Articolul respectiv a primit 99 de likeuri si peste 3000 de vizualizari. Sper sa reuseasca si noua echipa de redactori sa scrie articole la fel de si chiar mai apreciate.
Numarul de like-uri si vizualizari e irelevant in conditiile in care articolele sunt scrise fara a respecta standarde minime de decenta si civilizatie. Nu acceptam cresterea popularitatii FCS cu pretul tabloidizarii.
Cele mai populare ziare din Romania sunt Click, Can-Can, Libertatea. Stilul respectiv nu ne intereseaza.
Si, cel mai important, articolul e corect! Mai ales ca a fost scris inainte ca marele domn Stoica sa agreseze o femeie. Deci, practic, ala a demonstrat chiar a doua zi ca am avut dreptate.
Corect sau nu, stilul in care e scris e incalificabil.
Ne-ai spus pe site ca vrei civilizatie, transparenta si tratament corect. Ai venit insa aici si ti-ai cam facut treburile pe munca celor care nu au abandonat siteul ca tine. Disclaimerul ala e o rusine si o lipsa de bun simt. E un scuipat fix in obrazul meu si o bataie de joc la adresa muncii mele.
Repet povestea disclaimer-ului:
1) am declarat ca vom avea disclaimer pe toate articolele controversate, incepand cu "managerul" si cu "Tu ce crezi"
2) am primit feedback negativ de la Marius (redactor), Costi (director de strategie, desi pe atunci inca nu facea parte din proiect)
3) am anuntat ca responsabilitatea delimitarii pozitiei oficiale FCS (cu disclaimer sau fara) va apartine noului redactor-sef
4) cat timp ai fost redactor-sef ti-am zis ca alegi ce metoda vrei. ai ales fara disclaimer, nu m-am opus
5) cat timp am redevenit redactor-sef interimar am renuntat la disclaimer, postand articolul "Zei - nu, realisti - da" fara acel disclaimer
6) acum avem un nou redactor-sef (Joga Bonito) care se va ocupa de delimitarea intre pozitia FCS si opiniile redactorilor asa cum crede de cuviinta (cu sau fara disclaimer), tinand cont ca pe acest site ar putea aparea si articole ca "Libertate pentru Gigi Becali"
Daca tot vrei sa fii corect, sa pui disclaimere la toate articolele. Nu de alta dar eu nu sunt de acord cu articole care indeamna la pace, la mersul pe stadion, la a face misto de rivali.
Discuta pe PM cu redactorul-sef.
Cat despre avertizare, stai linistit ca nu suntem prosti. Tu esti admin. Nici sa vrea, un mod nu iti poate ridica tie nivelul de avertizare.
Repet ce am spus, accept sa fiu sanctionat in orice fel (ban temporar, ridicarea nivelul de avertizare, etc.) daca moderatorii considera ca am incalcat regulile forumului prin comparatia fostei conduceri FCS cu "Fratia Musulmana" si "Antena 3". Discuta pe PM cu axl.
Si inca ceva, tiberiu. Numarul mare de likeuri si de vizualizari de la articolele mele ar trebui sa te puna un pic pe ganduri. Ca "Fratia musulmana" nu e formata doar din 4-5, cum zici tu.
Am raspuns deja mai sus la acest aspect.
p.s.
Inainte sa se simta vreun moderator prea dornic de a-si face treaba, vreau sa atrag atentia ca aceasta postare este o nemultumire la adresa staffului. Ca Tiberiu face parte din staff iar eu nu sunt multumit cu acel disclaimer pus pe articolul meu.
Dupa cum ti-am spus, te rog ca pe thread-ul de contact sa scrii ca ai incercat metodele de contact descrise, ajungand pana la directorul executiv, si problemele tale nu s-au rezolvat, deci consideri ca intreaga echipa FCS (in frunte cu mine) au procedat in mod abuziv. Te rog sa aduci acel post in atentia lui George Stan si a tuturor membrilor AISS pe care ii cunosti, deoarece CD al acelei asociatii poate numi un alt director executiv. Daca doresti, te incurajez sa scrii un plan alternativ de guvernare a site-ului si sa te auto-propui pentru respectiva functie. In cazul in care CD AISS sau George Stan imi comunica ca doresc sa fiu inlocuit (cu tine, sau cu oricine altcineva) ma voi retrage fara comentarii si il voi ajuta pe cel care imi va urma sa-mi preia atributiile.
Din acest moment sunt nevoit sa ignor comentariile tale. Am petrecut ore in sir dandu-ti explicatii peste explicatii, si oricum as proceda le intorci si le scoti sa iasa ca si cum aceasta incercare de a restaura ceea ce a fost la FCS inainte de 2009-2010 este o dictatura abuziva, corupta, si perversa. Imi pare rau ca asa vezi lucrurile. Sunt constient ca sunt si alti oameni in situatia ta (inclusiv, dar nu numai, MoWeed). Alte raspunsuri decat ce ti-am dat pana acum nu am cum sa-ti ofer.
Daca vei posta alte intrebari punctuale pe threadul de cu&A, iti voi raspunde acolo. In rest, astept sa revii la sentimente mai bune si la dorinta de a realiza ceva constructiv in cadrul noului proiect. Daca imi vei face viata imposibila, voi fi nevoit sa iti dau ignore pe forum (atentie, nu ban, ci doar ca eu sa nu mai primesc posturile si mesajele tale).