Cetateanul...cel care pe vremea lu' Ceausescu (in cazul ca mai stii cine e ala) era imbracat in halat albastru, avea pe cap o bascuta cu mot, raporta productie 300% si flutura steguletul cu secera si ciocanul cand trecea in vizita prin hala de productie raposatul.
Dupa 20 de ani s-au mai schimbat lucrurile....
Cetatea = idiotul care inaintea meciului isi cumpara seminte de la ciorile du tarabe ambulante, se doteaza cu steag de 3 lei de la "promotie", sufla in goarna pe Ghencea la fiecare faza pe care o considera IQ-ul sau importanta, il injura pe Dorel Stoica pentru ca nu a pasat lu' Banel care era liber in tusa, incearca sa inteleaga la ce fac referire "huliganii" si "drogatii" de la Sud sau Nord in mesajele de pe bannere, il aduleaza pe Stancu pentru ca a dat gol elvetienilor, face gura ca s-a terminat Nutline-ul la chioscurile din incinta stadionului, iar la sfarsit il suna pe cel mai bun prieten (care ar fi venit si el la stadion dar era prins cu muncile agricole) sa-l intrebe ce a declarat "ne-a Jiji" la GSP-TV. Intr-un final se urca in Logan-ul parcat pe spatiul verde din jurul stadionului si pleaca acasa fericit ca are ce povesti a doua zi altor cetateni.
Pe scurt = .................(imi iau warn, asa ca te las pe tine sa deduci ce inseamna acele puncte)
VPM!!!!!
N-am inteles niciodata ce inseamna cetateni...as vrea si eu o definitie clara a conceptului.Pentru ca mi-am pastrat necontaminata bucuria la golurile si victoriile Stelei, pentru ca nu amestec sila fata de blestematul de cioban cu sentimentele fata de jucatori si culori, asta inseamna, de exemplu, ca sunt cetatean?
De cand nu mai e Becali injurat au aparut si rezultatele . Haideti cu totii alaturi de echipa si pur si simplu sa il ignoram pentru binele Stelei !
Replica mea n-are nici o legatura cu imaginarul; e nascuta doar din scirba fata de incapacitatea ta de-a purta un dialog concret si viu, fara sa fluturi cele 2-3 lozinci obosite pe care le-ai invatat cu greu pe dinafara.
Am obosit si eu sa mai explic lucruri elementare. Ura impotriva ciobanului si lupta pentru eliberarea deminitatii Stelei e ca si abecedarul - il inveti o data si nu-l mai uiti. Nu te-ai fi aprins asa daca nu atingeam niste sensibile in logica ta infailibila
E si ultima replica la adresa ta; nu mai vreau sa aud de tine pina cind iti voi citi necrologul
Promit si eu sa beau la parastas in cinstea ta.
@moderatori, sa nu ne banati, asa glumim noi.
De cand nu mai e Becali injurat au aparut si rezultatele . Haideti cu totii alaturi de echipa si pur si simplu sa il ignoram pentru binele Stelei !
Am auzit multe in ultimul timp, logica mi s-a tufut. Deci, esti ironic, sau..?
Imi place ca va luati de "cetateni", semintari, cocalari, cocatori, colorati si toate cele, dar nu ii vedeti pe unii de pe forumul asta care scriu niste aberatii de neconceput si mai ales, cu o gramatica precara. Cel mai bun exemplu, sunt cativa aici care mereu scriu "ne-a Gigi". Ba, voi sunteti bolnavi la cap? Banati toate specimenele astea si abia apoi puteti sa spuneti ca sunteti cu totii curati si forumul asta este al suporterilor adevarati ai Stelei.
De cand nu mai e Becali injurat au aparut si rezultatele .
Deci asta a fost cauza rezultatelor proaste din ultimii ani... ![]()
Steaua ma lasat fara cuvinte si ma bucur pentru Ilie Dumitrescu,mai ales ca am crezut in sansa lui la echipa care o are acum,si a facut si doua scimbari care a dat rezultate,la scos pe Banel si la bagat pe radut si la scos si pe kapetanos si la bagat pe surdu si rezultatul a fost 3 - 0,pentru Steaua.
[..] si mai ales, cu o gramatica precara. Cel mai bun exemplu, sunt cativa aici care mereu scriu "ne-a Gigi". Ba, voi sunteti bolnavi la cap? Banati toate specimenele astea si abia apoi puteti sa spuneti ca sunteti cu totii curati si forumul asta este al suporterilor adevarati ai Stelei.
)))) Asta nu s-a prins ca multi au scris asa mai mult la misto... Doamnelor si domnilor, asta e cetateanul turmentat care a votat cu Vanghelie!
Tot asa baieti ! Eu unul cred ca pot sa il ignor pe cioban deocamdata .. mi se rupe de el ` Deocamdata se pare ca echipa e in crestere si asta suna promitator ![]()
Tot asa baieti ! Eu unul cred ca pot sa il ignor pe cioban deocamdata .. mi se rupe de el ` Deocamdata se pare ca echipa e in crestere si asta suna promitator![]()
Cetateanul ce neaga realitate si alege voluntar sa se comporte ca unul spalat pe creier de presa.
Saracii. O sa imi placa la prima infrangere ce suparati or sa fie toti.
Steaua ma lasat fara cuvinte si ma bucur pentru Ilie Dumitrescu,mai ales ca am crezut in sansa lui la echipa care o are acum,si a facut si doua scimbari care a dat rezultate,la scos pe Banel si la bagat pe radut si la scos si pe kapetanos si la bagat pe surdu si rezultatul a fost 3 - 0,pentru Steaua.
De mult nu am mai vazut asa ceva !
I-a scos fiindca erau indisponibili,nu a facut un artificiu tactic !
Ilie defapt l-a scos pe Cristiano Ronaldo din primul 11 si l-a bagat pe radut , ce e asa greu bai baiatule ?
Clasament cu Stea in frunte
Steaua si Dinamo s-au saturat de umilintele ultimilor ani, au schimbat si raschimbat antrenorii si-au primenit loturile si iată că s-au instalat in fruntea unui clasament am putea spune inedit, privit cel putin prin prisma sezoanelor precedente.
Victorii la pas in deplasare, atacuri letale care au inscris parcă mai mult ca in orice debut de ligă si nu in ultimul rand mai multă atentie in relatia cu publicul, la comunicarea finantatorilor cu acesta.
În cazul Stelei, gruparea roș-albastră se pare că a iesit mai bine decit s-ar fi asteptat chiar si cei mai infocati suporteri din scandalul Piturcă si mă refer aici la joc, la deplasarea balonului, la eficienta din atac.
Dinamo, dincolo de problemele ei din aparare arată o formă de zile mari cu 18 reusite in 5 partide de campionat si prezintă o serie de jucatori aflati in stare de gratie.
Pozitionarea acolo sus a Stelei si a lui Dinamo a fost, e drept, favorizată si de debutul ezitant al celorlalte candidate la titlu, CFR si Vaslui cel putin s-au prezentat cu mari lacune in organizarea jocului si in cazul campioanei cu probleme de vestiar care, in mod evident, diminuează capacitatea de exprimare a unui lot dealtfel foarte valoros, poate cel mai valoros.
A-l ignora pe Becali e ca si cum ai ignora cancerul.
E adevarat ca Steaua a jucat bine, insa dupa cateva infrangeri, o sa il dea afara pe Ilie.
Ganditi-va cati antrenori nu vor sa se intoarca la Steaua din cauza ciobanului.... Olaroiu, Hagi,Lacatus,Piturca.
Insa adevarul este ca acest cancer e intr-un stadiu avansat si va fi nevoie de o minune pentru a scapa de el.
Steaua a facut un meci de zile mari. Latovlevici si Stancu sunt in forma de zile mari.
Respect pentru Surdu deoarece i-a dedicat golul lui Banel.
Tare!!! ![]()
A-l ignora pe Becali e ca si cum ai ignora cancerul.E adevarat ca Steaua a jucat bine, insa dupa cateva infrangeri, o sa il dea afara pe Ilie.
Ganditi-va cati antrenori nu vor sa se intoarca la Steaua din cauza ciobanului.... Olaroiu, Hagi,Lacatus,Piturca.
Respectivii au alte planuri,ca altfel s-ar fi intors,daca erau liberi.Ai vazut,mirajul de a fi antrenor la Steaua te copleseste daca se si intampla sa fii o glorie a clubului.
Olaroiu e adancit in petrodolari,Gheorghe Hagi are Academia cu care a si castigat un trofeu,Lacatus face un sacrificiu pentru familie.Victor Piturca a plecat subit,e clar ca Ilie Dumitrescu nu cere garantiile lui Piturca,dar Becali se comporta cam la fel.
Mi-a placut determinarea lui Surdu,nu stiu de ce,dar mereu m-a dezamagit jucatorul acesta tocmai cand ma bucuram cat mai mult pentru reusitele sale. Cred ca nu se poate acomoda cu unii antrenori sau unele stiluri de joc.Totusi,daca nu tinem cont de prima perioada,Romeo Surdu ar trebui sa fie un golgeter.
Cele doua goluri impotriva Vasluiului au fost de generic.
)))) Asta nu s-a prins ca multi au scris asa mai mult la misto... Doamnelor si domnilor, asta e cetateanul turmentat care a votat cu Vanghelie!
Tu macar crezi ce spui? La misto e si prostia in tara asta, asa din caterinca. Continua sa aperi prostia pe forumul asta, o faci bine.
Am profitat si eu ca aveam peste 18 ani si am votat cu Vanghelie. Tu daca aveai varsta necesara, la fel faceai. Pe foamea asta, un carnat si niste varza iti veneau ca turnat in stomac. Astept replica ta obosita.
Respect pentru Stancu deoarece i-a dedicat golul lui Banel.
Defapt Surdu l-a dedicat oricum respect pentru amandoi
In cazul lui Olaroiu e posibil sa fie un motiv si banii.
Dar nu uita ca Becali l-a facut pe Hagi cu ou si cu otet si l-a dat afara. Iar Hagi a zis clar ca atata timp cat Gigi e la Steaua el nu mai calca in Ghencea. Totusi, si-a calcat pe inima si a venit pentru a-l sustine pe Ilie.
Cat despre Piturca moutivul plecarii e clar. El nu e genul de om care sa accepte circul grotesc al ciobanului.
Si pentru ca Becali nu i-a putut garanta ca va putea lucra in liniste,
normal ca a plecat.
@guardian: iti multumesc ca m-ai corectat. Scrisesem Stancu mai devreme si mi-a scapat...
Tu macar crezi ce spui? La misto e si prostia in tara asta, asa din caterinca. Continua sa aperi prostia pe forumul asta, o faci bine.Am profitat si eu ca aveam peste 18 ani si am votat cu Vanghelie. Tu daca aveai varsta necesara, la fel faceai. Pe foamea asta, un carnat si niste varza iti veneau ca turnat in stomac. Astept replica ta obosita.
Tu chiar nu intelegi ca se scrie "ne-a Gigi", doar cu scopul de a face misto de agramatii care sunt de partea ciobanului?
Tu macar crezi ce spui? La misto e si prostia in tara asta, asa din caterinca. Continua sa aperi prostia pe forumul asta, o faci bine.Am profitat si eu ca aveam peste 18 ani si am votat cu Vanghelie. Tu daca aveai varsta necesara, la fel faceai. Pe foamea asta, un carnat si niste varza iti veneau ca turnat in stomac. Astept replica ta obosita.
Chiar era la misto, dupa 2-3-5 useri noi care-l preaslaveau pe "ne-a Gigi"
. Probabil n-ai de unde sa stii, fiind de 2 saptamani pe forum. mai calm si mai usor cu jignirile, daca e posibil ![]()
"Imi place la nebunie Steaua, seamana mult cu echipa din '86. Ilie Dumitrescu a pregatit jocul foarte bine. Victoria este foarte buna pentru moral inainte de meciul cu Grasshopper.", a spus Duckadam la Sport.ro.
asta-i pe post de gluma.