:o :o :o imi place acest jucator , este un jucator de valoare care pooate ajunge un nume mare la Steaua
:o :o :o imi place acest jucator , este un jucator de valoare care pooate ajunge un nume mare la Steaua
felicitari pentru primul gol la Steaua si la cat mai multe ![]()
Razvan e un bun castigat.
Ma intreb de ce Enescu,Tudose,Simion,etc.,nu au avut sansa lui ?
Nu vi se pare curios ?
Ma intrebam si eu pe alt topic de acelasi lucru. Cred ca le va veni randul si lor . Insa Oli nu e genul de antrenor sa riste "intinerirea echipei " brusc. Oricum, felicitari Ochirosii si la cat mai multe goluri in tricoul Stelei !!!
Prin faptul ca Ochirosii (17 ani si 5 luni) a fost lasat sa transforme penalty-ul pentru scorul final de 3-0, acesta a devenit cel mai tânar marcator pentru Steaua, în cupele europene. Vechiul record îi apartinea lui Viorel Nastase (la 18 ani), care în 1971 a înscris un gol formidabil chiar pe terenul FC Barcelonei, "Camp Nou".(prosport.ro)
Razvan e un bun castigat.Ma intreb de ce Enescu,Tudose,Simion,etc.,nu au avut sansa lui ?
Nu vi se pare curios ?
Probabil pt ca nu au avut la antrenamente aceeasi atitudine si aceeasi seriozitate pe care o afiseaza Razvan. Asta vorbind despre primii doi. Pt ca Simion are, chiar si la ora asta, mai mult meciuri jucate oficial in tricoul Stelei decat are Ochirosii. La fel si Litu.
L-am vazut pe Ochirosii cum a jucat in meciurile cu Rapid(supercupa), cu Gorica(retur) si cu Craiova(campionat). Am sesizat ca este un fel de CRISTIANO Ronaldo. Are acelasi stil de joc ca si el ( evolueaza pe stanga, are viteza, stie sa dribleze la numai 17 ani). Peste 4 ani sunt convins ca va avea valoarea de acum a lui Cristiano Ronaldo, iar pe la 26-27 de ani cred ca va fi unul dintre nominalizatii pentru balonul de aur. Dar cred ca nu va avea viata usoara cu Messi, C. Ronaldo, Robinho, etc.
Hai sa nu incepem sa il facem mare jucator,are 17 ani,pustiul asta este bun "prieten" cu laptop-ul,credeti ca nu intra aici si citeste laudele?
Trebuie sa fim un pic mai moderati in ceea ce zicem,el nu trebuie sa uite ca trebuie sa munceasca triplu fata de cat o face acum ca pe viitor sa poata sa emita pretentii la locul de titular si sa devina un star cum toti ne dorim.
Nu cred ca e un bun cistigat inca. Sper din suflet sa nu se transforme intr-un nou Narcis Raducan. Jucatorii tineri nu prea au sanse la Steaua acum din cauza stabilitatii la nivelul lotului, practic trebuie sa fie mult mai buni buni decit titularul postului pt a intra in echipa. Ce inseamna asta? Inseamna ca cei tineri trebuie sa fie nu numai f. buni dpv tehnic, dar mai ales sa fie beton dpv psihic, sa fie inarmati cu o vointa de fier si tupeu pe masura.
Eu sper sa il vedem cat mai des in teren chiar si pe final si usor usor sper sa creasca in valoare si de ce nu in jocurile din cupa sa joace titular.
Daca Steaua intra in Champions League sunt convins ca il vom vedea pe acolo si pe Ochirosii. Gigi vrea sa creasca pretul fiecarui jucator in urma acestei competitii. Sunt sigur ca il va introduce Oly pe teren doar ca sa puna marile echipe ochii pe el (Ayax-care ia toti jucatorii tineri pe care-i gaseste, Milan-la fel cum l-a luat pe Kaka, Real Madrid-cum l-a luat pe Robinho, etc.)
Sunt de acord cu voi ac inca nu e un jucator complet ... dar amintiti-va ca nimeni de la Steaua in ultimii ani nu era la nivelul de acum al lui Razvan ... va ajunge mare ![]()
![]()
![]()
Sper ca Ochirosii sa joace din meci in meci mai mult ... iar in meciurile din cupa Romaniei titular . S-ar putea peste 1-2 ani sa fie titular de drept al Stelei . Acest copil are un mare potential. Sa aiba bafta si sa marcheze cat mai mult .
joaca bne acest Razvan Ochirosii...kiar imi plake cum joaca;) nu ii mai trebe dekt experintza si ceva mai multa Forza in rest e ok
bafta la Steaua
Imi place acest tanar .E o tanara speranta .El o va reprezenta pe Steaua in viitor si cred ca o va face bine.BAFTA Steaua :lol:
Cred ca va deveni un jucator bun si se descurca bine inca de acum .
MERITA O SANSA! :lol: :o
Sper sa il vedem titular macar in meciurile de cupa sau impotriva echipelor mai slabe din campionat.
@Se7ven cu ce program faci bannerele ? au iesit super 8)
Adobe Photoshop
.
Mi'e teama ca a pierdut si banca de rezerve din cauza ca s'a marit lotul
Pacat, chiar mi'as fi dorit sa joace mai mult ...
" Ochirosii ramane jucatorul Stelei
Tribunalul Arbitrar al Sportului de la Lausanne a respins, in sedinta din 17.10.2006, apelul in "cazul" Razvan Ochirosii, inaintat de FC Steaua Dunarii Galati – club reprezentat de Jean Louis Dupont. Astfel, cheltuielile de judecata vor fi suportate in totalitate de clubul apelant, iar Razvan Iulian Ochirosii ramane fotbalistul Stelei, asa cum s-a decis corect si regulamentar de catre Comisia Pentru Statutul Jucatorului, precum si de catre Comisia de Recurs Federala."
sursa steauafc
gata am rezolvat si jucatorul asta ![]()
E tanar si cu tupeu!Ar mai trebui incercat,sa i se dea incredere!Si cum unii jucatori nu sunt in forma,poate avem sansa sa-l vedem si titular! ![]()
Credeti ca de asta n-a jucat in ultima vreme, din cauza procesului?
Eu asa cred. :wink: Sper ca il vom vedea in meciul cu Otelul...
E o veste buna, pentru ca e un jucator tanar, talentat si de perspectiva.
Sper sa-l vedem pe teren macar in meciurile mai usoare.
fratilor...dak am vazut io bine numa boys ori raspuns la topic sa va raspund si io din pct de vedere al unei fete:
Razvan super jucator....super fotbalist...si arata super cool...deci am citit undeva ca il poate ajunge pe christiano Ronaldo...intr-un pct de vedere lo si depasit....va spun sincer ca mie dor sal vad pe teren sal vad dribland si pe deasupra merita sa joace ca joaca super fain si da un aer si mai imp meciului...apropo daca ii careva dornic de vb despre Steaua si nu numai sa intre pe id meu:oksana_3r si sa mi zica si mie cum stau lucrurile pe forumu asta ca io is bran new kisses da numa pt stelisti restu speciilor nau ce cauta peaici ![]()