FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Razvan Ochirosii

«1234510»
Ionutdal18.05.2006 02:02

Felicitari Oli !!! , in sfarsit ai dat credit unui junior doar 7 min insa , totusi este imbucurator spiritul lui . S-a vazut ca are emotii dar eu cred ca s-a descurcat perfect . Pe viitor el o sa fie Messi al Stelei .

axl2318.05.2006 07:18

ce surpriza placuta, atat faptul ca a fost rezerva cat si faptul ca a jucat si a facut-o imbucurator, bravo lui. ar fi fost o chestie sa inscrie, dar poate mai bine ca e asa, poate va invata din ratarea aia pe care a avut-o ca la Steaua nu-i nevoie de vedete, e nevoie de munca, sacrificiu si loialitate. ii urez o cariera conform celor spuse de mine mai sus.

forever_STEAUA18.05.2006 11:52

In cele cateva minute in care a jucat a aratat in primul rand mult tupeu. Sa speram ca nu vom mai astepta inca un jumatate de an sa il mai vedem pe teren.

Mihai_7718.05.2006 12:48

Tupeu are copilul. Sa speram ca o sa aiba ocazia sa confirme. El si ceilalti tineri (Enescu, Litu, Simion, Tudose) ar trebui lasati sa joace din cand in cand sau daca nu ar trebui imprumutati la alte echipe unde sa li se dea sansa sa evolueze cat de cat astfel incat sa acumuleze experienta.

axl2318.05.2006 12:50

nu cred ca Oli sa aiba acelasi tupeu si sa-l bage in meciul cu sportul, poate doar pe final, cand o sa conducem cu 3 - 0.

Mihai_7718.05.2006 12:57

Sa speram ca asta va fi la pauza!

axl2318.05.2006 13:00

ar fi o chestie, ar fi chiar extraordinar, numai sa fim realisti, sportul a dovedit ca nu e o echipa care sa fie condusa cu 3-0 la pauza. o sa fie un meci groaznic de greu.

Mihai_7718.05.2006 13:06

Ma bucur ca jucam cu Sportul si nu cu alta echipa care refuza jocul. In general Steaua prefera jocul cu echipe care joaca deschis si nu pe cele care se baga cu "toata autobaza in poarta" (inchei citatul. Totusi cred ca tinerii acestia ar trebui sa joace pentru increderea lor. Uitate in Europa ca toate marile echipe (exceptie AC Milan)ruleaza meci de meci jucatori sub 20 de ani.

alex_Ra218.05.2006 14:39

Asa cum ma asteptam m-a impresionat placut Ochirosii. Am fost f entuziasmat cand am auzit ca e in lot pt meciul cu bacaul.Ash fi vrut ca Oli sa-l introduca mai rpd, chiar la pauza, ash fi vrut sa il vad mai mult jucand,dar sper sa am ocazia in etapele ce vor veni, desi Oli si dak e 5-0 la noi ar prefera sa-l scoata de ex pe Dica si sa-l bage pe Lovin.Ar trebui insitat mai mult cu acest jucator care zic eu este de mare perspectiva.Ii urez mult succes si sa ne aduca multe titluri si cupe in tricoul rosu-albastru.

spre_2418.05.2006 14:50

io nici nu l-am vazut niciodata pe teren...sa dea cu picioru in minge..poate are si el ceva valoare...

IONUTZ-CIPRIAN18.05.2006 14:52

:evil: >>>M-ia lasat o impresie foarte buna,are mult tupe in el si asta este bine,ma rugam pentru el sa dea un gol in ultimele minute,a avut o sansa mare dar nu a reusit,pacat era o mare bucurie pentru el si pentru suporteri.BAFTA in continuare!!>>> :twisted:

***alex***18.05.2006 18:01
io nici nu l-am vazut niciodata pe teren...sa dea cu picioru in minge..poate are si el ceva valoare...

Inseamna ca nu ai vazut meciul cu Bacau

antonika19.05.2006 06:23

a jucat ok, na fost stralucit da nici nu ma asteptam ca el sa intre... daka il va mai baga cand avem meciurile deja castigate poate va prinde incredere in el si sal mai vedem pe la meciuri

ulivius19.05.2006 09:43

Si totusi Belo ... a zis ca n-are valoare ... ???

I.N.Money19.05.2006 10:12

Poate e inca o aberatie a presei,eu personal nu l-am vazut pe la TV declarand asa ceva. :?

KroNos^19.05.2006 11:27

Olaroiu ar face bine sa il foloseasaca mai des pe Ochirosii. Si nu numai pe el, sa-i foloseasca si pe Litzu, Simion, Enescu ca sunt mai dornici de afirmare decat Cristea si Oprita care au avut sanse cu carul.

Daca Ochirosii asa bine a jucat si in pregatirea din iarna cand Olaroiu la laudat NU intzeleg de ce NU la folosit niciodata pana la meciul cu Bacaul. Daca ar fi fost apt Oprita de joc NU l-am fi vazut pe Ochirosii jucand. Dar sper ca de acum inaite sa il vedem mai des pe teren.

Melku19.05.2006 11:37

Din cate am vazut Ochirosii a intrat ca mijlocas stanga, in conditiile in care deja avem doi mijlocasi stanga - Bostina si Cristocea, imi vine foarte greu sa cred ca Ochirosii va fi in teren foarte des...din pacate.

suporter_steaua4ever11.07.2006 01:24

dupa parerea mea Ochirosii este mai bun decat oprita .......Drida...Panait......Saban.......sau alte caricaturi de jucatori care sunt in lotu Stelei...dak cineva iar spune lu Becali sa aduca si el niste jucatori mai buni de ex:Cocis....atat sa laudat cal aduce ca nu stiu ce 3mil kkt pansat ...doar vorbe ...a fost vorba de grifiths dar l-au luat tzigani ....a fost vorba de t.Balan un jucator ff bun pt Steaua din nou tzeapa .....Mazilu cik e prea scump ....da ce sa faca Becali aduce caricaturi de jucatori pe bani putini ca ce el e prost ca sa faca in sfarsit o echipa de UCL ....cred ca trebuie sa se duca cineva la el sai spuna ce trebuie sa faca ca dak nu se alege prafu de Steaua ....BRAVO Ochirosii sper sa intri in primu 11 ca meriti ;);) mai mult decat opritaX(

gloribyh13.07.2006 21:28

E un jucator bun...dar in nici un caz nu meritalocul lui Oprita in echipa....parerea mea

Alex1413.07.2006 23:05

Pai nu are nici o treaba cu locul lu` Oprita... poate locul lui Bostina ;)

gloribyh14.07.2006 11:12

Stiu ca nu are...in fond Ochirosii va juca oricum titular poate peste doua sezoane....

IONUTZ-CIPRIAN23.07.2006 06:27

:evil: >>>Baiatul asta a jucat mai bine ca multi jucatori,un joc frumos care m-a incantat,sper sa se dezvolte si sa ajunga si el acolo unde sunt multi din jucatorii Stelei(din pdv sportiv)BRAVO si la cat mai multe meciuri bune!!>>> :twisted:

sergiu_titan24.07.2006 00:35

E peste Messi, clar e peste lionel Messi, la look e peste argentinian. Se imbraca mai bine arata a mai fotbalist...

Lasand gluma are viteza tehnica insa pare lipsit de forta(slabutz asa) e de viitor si sper sa prinda meciuri in campionat.

Cooper27.07.2006 10:48

La meciul din Supercupa cu cccrrrapid , a fost unul dintre cei mai buni de pe teren. Am impresia ca Oli ii va acorda mai mult interes anul acesta, desi inca nu e peste Bostina.

c.ronaldo1729.07.2006 06:50

parca vad ca peste 10 ani Ochirosii va fi numarul 7....va fi mai mare ca Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] :wink: sper :D cred ca Oli il va reprofila ca mijlocas central sau ofensiv...nar fi exclus sal vedem atacant[/url]

«1234510»