FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii cu echipa fcsteaua.ro

«1141516171829»
greco12.08.2013 19:47
Nu merita toti sa fie "debanati". Cineva si-a bagat-o in rudele noastre moarte. Nu dau nume ca-i banat si nu-l mai vreau printre noi.

Greselile trecutului au fost iertate, noi abateri nu vor fi permise. Responsabil de re-creerea unei comunitati diverse (care ramane in acelasi timp civilizata) e axl si va rog sa-i respectati deciziile in aceste privinte.

Lari12.08.2013 22:09

Un stelist "cu state vechi de serviciu", dar aprig la manie a fost si Zob79. Sper sa fie si el de-banat si sa revina (cu mai mult calm, daca e posibil :clap: ) in aceasta comunitate.

@Adrian

IMI CER SCUZE! Am o perioada extrem de plina, cu de toate, si pur si simplu am uitat. Ma apuc acu' de articol.

@Joga Bonito

SORRY si tie! Nu ma mai plang, dar sper ca ai inteles care-s problemele mele in perioada asta...

greco12.08.2013 22:35
Un stelist "cu state vechi de serviciu", dar aprig la manie a fost si Zob79. Sper sa fie si el de-banat si sa revina (cu mai mult calm, daca e posibil :clap: ) in aceasta comunitate.

Discutati cu dept. tehnic repunerea lui in drepturi + informati-l pe PM de schimbari.

Adrian12.08.2013 23:31

Nu era graba deloc, Lari. Am vazut acum ca l-ai postat. Multumesc.

Tiberiu Florea12.08.2013 23:36

Ti-am pus poza la articol. Multumesc pentru contributie si ma bucur ca s-a rezolvat!

Adrian12.08.2013 23:38

Multumesc. Acum zi-mi daca asta e articol controversat sau nu.

Tiberiu Florea12.08.2013 23:40

Opinia mea personala: nu.

Opinia viitorului redactor-sef: nu stiu.

Urmatoarele discutii despre delimitarea opiniilor redactorilor de pozitia oficiala FCS (care nu exista) se vor purta aici: http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?showtopic=33220

vlad13.08.2013 04:09

Nu este acelasi user care il dorea pe moweed in cosciug (folosise un regionalism pentru cosciug)? Nu este cel care il jignise grav pe Blindica? Nu este cel care ne spurca pe toti la rand? Cel putin Alexandru (Toronto) avea o scuza pentru iesiri dupa cum singur o marturisea.

Ce facem cu vechi useri care au renuntat la conturi din cauza unora ca el cum ar fi Danimarcu?

Lari13.08.2013 17:22

Eu sper sa fie altu', tocmai d-aia i-am si adus numele in discutie. :D

Si, cu voia tuturor, ar mai fi Stix.

drvladyk13.08.2013 20:45

Vlad ti-l mut la nemultumiri, Joga nu era pentru redactori nemultumirea deci te rog sa te abtii.

Le reseau pansant14.08.2013 18:57

Iertata sa imi fie interventia, daca mi se permite doresc sa fac si eu unele precizari.

(postez aici ca nu mi se permite in alta parte)

In primul rand saitul trebuie sa fie un loc unde utilizatorii vin cu placere, ca fac parte dintr-o comunitate unde sunt respectati, tratati cu incredere si considerare, nu facuti franjuri la orice postare, umiliti si batjocoriti din niste motive absurde.

Redresarea saitului nu se face nici prin strategii, departamente, indici si alte minunatii ci prin armonie , intelegere, respect intre noi, fraternitate, acestea ar trebui sa fie bazele construirii, ori din ce am observat nici macar nu au fost enuntate. Tot ce s-a spus sunt doar sinteze ale modului cum functioneaza o intreprindere, structura primara a unei entitati economice performate, lucru tota gresit intrucat fcsteaua nu este o multinationala, nu este un organism care trebuie sa genereze profit.

Se tot vorbeste despre strategii, proiecte, indici de performanta, metode, experti, profesionalism, dar nimeni nu spune lucrurilor pe nume si mai mult nimeni nu isi asuma nimic.

Adevarul este ca saitul a ajuns o rusine, s-a ajuns la aparitia a tot felul de grupuri, la o politica editoriala mizerabila asemanatoare scolii comuniste de jurnalism a Scanteii.

pentru ca in ura noastra anti becali, am aruncat cu laturi in tot ce a fost bun, nu am acceptat nimic, am denigrat tot doar pentru a lovi in becali, am crezut ca ura exacerbata (asta virtuala) va schimba ceva la club cand de fapt a schimbat doar aici unde a fost propagata. Din cauza orbirii noastre au inceput catalogari, clasificari, etc, unii sunt oi altii becalisti, altii elvetienii si tot asa. Aceia care sunt oi merita impuscati, becalistii arsi de vii, cei care merg pe stadion trebuie scuipati si umilitii public in cel mai josnic mod pentru ca s-au vandut, cei care nu merg la stadion sunt cele mai odioase specimene intrucat il accepta pe cioban citindu-l prin presa si la TV si implicit fiind de acord cu ce face el.

Tuturor le-au fost puse etichete din cele mai dure si mai umilitoare, aproape toti erau manjiti, patati, intorsi, toti meritau lapidarea pentru tradarea inaltelor valori ale stelismului.

La acestea s-a adaugat o mizerabila politica anti stelista in care tot ce era bun era violent atacat si criticat, tot ce era stelist/stelism era aspru infierat si prezentat ca fiind raul suprem, apocalipsa distrugerii clubului. Nimic pozitiv nu era aratat iar ceea ce era bun era prezentat partinitor si foarte nociv.

Articolele erau toate scrise doar spre a improsca in club si conducere, doar pentru a aduce ura si tensiune, doar pentru critica, s-a ajuns la situatia jenanta ca avant-cronica meciului sa nu mai fie postata, cronica meciului sa fie o satira de 3 paragrafe sau un articol penibil de pe un sait sportiv, in rest doar articole denigratoare la adresa clubului.

Ca urmare a acestei realitati, multi utilizatori au fost literalmente executati pe sait, toti erau impunsi, facuti becalisti, nimeni nu mai comenta despre meci comenta despre x si y, se posta doar pentru a provoca, doar pentru a face scandal, pentru a arata ca x si y sunt oi si ca restul sunt adevarati stelisti, aceasta stare a dus la retragerea majoritatii oamenilor satui fiind de modul odios in care a ajuns forumul. De aceea erau zile in care pe sait erau maxim 10-15 postari si acelea apartinand nemultumitilor de serviciu.

Lehamitea, dezgustul, resemnarea au facut ca aproape toti sa ne indepartam de aceasta comunitate vazand rapida ei transformare intr-o ghena a urii si frustrii fara margini, aceasta este fcsteaua actuala, fcsteaua care se vrea transformata intr-un salon de lux, desi nimeni nu pune punctul pe i si nici nu vrea sa vada cum/de ce s-a ajuns aici si cine sunt vinovatii.

Cu toate acestea se vorbeste despre redresare apelandu-se la concepte de management ale multinationalelor cu mii de angajati pe strcturi departamentale cu indici de performanta si randament.

Nu Greco, nu trebuie sa vii sa ceri performanta ca intr-o uzina, indice de performanta am eu pe santier cand trebuie sa termin un bloc in 8 luni, saitul nu o sa fie mai performant ca sa posteaza lunar cu 15% mai mult decat luna precedenta.

Daca vrei performanta reala, sincera, nu statistici, nu cresteri explonentiale, nu vizitatori unici si mii de clicuri pe pagina atunci urmareste bunul simt, modestia, moderatia, intelegerea si armonia intre noi, alunga vrajba care a paralizat saitul asta 3 ani, omoara trufia si ipocrizia, readu normalitatea si stelismul pe sait, nu teorii de conducere a intreprinderii.

Cum vrei sa faci tu crestere pe sait? cu titluri gen "incredibil! cifrele dezastrului de la Steaua", "intra sa vezi ce au facut oile pe mall arena", asa vrei? cum? pastrand aceiasi oameni care au parazitat atat vreme saitul si care l-au dus spre pieire? cu aceia care au scris cea mai odioasa cronica a Stelei? care au promovat minciuna, fariseismul, frustrarea la rang de normalitate?

Pentru mine, fcsteaua va functiona atunci impungerile, contrele, animozitatile, starea asta de raceala o sa dispara, o sa revina bucuria de a comenta la o victorie a Stelei, de a-ti expune bucuria unei comunitati la fel de bucuroase ca echipa ta a castigat iarasi.

cu cinste,

Mihai

SteauaToronto14.08.2013 19:33

@LeReseau...

Respect pentru ce ai scris, nu ma asteptam, respect !

blindius14.08.2013 20:27
Nu este acelasi user care il dorea pe moweed in cosciug (folosise un regionalism pentru cosciug)? Nu este cel care il jignise grav pe Blindica? Nu este cel care ne spurca pe toti la rand? Cel putin Alexandru (Toronto) avea o scuza pentru iesiri dupa cum singur o marturisea.

Ce facem cu vechi useri care au renuntat la conturi din cauza unora ca el cum ar fi Danimarcu?

Pe mine nu m-a jignit grav, mie mi-a zis ca ma indoaie daca ne gasim pe la CSA sau la fotbal. Pe red&blue l-a intrebat de rude si pe Moweed de sanatate.

E om bun. E bun de moderator si cred ca ar fi ideal ca redactor pentru site, din cate tin minte scria cu pasiune despre CSA.

Cred ca eu l-am banat permanent, dar total acoperit de regulamentul si directia site-ului de la acea vreme.

Adrian14.08.2013 20:29

Pentru cei aflati mai sus, atat de sus incat muritorii nu-i pot atinge...

Bai, cum va faceti aparitia fix cand trebuie... FANTASTIC!

SteauaToronto14.08.2013 20:48
Pentru cei aflati mai sus, atat de sus incat muritorii nu-i pot atinge...

Bai, cum va faceti aparitia fix cand trebuie... FANTASTIC!

De ce ma ti-e dor de mine...hai in Canada in o vacanta ?:))

choli14.08.2013 21:24

salutare all!

o intrebare: Acum ca exista un plan concret pt viitorul fcsteaua.ro nu credeti ca ar fi bine sa facem si o revista print pe care sa o vindem pe abonament? asa ar exista bani pt server/site+ am putea contribui si noi la coregrafiile de la meciuri.

spre exemplu eu ma ofer sa:

-tiparesc revista

-sa gestionez abonatii

-sa livrez revista

Am putea scrie articole exclusive, am putea face interviuri cu jucatori, conducere, lideri de grupuri din peluza.

o seara frumoasa!

SteauaToronto14.08.2013 21:28

am vorbit cu Jean Pavel ieri la telefon (am mobilul lui) a zis ca e dispus sa faca un interviu dar mi-a zis ca "nu tolereaza nici un atac la persoana"...e decizia lui Tibi si lui Adrian (SEF LA REDACTORI FRATE) daca vreti asa ceva pe site...let me know si va dau numarul de mobil si vorbiti voi cu el.

Adrian14.08.2013 21:41

Suntem ok, Toronto. Nu avem nevoie de ajutorul tau. Dar iti multumim ca te-ai gandit la noi.

Tiberiu Florea14.08.2013 21:54
salutare all!

o intrebare: Acum ca exista un plan concret pt viitorul fcsteaua.ro nu credeti ca ar fi bine sa facem si o revista print pe care sa o vindem pe abonament? asa ar exista bani pt server/site+ am putea contribui si noi la coregrafiile de la meciuri.

spre exemplu eu ma ofer sa:

-tiparesc revista

-sa gestionez abonatii

-sa livrez revista

Am putea scrie articole exclusive, am putea face interviuri cu jucatori, conducere, lideri de grupuri din peluza.

o seara frumoasa!

Salut, choli! Sugestia e buna dar momentan n-avem cum sa ne ocupam de asta si ne concentram pe online. Redeschidem subiectul in 2014 in functie de cum merge FCS. Daca poti colabora pe partea de online contacteaza-ne si anunta-ne cum!

am vorbit cu Jean Pavel ieri la telefon (am mobilul lui) a zis ca e dispus sa faca un interviu dar mi-a zis ca "nu tolereaza nici un atac la persoana"...e decizia lui Tibi si lui Adrian (SEF LA REDACTORI FRATE) daca vreti asa ceva pe site...let me know si va dau numarul de mobil si vorbiti voi cu el.

Daca gasesti un redactor (sau chiar un user obisnuit) dornic sa-i ia interviu forwardeaza-i datele de contact ale lui Jean Pavel. Daca acea persoana realizeaza interviul, e decizia redactorului-sef daca il publica sau nu. Pentru a evita surprizele, e de preferat ca respectivul sa se coordoneze cu redactia si in special cu redactorul sef inainte de a depune prea multa munca.

Suntem ok, Toronto. Nu avem nevoie de ajutorul tau. Dar iti multumim ca te-ai gandit la noi.

Stiu ca relatiile cu Toronto au fost tensionate in trecut si cred ca in continuare nu a inteles prea bine cum trebuie procedat pentru colaborari (vezi explicatia pe care i-am dat-o mai sus), dar eu zic ca avem nevoie de ajutorul oricui poate face ceva constructiv. Ramane ca el sau oricine altcineva sa ne-o demonstreze.

LRP: Postul tau este interesant si binevenit. N-am timp sa-ti raspund acum iar directia generala a site-ului este stabilita daca nu cumva se stabileste un alt director executiv. Daca doresti sa ne ajuti din nou, ai toate mijloacele necesare sa o faci (PM la mine daca nu stii pe cine sa contactezi).

Va atrag atentia tuturor ca eu nu mai urmaresc acest topic - momentan ma concentrez pe sectiunea "Colaboratori FCS". Pentru a contribui la un departament, contactati un membru al acelui departament sau anuntati ca sunteti interesati de colaborare. Daca membrul contactat nu va solutioneaza problema, escalati si discutati cu seful acelui departament (axl la forum, Adrian la redactie). Daca seful departamentului nu va solutioneaza problema (va trateaza cu lipsa de respect, face abuzuri, etc.) escalati problema si discutati cu mine. In general rezolvati problemele la cel mai jos nivel posibil dar nu ezitati sa va plangeti de oameni care nu-si fac treaba bine.

Spor tuturor la treaba si astept o colaborare cat mai activa din partea comunitatii FCS!

SteauaToronto14.08.2013 21:55

Dar in numele cui ai zis "ok"...tu stii cine este Jean Pavel...de ce ma iei pe sus ma...ca vreau sa ajut cu interviu ultras cand site-ul asta nu a avut de mult...faci cum vrei dar iti zic eu.....de ce dai in cineva care e deja jos...rusine ba

Tiberiu Florea14.08.2013 22:00

SteauaToronto si Adrian, calmati-va, va rog, altfel voi incepe sa va avertizez pe amandoi.

Restul discutiei - pe PM.

Daca vreti circ ati gresit site-ul: http://www.circulglobus.ro/

choli14.08.2013 22:00
Dar in numele cui ai zis "ok"...tu stii cine este Jean Pavel...de ce ma iei pe sus ma...ca vreau sa ajut cu interviu ultras cand site-ul asta nu a avut de mult...faci cum vrei dar iti zic eu.....de ce dai in cineva care e deja jos...rusine ba

eeeee vechile metehne nu se uita asa usor. dai si lui timp, timpul sterge tot :steag_sah_mic:

tiberiu

iti multumesc ca te-ai gandit la mine. din pacate acum nu-mi vine in cap cu ce as putea imbunatati comunitatea online. pot doar sa mai scriu cate ceva din cand in cand.. au fost cooptati oameni noi in care am incredere ca vor face treaba buna alaturi de cei consacrati.

choli14.08.2013 22:19
choli de ce atunci cand jean urmareste forumul mi-a dat mesaj ca cica vrea tu sa ii interviul nu le lasa la greu...face ce vrei ... sunati-ma am bani 905-933-22717.....

nu ma pricep sa iau interviuri

:))

Adrian14.08.2013 22:27

Greco, nu vreau sa fac offtopic insa mi se pare un pic ciudat ca Jean Pavel vorbeste la telefon cu Toronto despre site desi Toronto facea misto de Jean Pavel pe site. Sau ce, Toronto, trebuie sa uitam cumva toate datile alea in care venea cate un utilizator sa spuna ca ce bine era cu Jean Pavel sef iar tu sareai repede sa il "corectezi"?

Nu va treziti sa-i dati aluia telefon ca va mancati aiurea banii.

Tiberiu Florea14.08.2013 22:29
Topic blocat pana reusim sa moderam eficient aceasta sectiune. Il rog pe axl sa intervina si daca e nevoie sa adauge oameni la echipa de moderare ca sa facem fata.
«1141516171829»