Sa-l vad acum si pe Porumboiu ce mai zice. ![]()
Sa-l vad acum si pe Porumboiu ce mai zice. ![]()
0-2, 1-3..ce aveti ma!?!??sunt destul de sigur ca si etapa asta se va da penalty impotriva Stelei. pana acum in 4 etape 3 lovituri de la 11 metri. clar coalitie anti-Steaua
ce am avut? 0-3 tot pe acolo ![]()
mda..apararea este varza.
Sunt curios cum veti reactiona la prima infrangere a echipei?!
[Asta cand se va intampla...Sper sa nu avem parte de infrangeri
]
Bai, deci trebuie sa recunoasteti ca jucam ceva fata de sezoanele precedente! Si asta spre surprinderea mea ![]()
Cu un Galamaz in locul lui Geraldo, un Bilasco, Szekely revenit... am avea o echipa chiar foarte buna ![]()
O sa fie plin cu Timisoara de cetateni. Deh.
Scriau niste tarani de la Vaslui saptamana asta pe site-ul prostsport ca acum asteapta masura valorii lui Lopez Caro...cu Lille chipurile amaratul se descurcase binisor, dar Steaua nu e Lille...e mult mai slaba ![]()
Ivanovici ala ar trebui scuipat in fata, decapitat si scuipat in gat. Tine mortis sa fie penalty la faza aia cu Wesley.
Si a fost offside clar la Campano.Te crucesti cand ii vezi cum cauta senzationalul din orice rahatel : era clar ca Wesley si-a aruncat piciorul si a cazut pe jos,iar Campano avea si umbra cu 3 m in spatele ultimului aparator,plus ca era dupa dunga gazonului.
Victorie la un scor neasteptat,victorie neasteptata,pentru mine cel putin.
Eu unul nu,nu mai e ce-a fost...
Same here. Si e dureros sa nu poti sa te bucuri pentru echipa ta! ![]()
HAI STEAUAAAA!!!!!!
O sa fie plin cu Timisoara de cetateni. Deh.
N-am inteles niciodata ce inseamna cetateni...as vrea si eu o definitie clara a conceptului.
Pentru ca mi-am pastrat necontaminata bucuria la golurile si victoriile Stelei, pentru ca nu amestec sila fata de blestematul de cioban cu sentimentele fata de jucatori si culori, asta inseamna, de exemplu, ca sunt cetatean?
Da Da! Sa dea maxim 500 bilete pentru colorati,sa gaseasca o solutie sa nu mai intre toate creaturile la peluza doar pentru ca e biletu ieftin si de cantat nema si sa interzica goarnele si AIA E ! ![]()
Un meci cu adevarat bun facut de Steaua. Fjkoarte bun Surdu . Mi-a placut tupeul lui Matei. Super meci....
Ce huligan a fost ne-a Gigi, dupa ce ca a stat in peluza a mai sarit si gardul!
UNDE SUNT JANDARMII? De ce permitem un asemenea comportament huliganic pe stadioanele din Romania? Cum este posibil sa lasati un om sa sara gardul? Trebuia intervenit in forta cu gaze lacrimogene!!! De ce faceti diferente? ![]()
N-am inteles niciodata ce inseamna cetateni...as vrea si eu o definitie clara a conceptului.Pentru ca mi-am pastrat necontaminata bucuria la golurile si victoriile Stelei, pentru ca nu amestec sila fata de blestematul de cioban cu sentimentele fata de jucatori si culori, asta inseamna, de exemplu, ca sunt cetatean?
DA, si mai gasim noi defecte in conduita ta ireprosabila. In general, esti profilul perfect a unui cetatean inconstient.
@Daniel tu n-ai fi verificat daca-i bun autografu' dat de ne-a Gigi
?
Surdu cica-i dedica lui Banel golurile...La naiba! ![]()
Si e dureros sa nu poti sa te bucuri pentru echipa ta!![]()
Din pacate,cam asa e...Multumim pentru asta Jiji...
DA, si mai gasim noi defecte in conduita ta ireprosabila. In general, esti profilul perfect a unui cetatean inconstient.
Tu esti imaginea, desprinsa direct dintr-un dictionar medical, a unui hidrocefal retard, dar asta o stie toata lumea.
Eu vroiam un dialog argumentat, nu pulsiunea bolnava a unui dement.
@Daniel tu n-ai fi verificat daca-i bun autografu' dat de ne-a Gigi?
Huh? ![]()
@Joga & zob79
Continuati in privat discutia inceputa.
Ivanovici: "Steaua joaca extraordinar cu Ilie Dumitrescu"...O fi...
Exact cum becalistii sunt niste slugi si niste neciopliti,gata oricand sa dea o limba dosului lui Becali,voi nu sunteti departe.Exagerati,Piturca a zis ca Steaua e Steaua,nu e alui Becali,e a suporterilor.Becali trebuie sa plece,dar jucatorii,antrenorii nu au nici o vina.Pentru ei se bucura lumea,nu pt Becali.
Tu esti imaginea, desprinsa direct dintr-un dictionar medical, a unui hidrocefal retard, dar asta o stie toata lumea.Eu vroiam un dialog argumentat, nu pulsiunea bolnava a unui dement.
Deci sunt sugar, am si cutia craniana mica, sunt si retard si sunt si dement. Asta e argumentarea fictiva a ta? E clar ca "buna ziua" de ce te-am facut cetatean cand te bucuri la victoriile jucariei becaliene?
N-am inteles niciodata ce inseamna cetateni...as vrea si eu o definitie clara a conceptului.Pentru ca mi-am pastrat necontaminata bucuria la golurile si victoriile Stelei, pentru ca nu amestec sila fata de blestematul de cioban cu sentimentele fata de jucatori si culori, asta inseamna, de exemplu, ca sunt cetatean?
Cetatean pentru mine reprezinta acel suporter de rezultat care vine pe stadion doar cand echipa sa castiga , cand e cald afara. Scuipa seminte si vine in peluza sa stea pe scaun, ocazional arunca cate un "Uite cum rateaza boul asta futu-i mortii ma-sii" sau un "mu1e Dinamo" , cand este protest la adresa lui Jiji fluiera si se intreaba de ce il huiduie baietii aia huligani. Dupa meci se duce in parcare, se uita la Jiji cum se urca pe Maybach si striga si-si , si-si!
Deci sunt sugar, am si cutia craniana mica, sunt si retard si sunt si dement. Asta e argumentarea fictiva a ta? E clar ca "buna ziua" de ce te-am facut cetatean cand te bucuri la victoriile jucariei becaliene?
Replica mea n-are nici o legatura cu imaginarul; e nascuta doar din scirba fata de incapacitatea ta de-a purta un dialog concret si viu, fara sa fluturi cele 2-3 lozinci obosite pe care le-ai invatat cu greu pe dinafara.
E si ultima replica la adresa ta; nu mai vreau sa aud de tine pina cind iti voi citi necrologul