S-a si putut citi pe buze ce a zis "Baaa, nu se audee", la fel cum s-a putut citi pe buze ce a zis Oli imediat cum Lubos Michel a fluierat finalul, dar nu pot sa reproduc. ![]()
S-a si putut citi pe buze ce a zis "Baaa, nu se audee", la fel cum s-a putut citi pe buze ce a zis Oli imediat cum Lubos Michel a fluierat finalul, dar nu pot sa reproduc. ![]()
Am vazut si yo ce a zis Oli
...Razvanel e un copil foarte talentat...sper sa joace din ce in ce mai mult, iar din sezonul viitor sa fie titular incontestabil...ca daca va fi tinut pe banca nu va mai progresa...Felicitari pentru gol...ii dorim cat mai multe!
Ochiroşii în pericol
Steaua Dunării Galaţi i-a plătit 60.000 de euro celebrului avocat Luis Dupont pentru a cîştiga proprietatea tînărului mijlocaş la Tribunalul de la Laussane. Deşi oficialii Stelei susţin că au primit o decizie de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Laussane (TAS) prin care jucătorul a devenit definitiv al echipei campioane, conducerea clubului Steaua Dunării Galaţi, de unde a venit Ochiroşii, susţine contrariul. "Noi nu am primit nici o hîrtie oficială de la TAS şi chiar avocatul nostru, celebrul Luis Dupont, ne-a transmis că acesta este un caz de juniori şi se va judeca mai greu", a declarat ieri Ilie Hagioglu, preşedintele clubului de care a aparţinut Ochiroşii.
În plus, acesta a anunţat că marţi i-a acţionat în instanţă pe părinţii jucătorului, care au semnat pentru el un contract în care se prevedea că mijlocaşul nu are voie să se transfere la altă echipă pe perioada junioratului, dar Ochiroşii a trecut la Steaua la vîrsta de 16 ani şi 7 luni. "Trebuie să ne recuperăm şi noi investiţia şi de aceea am stipulat în acel contract că dacă Ochiroşii va pleca la alt club, trebuie să primim 200.000 de euro de la tatăl lui. A fost de acord, noi n-am primit nimic, acum să suporte consecinţele", a adăugat Hagioglu pentru Ştirile Sortive ale Antenei 1.
sursa: gsp
:evil: :evil:
A facut faza primului gol al Stelei azi, a inscris cu Rapid... Si e rezerva.
Bun pustiul. Sper sa nu se piarda pe drum.
E tare baiatu...sper sa evolueze cu fiecare meci...
Si pemtru asta trebuie si el bagat pe teren... :roll:
Am avea nevoie de mai multi jucatori ca el sa fie crescuti la echipa.... tineri ca el asigura un viitor bun.. steagsahmic ...
Ce gol frumos a dat Razvanel astazi!!! Daca o sa o tina in ritmul acesta ii prevad un viitor luminos...
Nu stiu de ce dar parca in pustiul asta vad Steaua de odinioara cand nu vedeam voiveozi, principi, nepoti, nepotisme, amatorism si mercenari la Steaua. Iar faptul ca pupat stema de pe tricou arata ca e constient unde joaca, lucru care l-am vazut azi si la Croitoru. Golul lui, cum a luat mingea si a sutat direct, cu sete spre poarta si ce frumos a plasat-o la doar 18 ani, ii vad un viitor luminos daca va fi serios. Eu unul asta vreau de la atacantii Stelei, suturi din orice pozitie, problema noastra este ca de prea multe ori vrem sa intram cu ea in poarta, sa lasam mijlocasii sa faca spectacol(Cristocea, Elton) si atacantii sa dea cat mai multe goluri, sa dea direct pe poarta, fara floricele.
Tin minte bucuria lui dupa ce Bostina l-a lasat sa execute penalty-ul acela.
Ochirosii a fost titular in meciul dintre Selectionata LPF si Romania U21.
Speram ca va juca si in meciurile care au mai ramas in campionat, ar fi pacat sa il irosim pe banca, cum deja am facut-o buna parte din sezon.
Ochirosii mai are un pic de crescut pana sa ajunga titular la Steaua.
Ba nu, nu mai are. Si tin cont atat de calitatile lui cat si de aptitudinile celorlalti titulari.
Cu Timisoara nu prea a miscat deloc. Poate de la anul sa devina titular.
Se vede la Razvan cat de mult isi doreste sa demonstreze ca merita in primul 11... si cred ca de asta se si bate atat... dar joaca foarte bine, cred ca a devenit jucatorul meu preferat (daca il excludem pe Dica)... plus ca avem nevoie de astfel de jucatori tineri, care joaca foarte bine...
Forza Steaua! Forza Ochirosii!
Si eu cred ca Ochirosii este un jucator pe care Steaua se va baza in viitorul apropiat, este de mare viitor si pentru nationala, are tot cei trebuie unui mare fotbalist(tehnica, viteza, forta si pragmatism), sper sa auzim din ce in ce mai des despre el(de bine)!
Tribunalului Arbitral al Sportului de la Lausanne, a avut judecat astazi apelul inaintat de catre FC Steaua Dunarii Galati cu privire la situatia jucatorului Razvan Ochirosii. La sedinta au participat presedintele CA al Stelei, Valeriu Argaseala si avocatul clubului, Catalin Ciubota. Formatiunea arbitrala s-a pronuntat, dupa ce a studiate toate documentele depuse, si a hotarat respingera apelului, jucatorul ramanand in continuare al Stelei. Hotararea luata astazi este definitiva si irevocabila.
Un jucator cu o viteza buna, sut bun... Are tot viitorul in fata; are sanse ca si Bicfalvi sa ajunga intr-un an-doi titular!
Eu il vad titular pe Razvan incepand cu acest sezon, nu peste un an-doi...
Eu il vad titular pe Razvan incepand cu acest sezon, nu peste un an-doi...
Nu il vad titular! Inca este doar o speranta.
Si pe cine il vezi titular? Pe Bostina?
DESI ESTE FOARTE TANAR A PUTUT SA-SI FACA LOC IN ECHIPA, CEEA CE INSEAMNA CA ARE VALOARE. NU CONTEAZA CA E TANAR SAU BATRAN... IMPORTANT ESTE SA JOCE CAT MAI BINE. DACA Messi LA 18 ANI A PUTUT SA-SI FACA LOC IN ECHIPA BARCELONEI DE CE Ochirosii NU AR PUTEA? SA NE ADUCEM PUTIN AMINTE CE SE INTAMPLA DACA ACEST BAIAT NU DADEA GOL IN MECIUL CU RAPID... EU II UREZ SUCCES PE VIITOR SI REZULTATE CAT MAI BUNE IN CAMPIONAT SI IN Liga.
.........::::::FORZA Steaua:::::........
fularsteaua2
Nu il vad titular! Inca este doar o speranta.
Cel tarziu in retur ar trebui sa fie om de baza...
Viitorul Stelei! Va ajunge in curand titular, va asigur! Si el si Bicfalvi.