in practica de o factiune radicala de ultrasi anti-Becali, in ciuda influentelor moderatoare ale oamenilor mai cumpatati (SSK, Lari, etc.).
Imi cer scuze pentru toate greselile pe care le-ati sesizat voi (desi majoritatea sunt mult exagerate si trase de par) si astept sa vad cine altcineva in afara de mine isi va mai cere scuze pentru vreo greseala pe care a comis-o la FCS.
Tu, Lari, Costi, Marius, si altii, sunteti oameni cu care se poate discuta si care vor sa faca ceva constructiv. Asa cum ma bucur ca ceilalti mentionati au ramas alaturi de noi, sper ca si tu sa ramai in continuare.
Nu e cazul sa ramana "vechii zei", dar as vrea sa te intrebi si tu de ce niciunul dintre ei n-a mai avut loc aici in ultima vreme. Si nu, nu e cum spune Adrian, ca nu le-a mai pasat. Au fost facuti si porcaiti in toate felurile, "oi", "vanduti", "borfeline", si-au luat ban-uri usor sau gratuit, si asa mai departe.
Noua echipa e formata din voi, cei care ati asigurat moderatia si decenta acestui site. Ei i se alatura si oamenii vechi si apreciati de la FCS care au fost nevoiti sa se retraga. Ei nu i se pot alatura ultrasii care nu suporta ca acest site sa fie al tuturor stelistilor (Adrian, MoWeed, Fox) - desi si cu ei am facut toate eforturile posibile pana cand am tras concluzia ca nu se poate purta un dialog civilizat.
Chiar si acestia sunt bineveniti pe forum si nu le va cenzura nimeni opiniile. Chiar si acestia sunt liberi in continuare sa trimita articole redactiei, si daca ele sunt inteligente, coerente, civilizate, vor fi publicate.
axl are dreptate - e vina mea ca am inceput cu etichetarile, si imi cer scuze inca o data pentru asta. Sper sa le accepti, sau daca nu le accepti cel putin sa ramai in echipa FCS.